Autor |
Poruka |
Gladiator
Ukupno postova: 45 Lokacija: Gornji grad, Osijek Spol:  Muško
|
kaktuscar == oportunist |
|
_________________ Remember yesterday... and think about tomorrow... cause you have to live today... |
|
|
 |
sexyback Ukupno postova: 475 Spol:  Žensko
|
Iiii??? Da čujemo(pročitamo,dapače) dojmove iz "prve ruke"!!
Jesu li se obistinile naše crne slutnje glede Bastiona??
ili su bile apsolutno neopravdane???
...čekam..  |
|
|
|
|
 |
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol:  Muško
|
cisto da znete, bilo je odlicno! cuge bilo cjelu vecer i to kakve si htio i inje bilo guzve ko sto su svi mislili da ce bit! |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol:  Muško
|
nisam tamo htjeo ici ali nisam imao izbora.i bilo je super. cuga ,hrana sve 5. nije bilo gužve i nije bilo 1500 kao sto su neki tvrdili. jedino sto je oko ponoci izbio osigurac pa glazbe nije bilo. ali je bilo sve ostalo jebeno. cuge je bilo kakve hoces i koliko sam primjetio nista nije usfalilo. bravo za bastion. |
|
|
|
|
 |
snowblind Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
ova godina i prošla definitivno velika razlika, nije bila velika gužva, mislim ljudi pa ja bi rekao taman, cuge bilo, gužve na šanku nisu bile velike, najduže što sam čekao 10 min i pozdrav konobaru što mi je donosio odlicne stock cole, sve u svemu ja zadovoljan s bastionom |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
 |
031maja
Ukupno postova: 237 Spol:  Žensko
|
hajde hajde, sigurna sam da ima još puno zanimljivijih priča o proslavi nove u tom kraaasnom svetom Bastionu ...dakle?  |
|
_________________ Well behaved women rarely make history. |
|
|
 |
v_3_c Ukupno postova: 4 Lokacija: Bosutsko Spol:  Muško
|
|
|
 |
buki_cfc Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
predobro....iznad svih očekivanja...još jedna pouka da ne treba vjerovat frikovima sa foruma...1500?buahaha |
|
|
|
|
 |
Gladiator
|
zadovoljan sam... cuge kolko oces, dumina sto si mogao narucit kolko si htio, kontam si da se onaj deda za sankom dosta naradio... thumb: up! |
|
_________________ Remember yesterday... and think about tomorrow... cause you have to live today... |
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Kao prvo pohvala Bastionu jer je uspio napravit dobar party.
A tebi Buki poruka da ljudi nisu freakovi već kad te jedanput neko zajebe onda je teško povjerovat da neće i drugi put. Al lijepo je to što se nije ponovilo. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol:  Nebitno
|
Ja bila i bilo odlično...bila na stranoj glazbi,ali ne sjećam se da je izbio osigurač?  |
|
_________________ Samo jednom se živi!
 |
|
|
 |
Gladiator
|
to bilo na domacem flooru |
|
|
|
 |
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol:  Nebitno
|
jedino što su mi sve stvari uništene i pokradene, a čula sam i drugima, tako da tamo više ne idem...ostalo sve 5 |
|
_________________ Samo jednom se živi!
 |
|
|
 |
mdx Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
E ovak...napravio sam acc tu samo da ovo napisem.
Bio sam prosle godine u Bastionu i bilo je katastrofalno organizirano...Al je meni bilo sasvim ok jel sam bio sa svojim drustvom.
Citao sam sve sto ste srali o Bastionu i nisam bas htio tamo ici ove godine.Al eto ekipa odlucila da se ide tamo pa smo i otisli.Bilo je predobro...Dosli na otvaranje odma...ostavili jakne,uzeli brojeve i poceli cugat.Cuge je bilo NON STOP!Hranu je ok bila (makar ja nisam jeo).Sve su stvari ostale na mjestu i citave
Garderobe su im bile predobar potez
thumbs up bastion |
|
|
|
|
 |
 |
|