hladno pivo 2.12.2007

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

hladno pivo 2.12.2007

što se tiče hld jel se plača upad?
neke informacije .. please !!!
zar su opet tu? :D
Kad, šta, gdje???
quote="Kugla"]
Kad, šta, gdje???

i ja pitam..... nisam niš čula za to....
S www.hladnopivo.hr

2.12.2007. Zrinjevac
Humanitarni koncert na kojem će nastupiti više bandova, a očekivano vrijeme nastupa grupe Hladno pivo je 21,30 h. Cijena ulaznice 40,00 kn.
tnx. =)
Ako će biti više bendova onda će vjerojatno biti i kao onaj za Anu Rukavinu; više bendova i svaki 3 pjesme svira.
belj...bilo kak bilo..ja idem...
Isis

Ako će biti više bendova onda će vjerojatno biti i kao onaj za Anu Rukavinu; više bendova i svaki 3 pjesme svira.

to je bilo smijeh.zavrsilo prije neg pocelo. glavni sponzor ukop :D

ma ne zanima me,ja idjem,nesh se deshava u os wooohooooo:)
Oni su mi stvarno ok, ali jebemu kada je svaki koncert isti. Po nicem se ne razlikuje, osim po lokaciji, ali i to je upitno. Jos je i zadnji album totalni promasaj...
dan poslje toga je moj rodendan....weeeee :D
Isis

Ne znam tko sve svira uz hladno pivo,ali znam da će oni kao glavni bend večeri svirat min.sat vremena :wink:
E da,dan prije,odnosno u subotu 01.12. HP ima samostalan koncert u Županji!
gdje se mogu kupiti karte , na netu nigdje nema pa....
A strpLjenja,saznat će se sve,nije sutra..
vidimo se tamo!
:D
ock , aj onda sam javiš.. kes
jedina informacija koju sam saznala je ta da je upad 40 kuna
cekam odgovor od HP dali ce biti koncerta ili ne
taman cu tamo slavit rodendan
ma kupis karte na ulazu....
ma ne kupis karte uopce :cheers:
kupis karte u carpe diemu jer je nevermind predgrupa
ruana

ma ne kupis karte uopce :cheers:

koncert je humanirani pa mislim da to ne bi bilo lijepo...
koncert je inače za branitelja kojem je potrebna operacija. mislim da se zove srećko (bio brdo puta na tv-u).

Re: hladno pivo 2.12.2007

Najava humanitarnog koncerta Hladnog piva u Osijeku!

Htjeli bismo vas obavijestiti o Udruzi proizašloj iz Domovinskog rata, koja okuplja populaciju branitelja oboljelih od raznih bolesti uzrokovanih ratom. Jedan od ciljeva Udruge je poboljšati zdravstveni i socijalni status svojih članova i njihovih obitelji. Sukladno tome Udruga je pokrenula akciju pod imenom 'Želim hodati', kojom se nastoji prikupiti novac za liječenje Srećka Josića. Gospodin Srećko Josić je teško obolio, te su mu amputirali jedan prst na nozi. Obje noge su zahvaćene gangrenom, na kojima ima otvorene rane.

Zahvaljujući prošlogodišnjoj akciji, koju je Udruga također pokrenula, gospodin Josić je bio gotovo tri mjeseca na tretmanima u poliklinici za baromedicinu u Puli. Na taj način mu se pomoglo da se zaustavi progresivni rast gangrene. Međutim u zadnjih par mjeseci ponovno su se počele širiti upale na otvorenim ranama, a bolovi su postali gotovo neizdrživi. Srećko je dragovoljac Domovinskog rata, i otac dva sina stara sedam i tri godine.
Živi sa nezaposlenom suprugom i dva sina u stanu od 30 kvadrata, uz mirovinu od 2.500,00 kuna. Srećku dvije klinike garantiraju izlječenje, no klinike su u Americi i troškovi odlaska i liječenja su preko 60.000 $. Treba mu što prije prikupiti novac za odlazak na liječenje. U suprotnome, ovaj će otac dvoje djece gradom ići u invalidskim kolicima. Situacija je krajnje kritična i hitna.

Humanitarnoj akciji 'Želim hodati' uključila se i glazbena skupina 'Hladno pivo'! Tako će grupa Hladno pivo održati humanitarni koncert, od kojega sav prihod ide za liječenje gospodina Josića. Koncert će se održati 02. prosinca u športskoj dvorani Zrinjevac, u Osijeku, sa početkom u 21.00 sat.

Predgrupe će biti Nevermind i Gužva u 16-ercu!
A zašto Todorić i Rajić ne pomognu čovjeku!? Mamicu im njihovu nema ih nigdje kad treba malom čovjeku pomoći! Evo ja ću kupit 2 karte al kontam da neću ići. Poklonit ću ih nekome!
ja idem svakako i normalno da kupujem karte....

sad kontam si da će biti tamo i kao nekih novinara koji će se ogrebati za press i ne platit upad na dobrotvnornom koncertu kao što sam jednom i doživio a i onda sam fino popljuvao tog novinara...
to Hladno Pivo!!! Jea....
opet oni.....

nemojte me krivo shvatiti, volim Hladno pivo, iako neću ići na koncert....
čekam Jinxe;)
ovo će mi biti 6. ili 7. koncert hladnog piva ove godine hehehe
saba

sad kontam si da će biti tamo i kao nekih novinara koji će se ogrebati za press i ne platit upad na dobrotvnornom koncertu kao što sam jednom i doživio a i onda sam fino popljuvao tog novinara...

Jel znaš koliko je npr Exit oštećen zato što svakakvim novinarima i kao nekim novinarima(ko što ti kažeš) daje besplatne karte? Ekipa iz glasa njih hrpa dobije besplatne karte a ne napišu dvije pametne a da ne govorim još masu drugih takvih primjera pa nikome ništa,a s druge strane možda je taj novinar koji će doć na taj koncert napravio više za reklamu tog koncerta(i samim tim privuko više ljudi) nego ti koji ćeš platit!
Naravno da nije fora uć na humanitarni koncert besplatno ali zašto nekoga pljuvat?
pljuvati nekog zato što je to u dobrotvorne svrhe samo zato, ako ti je nekom teško izdvojiti par cenera i pomoći nekom .... exit je sasvim druga prića koja nema veze sa ovime...
machor

Jel znaš koliko je npr Exit oštećen zato što svakakvim novinarima i kao nekim novinarima(ko što ti kažeš) daje besplatne karte?

EXIT je festival tolkih razmjera da im ne znači puno novinare pustiti unutra, ipak je zanemariv odnos publike i novinara...
I nije svatko novinar.
Ovo je humanitarni koncert, ovo je druga stvar...
Ono što bi bilo pošteno je da barem Glas ili Jutarnji ili bilo koji jači medij daju također svoje prilog pa barem tako da što svom reporteru plate ulaznicu.
otužno malo ljudi, svejedno odličan koncert.
čak i ozvučenje čudesno dobro, obzirom na to da se radi o zrinjevcu..

:coolman: :coolman: :coolman: :coolman:
bila-sjedila-poslušala-ošla
saba

Jel bi ti uopce znao za ovu akciju da nije novinara, jel znas uopce za koga je ova akcija, jel znas uopce o cemu se radi, o veliki dobrotvore?

Kakis bez ikakve osnove jer vecinu kojekakvih humanitarnih akcija mediji besplatno podrzavaju, promoviraju i stvaraju, a i trpaju ti u uho da je dobro ciniti dobro...

Vecina medija o ovoj humanitarnoj akciji odavno je izvjestavala i "vrbovala" citatelje, slusatelje, gledatelje da sa u akciju ukljuce. Sve to davno prije nego se znalo da ce se akciji prikljuciti i Hladno Pivo, prema tome nemoj srat...
A jel´ bi mogao netko tko je bio, meni koja nisam mogla doci :cry: , mogao reci kako je bilo?!
Malo ljudi, ali dobar koncert. Prosječna dob publike - 15 godina.
Svirali su samo hitove, što stare što nove.
Stvarno sramota... Odlican band, fenomenalan zadnji album, HUMANITARNI koncert, a slab odaziv publike. Mozda je trebalo malo vise reklame?
Janis

Stvarno sramota... Odlican band, fenomenalan zadnji album, HUMANITARNI koncert, a slab odaziv publike. Mozda je trebalo malo vise reklame?

E sada. Koncert je bio u nedjelju. To je sigurno odbilo mnogo ljudi. Što se tiče samoga benda, o zadnjem albumu bi se moglo raspravljati, međutim ovo nije mjesto za to.
Sve u svemu, humanitarni koncert je učinio ono za što je i bio namijenjen, prikupio je sredstva, a publika se zabavila.
Reklame su koliko znam bile u novinama i radiju, plakata je možda bilo premalo u gradu, međutim totalni je promašaj bila nedjelja.
Circa

saba

Jel bi ti uopce znao za ovu akciju da nije novinara, jel znas uopce za koga je ova akcija, jel znas uopce o cemu se radi, o veliki dobrotvore?

Kakis bez ikakve osnove jer vecinu kojekakvih humanitarnih akcija mediji besplatno podrzavaju, promoviraju i stvaraju, a i trpaju ti u uho da je dobro ciniti dobro...

Vecina medija o ovoj humanitarnoj akciji odavno je izvjestavala i "vrbovala" citatelje, slusatelje, gledatelje da sa u akciju ukljuce. Sve to davno prije nego se znalo da ce se akciji prikljuciti i Hladno Pivo, prema tome nemoj srat...

To sam mu ja htjeo objasnit ali na mali ljepši način aludirajući na Exit zato što znam slučajno da je i on dobio besplatne novinarske karte za Exit, a Exit ima jako jako velik humanitarni karakter i podupire puno raznih organizacija!
Janis

A jel´ bi mogao netko tko je bio, meni koja nisam mogla doci :cry: , mogao reci kako je bilo?!

Meni bilo totalni uzas, svadje i tako to... jbt savrsen koncert su mi usrali...
aethur

Janis

E sada. Koncert je bio u nedjelju. To je sigurno odbilo mnogo ljudi. Što se tiče samoga benda, o zadnjem albumu bi se moglo raspravljati, međutim ovo nije mjesto za to.
Sve u svemu, humanitarni koncert je učinio ono za što je i bio namijenjen, prikupio je sredstva, a publika se zabavila.
Reklame su koliko znam bile u novinama i radiju, plakata je možda bilo premalo u gradu, međutim totalni je promašaj bila nedjelja.

hmmm dakle ovako ja kao recimo neki tip novinara mogu dobiti press akreditacije i na koncertima koji su bili dobrotvorni sam znao pokupiti tu jebenu akreditaciju čisto zbog backstagea ali sam upad bezo obzira na sve platio!
i d anije svih tih medija znao bi za ovaj koncert. znao sam i prije objava plakata i objava na sajtovima. :-*
saba

i d anije svih tih medija znao bi za ovaj koncert. znao sam i prije objava plakata i objava na sajtovima. :-*

Ma ti si neki genijalac 100%
Circa

saba

jesam
saba

Circa

saba

jesam

Ako ti možeš biti "neki novinar" s takvim pravopisom...
Uzmi hipotetsku situaciju da novinar mora ići na koncert a ne želi. Mora, jer mu je to posao i mora ga obaviti, a nitko ga ne pita želi li on uopće slušati tu grupu. Ima li smisla da on onda plaća kartu za nešto što ne želi?

Re: hladno pivo 2.12.2007

saba

Dobro, sad iskreno rečeno nije uopće bitno što si baš ti znao za koncert ranije,baš prije objave svega. Mislim da su ostali aludirali na to kako ostatak ljudi ne bi znao za ovaj koncert da nije medija.Što je u potpunosti istina. To što si ti saznao iz nekih privatnih izvora,ne govori ništa. I nekako sam sigurna da kao "novinar" ne posjećuješ toliko često ostale humanitarne akcije i PLAĆAŠ SI SAM UPAD,te da si za ovu humanitarnu akciju malo više zapeo zbog hladnog piva, jer zapravo njih voliš slušati,nije toliko bit u akciji. Razumijem ja da je možda to što ti radiš više orijentirano na takve manifestacije,ali onda nemoj govoriti u globalu.

Tagovi