Autor |
Poruka |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
I nakon svega. mi još uvijek NEZNAMO koji je to najbolji frizerski salon u gradu. |
|
|
|
|
 |
hrvojeeee
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Evo ja sam jučer otišao do tog salona Leonila u Vukovarskoj i mogu reći da sam jakooo zadovoljan...inače se šišam na neku light verziju fudbalerke kraćeg tipa i zapravo jedina i najbolja frizerka je moja sestrična koja nažalost živi u Njemačkoj, pa me ošiša samo 3-4 puta godišnje, i tako ja inače hodam po gradu i uglavnom me svaki salon do sada vidio jedanput i nikada više...nisam prezahtjevan, ali volim kada se taj tip frizure ošiša s lijepim blagim prijelazima za koje treba malo više vremena i eto mogu reći da je frizerka u Leonili to jučer stvarno super napravila...sve pohvale i naravno da ću se za 3 tjedna opet vratiti...  |
|
|
|
|
 |
tornado
Ukupno postova: 163 Spol:  Žensko
|
Naravno da žena treba držati do sebe , ali ona nije žena ona je djete , moja je kolegica u njenim godinama DRŽALA DO SEBE pa je sada ćelava i nosi periku |
|
|
|
|
 |
Rizibizi
Ukupno postova: 10 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Meni je najbolji Marina frizerski, Sv. Roka 6  Mlada frizerka koja radi tamo stvarno ima znanja i jako je kreativna, a najbitnije od svega (bar meni) da razumije što želim i uvijek bude onako kako sam zamislila  |
|
|
|
|
 |
hrvojeeee
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pa ja mislim da nema najboljeg frizerskog, jednostavno moraš naći frizerku koja će te ošišati onako kako ti želiš... zapravo svi tragamo za najboljom frizerkom, a ne salonom... |
|
|
|
|
 |
hlo
Ukupno postova: 5 Spol:  Žensko
|
mislim da nitko ne mora blatiti Wizard jer Maja jako dobro sama odrađuje taj posao!
Tko želi neka ide tamo i neka se sam uvjeri jel mu odgovara ili ne.
meni nije odgovarao. |
|
|
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
daleko od toga da sam kompetentna reci da je ovaj ili onaj frizeraj u gradu "najbolji", ali mogu reci da sam iznimno zadovoljna uslugom i frizurom u salonu "la dutti" na zrinjevcu - inace sam jako kriticna i nepovjerjliva prema frizerima (uslijed nekoliko katastrofalnih šišanja rasporedjenih tijekom niza godina kod razlicitih frizerki), i ne zadovoljavam se osrednje odradjenim poslom (zadnji puta su me dobro ošišali u jednoj europskoj metropoli prije tri godine, a i to je bilo spasavanje katastrofe iz jednog osjeckog frizeraja - od onda do ovog tjedna nisam htjela vidjeti frizerske skare blizu svoje glave) .
medjutim, iz la duttija sam izasla sretna i zadovoljna, i sljedeci puta cu sigurno ponovo otici k njima  |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
TTanja Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
Najbolji frizerski je zasigurno CHIC vl. Dragane kod stadiona. Ne bih postala svoje fotografije, ali da vidite moju prirodnu kosu, predugu, znali bi o čemu govorim.
GO DRAGANA!
 |
|
|
|
|
 |
rori 1
Ukupno postova: 206 Lokacija: sasvim blizu Spol:  Žensko
|
Molim savjet oko izbora frizerke.Naime imala sam nesreću da je moja odlična frizerka iz samo njoj poznatih razloga preko noći zatvorila radnju i doslovno nestala.Ostala sam bez majstorice za moju kosu i to je veliki problem. Imam specifičnu kosu kako ona kaže staklastu i ima je jako puno.Šišam se kratko i obavezno mi treba stanjivati kosu ali nikako onim nazubljenim škarama jer nakon dan dva izgleda strašno jer se poddlaka digne ispod kose i strši.Mene treba šišati isključivo tankim škarama ne znam kako se zovu ali stanjvati se moja kosa može samo s tim da bi izgledala dobro par tjedana.Pokušala sam ovo objasniti već drugoj frizerki kod koje sam otišla no ne sluša i samo uzme nazubljene škare i stanjuje ko nezdrava.Molim Vas pogotovo ako ima koja frizerka na forumu i kuži šta pričam da mi se javi jer mi hitno treba dobar frizer.Hvala |
|
|
|
|
 |
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol:  Muško
|
dođi u višnjevac,frizerski "antonia" i nek te ošiša frizerka Ana..mala zna svoj pos`o.. |
|
|
|
|
 |
Night5talker Ukupno postova: 70 Spol:  Nebitno
|
evo nas opet tu... ovako trebam kreativnog frizera/frizerku za muške, al radi se o tom da imam dugu kosu i moram zbog posla podleći socijalnom pritisku... pa jel ima neki frizer da ce napravit svoj poso kak spada - dakle neznam kako bi se ošišo već da on/ona uradi najbolje što može
imam traume od šišanja na kratko još od malih nogu |
|
|
|
|
 |
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol:  Žensko
|
meni su odlične cure u Gabrijeli... nalazi se u ulici hr. republike.. preko puta sunčane... |
|
|
|
|
 |
Anjica Ukupno postova: 36 Spol:  Žensko
|
Meni je najbolji frizerski salon LOAN, Ulica joha 9, Osijek, isplati se, vjerujte mi. Obožavam tamo ići, pogotovo na peglanje, kosa mi bude suuper glatka, drži dugo i super izgleda. Trenutno imaju u ponudi i 100% prirodno ravnanje kose, osvježava kosu, kosa je glatka, podatna, sjajnija, zdravija, dobije volumen, bude lepršava... Tretman u frizerskom salonu traje ovisno o dužini kose, kosa ostaje ravna 3-9mjeseci, ovisi o tipu kose.
Sve što vas zanima možete pitati na 0989022398 |
|
|
|
|
 |
Night5talker Ukupno postova: 70 Spol:  Nebitno
|
bio u leonili, reko pokazite mi sta znate i cura super ošiša i usluga super, svakako preporučujem ako si razmišljate |
|
|
|
|
 |
tinileo2 Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno

|
ja sam kristina frizerka tak da se nisam bas kretala po frizerskim,nebih vam znala preporuciti.ali ako ste zainteresirane radim fus kuci pa koja treba nek se javi  |
|
|
|
|
 |
 |
|