Zrinjevac: Jinx Green Tour
Turneja započinje 29. studenoga 2007. koncertom u Zagrebu, a završava dočekom Nove godine u Rijeci. Ostale postaje su Čakovec, Zadar i Šibenik.
Osijek
tonyaA kud u nedjelju?
aethur
tonyaA kud u nedjelju?
a kud 16?![]()
![]()
tonya
aethur
tonyaA kud u nedjelju?
a kud 16?![]()
![]()
A Kud idijoti???
Evil Poodingh
Gledao sam ih na moru u Vodicama, i ne razumijem sto se ljudima svidja u tom bendu. Prije kada sam slusao snimke mi je bilo grozno, pogledao live ostalo mi grozno, Jedino sto valja u tom bendu je Yayin glas, sa kojim nazalost izlaze onako nevjerojatno iritantni i losi tekstovi.
Evil Poodingh
Gledao sam ih na moru u Vodicama, i ne razumijem sto se ljudima svidja u tom bendu. Prije kada sam slusao snimke mi je bilo grozno, pogledao live ostalo mi grozno, Jedino sto valja u tom bendu je Yayin glas, sa kojim nazalost izlaze onako nevjerojatno iritantni i losi tekstovi.
DonQuijoteEvil Poodingh
u potpunosti se slažem. na njihov bi me koncert privuklo sam da se dijeli nešto dobro. tekstovi su im stvarno bez ikakvog smisla. zvučni, da ulaze u uho, bez puno smisla, onako - za mase.

malecka
oki koliko je upad i di se mog anbavit karte..pitam za legicu
malecka
hmmm da...to su jedine informacije do kojih sam i ja došla... a koliko dođe ta karta... šta sad da ponesem 500 kuna sa sobom..wtf
Skakavac
dis ti to napisala O.o
malecka
sry..ja sam misla da je to bilo ono sam upad...40kuna.---- oki još bolje sad bar imam info...još jednom se ispričavam za izazivanje nervoze.....
Evil Poodingh40kn za Jinx? predosjecam debakl... procjena, 200-300 ljudi...

lufus
After bio u Topu, istjerali su nas oko pola 5.![]()
da sam barem znala
sheilalufus
After bio u Topu, istjerali su nas oko pola 5.![]()
da sam barem znala
lufusHm, sudeci po broju citanja ove najave (cca. 1500), moze se reci da je zanimanja za ovaj dogadjaj bilo i da se ovako nesto moglo predvidjeti.Obzirom da su kiksali s propagandom , ja sam mislio da će biti tuga, kad ono lom. Bilo puno ljudi "sa strane", Vinkovci, Orahovica, Koprivnica...
lufusDa, to se moze smatrati jednim od propusta organizatora.U najavi nema ni riječi o afteru