Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

I Osijeku je stalo!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 15.11.2011. 11:47 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Stella1989 je napisao/la :
markonato je napisao/la:
DonQuijote je napisao/la:
ono što je prirodno?

Da.

A prirodno je ono što piše u bibliji??? Very Happy

Biblija je slikovito opisala stvari, tako da ju se ne može doslovno u svemu shvaćati.

Prirodna je zajednica muškarca i žene, tj. od njih nastaje dijete i opstaje vrsta, a ne od žene i žene ili muškarca i muškarca - koliko god pojedinci ne žele prihvatiti činjenicu.

Čitam postove i ima jako puno lupetanja i gluposti ali tvoja glupost nadmašuje samu sebe svaki puta kad kad stisneš pošaljite na ovom forumu. Da imaš imalo samopoštovanja ne bi tu pisala jer ti se ruga cijeli forum, kad te nema tu otvaraju se topici o tebi i tako. Otkad je maniche otišao, ti si jedina koja me svojim nesuvislim komentarima i lupetanjem može natjerati da dođem išta komentirati. I ne, neću argumentirati ništa jer smatram da je ova tema svakoj racionalnoj osobi jasna i nediskutabilna. *.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 15.11.2011. 12:13 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la :
markonato je napisao/la:
ono što je prirodno?

Da.

A prirodno je ono što piše u bibliji??? Very Happy

Biblija je slikovito opisala stvari, tako da ju se ne može doslovno u svemu shvaćati.

Prirodna je zajednica muškarca i žene, tj. od njih nastaje dijete i opstaje vrsta, a ne od žene i žene ili muškarca i muškarca - koliko god pojedinci ne žele prihvatiti činjenicu.

Čitam postove i ima jako puno lupetanja i gluposti ali tvoja glupost nadmašuje samu sebe svaki puta kad kad stisneš pošaljite na ovom forumu. Da imaš imalo samopoštovanja ne bi tu pisala jer ti se ruga cijeli forum, kad te nema tu otvaraju se topici o tebi i tako. Otkad je maniche otišao, ti si jedina koja me svojim nesuvislim komentarima i lupetanjem može natjerati da dođem išta komentirati. I ne, neću argumentirati ništa jer smatram da je ova tema svakoj racionalnoj osobi jasna i nediskutabilna. *.

Pa nije ni čudo što u Hrvatskom Saboru ima manje od 50% žena. Wink
Kad bi barem HGBT imali 10% u Saboru, e to bi bio posao.

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.11.2011. 12:18 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la:
Otkad je maniche otišao, ti si jedina koja me svojim nesuvislim komentarima i lupetanjem može natjerati da dođem išta komentirati.

Hmm...zanimljivo, a tek sam se prije koji dan ponovno malo uključila u rasprave... Laughing

P.S. Drago mi je da te moji postovi toliko zabavljaju! Malo da forum živne. Wink

Ukupno postova: 4291
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.11.2011. 12:35 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:
ono što je prirodno?

Da.

prirodno je ono što je nastalo prirodnim putem, bez utjecaja "sa strane" (intervencija čovjeka, izloženost kemikalijama i sl.). dakle, ako se rodiš kao homoseksualac, pedofil, bijelac, plavokos, krivonog... sve je to prirodno, samo je pitanje što je od toga i u kojoj mjeri društveno prihvatljivo (a ne prirodno). valjda je jasno zašto pedofilija nije društveno prihvatljiva! no, meni osobno nije jasno zašto homoseksualnost, rasa ili nešto drugo što stječemo rođenjem, a ne šteti drugima ne bi bilo društveno prihvatljivo. ako ja smijem poljubiti svoju curu na ulici, ne vidim zašto bi mi smetalo da to napravi muški ili ženski homoseksualni par. također, kako bi trebalo negativno utjecati na mene (ili ljude općenito) brak istospolnih partnera? pa, na ovaj način se još u prošlom stoljeću pričalo za međurasne brakove (neki su još i danas protivnici toga).

markonato
Ukupno postova: 380
Post Postano: 15.11.2011. 13:04 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la :

prirodno je ono što je nastalo prirodnim putem, bez utjecaja "sa strane" (intervencija čovjeka, izloženost kemikalijama i sl.). dakle, ako se rodiš kao homoseksualac, pedofil, bijelac, plavokos, krivonog... sve je to prirodno, samo je pitanje što je od toga i u kojoj mjeri društveno prihvatljivo (a ne prirodno). valjda je jasno zašto pedofilija nije društveno prihvatljiva! no, meni osobno nije jasno zašto homoseksualnost, rasa ili nešto drugo što stječemo rođenjem, a ne šteti drugima ne bi bilo društveno prihvatljivo. ako ja smijem poljubiti svoju curu na ulici, ne vidim zašto bi mi smetalo da to napravi muški ili ženski homoseksualni par. također, kako bi trebalo negativno utjecati na mene (ili ljude općenito) brak istospolnih partnera? pa, na ovaj način se još u prošlom stoljeću pričalo za međurasne brakove (neki su još i danas protivnici toga).

Eto i ja tako razmišljam Smile i može se objašnjavati godinama onima koji ne shvaćaju, neće shvatiti, a oni koji shvaćaju nije im ni potrebno objašnjavati...

aardvark

Ukupno postova: 122
Post Postano: 15.11.2011. 14:37 
Naslov:  

pozivanje na 'normalnost' je samo racionalizacija nesnošljivosti.. i koje uzvišeno mjerilo vrijednosti ljudskog života: rasplodni potencijal!
osijek031.com smile

V for vendetta, instructional video:

Our integrity sells for so little, but it is all we really have. It is the very last inch of us. But within that inch we are free.

mučki provokator

Ukupno postova: 135
Post Postano: 15.11.2011. 20:53 
Naslov:  

aardvark je napisao/la :
pozivanje na 'normalnost' je samo racionalizacija nesnošljivosti.. i koje uzvišeno mjerilo vrijednosti ljudskog života: rasplodni potencijal!
osijek031.com smile

V for vendetta, instructional video:

Our integrity sells for so little, but it is all we really have. It is the very last inch of us. But within that inch we are free.

Ti još imaš snage laprdati na ovoj temi?

Taj rasplodni potencijal ti je omogućio da možeš kenjkati po forumu svoje nebuloze...

Cruz031
Ukupno postova: 244
Post Postano: 16.11.2011. 18:08 
Naslov:  Re: I Osijeku je stalo!

Osijeku nije stalo ni do Homo sapiensa....

Skoči u forum: