Ako ste vi nju/njega....isto pitanje...
I da li prekidate vezu kad vam ta osoba dojadi,već ste našli nekog...ili vam se jednostavno u glavi dogodio" klik" tipa
ja obično samujem neko vrijeme...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
.otkidam retrovizorr,lomim šajbe,grebem lak na autu,lomim štapove za pecanje,potapam omiljeni čamac,kidam ribolovnu dozvolu,bacam kopačke(omiljene),zovem noću,počupam mu novu žensku
">

ela
proklinjem,kunem,bacam vračke....otkidam retrovizorr,lomim šajbe,grebem lak na autu,lomim štapove za pecanje,potapam omiljeni čamac,kidam ribolovnu dozvolu,bacam kopačke(omiljene),zovem noću,počupam mu novu žensku
">
ma kakvo pitanje...nek ga voda nosi...hebeš budalu kad nezna što pušta![]()
CircaIli da mu je krevet los...
pumpkinVijam ga okolo sa kanisterom benzina i upaljačem.
Poppy
ela
proklinjem,kunem,bacam vračke....otkidam retrovizorr,lomim šajbe,grebem lak na autu,lomim štapove za pecanje,potapam omiljeni čamac,kidam ribolovnu dozvolu,bacam kopačke(omiljene),zovem noću,počupam mu novu žensku
">
ma kakvo pitanje...nek ga voda nosi...hebeš budalu kad nezna što pušta![]()
al zaboravila si najvažnije; kažeš mu da je loš u krevetu!![]()
pa prvi tjedan cmizdrim
,ali mu ne saljem poruku jer imam previse ponosaa
..ocekujem to od njega iako znam da se nece desit..niti je do sada...a onda dodjem k sebi i krenem dalje
,opijam se po pivnicama
pjevam
..a ako ja ostavljam onda nisšt..do sad sam ostavljala jer mi se sviđao netko nov...
i nisam htjela zajebavat tadasnjeg decka...pošteno ? pošteno 
ela
CircaIli da mu je krevet los...
a daaaaaa....loš si,loš ti krevet,loš si u lošem krevetu![]()
CircaJa se okotim nakon svakog prekida...
lufus
http://www.net.hr/sport/naked/page/2007/12/17/0313006.html
![]()
lufuseh, da je neki plivač na slikama jel bi bilo isto?
1step2far
Svojedobno sam željela ostati u prijateljskom odnosu, ali tada su se dogodile neke stvari zbog kojih uopće ne želim čuti za bivše ljubavi. Mislim da je to bolje i bezbolnije. Jer sam u tom "prijateljstvu" i dalje voljela. Sad ignoriram i ne volim više.
Monstrum
ja se u oči bodem tim istim

Monstrum
zato i od soli ljuti što si naknadno na ranu sipam