da to sam vidla jučer na tvu...iseee kriste... en mog vjerovat.... super..i tko će plaćati popravak toga...hmmm... moja mama i ostatak stanovnika osijeka
Koji debili. Al ne mogu reći da sam iznenađen. Ne mogu se sjetiti ni jedne stvari koja je funkcionirala nakon što ju je Šeks otvorio i zaključio da je genijalna...
Evo još ponešto o otvaranju obilaznice iz Jutarnjeg.. Nažalost vam ne mogu spustiti link ali prepisat ću vam.. Daklem:
"Vladimir Šeks jučer je u službenom automobilu Sabora došao otvoriti osječku Zapadnu obilaznicu, no u koloni službenog protokola našla su se i dva kombija s HDZ-ovim promidžbenim porukama i Sanaderovim slikama u koje su se smjestili neki državni tajnici i dužnosnici HDZ-a, također kandidati na predstojećim izborima. No, kada smo Šeksa upitali da prokomentira to što se HDZ-ova vozila nalaze u koloni službenog saborskog protokola i pod policijskom pratnjom, kratko nam je odgovorio: "Ne komentiram." Pitali smo da li su druge stranke koje se natječu u IV. izbornoj jedinici dobile pozive da dođu na otvorenje obilaznice. - Nisu pozivane stranke nego određeni dužnosnici koji imaju veze s gradnjom državnih cesta - poručuje Šeks."
Jutarnji list, 8.11.07.
tekst: N. Patković
eto zašto mi se gadi politika. sve vrvi ljigežom kojem je važna samo što plaćenija fotelja i tupavim topovskim mesom koje je nafilovano ideologijom koja je mrtvo slovo na papiru. kad ponekad i uleti tkogod pametan, tko stvarno želi napraviti nešto dobro, i to ne samo zato da bi došao na vlast ili tamo o(p)stao, taj ubrzo otpadne, što zbog jednih, što zbog drugih gorenavedenih stranačkih mutanata.
Baš kad pomislim da me više ničim ne mogu iznenaditi...Šeks je izgleda zaboravio da je Sabor raspušten pa i dalje koristi službeni auto i to za predizbornu kampanju.
E pa jebiga ne može Šeks otvorit cestu bez papice i cuge. A pošto nema nijedna birtiju uz cestu odlučio čovjek postavit šator. A svi znamo koliko Šeks voli papicu i cugu...
ajde nije prvi put...ako se dobro sjećam to isto se dogodilo i na srednješkolskom igralištu...zbog neke stranke, mislim dc/hsls, izbušili su rupe po igralištima da bi mogli postaviti šator u kojem su se održavali koncerti i pijanke...
ajde nije prvi put...ako se dobro sjećam to isto se dogodilo i na srednješkolskom igralištu...zbog neke stranke, mislim dc/hsls, izbušili su rupe po igralištima da bi mogli postaviti šator u kojem su se održavali koncerti i pijanke...
Jok, isto HDZ. Predizborni skup sa ogromnim satorom.
Jok, isto HDZ. Predizborni skup sa ogromnim satorom.
Baš kad pomislim da me više ničim ne mogu iznenaditi...Šeks je izgleda zaboravio da je Sabor raspušten pa i dalje koristi službeni auto i to za predizbornu kampanju.
Sabor je raspušten, ali ne i vlada. Tako da predsjednik Sabora moze koristiti svoj službeni auto.
Sabor je raspušten, ali ne i vlada. Tako da predsjednik Sabora moze koristiti svoj službeni auto.