a pazi ovog

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

a pazi ovog

http://jimbo.blog.hr/2007/07/1622890727/malo-slavonije-ovaj-put.html

najjaci je: Mi Brođani ne volimo Osijek

ccc
..ok, nemoj onda dolaziti...mi volimo brod, nismo kao vi...

Re: a pazi ovog kretena- lol

ok.. lik je debil... ako njemu smeta što imamo pješački most, a ne ponton onda stvarno..... a i to što lik nezna čitati grafit nije moj problem... neka stavi naočale ili prestane uzimati opojna sredstva pa če vidjeti šta zapravo piše :wink: ....lik ima neke jebene komplekse kad je naveo sve šta mi imamo, a oni ne... ljubomora je kurva! :lol:
kretenicus vulgaris..
lik se zajebava, šta ste iskompleksirani?! jeste uopće pročitali tekst?!
kak je elokventan :)
a teško doći u neki grad i slikati najgpre ulice i onda pljuvati
Alo ljudi, jeste pročitali tekst do kraja? :) kakvo crno pljuvanje? :)
a de
alo čovjek iz eu
došo na balkan...

de impresije ga pucaju
Nisi uopće shvatila što je napisao...vjeruj mi :) A i da bi shvatio, moraš malokužiti njihov humor :)
nevjerojatno koliko ljudi ima želju nešto popljuvat a da ni nepročita cjeli tekst ili nemože shvatit taj tekst ali je bitno da imaju svoje negativno mišljenje!

Evo šta su ti Osječani! Oni su sad tu naštancali nekakav megalomanski hotel od 4 zvjezdice, mnogo fancy kao eto kad im netko dođe.
Pa ko će doć u Osijek? Nit je to negdje na putu (kao recimo Brod koji je na putevima Zagreb - Beograd, Sarajevo - Budimpešta, Berlin - Bagdad... za sve ove gradove na pola puta!), nit je sad to nekakav turbo važan grad da bi imao ovakav turbo-hotel.
To je demonstracija sile i osječkog lobija koji vlada svijetom zajedno sa albanskom mafijom, slobodnim zidarima i vegetarijancima. Drugog logičnog objašnjenja nema.

Hahaha, predobro! Da je na forumu poklonio bih mu hrpu kikirikija. Odličan blog.
Tekst je dobar i zanimljiv i nema nikakvog pljuvanja po nikome...
Lijepo sam se nasmijao...
lik je super to napiso... svaka mu čast..
ugl lik se zajebava...
Čovjek iz ''sela'', gdje je više Bosanaca nego Hrvata, došao u Osijek izmišljat kišne gliste??? - de dobro je! - Odakle mu tolko smisla za pisati? Ako toliko mrzi Osijek kako mu se samo dalo doći s tog ''sela'' skoro cijeli dan provesti ovdje slikajući, razmišljajući o svakoj njegovoj sitnici,snimati ga i na poslijetku sve to strpati u jedno i objaviti na internetu? Sve u svemu znamo što je Osijek i kako je lijepo ovdje! - Naš lijepi grad Osijek!

Tagovi