MMC Slavija: koncert: PipsChips&Videoclips

Osijek

MMC Slavija: koncert: PipsChips&Videoclips

U osječkom Multimedijalnom centru Slavija, u Donjem gradu, u petak 9. studenoga 2007. koncert će održati PipsChips&Videoclips, u sklopu koncertne turneje povodom službenog izlaska albuma "Pjesme za gladijatore".

Turneja će započeti 8. studenog nastupom u klubu Kasina u Slavonskom Brodu te će u mjesec i pol trajanja obuhvatiti sedam lokacija/gradova diljem Hrvatske. Band će uz zimzelene s novog albuma izvesti i probrani dijapazon uspješnica iz 15 godišnjeg bogatog opusa. Kako bi svima koji vole glazbu benda PipsChips&Videoclips približili iskustvo njihovog nastupa uživo te im omogućili da uživaju u njihovim pjesmama i "tongo-mongo" plesu T-Mobile je obožavateljima osigurao simboličnu cijenu karata.

kolika je ta simbolična cijena karte i gdje se može kupiti?
e takvu korisnu informaciju oni ocigledno misle da nisu morali ni staviti...
da ovo je totalno nepotrebno piše na muzika .hr više od tjedan dana da će biti koncert a o cjeni ulaznice i vrijeme početka i mjesto kupnje ulaznice ??
da...totalno su šture informacije o koncertu...čovječe - kao da političari dolaze, pa ono...nacijo...eto vam informacije, ali ne smijete sve znati :P ...koncert može početi od 20h pa nadalje...ha da...duga je noć...
i moram priznati da me ovakvo ponašanje ljuti!!!!
Nazalost, organizator nije poslao vise informacija.

U svakom slucaju, cim se saznaju informacije koje vas zanimaju - mozete biti sigurni da cete biti prvi koji ce procitati. ;-)
mislim da će biti raspon cijene od 25-50...etogac...kad se sami moramo snalaziti za informacije :P
a bas me briga, i tako ih nikad nisam volio...
čula sam da je 40 , a na dan 50,00 kna --
eto nije baš simbolično već normalna kao da ni nema potpore T- Mobilea..eh taj T tko ga ne zna...
jaooo...postoji i cijena prije i cijena na dan koncerta...a da bi se kupila karta po cijeni od 40kn, bilo bi dobro da su stavili gdje se mogu kupiti karte...ha jooojjjjj...loša loša loša organizacija...
TEDDYPICKERR

eto nije baš simbolično već normalna kao da ni nema potpore T- Mobilea..eh taj T tko ga ne zna...

kao što i sami kažu u reklami: odlična berba ove godine! fuj...

Re: MMC Slavija: koncert: PipsChips&Videoclips

mislim gdje se mogu kupiti te karte za 40kn,
sutra je koncert a nitko ništ nezna
Kad smo dobili najavu koncerta od organizatora, najavu smo objavili, ali smo nazad poslali upit o cijeni i prodajnim mjestima. Ništa nam nije odgovoreno.
mozda ima ulaznica u poslovnicama t-coma ?!?!
Ja sam sad dobila odgovor od pipsa da su danas 20 a sutra 30 kuna, ali ne i gdje se mogu kupiti

Karte za PIPSE!

TEDDYPICKERR

kolika je ta simbolična cijena karte i gdje se može kupiti?

ulaznice po cijeni od 30 kuna se mogu kupiti na upadu u slaviju prije koncerta, koji počinje u 22 sata! :D
super eto što sada znamo ...znamo da će koncert početi u 22 ...a ulaznica će koštati u rasponu 20 -30 kn ...ove po 20 kn danas gdje bi se mogle kupiti ??
eh i ja bi tjela znat :)
bilo ook ali su počeli jako kasno ... organizacija i obavještenost ljudi je bila na niskoj razini
A kad je pocela svirka? Koliko je trajala?
a počela oko 23 sata trajala je negdje do 1 i nešto sitno ...

Tagovi