Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Najbolji frizerski u Osijeku?!?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
PEGY

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.04.2010. 9:44 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I nakon svega. mi još uvijek NEZNAMO koji je to najbolji frizerski salon u gradu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
hrvojeeee

Ukupno postova: 30
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.04.2010. 10:01 
Naslov:  

Evo ja sam jučer otišao do tog salona Leonila u Vukovarskoj i mogu reći da sam jakooo zadovoljan...inače se šišam na neku light verziju fudbalerke kraćeg tipa i zapravo jedina i najbolja frizerka je moja sestrična koja nažalost živi u Njemačkoj, pa me ošiša samo 3-4 puta godišnje, i tako ja inače hodam po gradu i uglavnom me svaki salon do sada vidio jedanput i nikada više...nisam prezahtjevan, ali volim kada se taj tip frizure ošiša s lijepim blagim prijelazima za koje treba malo više vremena i eto mogu reći da je frizerka u Leonili to jučer stvarno super napravila...sve pohvale i naravno da ću se za 3 tjedna opet vratiti... Very Happy

tornado

Ukupno postova: 163
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.04.2010. 11:19 
Naslov:  

rioma je napisao/la:
ja sam frizerka i neću se reklamirati,ali potpuno te podržavam. mislim da žene trebaju od malena paziti na svoje tijelo i općenito na sebe i zdravstveno i fizički. tako da te podržavam.samo ti nađi dobru frizerku i već sada kreni u potragu za svojim stylingom.što ga prije nađeš to češ ga bolje razviti i upotpuniti. ako ti se nesviđa ono što ti frizerka napravi slobodno joj kaži,samo tako češ steći njezino i ona tvoje povjerenje! sretno!!!

Naravno da žena treba držati do sebe , ali ona nije žena ona je djete , moja je kolegica u njenim godinama DRŽALA DO SEBE pa je sada ćelava i nosi periku

Rizibizi

Ukupno postova: 10
Post Postano: 27.04.2010. 13:23 
Naslov:  

Meni je najbolji Marina frizerski, Sv. Roka 6 Smile Mlada frizerka koja radi tamo stvarno ima znanja i jako je kreativna, a najbitnije od svega (bar meni) da razumije što želim i uvijek bude onako kako sam zamislila Very Happy

hrvojeeee

Ukupno postova: 30
Post Postano: 27.04.2010. 18:55 
Naslov:  

pa ja mislim da nema najboljeg frizerskog, jednostavno moraš naći frizerku koja će te ošišati onako kako ti želiš... zapravo svi tragamo za najboljom frizerkom, a ne salonom...

hlo

Ukupno postova: 5
Post Postano: 30.05.2010. 8:35 
Naslov:  

mislim da nitko ne mora blatiti Wizard jer Maja jako dobro sama odrađuje taj posao!

Tko želi neka ide tamo i neka se sam uvjeri jel mu odgovara ili ne.
meni nije odgovarao.

evil monkey

Ukupno postova: 923
Post Postano: 17.08.2010. 17:28 
Naslov:  Re: Najbolji frizerski u Osijeku?!?

daleko od toga da sam kompetentna reci da je ovaj ili onaj frizeraj u gradu "najbolji", ali mogu reci da sam iznimno zadovoljna uslugom i frizurom u salonu "la dutti" na zrinjevcu - inace sam jako kriticna i nepovjerjliva prema frizerima (uslijed nekoliko katastrofalnih šišanja rasporedjenih tijekom niza godina kod razlicitih frizerki), i ne zadovoljavam se osrednje odradjenim poslom (zadnji puta su me dobro ošišali u jednoj europskoj metropoli prije tri godine, a i to je bilo spasavanje katastrofe iz jednog osjeckog frizeraja - od onda do ovog tjedna nisam htjela vidjeti frizerske skare blizu svoje glave) .
medjutim, iz la duttija sam izasla sretna i zadovoljna, i sljedeci puta cu sigurno ponovo otici k njima osijek031.com smile

TTanja
Ukupno postova: 9
Post Postano: 30.08.2010. 13:50 
Naslov:  

Najbolji frizerski je zasigurno CHIC vl. Dragane kod stadiona. Ne bih postala svoje fotografije, ali da vidite moju prirodnu kosu, predugu, znali bi o čemu govorim.
GO DRAGANA!
Smile

rori 1

Ukupno postova: 206
Post Postano: 30.08.2010. 18:39 
Naslov:  

Molim savjet oko izbora frizerke.Naime imala sam nesreću da je moja odlična frizerka iz samo njoj poznatih razloga preko noći zatvorila radnju i doslovno nestala.Ostala sam bez majstorice za moju kosu i to je veliki problem. Imam specifičnu kosu kako ona kaže staklastu i ima je jako puno.Šišam se kratko i obavezno mi treba stanjivati kosu ali nikako onim nazubljenim škarama jer nakon dan dva izgleda strašno jer se poddlaka digne ispod kose i strši.Mene treba šišati isključivo tankim škarama ne znam kako se zovu ali stanjvati se moja kosa može samo s tim da bi izgledala dobro par tjedana.Pokušala sam ovo objasniti već drugoj frizerki kod koje sam otišla no ne sluša i samo uzme nazubljene škare i stanjuje ko nezdrava.Molim Vas pogotovo ako ima koja frizerka na forumu i kuži šta pričam da mi se javi jer mi hitno treba dobar frizer.Hvala

mali od čače
Ukupno postova: 413
Post Postano: 30.08.2010. 20:10 
Naslov:  

rori 1 je napisao/la:
Molim savjet oko izbora frizerke.Naime imala sam nesreću da je moja odlična frizerka iz samo njoj poznatih razloga preko noći zatvorila radnju i doslovno nestala.Ostala sam bez majstorice za moju kosu i to je veliki problem. Imam specifičnu kosu kako ona kaže staklastu i ima je jako puno.Šišam se kratko i obavezno mi treba stanjivati kosu ali nikako onim nazubljenim škarama jer nakon dan dva izgleda strašno jer se poddlaka digne ispod kose i strši.Mene treba šišati isključivo tankim škarama ne znam kako se zovu ali stanjvati se moja kosa može samo s tim da bi izgledala dobro par tjedana.Pokušala sam ovo objasniti već drugoj frizerki kod koje sam otišla no ne sluša i samo uzme nazubljene škare i stanjuje ko nezdrava.Molim Vas pogotovo ako ima koja frizerka na forumu i kuži šta pričam da mi se javi jer mi hitno treba dobar frizer.Hvala

dođi u višnjevac,frizerski "antonia" i nek te ošiša frizerka Ana..mala zna svoj pos`o..

Night5talker
Ukupno postova: 70
Post Postano: 30.10.2010. 0:53 
Naslov:  

evo nas opet tu... ovako trebam kreativnog frizera/frizerku za muške, al radi se o tom da imam dugu kosu i moram zbog posla podleći socijalnom pritisku... pa jel ima neki frizer da ce napravit svoj poso kak spada - dakle neznam kako bi se ošišo već da on/ona uradi najbolje što može
imam traume od šišanja na kratko još od malih nogu

kolacic

Ukupno postova: 171
Post Postano: 31.10.2010. 17:28 
Naslov:  

meni su odlične cure u Gabrijeli... nalazi se u ulici hr. republike.. preko puta sunčane...

Anjica
Ukupno postova: 36
Post Postano: 29.11.2010. 20:22 
Naslov:  

Meni je najbolji frizerski salon LOAN, Ulica joha 9, Osijek, isplati se, vjerujte mi. Obožavam tamo ići, pogotovo na peglanje, kosa mi bude suuper glatka, drži dugo i super izgleda. Trenutno imaju u ponudi i 100% prirodno ravnanje kose, osvježava kosu, kosa je glatka, podatna, sjajnija, zdravija, dobije volumen, bude lepršava... Tretman u frizerskom salonu traje ovisno o dužini kose, kosa ostaje ravna 3-9mjeseci, ovisi o tipu kose.
Sve što vas zanima možete pitati na 0989022398

Night5talker
Ukupno postova: 70
Post Postano: 20.01.2011. 10:00 
Naslov:  

bio u leonili, reko pokazite mi sta znate i cura super ošiša i usluga super, svakako preporučujem ako si razmišljate

tinileo2
Ukupno postova: 6
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 20.01.2011. 13:18 
Naslov:  Re: Najbolji frizerski u Osijeku?!?

ja sam kristina frizerka tak da se nisam bas kretala po frizerskim,nebih vam znala preporuciti.ali ako ste zainteresirane radim fus kuci pa koja treba nek se javi Very Happy

Skoči u forum: