u četvrtak sam maturirala u subotu rodila
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
kad dođem kući priljepit ću neki
Re: u četvrtak sam maturirala u subotu rodila
">
">
">
"> ooooo šta sammm jaa pročiitala umjestoo riječii "maturirala" tempestt
negdje prije sam dobila vrlo zanimljiv savjet o preranoj trudnoći: Andol među noge i nema muke... Nažalost neke stvari su možda predobre da bi se liječile lijekovima pa nas zanimaju već od 15. i uz malo (ne)sreće radimo feštu. Meni je još malo godina ali su mi se manje više legice iz društva i razreda poudale i porodile, a trebale bi biti intelektualke???? Da sam romkinja ili da sam rođena prije stotinjak godina sad bih bila stara koka u odnosu za njih.... I sad vas ja pitam, kako se postaviti, što učiniti, je li to normalno i boli li porođaj?
kako se postaviti prema čemu? što te okolina s 25 ili kusur već smatra ''starom kokom''.. ? kako se postaviti prema prijevremenoj trudnoći-use protection, pa ti se neće desiti ?! je li normalno što? rađanje? da, je. Da li boli? Po onom što čuh-oooo daaa...
iskreno, ja ne znam šta sam ja sad tu napisala.. temu ne razumijem uopće..
..e sad kako se postaviti...ako moraš u subotu roditi....
...ako znaš tko je otac....onda prvo riješiš s njim....
...ako je bio nekakav opaki tulum....gdje je bilo i koji doberman u igri.....onda ti ne preostaje ništa nego da to riješiš na legalan nacin.....te nekon toga odeš u crkvu...pomoliš se....i obecaš da više nikad eceš praviti gluposti.....
Davno jednom,kad sam ja bila pred maturu-većina nas je još bila nevina!!
I nismo ništa propustile....
sheila
">
">
">
"> ooooo šta sammm jaa pročiitala umjestoo riječii "maturirala"
ops:">
Sram te bilo! Tako mlada a već ti se prljave misli po glavi motaju...
ovo za godine ne znam kako da ti pomognem kad pises da si mlada ,a sa strane ti pise 77 godina.
i jos se tu neki andol spominje kao kontracepcijsko sredstvo,hm ja sam cula drugacije pikovit ili c vitamin među noge a andol drzis u ruci i nema sanse da ostanes trudna.
a to je in, tako da....
ja sam radije odabrala biti intelektualka...
cane
sheila
">
">
">
Sram te bilo! Tako mlada a već ti se prljave misli po glavi motaju...![]()
aa šta ću
uglavnommm....
tempestt
i boli li porođaj?
normalno da boli....ali ne boli toliko da ne možeš izdržati..očito
Ne bih nikom preporučila da žuri sa trudnoćom, a pogotovo maloljetnici, jer najlakše je napraviti dijete, ali za to ipak treba biti odgovoran i situiran, i ipak malo zreliji, jer biti roditelj nije lagano.
A poroda sam dva preživjela, nije bilo tako strašno, jer čim vidiš dijete zaboraviš sve što si prošla, teže je sve ono poslije.
sheila
">
">
">
haha to sam i ja pročitao pa nisam skontao post...tek kasnije čitam komentare i vidim da piše MATURIRALA
simple as that
the girl
MOJA PRIJATELJICA JE TEK NAVRSILA 15, TRUDNA JE 5 MJESECI I SVE JE OK. RODIT CE I SVI SRETNI!![]()
Pomoz bog dragi di svijet ide...aj sretno joj....
Na kraju ce djeca radjat sa 10 godina i sa 20 godina ces imat sina koji ce uskoro u srednju...
WTFsheila
">
">
">
šta? šta?
Moj bivši dečko (28 g.) je spičio bebu svojoj sadašnjoj curi. Cura je otprilike 5 mjeseci trudna a prije dva mjeseca je navršila 18 g. Još i gimnaziju ide. Šta reći na to? Ja sam šokirana. Ne bude to dobro ispalo.
the girlMOJA PRIJATELJICA JE TEK NAVRSILA 15, TRUDNA JE 5 MJESECI I SVE JE OK. RODIT CE I SVI SRETNI!
s 10 godina:
"- Mama, jel mogu imati psa?
- Ne možeš, nisi se u stanju brinuti o njemu. Nećeš ga valjda ostaviti u azilu, kad ti dojadi?""
s 15 godina:
"- Mama, ja ću roditi za koji mjesec!
- Super, kćeri, mi svi sretni zbog tebe!A kad ti dojadi, možeš ga ostaviti u azilu..."
mislim, svaka čast, ima iznimki koje uspiju i brinu se...i podignu dijete premda su ga rodile sa 15godina...al to su ipak iznimke...
roditi je lako...
a što poslije???
CircaDaje Đaponja 4.000 kuna novca poreznih obveznika za svako čedo, makar i nepoželjno... Klinke popizdile, samo se kote...
da,da...
i sad ti razvuci tih 4000kn na narednih dvadestak godina...nije dosta ni za pelene za prvih par mjeseci...
ali, imaš pravo...
logika - nezaposlena sam, ako ostanem trudna primat ću pare neko vrijeme pa ću zato roditi...čula sam i takvih bisera, al stvarno...
tako da smatram da godine nisu toliko bitne koliko ljudska glava.
da je 15 godina prerano jest svakako, ali to nije garancija da nešto neće uspjeti.
pa i same su djeca
de to je 1. ili 2. srednje... nisu se ni iživile, a sad trebaju babinjati...
faktore-kad ćeš se ženit