Zašto me izlevatio?
zašto? jer me samo zezao? ili ga je to povrijedilo što je pomislio da ja neću ozbiljno s njim? POMOZITE!!
i pitanje za vas-da li bi ste vi ostavili dečka/curu s kojim ste u dugoj vezi zbog nekog drugog?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
honey
zašto? jer me samo zezao? ili ga je to povrijedilo što je pomislio da ja neću ozbiljno s njim? POMOZITE!!
honey
i pitanje za vas-da li bi ste vi ostavili dečka/curu s kojim ste u dugoj vezi zbog nekog drugog?
zeros
honey
Tu ti mi baš i ne možemo puno pomoci.....možda se naljutio....ne znam........
honey
Ne znam.....moram prvo doci u takvu situaciju pa bi onda na to pitanje mogao odgovoriti sa sigurnoscu.....vjerojatno ne bi ostavio curu, jer ta druga cura je možda samo nešto prolazno....
DonQuijote
nije ni bio u vezi, koristio je tu priču da ti se lakše približi, da bi mislila da te on razumije jer je u istoj situaciji, a onda je valjda vidio da to ipak neće biti tako lagano, pa je odustao. zapravo te samo htio poševiti.
honey
ali zašto mi vama ne muljamo kad nešto želimo? uvijek vam otvoreno kažemo šta hoćemo!
honey
A ja sam bila za briju...to mu i otvoreno rekla, zašto je onda pobjegao? šta mu smetaju naše veze...?
honey
Ah da mi je bar prva prilika...pitam se već kad će sve to prestati!!
honeymislim da mu je bio bed što se zaljubio i mislio je da sam i ja, a kad je vidio da ja ne želim ostaviti svog dečka, skužio je da ispada glup.
betty
mozda je stao i razmislio i shvatio da nije zaljubljen. nista zlonamjerno s njegove strane. to je sve bila lijepa ideja ali kad je vec doslo do toga da ostavljate svoje sadasnje bolje polovice onda je shvatio da je sve otislo predaleko.
honey
ali zašto mi vama ne muljamo kad nešto želimo? uvijek vam otvoreno kažemo šta hoćemo!
A ja sam bila za briju...to mu i otvoreno rekla, zašto je onda pobjegao? šta mu smetaju naše veze...?
honey
ali zašto mi vama ne muljamo kad nešto želimo?
uvijek vam otvoreno kažemo šta hoćemo!
honey
fairy
i da ti se sjedilo na dvije stolice
DonQuijote
....da, sjedilo joj se na 2... stolice... jel...
DonQuijote
meni je žao tvog dečka, a ne tebe.
">
toni
honey
Looooooooooooooooooool
Zato sto je shvatio da si najobicnija droljetina.
honey
ja droljetina, a nije ništa bilo?
On se memi UOPĆE nije sviđao nego mi je uletio u život, počeo pričati neke priče i gluposti, tjerat me da prekinem vezu..i vi muški nemojte sad tu glumiti nevinašca!jer niste...i na kraju opet ja ne valjam i ja nisam u redu, pa tko će drugi nego žena ispast kriva? Strašno...
honey
toni
honey
Looooooooooooooooooool
ja droljetina, a nije ništa bilo?
On se memi UOPĆE nije sviđao nego mi je uletio u život, počeo pričati neke priče i gluposti, tjerat me da prekinem vezu..i vi muški nemojte sad tu glumiti nevinašca!jer niste...i na kraju opet ja ne valjam i ja nisam u redu, pa tko će drugi nego žena ispast kriva? Strašno...
insomnia
mislila sam na vaš način komunikacije.. plus što curu vjerojatno uopće ne poznajete, a i ne znate cijelu priču, kao ni itko od nas ostalih uostalom.. ne branim @honey, ni njen postupak, niti se slažem s njim, već samo želim reći da ste svoje mišljenje mogli izraziti na manje primitivan način, to je sve..
honey
Nedavno mi se dogodilo, da iako sam u vezi,naišao je jedan dečko,koji mi se jako svidio.
honey
On se memi UOPĆE nije sviđao nego mi je uletio u život
divni ste. Ko u vrtiću, a insomnia je stroga teta
">
Ili nas zajebavaš.. ili ću se morati složiti s dečkima.zeros
@honey
Ovdje kažeš da ti se svidio:
honey
Nedavno mi se dogodilo, da iako sam u vezi,naišao je jedan dečko,koji mi se jako svidio.
A onda preokret.... da ti se NIJE svidio:
honey
i jel ti se na kraju sviđao ili nije??....ako nije, zašto si onda planirala ostaviti dečka radi njega![]()
zeros
@honey
Ovdje kažeš da ti se svidio:
honey
A onda preokret.... da ti se NIJE svidio:
honey
i jel ti se na kraju sviđao ili nije??....![]()

DonQuijoteNisam se opet htio miješati u rasprave ovakvog tipa i ne želim uopće braniti honey, ali insomnia je u pravu, ne radi se o tvom komentaru....
mi smo bezobrazni što se on njoj nije uopće sviđao, ali nije imala ništa protiv s njim prevariti svog dečka, a to je i otvoreno rekla tom drugom liku?! ako to nije definicija drolje, svakako bi trebala biti.
toniNIJE način ophođenja, a kad smo kod toga protivi se najosnovnijem pravilu ovog foruma: Don't Be Evil! Ovo ne da nije samo evil, ovo su riječi nečega što ne smijem niti napisati, a baš glede toga pravila. Dotični je prikazao kolika se sirovina krije ispod maske zafrkanta... Mogao si to majstore i kulturnije prokomentirati....
honey
Ovako nije mi se sad nešto pretjerano sviđao, bio je sladak i sve to,ali se i on legitimirao svojim postupcima,...šta da mislim o dečku koji je u vezi 7 godina, neki kažu zaručen, on to opovrgava. veza mi je na kraju kajeva, mogu ju sutra prekinuti. Htjela sam ga malo bolje upoznati i ako vidim da je to-to, da se mogu zaljubiti u njega i vjerovati mu, ostavila bih dečka i bila s njim..."brija" u ovom slučaju znači upoznavanje, da još koji put izađemo, upoznamo se...dakle NEMA RIJEČI O NIKAKVOJ PREVARI!!!!!!!!! A otvoreno sam mu to i rekla: pričekaj šta će biti, ne možeš me forsirati na neke stvari, on je rekao da ne forsira, ali kad ću ostaviti dečka s kojim nisam sretna? (i kakva sam ja to osoba kad mogu biti s nekim tko mi ne znači) onda sam ga pitala kad će on curu-rekao je kad i ja dečka...i tko tu sad koga levati...i onda odjednom nestane...
Šta je ON na kraju htio?![]()
OligofreniDikobrazoid
Mogao si to majstore i kulturnije prokomentirati....
OligofreniDikobrazoid
DonQuijoteNisam se opet htio miješati u rasprave ovakvog tipa i ne želim uopće braniti honey, ali insomnia je u pravu, ne radi se o tvom komentaru....
mi smo bezobrazni što se on njoj nije uopće sviđao, ali nije imala ništa protiv s njim prevariti svog dečka, a to je i otvoreno rekla tom drugom liku?! ako to nije definicija drolje, svakako bi trebala biti.
OVO:toniNIJE način ophođenja, a kad smo kod toga protivi se najosnovnijem pravilu ovog foruma: Don't Be Evil! Ovo ne da nije samo evil, ovo su riječi nečega što ne smijem niti napisati, a baš glede toga pravila. Dotični je prikazao kolika se sirovina krije ispod maske zafrkanta... Mogao si to majstore i kulturnije prokomentirati....
toniNIJE način ophođenja, a kad smo kod toga protivi se najosnovnijem pravilu ovog foruma: Don't Be Evil! Ovo ne da nije samo evil, ovo su riječi nečega što ne smijem niti napisati, a baš glede toga pravila. Dotični je prikazao kolika se sirovina krije ispod maske zafrkanta... Mogao si to majstore i kulturnije prokomentirati....
OligofreniDikobrazoid
OVO:toniNIJE način ophođenja, a kad smo kod toga protivi se najosnovnijem pravilu ovog foruma: Don't Be Evil! Ovo ne da nije samo evil, ovo su riječi nečega što ne smijem niti napisati, a baš glede toga pravila. Dotični je prikazao kolika se sirovina krije ispod maske zafrkanta... Mogao si to majstore i kulturnije prokomentirati....
betty
da trebao si to toni upakirati kao recimo " ti si cura koja se voli valjati pod plahtama sa vise njih "![]()
honeya to sam i predosjećala.Od početka mu nisam mogla vjerovati...jbg..
honey