Autor |
Poruka |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
2012 ?  |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
2012 ?
|
hmm, baš sam tad planirala šoping u njujorku |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
2012 ?
|
...zar je važno koje godine?  ...bitno je da se pije kava i to forumashka..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
He he, baš mi je drago da sam vas potakla, pošto su dva druženja bila napravljena samo za mene i samo sam trebala dovući se iz Daruvara i ocijeniti tko ima bolje dupe Circa ili Cane! Oba bila dobra! Vrijedi upoznati nas stare konje, pardon forumaše. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
anakonda
|
...@step, nemoš se samo ti hvalit - i ja sam jednom imala tulumčić u Vudu, al tada je bila zaista ekipa od kojih je možda 3 još na forumu.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
eto tko želi upoznati mene...može mi doci pomoci ocistiti snijeg...a ja cu skuhati kavu..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
ja sam oduvijek htjela upoznati @anakondu, a nikada nisam.
koji je dan taj 30.2.?
@tamna strana: hehehehe, odlična fora  |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
alex os Ukupno postova: 312 Spol:  Muško
|
to je 5 dana prije 35.02....ako sam dobro izračunao...  |
|
 |
anakonda
|
...@maco papučarico - zar se nismo srele na prošlim druženjima?...u oksiženu možebitno prije cca tri godine?...na stranu to, ima možda tri četiri člana foruma koje bi voljela upoznat, ali zaista sam htjela oduvijek upoznat Megy - kamo nestade?...
...inače, 30.02. je dej bifor jesterdej  ...pa se vidimo? |
|
|
|
 |
1step2far
|
Pošto ću postati osječki student u poznijim (khm) godinama očekujem koju kavu s forumašima! |
|
|
|
 |
anakonda
|
...ako si u poznijim godinama, nema van navečer poslije 20,00 h....još će neko pomislit da si nam mama ;-) |
|
|
|
 |
1step2far
|
...ako si u poznijim godinama, nema van navečer poslije 20,00 h....još će neko pomislit da si nam mama ;-)
|
Držim se dobro za svoje godine, bez brige. |
|
|
|
 |
oggy031 Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
aj stvarno dog neko kafenisanje... nismo dugo... al stvaaaarnoooo dugo.... predugo...
30.2. mi ne odgovara, pošto baš taj dan putujem na bahame.... |
|
|
|
|
 |
anakonda
|
...sori, lega - ili 30.02. ili ništa.... |
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Javi se i idemo  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
 |
|