Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[izbori 2009.] Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mikka
Ukupno postova: 95
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.05.2009. 19:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

lavic je napisao/la:
mikka je napisao/la :
lavic je napisao/la:
mikka je napisao/la :
Logično je da će više davati onima koji su na njenoj strani, HDZ I HSP. Ostat ćemo tu gdje smo sada iduće 4 godine.

nije li ti palo na pamet da ce najkasnije za dvije godine adeze pasti i da nece dobiti novi mandat ? Rolling Eyes a mozda se to i prije desi Rolling Eyes

HDZ nikad neće pasti. Bit će i ostati najjača stranka. Sjeti se prošlih izbora, bili su korak iza HDSSB - a i HSP - a. Da HDSSB nije bio u koaliciji s, mislim, HSU -om, HDZ bi bio jači. Da su sada izašli samostalno dobili bi puno veći postotak. Ovako nisu jer ljudi baš ne vole Đapića.

ako si zensko, a vidim lila kruzic.... sreco... ja govorim o drzavnoj razini a ne o spilsulu kako ga sanader naziva Osijeku Rolling Eyes

Ovdje je riječ o lokalnim izborima ako nisi pratio...A kad već spominješ državnu razinu, tu si tek pogriješio, jer je HDZ upravo na državnoj razini najjači.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2009. 19:51 
Naslov:  

fazan je napisao/la:
Osijek je dobio autocestu tek nekoliko mjeseci nakon Rijeke. A prije svih njih je autocestu dobila Dalmacija. (TKo dobiva najviše glasova u Dalmaciji i Zadru???)

Nije ti palo na pamet da je Split najveći grad poslije Zagreba, potom Rijeka (koja je već imala poluautocestu), te iza njih Osijek? Ne valja kad nekom Hdz pomuti zfrav razum.

fazan je napisao/la:
Vidim da dosta vas priča o gospodarstvu. Samo da malo razjasnim: grad ni ne treba voditi računa o gospodarstvu. O gospodarstvu se trebaju brinuti država i privatnici. Grad je zadužen za dječja igrališa, osnovne škole, ceste, nogostupe, sportska igrališta i kulturne ustanove.

Da nije tragično, možda bih se i nasmijao. Pravi fazan (Phasianus colchicus) zasigurno bolje shvaća politiku i gospodarstvo od ovog gore, za kojeg imamo nesreću da piše na forumu.

KillaBEEZ

Ukupno postova: 321
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.05.2009. 21:11 
Naslov:  

mikka je napisao/la:
lavic je napisao/la:
mikka je napisao/la :
Logično je da će više davati onima koji su na njenoj strani, HDZ I HSP. Ostat ćemo tu gdje smo sada iduće 4 godine.

nije li ti palo na pamet da ce najkasnije za dvije godine adeze pasti i da nece dobiti novi mandat ? Rolling Eyes a mozda se to i prije desi Rolling Eyes

HDZ nikad neće pasti. Bit će i ostati najjača stranka. Sjeti se prošlih izbora, bili su korak iza HDSSB - a i HSP - a. Da HDSSB nije bio u koaliciji s, mislim, HSU -om, HDZ bi bio jači. Da su sada izašli samostalno dobili bi puno veći postotak. Ovako nisu jer ljudi baš ne vole Đapića.
Đapić je na ovim izborima dobio glasove nešto od dijela svojih članova, a nešto od pol. neopredijeljenih ljudi. Od koalicijskog partnera HDZ-a nije dobio glasa. Dakle, nemoj govoriti da ljudi ne vole Antu nego da HDZ očito ne voli HSP.
Tomislav Ivić je ponajviše zahvaljujući HSP-ovim biračima dobio takav rezultat, bilo bi ljepo da ste vi učinili isto-pošteno. Nadam se da ćete to učiniti sada!
Što se tiče rezultat prošlih izbora, u svim ograncima (njih 12) HSP je bio vodeći u svima, a u većini ga je slijedio HDSSB sa zaostatkom od 10-20%, a HDZ je bio većinom na trećem mjestu (osim u dva ogranak) sa zaostatkom od 5-10% iza HDSSB-a.
Sada bi imali samostalnu pobjedu da Matković nije navukao i na "priču" podijelio članstvo

Post Postano: 23.05.2009. 21:14 
Naslov:  

fifla je napisao/la:
Da vidjeli smo Glavaša kako upravlja slavonijom i koliko je firmi kroz privatizaciju uništio a i sada odakle mu pare da kupuje najbolje nekretnine u gradu, za sina nije zanao da prije dvije godine, veliki general pobjego iz države i iz hercegovine telefonom upravlja strankom odnosno svojim marinetama i svaka im čast kako je Bubalo samostalan ko i matković koji se eto malo šetka jer mu je đapić doasdio pa sad malo glvavaša da sluša! [uklonjeno]
Smile Istina. Glavaševa politika, inati se Slavonijo, a ja odoh u BiH. Smile

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 23.05.2009. 21:21 
Naslov:  

Odlicna kolumna Jurice Pavicica na temu lokalnih izbora...

Da su živi, Pavelić i Tito dobili bi ove izbore

Na izborima u nedjelju, ukratko, pobijedili su ili su pred pragom pobjede svi “heroji“ novinskih stupaca, svi oni mračni prinčevi kojima smo mi novinari otkrivali afere, zbrajali afere, komentirali ispade i - ukratko - prema njima gajili neskriveni zazor.

Post Postano: 23.05.2009. 21:24 
Naslov:  

nisam za je napisao/la:
KillaBEEZ je napisao/la:
nisam za je napisao/la :
KillaBEEZ ajd se malo sredi, toliko postova jedan za drugim, pa čini se da se svađaš sam sa samim sobom!?
Zamorno je za pratiti što si htio reći.
Ali tko gubi taj se ljuti, jel tako??

Da si pročitao prethodne postove shvatio bi što sam htio reći.
Da si inteligentniji ne bi ti bio problem pratiti. Uostalom HSP nije ostvario očekivane rezultate u gradu ali po Hrvatskoj definitivno je.
Ljudi su očigledno odlučili nagraditi pljačkaša Glavaša, još jednom pljačkom Smile Ali u drugom krugu će se opametiti!
Nemam razloga biti ljut, HSP je kroz povijest imao padove i uspone, stranka je oduvijek bila na dnu, pa na samom vrhu ....sada slijedi vrh!

Baš je u tom problem, Glavaš je dugi niz godina provodio politiku HDZeja onoga kojeg ti i takvi brane i sada hvale, samo zato što ste u koaliciji s njima. Nadam se da će Glavaš i Hdz jednom odgovarati za ono što su napravili ovom gradu i županiji.
Isto tako vas HSPejovce, i vi ste odgovorni jer vaši zastupnici u saboru godinama podržavate tu pljačku. Dolaskom na vlast u Osijek, samo ste nastavili bahato ponašanje i trošenje novaca tako da smo sada dovedeni do bankrota i minusa, za koje će nam trebati godine da se izvučemo.
O usponima i padovima, rezultat izbora pokazuju istinu, ovo je ipak kraj, nadam se ne stranke nego njenog Vožda i nedodirljivog, koji više ne smije ni prošetati gradom ( a kada je i mogao?)
Budi ti meni živ i zdrav!
Koalicijske partnere ne branim, osobno mislim da su "preokretljivi", a vjerojatno oni to misle i o nama. Koalicije su potrebne da se određeni posao odradi zajedno i dotada se koalicijski partneri trebaju "trpiti" i poštovati. Mislim da svačija načela treba uvažavati, samo mi je grozno vidjeti kada netko promijeni svoja načela, kao da ih nikada nije niti imao. Đapića su optuživali da stranku vodi diktatorski, a to nije istina. Čim je dao malo slobode Matkoviću, htio je sve. Također, @nisam za, budi i ti zdrav i uspješan!

Ukupno postova: 95
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.05.2009. 21:50 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la:
mikka je napisao/la:
lavic je napisao/la:
mikka je napisao/la :

Đapić je na ovim izborima dobio glasove nešto od dijela svojih članova, a nešto od pol. neopredijeljenih ljudi. Od koalicijskog partnera HDZ-a nije dobio glasa. Dakle, nemoj govoriti da ljudi ne vole Antu nego da HDZ očito ne voli HSP.
Tomislav Ivić je ponajviše zahvaljujući HSP-ovim biračima dobio takav rezultat, bilo bi ljepo da ste vi učinili isto-pošteno. Nadam se da ćete to učiniti sada!
Što se tiče rezultat prošlih izbora, u svim ograncima (njih 12) HSP je bio vodeći u svima, a u većini ga je slijedio HDSSB sa zaostatkom od 10-20%, a HDZ je bio većinom na trećem mjestu (osim u dva ogranak) sa zaostatkom od 5-10% iza HDSSB-a.
Sada bi imali samostalnu pobjedu da Matković nije navukao i na "priču" podijelio članstvo

A što misliš za koga su glasali HDZ - ovci ako ne za Đapića? Nije HDZ kriv što je Matković bio pohlepan i otišao iz HSP - a te povukao pola članstva za sobom. I mislim da smo ovdje na istoj strani i ne vidim razlog ovog tvog "napada".

studenac

Ukupno postova: 238
Post Postano: 23.05.2009. 21:58 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la :
nisam za je napisao/la :
KillaBEEZ ajd se malo sredi, toliko postova jedan za drugim, pa čini se da se svađaš sam sa samim sobom!?
Zamorno je za pratiti što si htio reći.
Ali tko gubi taj se ljuti, jel tako??

Da si pročitao prethodne postove shvatio bi što sam htio reći.
Da si inteligentniji ne bi ti bio problem pratiti. Uostalom HSP nije ostvario očekivane rezultate u gradu ali po Hrvatskoj definitivno je.
Ljudi su očigledno odlučili nagraditi pljačkaša Glavaša, još jednom pljačkom Smile Ali u drugom krugu će se opametiti!
Nemam razloga biti ljut, HSP je kroz povijest imao padove i uspone, stranka je oduvijek bila na dnu, pa na samom vrhu ....sada slijedi vrh!
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Po čemu ovo nije za "javnost" ?!

Zadnja promjena: studenac; 23.05.2009. 21:58; ukupno mijenjano 1 put.

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 23.05.2009. 21:58 
Naslov:  

Slažem se, nije potrebno lamentirati o prošlosti, potrebno se okrenuti budućnosti, a to je 2. krug koji evidentno možemo dobiti zajedničkim snagama, kako Grad tako i Županiju. HSP-ovci koji su podržali Matkovića sada vide kome su dali svoj glas te će se ponovno okrenuti HSP-u i HDZ-u kao koalicijskom partneru, a to je zajedno 20 000 glasova, što će biti dovoljno...

Ukupno postova: 17
Post Postano: 23.05.2009. 22:15 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
Slažem se, nije potrebno lamentirati o prošlosti, potrebno se okrenuti budućnosti, a to je 2. krug koji evidentno možemo dobiti zajedničkim snagama, kako Grad tako i Županiju. HSP-ovci koji su podržali Matkovića sada vide kome su dali svoj glas te će se ponovno okrenuti HSP-u i HDZ-u kao koalicijskom partneru, a to je zajedno 20 000 glasova, što će biti dovoljno...

Upravo to ću i ja napraviti.

KillaBEEZ

Post Postano: 23.05.2009. 22:19 
Naslov:  

mikka je napisao/la:
KillaBEEZ je napisao/la:
mikka je napisao/la:
lavic je napisao/la:
mikka je napisao/la :

A što misliš za koga su glasali HDZ - ovci ako ne za Đapića? Nije HDZ kriv što je Matković bio pohlepan i otišao iz HSP - a te povukao pola članstva za sobom. I mislim da smo ovdje na istoj strani i ne vidim razlog ovog tvog "napada".
Ne znam za koga su glasali, ali nisu glasalii svi za Antu. Nisam te napao, nego samo kažem da ako smo partneri moramo obostrano djelovati i poštovati jedni druge. To je to.

Post Postano: 23.05.2009. 22:24 
Naslov:  

Toman je napisao/la:
TataMata je napisao/la:

Upravo to trebaju svi napraviti, nećemo valjda dozvoliti da nam Glavaš iz Bosne vodi Osijek!

Ukupno postova: 938
Post Postano: 23.05.2009. 22:30 
Naslov:  

Toman je napisao/la:
TataMata je napisao/la:

ja necu

Ukupno postova: 234
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.05.2009. 22:31 
Naslov:  

more456, Bajto ti je u Ljekarnama po kazni. Tu se od Mare Bareze ne može ništa lapiti, a to Bajtoneu nikako ne paše. osim toga Glava mu je postavio i predsjednika upravnog vijeća pandžulu tako da ni tu ne može mrdnuti. Pitanje je samo kad će ta Ljekarna zaronit jer on ju uopće ni ne vodi, samo se voza službenim autom po voćnjacima, baranji do adlešičke po mišljenje. Nadam se da u HDSSB nisu tolko blesavi da ga prime pa da si uprljaju imiđ s pekmezom i prljavim rukama

c++
Ukupno postova: 8
Post Postano: 23.05.2009. 23:02 
Naslov:  

[quote="TataMata"]
Slažem se, nije potrebno lamentirati o prošlosti, potrebno se okrenuti budućnosti, a to je 2. krug koji evidentno možemo dobiti zajedničkim snagama, kako Grad tako i Županiju. HSP-ovci koji su podržali Matkovića sada vide kome su dali svoj glas te će se ponovno okrenuti HSP-u i HDZ-u kao koalicijskom partneru, a to je zajedno 20 000 glasova

da da to ću ja napraviti isto !!!!

Skoči u forum: