Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...nisam ih nikad voljela, pa tako ni sad, pogotovo što su ili školjičaste ili šarene ili kirbajske...i imaju pretanak džon.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Danas sjele. Ispunile sva očekivanja. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Gdje odakle kako zašto? Oma želim znat  |
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
I mene zanima,upravo tako nesto trazim a pravo je vrijeme za nove patike. |
|
|
|
|
 |
Frost
|
Voodoo (pored Breskve), broj 47 (jedini full crni model tog broja), stare smeđe počele se ofucavat, a sjele neke pare pa uzo. 520 kn. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Frost
|
E odma i da dodam...
Imam jedno dva-tri para patika koje su se iznutra počele raspadat na mjestu pete i Ahilove tetive, a osim toga su u vrlo dobrom stanju, pa me zanima, gdje bi to mogao dat zakrpat/popravit/nešto treće? |
|
|
|
 |
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol:  Žensko
|
ona radnja u podhodniku...mislim da te to dodje kojih 60 kn |
|
|
|
|
 |
Frost
|
Sweet  fala na info  |
|
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
hahaha ja imam slične... ili možda čak i iste hahahaha |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
e imam i ja takvih problema,uglavnom s tim skejtericama,sjebala mi se ta spuzva na Globe i na 2 para Etnies shuza,jebena ona plastika iza...
trenutno si trazim ovake: http://etnies.com/shop/calli-vulc/black-red-grey/
al nema dolje u subwayu :f |
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
..patike su mi najslabija točka.......opsjednut sam njima...obožavam adidas....trenutačno imam 10 pari....
...i sekiram se što su svi novi modeli neki odvratni...ja bi si naručio neke stare modele.....al nema.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
Frost
|
A nisi jedini, sokrate, dijelim tvoje mišljenje oko novih modela, to sve jedna velika hrpa gadnog smeća.
No school like the old school
Ako stignem, odnesem ja svoje šuze krajem tjedna tamo dolje gdje je zee-kay spominjala pa ću vidjet što će se napravit  |
|
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
ima i ja tih problema....i to doslovno sa svim skejterkim patikama, nebitno o modelu..to je zato jer smo jednostavno preljeni odvezat i zavezat patike kad ih obuvamo, nego samo ukližemo nogom u njih  ...istina tako je zanimljivije, lakše i frajerskije...a i troši manje kalorija, zašto bi se morao saginjat kad ne moram
a da ne govorim to tome kako svi te patike ne nosimo stegnute, nego malo otpuštenije, a kako su i one same po sebi šire, peta se pri hodu odiže od dna patike i izliže tu tkaninu...  .... |
|
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
E upravo tako,ja se nesjećam kada sam zadnji puta zavezao patike.Vežem jedino kada je nekakva sportska aktivnost u pitanju ali za te prigode imam druge patike tako da ove Vens nikad nisam zavezao. |
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
 |