Autor |
Poruka |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
ako su cijene ovakve kakve su kolege navele mora da si potrošio povću količinu novca
miljune xd
nie da kradu nego kad malo više popiješ cijene za pojedine proizvode iznenada narastu ( govorim iz iskustva iz ostalih " birtija " XD ) |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
Zdrale
|
zen 031 potpisujem |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
šta je jučer bilo? jel se meni činilo ili je podrum bio zatvoren? |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
ch0sen
|
da,nije radio i malo je ljudi bilo,bojim se da je pandur doživio vrhunac na otvorenju i tako unutra nebude više :\ |
|
 |
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
bit ce samo da ovi dj ne rasturaju neku electronicu neli tribal neki mjuz za koji mnogi nisu culi e kad toga ne bude onda ce biti i pandur pu do tada techno partiji neka se odrzavaju u nekim velikim prostorima a ne u kaficima.
Treba da uvedu nesto sto jos nema nigdje i to je to svaki dan druga tema i eto ljudi
ali drzim im fige samo ne cajke |
|
|
|
|
 |
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol:  Muško
|
Klub je ovoga vikenda radio samo u prizemlju jer se održavao festival u dvorištu Vege, na kojega su mnogi Osječani išli. Uskoro možete očekivati funkcioniranje kluba u punom kapacitetu.
Također ćete ubrzo biti obaviješteni kakvu glazbu ćete moći slušati u budućnosti u Panduru, tj. koji DJ-i će puštati glazbu i koji bandovi će nastupati. |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
ma to ce propast zbog previsoke dobne granice |
|
|
|
|
 |
Zdrale
|
neće zbog dobne granice nego DJ-eva moa procjena |
|
|
|
 |
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol:  Muško
|
Dobna granica, kao činjenica da ćemo angažirati ljude za puštanje glazbe (razne osječke i druge DJ-e) su nam u svakom slučaju prednosti u usporedbi s drugim klubovima. Dobra granica koju smo odredili će nam samo olakšati posao, jer klub nije ni namijenjen za mlađu publiku od 20 godina.
Glazbu shvaćamo kao jedan od najbitnijih faktora prilikom vođenja kluba, stoga ćemo iz tog razloga i imati DJe koji dobro rade svoj posao, pogotovo kada je u pitanju elektronski program. Već sada možemo potvrditi mjesečnu rezidenciju DJ Omera koja ubrzo stupa na snagu. |
|
|
|
|
 |
ch0sen
|
dj omer je dobar^^ |
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
koliko se sjećam i u kju klabu je bila dobna granica i dres kod na početku, a i u tufni je bila dobna granica. WOOORDS JUST WOOOORDS I TELL YOU !!!!!! |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Pohvala za napokon neko novo mjesto za izlazak! Samo nek mjuza bude dobra i NI SLUČAJNO CAJKE!!
Dosadilo mi je da, kad god prolazim kraj Q-a, Bastiona i tih prčija, čujem stalno jedne te iste pjesme, koje puštaju svake subote posljednjih 5-10 godina, tipa: ''Ostavio me, prevario me...ajajaj...''
Osijeku je trebalo novo osvježenje, napokon malo urbane glazbe!
Nisam još bila unutra, planiram. Jedina zamjerka...kad sam prolazila u subotu kraj Pandura, izgledalo mi je k'o da je na ulici. Fotelje i stolice odmah do vrata...hmm...ne znam, to mi se baš i nije svidjelo. Bilo bi fora kad bi, kao u Tufni, bilo neko kao predvorje...ovo je onak, malo...Al dobro.
Samo nek mjuza ostane na ovome kako je i zamišljeno...i sve ok  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
~coconut~
Ukupno postova: 3 Spol:  Žensko
|
OMG to je terasa kluba i kakve fotelje-to je vrtna garnitura..
anyway - Sve pohvale na otvaranju kluba, jer Osijek napokon ima posteno mjesto za izaci van.. a to da ce program bit odlican i kvalitetan ne sumnjam jer ipak iz toga stoji jedna vrlo sposobna mlada osoba i svi koji ga poznaju znaju da nema razloga za brigu
radujem se mnogim partyima i dernecima tamo
 |
|
|
|
|
 |
 |
|