Alternativa u Osijeku
....čisto me zanima....
Društvo, politika
nake_rado
jel ima u gradu bas neki kaf da sjednes, ima za popit kafa al da svira cjelo vrijeme metal, rock...
Zodijak
Ok!! Ovo s privatnim partyjima je još i najbolje haha....Nisam izašao iz kuće već godinu....dvije....malo više hehe...Tada samo još izlazio u Rock i Voodoo....ali društvo se raspalo a meni sve dopizdilo.
Drago mi je što jača indie scena, nisam znao da je tako.No jedino što vidim su emači i bijesne darkerice koje nemaju pojma, ali oke...
Još mi je jedino bezveze što ljudi ovdje znaju toliko biti zadrti, ne možeš se izraziti ni obući kako želiš a da ne bude sranja...
aethurnake_rado
jel ima u gradu bas neki kaf da sjednes, ima za popit kafa al da svira cjelo vrijeme metal, rock...
da.
Lugar
aethurnake_rado
da.
A gdje?
aethur
Lugar
aethurnake_rado
da.
A gdje?
Ima u Radićevoj, Stepinčevoj, Sunčanoj...
nake_radoaethur
Lugar
aethurnake_rado
da.
A gdje?
Ima u Radićevoj, Stepinčevoj, Sunčanoj...
ime kafa reci

aethurKakav oftopic. Ovako. Prvo je pitanje ima li. Odgovor da. Drugo je pitanje gdje. Naveo sam ulice. Treće je tek pitanje koji.
... Dakle, kada se postavlja pitanje, onda ga treba znati postaviti.
Lugar
aethurKakav oftopic. Ovako. Prvo je pitanje ima li. Odgovor da. Drugo je pitanje gdje. Naveo sam ulice. Treće je tek pitanje koji.
... Dakle, kada se postavlja pitanje, onda ga treba znati postaviti.
Gle, sacuvo bi nam vrijeme da si odmah rekao. Jednostavno kompliciras s tim postavljanjem pitanja...
aethur
Istina. Ali ovako je bilo zabavnije.
Lugar
aethur
S ovim se slazem, ujedno cemo nalupati vise postova u topic...
A ujedno idemo s ovim u offtopic...
aethur
Lugar
aethur
I to jubilarni stoti. No, nije fora u tome. Stoga nastavimo mi ontopic. Recimo, ja još uvijek nisam dobio pojašnjenje tko su alternativci. Kako oni izgledaju? Jesu to bijelci ili crnci? Ili možda neki Japanci?

tonya
aethur
Lugar
aethur
I to jubilarni stoti. No, nije fora u tome. Stoga nastavimo mi ontopic. Recimo, ja još uvijek nisam dobio pojašnjenje tko su alternativci. Kako oni izgledaju? Jesu to bijelci ili crnci? Ili možda neki Japanci?
Dobro, jesi li ti ozlijedio nogu ili mozak?![]()
aethurZodijak
Ok!! Ovo s privatnim partyjima je još i najbolje haha....Nisam izašao iz kuće već godinu....dvije....malo više hehe...Tada samo još izlazio u Rock i Voodoo....ali društvo se raspalo a meni sve dopizdilo.
Drago mi je što jača indie scena, nisam znao da je tako.No jedino što vidim su emači i bijesne darkerice koje nemaju pojma, ali oke...
Još mi je jedino bezveze što ljudi ovdje znaju toliko biti zadrti, ne možeš se izraziti ni obući kako želiš a da ne bude sranja...
nisi izlazio dvije godine van??? i onda sereš kako je u gradu sranje? koji ti je kurac?
za sada znam da ideš u srednju školu, odnosno matematičku, vjerojatno si treći razred.
ako nisi dvije godine izlazio, znači da si izlazio otprilike u osmom razredu, s tadašnjom ekipom i škole. logično, nakon polaska u srednju raspali ste se, zbog svog alternativnog izgleda (za koji tvrdiš da furaš), nisi uspio skupiti neku dobru ekipu. Stoga si bio osuđen na rijetke privatne partye s nekolicinom istomišljenika. I sada bi ponovno izlazio pa tražiš preporuke, umjesto da sam odeš i istražiš.
Ponekad ti se isplati izići sam, bez ekipe, jer onda doživiš najbolje stvari.
Također, ti si alternativac, a nisi pretjerano tolerantan. To se može zaključiti po tvom "emaći i bijesne darkerice koje nemaju pojma". Ako ti tražiš neku toleranciju prema sebei, dakle da te ljudi poštuju zbog tvog izgleda i načina odijevanja, poštuj ti i druge.