DonQuijoteI VI možete postati moj prijatelj za samo 299,90 kn + PDV mjesečno ili 2999,90 kn + PDV godišnje! Ne oklijevajte, boljeg prijatelja nećete naći!
Molim žiro-račun! Uzimam puni paket, s obzirom na to da ću uštedjet 598.90 kn
+PDV na godinu. Nis' ti ni skup, s obzirom na to koliko su me neke prijateljice koštale. Zato od sada skupljam samo muške prijatelje. Može i u formi poklona, bonova i tako..
Prirodnom selekcijom, koja je uključivala i noževe u leđa i Santa Barbare i suze i razočaranja, izgubila sam većinu "prijateljica", a prijatelja ni jednog. Zato danas imam nevjerojatan broj dasa koji su na raznorazne načine zaslužili jedno od tri najvažnija mjesta na mom popisu prioriteta. Među tim dasama ipak su se našle i tri pišulje, za koje bih, da se molim, svaki dan zahvaljivala Bogu što mi je dao priliku da ih upoznam.
Nisam zatvorena prema novim ljudima, samo, što sam starija, sve bolje ocjenjujem koji su ljudi vrijedni truda, a koji ne. S nekima ću zato ponekad popiti cugu uz rasprave o belosvetskim problemima i općem stanju zbivanja u svijetu oko nas, a s drugima ću taj odnos obogatiti osobnim štihom. Tako vjerojatno rade svi normalni ljudi, a ja sam vam donedavno, eto, bila malko blesava.
I nikako ne smijem zaboraviti spomenuti Zena, koji bi ovo možda i pročitao da se zna služiti internetom. On ne zna pričati, čitati ni grliti, nikad nije čuo za Bukowskog, Jergovića ili Prousta, ne možeš od njega potražiti savjet, a moje savjete najčešće ne želi slušati, prodao bi me za tri mrkve, kad mu se nešto ne sviđa u stanju mi je to pokazati prijetećim pogledom i neartikuliranim zvukovima nakon kojih slijedi ritanje... eh, ali tako je to, ljubav ponekad i boli. Ipak, razveseli mi se svaki put kad me vidi, sluša strpljivo kao nitko koga sam dosad upoznala, na čudne mi načine pokazuje ljubav, tako što mi žvaće kosu ili slini po uhu, nikad me ne ostavlja na cjedilu, pa čak ni tada kad se nečega jako uplaši, druženje s njim mi je najbolja antistres terapija, a on je jedini koji me, bezuvjetno, čini sretnom i posljednje, ali ne manje važno, uopće se ne naljuti kad ga zovem konjem.