Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Koliko je od ovih 66% osjeckih glasova za Josipovica doslo iz redova HDSSB-ovih pristasa i glasaca?
Je li na njihov izbor utjecala cinjenica da se Bandic u suceljavanju na NovaTV nije uspio sjetiti ni kako im se stranka zove, iako su ga i Bubalo i Sisljagic zdusno podupirali, vjerojatno vjerujuci da je on jedina nada da ne dodje do potpisivanja sporazuma RH-BiH o izrucivanju?
|
Danas se Glavaš u Glasu "odrekao" Milana Bandića i čestitao Josipoviću na pobjedi. U prvom krugu nisam glasao za josipovića ali u drugom apsolutno da. Između ove dvojice nisam se previše dvoumio. Ako nešto mrzim to je LAŽ. A LAŽ je izlazila iz Bandićevih usta čim je zinuo. LAŽ o svojim aferama, LAŽ o Josipoviću, LAŽ,LAŽ,LAŽ...
A i to što je Bandić primitivac, što ne zna elementarne stvari o vanjskoj politici i još neke stvari samo su dodatno učvrstile moju odluku da ne poništim listić nego dam glas Josipoviću. |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
Josipovic u Osijeku dobio dosta iznad prosjeka glasova (66%).
|
Tak je nekako prosjek i po drugim gradovima/županijama...mislim da je u RH omjer 65/35 a s dijasporom pada na 60/40.
Znači , službeni razultati su : 65/35 |
|
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Ak' ništa drugo nije pobijedio kandidat koji ne zna tko je zapovjednik kopnene vojske, tko je predsjednik Europske komisije, tko su hrvatski veleposlanici u Rusiji i SAD-u, koji ne zna što je to OTAN, koji ne zna kako se zove Glavaševa stranka (jedna od rijetkih koja ga je podržala)... |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Hehe, sad sam se sjetio Bandićevog izbjegavanja odgovora na pitanje 'Znate li koliko HRZ ima letno sposobnih MIG-ova?' na sučeljavanju HRT-a, u stilu 'ja to neću govoriti u javnosti', kao da je to nekakva vojna tajna.
Na to se Josipović nasmijao, odgovorio 'oko 12 letno sposobnih, brojka varira iz dana u dan, a podaci o točnom broju zrakoplova nalaze se u Narodnim Novinama'...  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol:  Nebitno
|
Majko zemljo baš ti hvala
U ime svih nas
Nas budala...
eto izabran je covjek kojeg najvise podupiru srbi..Pupovac i drustvo..haha...doro da smo se borili,ali to je narod..sto je bior to je dobio,ali jos nije ni svjestan tek pocinje...haha |
|
|
|
|
 |
maniche
|
A šta bi mi trebali glasat za onog kandidata kojeg Ne podrže srbi?
boli me briga kog će oni podržat, glasam za onog koji mi se čini bolji.
@za ekipu iz dijaspore.
NE možeš krojit sudbinu neke zemlje ako tu ne živiš/plačaš porez i sl.
Kužite vi to?glumite neke hrvatine iz bosne, ako ste toliki hrvati dođite živjeti tu i boriti se s nama svaki dan za ovu zemlju.Prestanite živjet u 91.Patrioti ste jedan dan u 4 godine i to je vaš doprinos ovoj zemlji.
Glasate samo zato što vas HDZ treba, inače nas sve skupa boli k...c za vas.
Imam rodbine u americi, žive tamo od 80-tih, dva brata su se vratila 91 i ratovala, nakon toga su otišli natrag u ameriku.znaš zašto?Hrvat je i voli svoju zemlju ali je također amerikanac i ta ga zemlja hrani.
Ima našu zastavu u sobi, prati zbivanja ali NE glasa.Znaš zašto?
citiram ga: "to je unutarnja stvar vas koji tu živite, ja se bavim svojim republikancima"
Budite i dalje hrvatine iz sjene, kako vam nije neugodno. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
 |
|
hahaha...pa da...ajmo sve zaboraviti i pustiti da nas vode srbi ili komunjare...hm... mogli bi i jesmo,hahaha..iovako srbi imaju veca prava nego mi... joj ma ciko Josipovic je divan bas pravi intelektualac koji ni govor ne moze zapamtiti nego mora procitat,pravi profesor fakulteta..haha |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
sorry pisao sam jezikom kojim će me najbolje razumjeti
al evo i za vas normalne prijevoda: pupovac je inače u koaliciji s adezejom na državnoj razini pa bi vjerojatno papagajski morao podržati hebranga da je on slučajno ušao u drugi krug (vjerojatno protiv nekih svojih svjetonazora). pitanje za tonku; jel bi i hebrang tada bio komunjara i "onaj kojeg podržavaju svi srbi" iliti što bi reko m.n. shyamalan "those who do we not speak of"
p.s. kakav je to predmet fakulteta? jel to nešto novo? naime čuo sam za profesore hrvatskog, matematike, povijesti, pa čak i za fakultetske profesore, ali iskreno nisam čuo za profesore fakulteta  |
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Zanimljivoje tko se sve neće sjetiti ove parole "da nije bilo nas, ne bi bilo vas". Na sreću, od rata je prošlo već 15-ak godina, pa se ljudima od takvih parola pomalo diže u želucu. Ovo nije tema u kojoj bi se nekakvom rodijaku trebalo objašnjavati tko je sve u Hrvatskoj ratovao, i gdje. Ako me sjećanje još uvijek služi, nisu li dečki iz Hrvatske odlazili ratovati na "južno bojište", kad je rat u Hrvatskoj zaustavljen? Pa bio bi onda red, analogijom ovog rodijaka, da nam Hercegovci omoguće da glasamo u BiH, ako već ne na parlamentarnim izborima, onda na lokalnim, kantonalnim, u federaciji, ili što sve tamo nemaju.
Sve ide u smjeru da će se dijaspori ograničiti pravo glasa. Ili ukinuti. S tim da Hrvati u BiH nisu dijaspora, pa pravo glasa nisu trebali niti imati. To mogu zahvaliti sami sebi - građani Hrvatske dovoljno su demokratski obrazovani da im počne ići na živce Hdz-ovo dodavanje glasova iz dijaspore, od ljudi koji nemaju pojma o Hrvatskoj (svijet) ili od Hdz-a iz Hrvatske dobivaju ogromne novce (BiH). |
|
|
|
|
 |
|
TI si jako pametna osoba i sumnjam da ti ja neuka trebam nesto objasnjavati. Pa ako si malo gledao i pratio kampanju i vidio sto je Josipovic obecao onda su tvoja pitanja suvisna...Vjerujem da ce nas Josipovic izvesti na pravi put, imali smo vec Ivu ali je brzo zbrisao iako je imao sansu da vise toga promjeni nego sam predsjednik... a nasim ljudima je najvaznije da je covjek kao skolovan i da zna kvalitetno srati,taj uvijek pobjeduje..kao sto i je..meni nije ni jedan drag,ai pametnog i postenog nismo mogli dobiti jer smo jos u prvom krugu pogrijesili,odmah smo izabacili one koji i malo vrijede i koji su stvarno pametni i posteni a kod nas to ne prolazi..tko smisli bolje bajku taj prolazi -uvijek! |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
e a kakve veze imaju srbi i komunisti s hrvatskim predsjednikom ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
e a kakve veze imaju srbi i komunisti s hrvatskim predsjednikom ?
|
u kontekstu ove rasprave ama bas nikakve veze, osim onima kojima je pamet u guzici (a glavu nose za ukras)
|
 |
|
|
|
|
 |
maniche
|
|
|