Gradski vrt: NK Osijek - HNK Hajduk
Susret počinje u 20:05 sati, a bit će i televizijski prijenos na HTV 2.
Toga će dana nešto ranije igrači, trener i uprava NK Osijeka darivati OŠ Svete Ane - pogledajte najavu.
Osijek
pic
1:0 i ja zadovoljan...samo da suđenje bude korektno
nake_rado... koje tebi čini mi se odgovaraju .. čini mi se da smo sinoć ustanovili da nisi bio na Istoku .. xD ili se varam možda?pic
1:0
0:1
ma to su samo brojke
031maja
nake_rado... koje tebi čini mi se odgovaraju .. čini mi se da smo sinoć ustanovili da nisi bio na Istoku .. xD ili se varam možda?pic
1:0
0:1
ma to su samo brojke![]()

031majaa jel? onda to shvaćam kao odgovor DA na moje pitanje
šuti ti....il ce bit problema![]()
![]()
![]()

gaapsramota, prodano kao i obično. al se osječke pičke vole naguzit dalmošima za koji euro... sramota!!!!
lufusšto se tiče ovog "oni ne mogu" .. ja mislim da Jukić ne može više ... ne može više igrati onako kako su stečene pobjede s početka sezone. kao što je rekao jedan moj lega, to je bilo igranje: napucaj do Juke pa će on nešta izvest i smisliti.... tako više ne ide... meni osobno je neshvatljivo kako ta ista momčad koja je igrala i na početku sezone, i igra i sada, može nalikovati na dvije sasvim drugačuje ekipe, jer pazite, oni da ne mogu, da nisu u stanju, ne bi oni pobjeđivali prije, ne baš s lakoćom ali pobjeda je pobjeda. kako je moguće da ta ekipa koja je obećavala (past tense) sasvim solidnu sezonu sada pri izlasku na teren donosi samo strah od još veće blamaže ... iz subote u subotu oni gube bodove, gube ponos i čast, gube povjerenje nas navijača koji se trudimo upriličiti ima podršku unatoč tome što često oni ne daju ni 25% svojih mogućnosti ... mogu oni mogu, i to puno bolje, a to što oni neće .. to je sasvim druga stvar...Ja mislim da nije prodano, oni ne mogu, ne znaju, neće..
031majalufusšto se tiče ovog "oni ne mogu" .. ja mislim da Jukić ne može više ... ne može više igrati onako kako su stečene pobjede s početka sezone. kao što je rekao jedan moj lega, to je bilo igranje: napucaj do Juke pa će on nešta izvest i smisliti.... tako više ne ide... meni osobno je neshvatljivo kako ta ista momčad koja je igrala i na početku sezone, i igra i sada, može nalikovati na dvije sasvim drugačuje ekipe, jer pazite, oni da ne mogu, da nisu u stanju, ne bi oni pobjeđivali prije, ne baš s lakoćom ali pobjeda je pobjeda. kako je moguće da ta ekipa koja je obećavala (past tense) sasvim solidnu sezonu sada pri izlasku na teren donosi samo strah od još veće blamaže ... iz subote u subotu oni gube bodove, gube ponos i čast, gube povjerenje nas navijača koji se trudimo upriličiti ima podršku unatoč tome što često oni ne daju ni 25% svojih mogućnosti ... mogu oni mogu, i to puno bolje, a to što oni neće .. to je sasvim druga stvar...Ja mislim da nije prodano, oni ne mogu, ne znaju, neće..
noob
gaapsramota, prodano kao i obično. al se osječke pičke vole naguzit dalmošima za koji euro... sramota!!!!
![]()
jesi ti uopće gledao utakmicu?
šta uopće komentiraš ovo, tebi je mjesto u temama o modnim revijama, frizurama i slično.![]()
031maja
lufusšto se tiče ovog "oni ne mogu" .. ja mislim da Jukić ne može više ... ne može više igrati onako kako su stečene pobjede s početka sezone. kao što je rekao jedan moj lega, to je bilo igranje: napucaj do Juke pa će on nešta izvest i smisliti.... tako više ne ide... meni osobno je neshvatljivo kako ta ista momčad koja je igrala i na početku sezone, i igraisada, može nalikovati na dvije sasvim drugačuje ekipe, jer pazite, oni da ne mogu, da nisu u stanju, ne bi oni pobjeđivali prije, ne baš s lakoćom ali pobjeda je pobjeda. kako je moguće da ta ekipa koja je obećavala (past tense) sasvim solidnu sezonu sada pri izlasku na teren donosi samo strah od još veće blamaže ... iz subote u subotu oni gube bodove, gube ponos i čast, gube povjerenje nas navijača koji se trudimo upriličiti ima podršku unatoč tome što često oni ne daju ni 25% svojih mogućnosti ... mogu oni mogu, i to puno bolje, a to što oni neće .. to je sasvim druga stvar...Ja mislim da nije prodano, oni ne mogu, ne znaju, neće..
gaap
sramota, prodano kao i obično. al se osječke pičke vole naguzit dalmošima za koji euro... sramota!!!!
Monstrum
ma treba njih poslje svake izgubljene tekme opalit po džepu pa da vidiš kak bi se igralo, ovak ih boli john, dobijaju redovno plaću a daju 25% truda i šta ih briga, meni se čini da njima uopće nije u cilju bit pri vrhu tablice više im je u cilju da ne ispadnu iz lige
031maja
određenije, mislila sam na prva 2 - 3 kola kad smo bili 3. na tablici i kad još nismo znali što nas čeka, kada smo još uvijek bili euforični, kada su svi bili euforični i nadali se da bi ove sezone moglo biti "nešto" od igre našeg kluba .. otada je sve krenulo nizbrzo tako da je i nezadovoljstvo sve više raslo. i ne shvaćam što te toliko uzrujalo što sam i ja iskomentirala igru kluba za koji ostvaljam svake druge subote 90min na Istoku u kop-u, i iz tog razloga si zadržavam psvako pravo pohvale ili pokude klupa iz moje perspektive, a ako ti zima teško pada, pričekaj ljeto pa bodri klub samo onda kada pobjeđuje i tebi nije zima.