Autor |
Poruka |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=6&ID_VIJESTI=109254
|
de nece mi on iz bosne odlucivat ko ce bit predsjednik
|
Naravno da hoce... cak i ako Bubalo nije zainteresiran - ovo mu je poruka. Pitam se samo koliko ce ova 'igracka' kostati proracun i nas gradjane grada Osijeka?
A suska se i o nekoj financijskoj injekciji grada za NK!
Jel istina da igraci ne dobijaju redovno svoje plaće - crkavicu od 20-tak tisuca kuna??? |
|
|
|
|
 |
Kloppo
Ukupno postova: 104 Spol:  Žensko
|
Jel istina da igraci ne dobijaju redovno svoje plaće - crkavicu od 20-tak tisuca kuna???
|
Pa je istina je. Nisu dobivali koliko znam od veljače pa do lipnja pa je onda nešta isplaćeno. Ali opet imaju još dosta za isplatit.
Ali situacija je gotovo svuda takva, u Rijeci također gdje igrači nemaju da režije plate.
Mislim da nam ne gine amaterizam ili u najboljem slučaju poloprofesionalizam kad uđemo u EU jer onda nema više da gradovi sponzoriraju klub.
A postavlja se pitanje tko će uopće htjeti kupiti dionice NK Osijeka kad krene ta privatizacija? To može proći u Hajduku i Dinamu, ali za ove manje klubove bojim se da nema interesa. Recimo u Hajduku se govorilo do one faze kad još nisu ovi krupni dioničari ušli u taj biznis, da je to propala privatizacija, totalni podbačaj itd...Jedino ako se ne nađe neki tajkun koji je spreman uložiti pare...al s obzirom na stanje u kakvom se nalazi HNL kao i cjelokupna država mislim da tog čovjeka NK Osijek neće dočekat. |
|
|
|
|
 |
jandot Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
Ovo oslikava stanje u klubu:
Ovo je NK Osijek
|
|
|
|
|
 |
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol:  Muško
|
U sklopu priprema osječki je prvoligaš pobjedio njemačkog prvoligaša Eintrachta.Bijelo-plavi su slavili sa tri pogotka prednosti.
U strijelce su se upisali dva puta Nikšić i Barišić. |
|
|
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
|
|
 |
vjivance
Ukupno postova: 160 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Jadni nogometaši baš ih žalim |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Stvarno bi ih trebalo OPET spustit na zemlju  |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
Stvarno bi ih trebalo OPET spustit na zemlju
|
spustio je vas danas mađarski fehervari
O S I J E - F E H E R V 0 : 2
 |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Ajde nemojte tako. Pa novoizabrani predsjednik kaže kako vidi NK Osijek u vrhu HNL-a!! E sad ne znam jel bi se smijao ili plakao?! Samo me zanima s kojojmmomčaid to onmisli ostvariti?Ili je za njega 7 mjesti vrh HNL-a? Ili će i ona kao injegov mentor i mecene čika Glavaš donjeti poslovniplan za 4 godine pa ništa ne ostvariti? Ma dosta tu meni nije jasno... Al dobro unatoć tome ja ću opet slijepo otići na istok, sjesti, glasno navijati i misliti kakoje Osijek najbolji. A Bubalica će mi se iz lže smijati i na glas razmišljati - vidi ovih budala na istoku... Nemajunikakve korsiti od ovoga a opet su tu... |
|
|
|
|
 |
Mladjo
|
Ajde nemojte tako. Pa novoizabrani predsjednik kaže kako vidi NK Osijek u vrhu HNL-a!! E sad ne znam jel bi se smijao ili plakao?! Samo me zanima s kojojmmomčaid to onmisli ostvariti?Ili je za njega 7 mjesti vrh HNL-a? Ili će i ona kao injegov mentor i mecene čika Glavaš donjeti poslovniplan za 4 godine pa ništa ne ostvariti? Ma dosta tu meni nije jasno... Al dobro unatoć tome ja ću opet slijepo otići na istok, sjesti, glasno navijati i misliti kakoje Osijek najbolji. A Bubalica će mi se iz lže smijati i na glas razmišljati - vidi ovih budala na istoku... Nemajunikakve korsiti od ovoga a opet su tu...
|
vrh ljestvice? jedino ako se uzme u obzir činjenica da je sada 16 klubova u ligi pa će i 5 mjesto biti "vrh ljestvice". nećemo mi baš previše tog bubala gledat u gradskom vrtu i zapravo se apsolutno ništa po pitanju uprave nije promijenilo. neznam samo di je nestao matković. jel ga neko zakočio ili mu se jednostavno nije dalo upuštat |
|
|
 |
Mladjo
|
molim te još jednom pročitaj šta si napisao pa će ti biti jasan moj komentar |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
smoje prije nekih sat vremena potpisao za hajduka. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
|
smoje prije nekih sat vremena potpisao za hajduka.
|
navodno za godišnju plaću od 120 tisuća eura. u osijeku bi vjerojatno pristao igrati i za manje uz uvjet da mu se dug vratio ali ovi naši čobani od uprave izgleda imaju druge planove. planove da ispadnemo iz lige. |
|
|
 |
 |
|