Izlazite li u nedjelju... na izbore?
Možemo kasnije usporediti % izlaznosti s zvaničnim podacima poslije izbora.
Društvo, politika
PoppyDa, tebi i mnogim drugima koji samo zbog Vesne ne glasaju za HNS.... Inače, Vrdoljak ti je HNS-ov kandidat za gradonačelnika Osijeka.... Kolko čujem od ekipe koja je išla s njim u školu, sasvim ispravan lik...
Zapravo bi najradije za Čačića, al tu mi opet ona Vesna smeta...
Poppy
E, da! Danice, čestitke na 4 444 posta!![]()

bettyne izlazim
![]()
ako nisam u svom mijestu na dan izbora ne mogu glasati,ili ako netko zna koja je procedura?bila bi jako zahvalna da mi objasni.
PuKoTiNa
narafski da izlazim... treba bandu hadezeovsku maknut sa pijedestala, i stavit novu...^^
zlusch
PuKoTiNa
narafski da izlazim... treba bandu hadezeovsku maknut sa pijedestala, i stavit novu...^^
Makneš staru bandu i postaviš novu... nije baš neki posao![]()
Je, treba maknuti ove malo u oporbu da vidimo kakve će pizdarije raditi ovi novi... pa onda vratiti opet ove za 4 godine, ako se ne raspadnu u međuvremenu.
PuKoTiNa
zlusch
Makneš staru bandu i postaviš novu... nije baš neki posao![]()
sve je to banda, samo shto jedna krade vishe, druga manje... od dva zla manje uzet.... samo, za "idemo dalje" bagru vishe nikad...
Loona
naravno da idem.. nema šanse da im dopustim da moj glas daju hadezeu.. jedino me, kao i većinu ovdje, muči lokalna vlast.. tu nemam pojma za koga glasati..
super_leptir
imam jedno pitanje...
sto to znaci kad je netko nositelj liste?
recimo djapic je (koliko sam ja cuo) u vise izbornih jedinica nositelj liste... sto to znaci za djapica? koja ja razlika izmedju toga i da recimo neka stranka u svakoj izbornoij jedinici ima druge nositelje lista?
">aggy
idem ponistit listic. toliko o mom glasovanju
cookies
aggy
potpisujem...

zluschJe, treba maknuti ove malo u oporbu da vidimo kakve će pizdarije raditi ovi novi... pa onda vratiti opet ove za 4 godine, ako se ne raspadnu u međuvremenu.
Jeff Murdock
Slažem se u potpunosti! Iako nekih bitnih promjena neće biti, za razvoj demokracije u tranzicijskim zemljama je jako bitna promjena vlasti.
OligofreniDikobrazoidInače, Vrdoljak ti je HNS-ov kandidat za gradonačelnika Osijeka.... Kolko čujem od ekipe koja je išla s njim u školu, sasvim ispravan lik...
cookiesi ja ću vjerojatno izaći na izbore...zahvaljujući jednom forumašu koji me uvjerio da bi trebala glasati...
![]()
aggy
potpisujem...
DanicaVKad već pričamo o izborima, kampanji, kandidatima.... hoćete li izaći na izbore?
Možemo kasnije usporediti % izlaznosti s zvaničnim podacima poslije izbora.
IsisIdem jer ne želim da drugi odlučuju umjesto mene.
Mrva po mrva, pogača...
Cigla po cigla, palača...
Dosta današnjih mladih odbija glasati, a da ekšli svaki od njih ode dati svoj glas, stanje u državi bi bilo sasvim drugačije.
Osječanin
Nekima očito nije jasno da ne izlaskom na izbore ili poništavanjem listića nisu ništa drugo napravili nego dali glas onome tko je pobijedio, sviđalo se to njima ili ne...![]()
Loona
Osječanin
Nekima očito nije jasno da ne izlaskom na izbore ili poništavanjem listića nisu ništa drugo napravili nego dali glas onome tko je pobijedio, sviđalo se to njima ili ne...![]()
Nažalost, istina.. ili ne odlaze na izbore zato što misle da njihov glas ne može ništa promijeniti.. Svaki glas može nešto promijeniti i kada to svi shvate i prihvate, možda se ovaj usrani hdz makne s vlasti..