hladno pivo 2.12.2007
neke informacije .. please !!!
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
IsisAko će biti više bendova onda će vjerojatno biti i kao onaj za Anu Rukavinu; više bendova i svaki 3 pjesme svira.
IsisAko će biti više bendova onda će vjerojatno biti i kao onaj za Anu Rukavinu; više bendova i svaki 3 pjesme svira.

ruanama ne kupis karte uopce
saba
ja idem svakako i normalno da kupujem karte....
sad kontam si da će biti tamo i kao nekih novinara koji će se ogrebati za press i ne platit upad na dobrotvnornom koncertu kao što sam jednom i doživio a i onda sam fino popljuvao tog novinara...
machor
Jel znaš koliko je npr Exit oštećen zato što svakakvim novinarima i kao nekim novinarima(ko što ti kažeš) daje besplatne karte?

saba
sad kontam si da će biti tamo i kao nekih novinara koji će se ogrebati za press i ne platit upad na dobrotvnornom koncertu kao što sam jednom i doživio a i onda sam fino popljuvao tog novinara...
Janis
Stvarno sramota... Odlican band, fenomenalan zadnji album, HUMANITARNI koncert, a slab odaziv publike. Mozda je trebalo malo vise reklame?
Circa
saba
Jel bi ti uopce znao za ovu akciju da nije novinara, jel znas uopce za koga je ova akcija, jel znas uopce o cemu se radi, o veliki dobrotvore?
Kakis bez ikakve osnove jer vecinu kojekakvih humanitarnih akcija mediji besplatno podrzavaju, promoviraju i stvaraju, a i trpaju ti u uho da je dobro ciniti dobro...
Vecina medija o ovoj humanitarnoj akciji odavno je izvjestavala i "vrbovala" citatelje, slusatelje, gledatelje da sa u akciju ukljuce. Sve to davno prije nego se znalo da ce se akciji prikljuciti i Hladno Pivo, prema tome nemoj srat...
Janis
A jel´ bi mogao netko tko je bio, meni koja nisam mogla doci, mogao reci kako je bilo?!
aethurJanis
Stvarno sramota... Odlican band, fenomenalan zadnji album, HUMANITARNI koncert, a slab odaziv publike. Mozda je trebalo malo vise reklame?
E sada. Koncert je bio u nedjelju. To je sigurno odbilo mnogo ljudi. Što se tiče samoga benda, o zadnjem albumu bi se moglo raspravljati, međutim ovo nije mjesto za to.
Sve u svemu, humanitarni koncert je učinio ono za što je i bio namijenjen, prikupio je sredstva, a publika se zabavila.
Reklame su koliko znam bile u novinama i radiju, plakata je možda bilo premalo u gradu, međutim totalni je promašaj bila nedjelja.
saba
i d anije svih tih medija znao bi za ovaj koncert. znao sam i prije objava plakata i objava na sajtovima. :-*
Circasaba
i d anije svih tih medija znao bi za ovaj koncert. znao sam i prije objava plakata i objava na sajtovima. :-*
Ma ti si neki genijalac 100%
saba
Circasaba
Ma ti si neki genijalac 100%
jesam
saba