Excalibur Bar: Shljiva Party
Osijek
alleinDoći ćemo Danica i ja poslije filma.
sad znam gdje ću biti........
zerose moji alkosi.....svi do jednog na odvikavanje....
jao čuj njega
nadam se da se vidimo...
ela
jao čuj njega![]()
nadam se da se vidimo...
naravno da se vidimo....možda cu malo kasnit, ali cu doci veceras....
zerosela
jao čuj njega![]()
nadam se da se vidimo...
naravno da se vidimo....možda cu malo kasnit, ali cu doci veceras....
i bolje ti je
odakle ti to
fala bogu da mi mama ne surfa po galeriji 031
btw ajmo svi lijpo oko 21 doći
ruanaheh, bila sam i ja tamo, al s mojim legosom, pozdravila sam samo par ljudi koje znam, bas ste se lijepo okupili, ja sam bila ona curica s bijelim sesiricem, lol
skontali smo te, drugi put nema izdvajanja ili te vežemo za stolicu
I nitko oko mene nije znao tko je ta misteriozna šeširićava osoba...
Odličan party i jučer, ostadosmo do paljenja svjetala. Pohvale za Tuborg Gold, još da ima velikoga, ajme
aethurevo dođoh od tamo... ekipa se razigrala... pije se i šljiva i pivo i apsinti... kako će biti mrtvih noćas...
ajme, došao si, prebrojao nas i zbrisao...
ruana
heh, bila sam i ja tamo, al s mojim legosom, pozdravila sam samo par ljudi koje znam, bas ste se lijepo okupili, ja sam bila ona curica s bijelim sesiricem, lol
Moram priznati da sam pogledao desno prema šeširu više od jednom.. što će reći - neloš šešir
Drugi put se ne moraš stidjeti i "legu" smiješ dovesti i predstaviti ekipi... pa da vidimo jel dobar za tebe ili kaj
zlusch
ruana
heh, bila sam i ja tamo, al s mojim legosom, pozdravila sam samo par ljudi koje znam, bas ste se lijepo okupili, ja sam bila ona curica s bijelim sesiricem, lol
Moram priznati da sam pogledao desno prema šeširu više od jednom.. što će reći - neloš šešir![]()
Drugi put se ne moraš stidjeti i "legu" smiješ dovesti i predstaviti ekipi... pa da vidimo jel dobar za tebe ili kaj![]()
...možda se djevojka stidi priznati da se druži sa forumašima te samim tim i izbjegava da je netko primjeti u njihovom društvu.....pogotovo kad se vidi koje kolicine alkohola ispijaju....
tamna stranaHmmmm, nemoj tako Tamni. Recimo, Monstrum i ja smo jučer bili poprilično kulturni i nepijani
...možda se djevojka stidi priznati da se druži sa forumašima te samim tim i izbjegava da je netko primjeti u njihovom društvu.....pogotovo kad se vidi koje kolicine alkohola ispijaju....![]()
OligofreniDikobrazoid
tamna stranaHmmmm, nemoj tako Tamni. Recimo, Monstrum i ja smo jučer bili poprilično kulturni i nepijani
...možda se djevojka stidi priznati da se druži sa forumašima te samim tim i izbjegava da je netko primjeti u njihovom društvu.....pogotovo kad se vidi koje kolicine alkohola ispijaju....![]()
![]()
...što vam je......sigurno ima neka nagradna igra na coca coli...pa ste samo to pili....i slali sms-ove....
tamna stranaOligofreniDikobrazoid
![]()
...što vam je......sigurno ima neka nagradna igra na coca coli...pa ste samo to pili....i slali sms-ove....
pa možemo i mi jedanput bit normalni
ruana
ma nije me bilo stid, vec je on bio stidan i nije htio samnom, pa ga nisam smjela napustit
Kako je išla ona poslovica o dobrim isprikama...?
OligofreniDikobrazoidtamna stranaHmmmm, nemoj tako Tamni. Recimo, Monstrum i ja smo jučer bili poprilično kulturni i nepijani
Bili su dosadno normalni
zlusch
ruana
ma nije me bilo stid, vec je on bio stidan i nije htio samnom, pa ga nisam smjela napustit
Kako je išla ona poslovica o dobrim isprikama...?![]()
neznam, koja?
ela
mene je iznenadio Zluch čovjek mi onak djelovao kao neki mrgud,rad,red i disciplina a ono super ugodno društvo...zadivljena!
Džizs.... nemrem bolivit
A ja mislio da ostavljam dijametralno suprotni dojam. Da, da... bilo je poprilično zabavno...
MissTake
ja sam mislila da je zlusch neki tinejdžer od 15-16 godina
Sve bolje od boljega
Pobogu, sad već zalazimo u sajns-fikšn...
ruana
zlusch
ruana
Kako je išla ona poslovica o dobrim isprikama...?![]()
neznam, koja?
Citiram: "Dobra isprika zlata vrijedi"
E sad.. koliko je poučna i primjenjiva u praksi... ...
ruanavidjela sam tvoje crvene cipelice, heh
ops:">
pa za kaj se nisi došla upoznati??
de de, kontam da ima sve više onih koji samo dođu promatrati. i onda nakon jedno 3 sata kod deeza, kad ekipa počne čudesa stvarati počne rafal bliceva i sve završi u crnoj kronici 031

ma nije, stari nije imao krila, a mungos je leteći

canePriča se po gradu da će opet Shljiva party u petak?
dolazim