za koga cete glasat?
Forum
anakonda
...za Tamnu stranu...
oh....hvala....s obzirom da si ovako javno iznjela svoje opredjeljenje.....proglašavam te buducom ministricom vanjskih poslova.....
nake_rado
zast je ovo u video clip ?
zato što nema opcije....politika>>kurva>>
aethurja ću za srp!!!
Pazi, ta stranka stvarno postoji.
A što se ne glasa za Joško Jorasa? Zar nije na listi?

jocika
A što se ne glasa za Joško Jorasa? Zar nije na listi?![]()
Hehe, ja pročitala Joška Lokasa.
Ukratko neću sigurno za HSS+HSLS, SDP, HDZ i HDSSB. Ostalo može.
DanicaVDe, nemoj, totalno će nas zakopati...
Ma, Danice, to je potpuno osobno. To je zato što osobno poznajem skoro sve osobe sa svih lista osim onih s lista HSU-a i HSP-a. S HNS znam Vrdoljaka. Cijenim ga što je privatnik i borac ali zna biti bahat i arogantan te sklon sarkazmu. To je dokaz inteligencije ali političar mora imati više empatije.
Zato mislim da su HSP-ovci možda manje kvarni il nepošteni. Pošto kod političara to sigurno nije slučaj ostaje mi nada da biram manje zlo. Odnosno ne glasati za poznato zlo ostavlja nadu da si izabrao nepoznato manje zlo. Naravno računajući da se moš' i jako zeznuti.
">AllendeNek se zna da Marko Ardonjak neće glasat za radikale!
Neću ni ja za Šešelja, ipak je to druga država...
vučica
hsp - bar nek svoj mandat do kraja realiziraju... meni se sviđa sve što su napravili
vukovi se drže u čoporu!
mali_ivica
AllendeNek se zna da Marko Ardonjak neće glasat za radikale!
Neću ni ja za Šešelja, ipak je to druga država...![]()
Joj....postoji li ista na ovom svijetu osim jebene Srbije i Hrvatske, i postoji li povijest, umjetnost ili bilo sto drugo sto se dogadjalo prije jebene 1991...moj Ivice....
moj post je citat iz "Sokol ga nije volio"...bojim se da stvarno nema smisla da ti dalje objasnjavam...dizem ruke!
vučicahihi! ima još koji vuk?
ima
Allendemali_ivica
Joj....postoji li ista na ovom svijetu osim jebene Srbije i Hrvatske, i postoji li povijest, umjetnost ili bilo sto drugo sto se dogadjalo prije jebene 1991...moj Ivice....
moj post je citat iz "Sokol ga nije volio"...bojim se da stvarno nema smisla da ti dalje objasnjavam...dizem ruke!
Eh, Ivica još uči č i ć, nije stigao do Sokol ga nije volio.
snaša
ima
snaša
ima
Ali ima i par lovaca. Vukovi će nam kokošinjac potamaniti.
Inače, možda bih i glasao za Hsp (teoretski naravno) kada bih se slagao sa barem jednim njihovim stavom, a ovako, kada znam previše (da se tako izrazim, jer ne bih da se pokreću nekakve istrage po forumima), nema ni teoretske šanse. To se odnosi na onaj post s prve stranice o kvarnima i manje kvarnima ( mr. Prozent se pokazao malim djetetom za neke nakon njega).
Za koga ću glasati? Još ne znam, jer se još uvijek nadam da će netko, u očajničkom pokušaju dobivanja izbora, početi nuditi lovu ljudima za glasove, kao što je to napravio Hdz u Trogiru, pred par godina. U tom ću slučaju dobro razmisliti - no cijena mi nije mala, inzistiram da bude veća od cijene Hrvatske katoličke crkve, koja je koštala nekih 75 milijuna kuna. Dakle, ako netko hoće moj glas, 75 milijuna i jednu kunu na stol.
DanicaVAllendemali_ivica
Eh, Ivica još uči č i ć, nije stigao do Sokol ga nije volio.
TAKO JE!
PS: Jedina radikalna stranka popularno zvani "Radikali" za koju ja znam da postoji je SPS odnosno Srpska Radikalna Stranka. Iz tog razloga sam rekao da neću glasati za njih pošto ne samo da ih ne podupirem, nego su i u drugoj državi.
Druga stvar je značenje riječi RADIKALNO:
U ovom slučaju to bi trebalo drugim riječima označavati riječ KRAJNOST.
E a to pak znači da se svaka krajnost može zvati RADIKALI, odnosno ne moraju biti isključivo "desni" kako vjerujem da večina vas shvaća tu riječ, nego i lijevi...
Kao što RADIKALNO može biti nešto pretjerano konzervativno, isto tako RADIKALNO je nešto pretjerano liberalno.
A moram reči da mi se baš i ne sviđa onaj "POŠTENJAČINA" Benašić kao i neki "PLEMIĆI" koji su pripadnici njegove stranke tako da ništa od toga....
DanicaV
aethurja ću za srp!!!
Pazi, ta stranka stvarno postoji.![]()
naravno da postoji. jedino što nije u našoj izbornoj jedinici.
glasat ću za svoje favorite... nemaju moto "Bog i Hrvati", "Vjera u Boga i seljačka sloga" i "Idemo dalje"...
mali_ivica
A moram reči da mi se baš i ne sviđa onaj "POŠTENJAČINA" Benašić kao i neki "PLEMIĆI" koji su pripadnici njegove stranke tako da ništa od toga....![]()
Ako mislimo na isto "plemići" otisli u jednu drugu stranku prije nekih 2 godine. Meni je opet Benašić OK i to zato sto sam ga upoznao. S druge strane, da ga ne poznajem osobno, mozda bi djelio tvoje mišljenje.
--
Chule
DanicaV
Zapravo, još ne znam za koga ću glasati. Možda na kraju ipak budem nacrtala čiča Glišu na listić.
same here! iako, poprilično sam, rekla bih dvjestopostotno sigurna da to neće biti ADEZE! jučer su imali proslavicu ovdje, prolazih, nisu mi htjeli dati balončić.. e pa, screw you!
mvargaS HNS znam Vrdoljaka. Cijenim ga što je privatnik i borac ali zna biti bahat i arogantan te sklon sarkazmu...
Slažem se s ovom izjavom.
Kao i veterani Hrvatske Stranke Mladih...
CircaMene jako privlaci mladez Hrvatske Stranke Umirovljenika...
Kao i veterani Hrvatske Stranke Mladih...
Moram priznati da sam na prošlim nekakvim izborima glasala za penziće.
Simpatični su, baš kako si napisao.
zri
ja nisam još niti jednom izašla na izbore...ali...ako ove godine izađem moj glas ide za zelene ili za umirovljenike![]()
Nemoj izac...
Circazri
ja nisam još niti jednom izašla na izbore...ali...ako ove godine izađem moj glas ide za zelene ili za umirovljenike![]()
Nemoj izac...
Dobra...
Pasivnu izbornu apstinenciju može se kojekako tumačiti, opravdavati, relativizirati ili osuđivati, no aktivna apstinencija predajom nevažećeg listića znači samo jedno: nezadovoljstvo politikom uopće i zahtjev za radikalnom promjenom. S obzirom na očekivanu polarizaciju političke scene između SDP-a i HDZ-a, na sljedećim će izborima mnogi birači glasovati pod znamenitim motom »začepi nos i glasuj« kako bi od dva zla izabrali manje. No kako i biranjem manjega zla još biramo zlo, bolje je, dugoročno korisnije i moralnije aktivno odbiti takvu nedostojnu i ponižavajuću mogućnost izbora.
http://www.adacta.org/odrazi/losu-vlast-biraju-dobri-gradani-koji-ne-glasuju.html
Od volje ti, ko Šokcu post i Vlaju molitva.
Re: za koga cete glasat?
oni bar znaju kako je Hrvatskoj
8za racana!
nisi nam uopće nedostajao...
nastavi svoje školovanje u njemačkoj a nas ostavi na miru...
faktor-x
8za racana!
nisi nam uopće nedostajao...
nastavi svoje školovanje u njemačkoj a nas ostavi na miru...
govori u svoje ime!
Evo, slučajno se vozim i na radiju intervju s dotičnom. Pa kaže ona: "...posebno ćemo pomagati skupinama kojima je naročito teško, kao što su žene..."
Kakva uvreda za žene. Kakva uvreda za ženu, za Jadranka Kosor.
DanicaV
Ona je žena?
ona je ledena kraljica
PoppyDanicaV
Ona je žena?
ona je ledena kraljica
Ledena jeste, ali kraljice njet.
Najljepša ruska bajka koju sam gledala u pokojnom kinu Slavija bio je ruski crtić Ledena kraljica (Snježna kraljica), tako da ne želim kvariti uspomenu.
Ma dosta o J.Kosor, ima i ljepših tema.