Ako izletite iz veze u vezu...
2. jednostavno naišla druga prilika, pa da se iskoristi?
3. nešto treće?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

insomniaima nešto i u onome-treba znati biti sam sa sobom.. osobe koje iz jedne veze ''samo tako'' uleću u drugu vezu su obično osobe s manjkom samopouzdanja, koje uvijek trebaju nekog kraj sebe.. da ih vodi, bla bla..
Stvarno se lakše zaboravi ona prošla veza,ali to ne znači da netko ima manjak samopouzdanja,već jednostavno može biti da mu se neda prati suđe">
Amy1. znači li to da vam prijašnji partner i nije baš puno značio...?
2. jednostavno naišla druga prilika, pa da se iskoristi?
3. nešto treće?
CvitaJUG2Ja imam situaciju da je moja bivša nakon veze od godinu i pol i malo više....izašla i nakon 2 mjeseca u drugu ušla, a prije toga samo bili još najbolji prijatelji 3 god.!?
CvitaJUG2
Ja imam situaciju da je moja bivša nakon veze od godinu i pol i malo više....izašla i nakon 2 mjeseca u drugu ušla, a prije toga samo bili još najbolji prijatelji 3 god.!?

nake_rado
Pa glupo pitanje![]()
Pitanje je sad jel ona ostavila tebe ili ti nju. Znači bili ste godinu i pol u vezi i ako je ona tebe ostavila znači da otprilike od godine i 2 mjeseca nest ne valja, i tu već oduzmeš 3 mjeseca i ova 2 poslje pravog prekida to je koda je ošla do drugog nakon 5 mjeseci što je prihvatljivo, i još ako ste ostali prijatelji znači da je mislila da si ju prebolio i to je to![]()
dadicster
insomniasram te bilo,znači opet da si nesposoban,barem za pranje suđa,kupi perilicu!ima nešto i u onome-treba znati biti sam sa sobom.. osobe koje iz jedne veze ''samo tako'' uleću u drugu vezu su obično osobe s manjkom samopouzdanja, koje uvijek trebaju nekog kraj sebe.. da ih vodi, bla bla..
Stvarno se lakše zaboravi ona prošla veza,ali to ne znači da netko ima manjak samopouzdanja,već jednostavno može biti da mu se neda prati suđe">