Izborni rezultati
Da ocjenimo zadovljstvo odnosno nezadovoljstvo izbornim rezultatima. . .
Društvo, politika
morgan
ja razočaran što je dijaspora opet pripomogla lopovima u lopovluku.
toni
kolko se meni cini 'lopovi' su dobili najvishe glasova i bez dijaspore.
bazooka_joe
Hehe, jeste gledali jučer večernju školu, prilog sa prokazivanjem euroskeptika u Sarajevu? Svugdje Sanaderovih plakata...
">toni
ali sam jos neki dan na susreo jean filmić, radnog naslova "Mladi SDPovci pjevali 'Od Varadara pa do Triglava' ... cak mislim da sam i ostavio link neđe ovdi.. al niko da komentariše...
morgan
lokalni rezultat me nije iznenadio, ljudi imaju kratkotrajno pamćenje....
tonimorgan
ja razočaran što je dijaspora opet pripomogla lopovima u lopovluku.
kolko se meni cini 'lopovi' su dobili najvishe glasova i bez dijaspore.
toni
da, al ovo je otvoreno veličanje jugoslavije.. u kojoj su hrvatska i hrvati prosli kako su prosli.. pa jebemu mater, ti sdpovci su stvarno kreteni.. svakim danom se sve vise iscudjavam koliko si autogolova daju.. strasno..
prvo milanovic u onoj famoznoj emisiji 'Nedeljom u dva aka. ništa ne znam' .. pa svađa s dijasporom, pa svađa s crkvom, pa svađa s novinarima, pa jurcic izjavi prije objave nesluzbenih rezulatat kako je on novi hr premijer.. pa sad ovo.. pa mislim sto je sledece !?
kako su forumashi, nakon objave rezultata, komentirali kako je narod glup sto je glasao kako je glasao (nebitno, lokalno il necionalno), dojde mi da se zapitam kako neko nakon svih ovih gafova moze glasat za sdp ??
a da, sad se sjetih.. pa glas za sdp nije glas ZA sdp.. neg je glas protiv hdza..
i moram se ne sloziti s nekima koji kazuju kako su od glasaca hdza jedino gluplji oni koji uopce ne glasaju.. nema se ZA koga glasat.. a protiv nekog se uvjek moze..
ma fuj, gade mi se svi skupa.. nesmem vishe ozbiljno o tome razmisljat.. udi brigu na veselje![]()
Blofeld
Jako strašno, neka skupina mlađarije pjevala je nekakve pjesme. Čini mi se da je to isto radila i suprotna skupina, samo s nekim drugim pjesmama. No to ne smatram uopće vrijednim kometiranja. A kamoli da se glasači tih dviju stranaka moraju nešto zapitati - pa nije ta mlađarija pjevala na press konferenciji stranke. Glasači se trebaju zapitati kad se otkrije da je vozač jednog ministra (inače poslije žene najintimnija osoba) reketar, kamatar i čovjek sa ogromnim bogatstvom. No izgleda da se nisu zapitali.
lufus
Kalmete se nije odrekao, prati Sanadera kao ćuko, a ako je vjerovat novinarima, onda se odrekao Kolinde, Rončevića i Jubitoa.
">