Gdje je najbolja topla čokolada u Osijeku?

Forum

Gdje je najbolja topla čokolada u Osijeku?

Da li itko od forumaša može reći neki svoj savjet to jest gdje im je najbolja :)
minjon
prošle zime
ove godine se nisku iskazali, više ne nabavljaju dobru tolpu čokoladu
možda ako su sad dobili novu narudžbu

poslije njih swan
e da bravo tamo je dobro u Swanu hehe vec mi je to netko rekao ali sam zaboravio
minjoj je imao najbolju čokoladu, ali su promenili dobavljača, možda su se sad opet vratili starom dobavljaču
najbolja topla cokolada (bar meni) je o OBP-u.....
swan...topla čokolada sa rumom....mljac
meni je topla u OBP ogavna 18kn sam platila brdo šlaga koji je "zbljuv"
a okus je nikakav

ali u minjonu tamna čokolada sa lješnacima..mmmmmm
u mignon promjenili sve konobare pa ne valja ni topla cokolada, obp odakle mi tolko para za toplu cokoladu jos sam cula da djele vrecice na pola. u hotelu osijek sam jednom bila pila i povracala cijelu noc. za sada ostaje provjereni brooklyn meni tamo je sve ok, pa i topla cokolada
ej u swanu ljudi moji 14 kuna, ali svaka od tih 14 vrijedna je toga , tak gusta i fina, najbolje je uzeti jednu +dvije slamke ako barite :) i uzivati
MissTake

ali u minjonu tamna čokolada sa lješnacima..mmmmmm

....nema boljeg od tamne strane....ovaj tamne cokolade....8)

...s obzirom da znam kako puno konobara zna zavaljati kad pravi toplu cokoladu....na nacin da od one jedne vrecice napravi 2 a ne jednu toplu cokoladu.....samim tim....i te tople cokolade su negdje dobre a negdje ne.....pogotovo kad naruciš toplu cokoladu sa šlagom.....i na kraju dobiješ sami šlag.....a od cokolade....ne dobiješ ni č.....8)
Ne želim se hvalit, al mnogi su mi rekli da im je odlična u Excaliburu. Zadnji komentar jednog lika je bio da je ko puding. E sad ne ne znam da li to ljudi vole ili im je draža onako tekuća. Meni osobno gusta, fina ko puding!
mmmm...gusti je najbolji...al rjetko se nađe :roll:
u šangaju na bosutskom!!!
Deez

Ne želim se hvalit, al mnogi su mi rekli da im je odlična u Excaliburu. Zadnji komentar jednog lika je bio da je ko puding. E sad ne ne znam da li to ljudi vole ili im je draža onako tekuća. Meni osobno gusta, fina ko puding!

dadadadadadadadadadadadadada :yes: :yes:
deez@ moramo probati
Deez

Već godinama dolazim u Excalibur na toplu čokoladu baš zato što je gusta i puna velika šalica. Ali nisam probala otkako si ti šef parade.

Re: gdje ima najbolja topla čokolada u gradu

Godinama nisam bila u Excaliburu, a sad cu specijalno doci na vrucu cokoladu.
dobra je u san franciscu...i excaliburu,... bar su mi ljudi tak rekli

Re: gdje ima najbolja topla čokolada u gradu

U Swanu, s jagodama.. mmmm
u Petar Panu, Panorami, Swanu...
*********** Donjogradska kafeterija**************
Najbolja topla čokolada sa šlagom ili bez 10kn!
NJAMI NJAMI :)
wape

koliko te plačaju?

Deez, ajd ti meni uvali koju kintu, ici cu po forumima i pisati da je sve najbolje u Excu :lol:
Ako se moj stančić ubraja u "grad" onda je kod mene sasvim dobra, bez dijeljenja vrećica i sličnih podvala...:-)
Prošle godine sam se ispraksao u pripremi, a sad je sezona počela, još nisam ni jednom pravio, ali idem sad...hehe, hvala na tome što ste me podsjetili!
Evil Poodingh

wape

koliko te plačaju?

Deez, ajd ti meni uvali koju kintu, ici cu po forumima i pisati da je sve najbolje u Excu :lol:

Dogovoreno!
meni je dobra u starom Pubu.
Prošlo je par godina od otvaranja teme. Dakle, gdje je najbolja topla čokolada u Osijeku? Da nije razrijeđena kao kakao i da se dobije u normalnoj količini, a ne malo?

U hotelu Osijek je takva kakvu ne volim, razrijeđena i malo je ima (sinoć bila)...

Re: Gdje je najbolja topla čokolada u Osijeku?

Iz više izvora i iz osobnog iskustva, po mom ukusu najbolja topla čokolada je u Gradskoj kavani pored Algoritma. Ali baš čokolada, ne ove druge perverzije tipa lješnjak, kokos i slično.

Tagovi