Na koje pitanje bi htio/htjela znati odgovor?
Društvo, politika

Poppykad ću se udat?!
Ako budeš pametna nikad
malo mi pitanja nisu za javnost
to su pitanja na koja ja bih htio znati odgovor...
ela
Poppykad ću se udat?!
Ako budeš pametna nikad![]()
malo mi pitanja nisu za javnost![]()
jel to iz vlastitog iskustva ili opće kulture?!
Poppyela
Poppykad ću se udat?!
Ako budeš pametna nikad![]()
malo mi pitanja nisu za javnost![]()
jel to iz vlastitog iskustva ili opće kulture?!
opće kulturno iskustvo
sister
POSTOJI LI BOG?
također! tj. više me zanima ima li života poslije smrti.. na to bi mi bio dovoljan DA/NE odgovor..
isto tako, hoće li ikada, i kada biti pronađen lijek za sidu, rak i ostale bolesti za koje nema lijeka..
insomniaŽivot nakon smrti?-Smrt ne postoji,nikada i nije postojala!To je glupa ljudska izmišljotina!A to što pokopaju tvoje tijelo ne znači da ne postojiš i da ne živiš!Tvoja esencija,odnosno duša putuje i dalje,živi,ali u nekoj drugoj osobi!
sister
POSTOJI LI BOG?
također! tj. više me zanima ima li života poslije smrti.. na to bi mi bio dovoljan DA/NE odgovor..
isto tako, hoće li ikada, i kada biti pronađen lijek za sidu, rak i ostale bolesti za koje nema lijeka..
Marshall-T
insomniaŽivot nakon smrti?-Smrt ne postoji,nikada i nije postojala!To je glupa ljudska izmišljotina!A to što pokopaju tvoje tijelo ne znači da ne postojiš i da ne živiš!Tvoja esencija,odnosno duša putuje i dalje,živi,ali u nekoj drugoj osobi!
sister
POSTOJI LI BOG?
ok, to je sad već za neku drugu raspravu.. tema topica je -na koje bismo pitanje željeli dobiti odgovor.. što ne znači da ćemo ga i dobiti, niti ja očekujem da mi na moja netko i odgovori.. katolik će reći jedno, hinduist drugo..da mi na njih netko može odgovoriti, ne bih ih ni postavljala, već bih odgovore saznala sama..
Re: na koje pitanje bi htio/htjela znati odgovor?
bettyZena...sta je bilo prije kokoš ili jaje?
PoppyTi?! Vjerojatno nikad...kad ću se udat?!
bettyDobru kitu...i par sladjahnih recenica da im u postkoitalnom zagrljaju nahrani ego...što žene žele??
fairyKada ću se smirit???
Kad budes shvatila sto zapravo zelis... i kad nadjes dobru kitu... ;-)
Leteci mungos
e pa baš ti hvala!

...mora biti da je onda ovo prvo ,,jer ovog drugog sam imala par puta.,...bit će da je ovo prvo...
PoppyKoje glupo pitanje!
kad ću se udat?!![]()
Pa dušo udat ćeš se u SUBOTU kad i svi! Eventualno u krajnjem slučaju PETAK! (Čuo sam da se neke udaju i petkom!)
Jedino je pitanje : Tko je sretnik?!
bettyšto žene žele??
to se i ja pitam...
i hoće li ikada uhvatiti karadžića,i kako on sad izgleda...
mali_ivica
Ja se svaki dan pitam hoću li dati ikada pusu Poppy ?!
prvo zaruke!Leteci mungos
bettyDobru kitu...i par sladjahnih recenica da im u postkoitalnom zagrljaju nahrani ego...što žene žele??

Mladjohoće li osijek biti prvak dok sam živ
teška srca,al mislim da ni naši unuci to neće doživjeti.
??
heart3Da li ću ikada završiti faks?
pa ak ti je 19 god...oćeš...imaš još vremena...ako na ništa...onda na lijepe oči...
adebisi-jug2
pa ak ti je 19 god...oćeš...imaš još vremena...ako na ništa...onda na lijepe oči...
Na lijepe oči? Bilo bi lijepo nekada i na račun njih nešto dobiti...

daddos
Mladjohoće li osijek biti prvak dok sam živ
teška srca,al mislim da ni naši unuci to neće doživjeti.![]()
Pa i mi smo u necemu prvi, cak i jedini...
Eto, jedini smo grad bez gradonacelnika...
Robinho031
Zanima me da li netko zna sto se dogodilo s najavljenim koncertom Balasevica na zrinjevcu?ž
evo na ovo bih pitanje i ja voljela znati odgovor!
bazooka_joeJe li Elvis stvarno mrtav?
je
adebisi-jug2kad ću umrijet?
mislim da to ipak ne zelis znati
aggyadebisi-jug2kad ću umrijet?
mislim da to ipak ne zelis znati
pa htio bi znat...da prevarim smrt...dan prije smrti ja se zamrznem ko austin powers i čekam dok ne izmisle lijek za doživotnost...

aggy
bazooka_joeJe li Elvis stvarno mrtav?
je
E NIJE!
http://www.imdb.com/title/tt0281686/
Ko ga nije gledo, magarac ga bijo!
...dakle....da li je tko otkrio tajnu kako otpakirati zdenka sir (trokutic)..a da se pri tome poslje skidanja one tako lijepo zapakirane folije, ne moram ici tuširati....jer budem sav zaljepljen od tog sira.....
...eto....
tamna strana...ja bi volio da dobijem odgovor na sljedece pitanje.....
![]()
...dakle....da li je tko otkrio tajnu kako otpakirati zdenka sir (trokutic)..a da se pri tome poslje skidanja one tako lijepo zapakirane folije, ne moram ici tuširati....jer budem sav zaljepljen od tog sira.....
...eto....
hehehe,ja sam jednom pojela foliju skupa sa sirom
tamna strana
...ja bi volio da dobijem odgovor na sljedece pitanje.....![]()
...eto....![]()
odlična! ako je netko otkrio, neka, molim, napiše tu strogo čuvanu tajnu... neloš sir, ali najgluplje pakiranje na svijetu.tamna strana
Uglavnom, omot zdenka sira kida se tako da ti ostane folije još samo na vrhu (za kojega držiš sir). Najbolje bi ti bilo u tom slučaju prstima lagano stisnuti vrh - i kao nekakvom magijom ćeš oguliti sir bez masnih prstiju. Praksa, praksa...
CatCloe
mene zanima koliko svojih prstiju auto-industrija ima u tome što 90% svog prometa i dalje mili po zemlji... nemoguće da je nakon cijelog stoljeća od izuma prvih zrakoplova to još uvijek tako skup sport i rezerviran samo za ogromne kompanije i buržuje.. jel to samo meni čudno?
http://www.moller.com/
Na autoshow-u u Essenu 92' gledao kratko polijetanje, hover i slijetanje prototipa M-400.
Unutra su još bili elektromotori koji su se napajali s kabla sa zemlje (u biti je to bio više mock-up za zračni tunel).
Možeš misliti kako to djeluje na klinca od 12 godina
Marshall-TKada će pivo u sebi imati više alkohola?
Već duže vrijeme postoje prilično jaka piva.
I zašto ljudi sa godinama gube volju za seksom?
I zašto svi ljudi gnjave svoju djecu/poznanike/ostale da se žene i prave djecu čim dođu oko 25e g.?
1step2farNije da sam neki univerzumski autoritet na polju ovog pitanja, ali recimo da svrhu zivota uopce ne treba traziti, jer ona mozda ni ne postoji. ;-)Mene zanima koja je svrha postojanja života uopće?
Ljudi vole znati svrhu kojecega, vjerojatno kako bi u svakoj svrhi pronasli dio u koji bi se oni uglavili i nahranili ego.
Sto ako je "svrha", kao pojam, svojstvena samo ljudima, a ne univerzalna pojava kod svih zivih bica (neovisno o tome kako se definira zivot)?
Razmisljaju li i druga bica o svojoj svrhi? Razumiju li pojam svrhe?
Mozda gube samo u odnosu s istim prtnerom. ;-) Hebiga, dopizdi i svaki dan jesti najslasniju tunu... ;-)I zašto ljudi sa godinama gube volju za seksom?
Vjerojatno zato sto su pomalo pakosni, zavide im na slobodi koju oni nemaju.I zašto svi ljudi gnjave svoju djecu/poznanike/ostale da se žene i prave djecu čim dođu oko 25e g.?
Btw. kad sam vec na ovoj temi - mene je uvijek zanimalo vide li, percipiraju li i razumiju li svi ljudi svijet oko sebe jednako? Je li plava boja koju ja vidim jednaka plavoj boji koju vidi netko drugi (oboje smo nauceni nazivati ju plavom, ali pitanje je vidimo li ju i dozivljavamo li ju jednako)?
No, to je samo prvo, povrsinsko pitanje iz skupa egzistencijalnih pitanja. ;-)
Re: Na koje pitanje bi htio/htjela znati odgovor?
Netko je daltonist, pa uopće ne razlikuje boje, netko voli plavu boju, a nekoga plava boja razgnjevljuje i nervira.
Kao što sam ja totalno "open-minded", tako moji roditelji (a i neki prijatelji) npr. nisu, u stavu prema homoseksualcima, ljudima koji ne žele djecu, međurasnim brakovima...
Isto tako, kao ateist, ponekad proživljavam tlaku poznanika vjernika.
Zašto oni ne shvaćaju da svatko ima pravo izbora baš svega u životu?
adebisi-jug2
bettyšto žene žele??
to se i ja pitam...
i hoće li ikada uhvatiti karadžića,i kako on sad izgleda...
bar je netko dobio odgovor na pitanje.

kopile
Mene zanima zašto su žene toliko veliki licemjeri,zašto vrlo rijetko ili nikada ne govore ono što stvarno misle,zašto im je to toliki problem,jeli to samo kukavičluk ili postoje puno dublji uzroci takvog ponašanja?
dragi moj ja sam žensko i cijeli život se ovo pitam
za sebe sam uvjerena da uvijek govorim istinu i ono što stvarno mislim (osim nadležnima u službenim situacijama, jelte)...
najčešće radi iskrenosti nadrapam, pa pretpostavljam da je ostatak ženskog roda pametniji od mene jer čini obrnuto...
darkmarkimaIma li nešto ljepše od ženskih sisa ?
dobro žemsko dupe
kopileMene zanima zašto su žene toliko veliki licemjeri,zašto vrlo rijetko ili nikada ne govore ono što stvarno misle,zašto im je to toliki problem,jeli to samo kukavičluk ili postoje puno dublji uzroci takvog ponašanja?
Mene zanima što je to toliko razočaralo našeg Kopileta, da ima često tako negativan stav prema ženskome rodu?
A odgovor, prema mome nekakvom zapažanju, bio bi otprilike, da je takvo ponašanje opće udomaćeno u ovom društvu, rijetko tko je iskren, bio muško ili žensko, većina nešto skriva i folira, i to im je izgleda prešlo u naviku, ili postalo normalno i prihvatljivo. Neki to rade iz čistog konformizma, i "da bi bio mir", kažu ono što smatraju da drugi od njih očekuju, da bi se svidjeli drugima, ili izbjegli "zamjeranje". Pogotovo kad su dečki u pitanju. Ja imam problem da bi progovorila kroz guzicu ono što mislim, a to mnogima smeta. Većina ljudi ne podnosi ni najdobronamjerniju kritiku ili istinu, nekad bi lakše bilo prešutjeti, ali...
Ipak, mislim da je kukavičluk razlog br. 1.
pavijanzanima me može li životinja počiniti samoubojstvo...
imaš dokumentarac mislim o tome pa pogledaj
i naravno, znam da će uspjeti naći posao

adebisi-jug2žabe guta ko kokicemene intrigira čime se hrane one manje zmije koje još k tome nisu ni otrovne...npr. bjelouška...ona ne može otrovat svoju hranu...kak je ulovi i koga uopće ???
?
darkmarkDali je moguće kurcem otvorit vrata ako su vam ruke i noge zaljepljene ljepljivom trakom debljine 5mm a u usta vam je naguran čep od kutjevačkog bijelog(berba 56).
....
darkmarkpostoji samo jedan način da saznašDali je moguće kurcem otvorit vrata ako su vam ruke i noge zaljepljene ljepljivom trakom debljine 5mm a u usta vam je naguran čep od kutjevačkog bijelog(berba 56).

Mladjo
darkmarkpostoji samo jedan način da saznašDali je moguće kurcem otvorit vrata ako su vam ruke i noge zaljepljene ljepljivom trakom debljine 5mm a u usta vam je naguran čep od kutjevačkog bijelog(berba 56).
![]()
i, jel itko pokušao????

anakonda
...kokoš ili jaje?
je li prvo bilo jaje na oko ili kuhano jaje?
DonQuijoteanakonda
...kokoš ili jaje?
...ili možda kokošja juha s noklicama u koje je išlo jaje?...
anakonda
DonQuijoteanakonda
...kokoš ili jaje?
...ili možda kokošja juha s noklicama u koje je išlo jaje?...
a da nije prvo bila kajgana?!
maratonka
jeste li znali da i voda sada ima kalorije???
pa čim ima okus po ovome ili po onome, nije čudno.
DonQuijote
maratonka
ali ono, na šta je svojet spao... još malo pa će i zrak debljati...
maratonka
DonQuijote
maratonka
ali ono, na šta je svojet spao... još malo pa će i zrak debljati...
pardon, svijet!
Što vozi direktor kia-e?
...recimo kad je korner i onda obrambeni igrač stoji na 1.stativi...
a ta 3 pitanja ću znati u utorak kada budem na usmenom ispitu iz teorijske elektrotehnike....
adebisi-jug2
što bi bilo kad bi igraš otpucao loptu u gol pod prečku...i obrambeni igrač skoči...uhvati se rukama za prečku i podigne se i izbije loptu glavom iz gola...jel bi to bio regularan gol?
gol je regularan.....
sokratLega navijamo za tebe!
ja bi volio znati odgovor na 3 pitanja....
a ta 3 pitanja ću znati u utorak kada budem na usmenom ispitu iz teorijske elektrotehnike....
sokratSvaki puta kada lopta pređe crtu je gol, osim ako sudac nekaže drugačije!!!
adebisi-jug2
što bi bilo kad bi igraš otpucao loptu u gol pod prečku...i obrambeni igrač skoči...uhvati se rukama za prečku i podigne se i izbije loptu glavom iz gola...jel bi to bio regularan gol?
gol je regularan.....
mali_ivica
Što pije vlasnik koka kole?
Što vozi direktor kia-e?
vlasnik koka kole pije vodu,
a direktor kie fura stojadina
">PsychoSoldierklok klok klok
kako se glasa klokan?
postoji li ijedna osoba koja nezna napiriti balon sa zvakacom(jos nisam tako sta susreo a sam imam problema s tim
tux
PsychoSoldierklok klok klok
kako se glasa klokan?
![]()
postoji li ijedna osoba koja nezna napiriti balon sa zvakacom(jos nisam tako sta susreo a sam imam problema s tim)
heart3Kako proći usmeni za koji se nije naučilo?
eurima
Re: Na koje pitanje bi htio/htjela znati odgovor?
1step2far
Hoću li pronaći bolji posao i jebati mater sadašnjim poslodavcima? Pardoniram se na lengviđu.

MacaPapucharica
kuda idu divlje svinje???
možda u šumu
Monstrum
zašto ona budala hellboy ima plutene čepove u glavi![]()
da ne ishlapi

pavijankontam da taj i sastavlja te testovekako se sastavi test inteligencije za osobu koja ima najveći IQ na svijetu?
toni
zasto divlji kesteni rastu u gradu, a pitomi u sumi ?
da ih je teže pronać,zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano
toni
kak se zove muska vjeverica?
vjever.
kudjaokomtiskokom
toni
kak se zove muska vjeverica?
vjever.![]()
Ili Vjeveran ? hmmm.. treba mi Krleža.. ustvari.. pitah njega,, al on mi poče o nekim rodovima.. padežima.. vrstama... al to mi se činilo dosta neozbiljno... za Krležu...
hyppolita
... da li ću da preživim porod? Ništa me više ne zanima, al baš ništa!
ma oćeš...
mene zanima kolko ima čega tamo????
*miss-infernaLia*
oće li se išta pametnog dogodit 21.12.2012?
hoće... bit će smak svijeta...
*miss-infernaLia*
ne
pavijan
*miss-infernaLia*
hoće... bit će smak svijeta...
ma to je 12.12.20012. tak da se ne mora brinut za 21.
mene zanima kad će diablo 3??? sad sam vidio da su izbacili novog lika (Monk) koji me podsjeća na assassinku u dvojci, odlično!
1step2far
Hoću li pronaći bolji posao i jebati mater sadašnjim poslodavcima? Pardoniram se na lengviđu.
mislim da si do sad dobila odgovor
EMOOOOOO