| Autor |
Poruka |
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
a što se tiče populističkih projekata za građane Osijeka, više sam ih ja osmislio i proveo nego Gordan. Za sve njihove uspjehe odgovoran je tim ljudi, pa tako i za njegovu popularnost. Malo je toga on napravio sam....
|
Isto kao i za Đapića. Iza njega ne stoji tim ljudi nego Đapić sam smišlja projekte?
Vama u HSP-u očito nije jasno da vas je Đapić uništio u Osijeku. Da je ostavio Matkovića za gradonačelnika do kraja mandata i kao kandidata za novog gradonačelnika, rasturili bi izbore u Osijeku. Ovako vam nema spasa... |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nema ekipu. Spominje se jedino ovih 5 potpisnika, ali to nisu baš neki istaknuti. |
|
|
|
|
|
 |
|
spin
Ukupno postova: 225 Spol:  Muško
|
Da, to i mene najviše smeta. Tipično bahato bosansko ponašanje, kao da je on sam oslobodio cijeli Osijek i Hrvatsku. I još kad umjesto nogostupom hodaju posred ceste (npr. kada idu u crkvu i iz crkve), neš ti brdskoplaninskog mentaliteta u srcu ravne Slavonije, kao da su koze, a ne ljudi. I tko da trpi godinama takvo ponašanje nekoga npr. u stranci ili gradu koji voli, koji je Bečka, a ne Stambolska škola. I nitko im odjednom nije ravan, a dok su se tamo verali po gudurama bila je dobra i korica suhog kruha, a sada odjednom malo im je i cijeli grad. Ko ciganin, prihvatiš ga i daš mu jednom da se pomogne da ne crkne od gladi, a on ti se uvuče u kuću i cijelu je iznutra popljačka i još ti postane gazdom. Ma ne ide to ljudi moji nikako i ne vodi nikuda osim u propast. Zato ja u potpunosti podržavam Matkovića i žalim što to nije i ranije napravio i npr. Srb?! što on misli i što čeka?! Ako je stvarno došlo do toga da je stranka u pitanju pa izbacite iz nje uljeza i onoga koji radi sranja, a nemojte vi bježati van. To je vaša "kuća" pogotovo ovđe u ovome gradu,a umišljena debela mješina nek iđe oklen je i došla, e!
p.s.
Nadam se da mi drug Kramarić na ovome upisu neće što zamjerit.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol:  Nebitno
|
Povlačim pobjednički potez!!!
Idi ti Gordane malo pobjednički zurit u sunce ili tako nešto.
|
ili tako neštro.... |
|
|
|
|
|
 |
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol:  Nebitno
|
Nema ekipu. Spominje se jedino ovih 5 potpisnika, ali to nisu baš neki istaknuti.
|
skuplja potpise po promenadi...  |
|
|
|
|
|
 |
|
spin
|
|
|
|
 |
|
spin
|
I predlažem:
- izbaciti debelog iz stranke
- u stranku vratiti Tadića i Rožića i nek je jedan od njih vodi na nacionalnoj razini, drugi ispred Grada Zagreba.
- vratiti i Ružu Tomašić koju treba postaviti za šefa južnog sektora, dok ekipa oko Matkovića je zadužena za Osijek i istok zemlje.
i garantiram uspjeh na svim razinama i nacionalnoj i lokalnim. |
|
_________________ ... |
|
|
|
 |
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Pa kad nam nema spasa, onda se veselite...došli ste na svoje....ali teško...Gordan je trebao ostati unutar stranke i tražiti tu podršku, i to je onda sasvim druga stvar nego ovo što je učinio...no jedno je sigurno, boriti ćemo se pravški do kraja! Pa i ako izgubimo, krećemo ispočetka...nije to kraj svijeta, osim za one kojima je to jedini interes.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
opa, gradi se odstupnica!  znaš šta, ne bi uopće postojao problem kad bi svi razmišljali na način "nije to kraj svijeta". problem je što đapić prvi ne razmišlja tako. a mislim da si toga svjestan i sam, za razliku od ovih ostalih stranačkih poslušnika na forumu. |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Za TatuMatu sam odmah rekao čovjek zna razmišljati svojom glavom. |
|
|
|
|
|
 |
|
70rupies Ukupno postova: 68 Spol:  Nebitno
|
Bubalo bi također mogao proći poput Matkovića, jer će ga Stanlio kao što je i Olio Matkovića tiskat dok ne pukne. A što se tiče natourious B. G. tu treba obratiti pozornost na svestranu veličinu opusa isto; jebote led koliko je to funkcija, nema što nije bio, te stanovi, te sabor, te general, te mučenik, te stranka, te NK Osijek, te odvjetništvo - zaista samo osvjedočeni genij može toliko svega zaposjesti. A vi ekipa iz HSP-a, mogli bi i malo samokritike baciti, ili to nije u duhu pravaštva? Tu vam se ogranak drma, i nema ih samo pet, i to nije samo pet, neki dan sam se čuo s legom iz HSP, on je također uz Matkovića, ko zna možda ne izađe pa budte imali petu kolonu? Uglavnom, koliko sam shvatio, maheru ti kao ne napadaš nešto previše Matkovića, to ko oni ludi svrbi i europa i kosovo. U biti nitko od članstva HSP-a baš gospodinu Đapiću ne smije reći ukoliko je pogriješio, jel? |
|
|
|
|
|
 |
|
TataMata
|
Ima nas u HSP-u više nego u drugim strankama koji razmišljamo svojom glavom, ali nisu svi stalno na forumu ko ja  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Nažalost EL PRESIDENTE to sve neutralizira. |
|
|
|
|
|
 |
|
TataMata
|
Iznenadio bi se, kakve se rasprave vode..no bitno je da se na kraju poštuje volja većine i da se oko toga svi složimo....kao i u svim strankama, poštuje se izabrano predsjedništvo, IO, i predsjednik. Đapić je prvi na sastanku iznio samokritiku u svezi određenih poteza....normalno je da kada donosiš odluke one mogu biti i pogrešne, lako je poslije bitke biti general...svi bi mi ponekad vratili vrijeme unazad i postupili drugačije...odluke nije lako donositi....ali se razgovara otvoreno i bez šupkanja, ako si to mislio... |
|
|
|
|
 |
 |
|
|