da li vam se cini da kad cura vuce prvi potez muskarci to kao da ne kuze????
e da i ispricavam se ako je tema vec bila.

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

MissTakepogled je dovoljan i tip sam priđe

jede malu, pa da se neka ribica ne opeće... 
">
">
">
">
">
">
">
kopileJa za žensko upucavanje nisam nikada u životu čuo.Nemate vi za tako šta muda.
Mladjopitanje je koje su prave namjere cure koja zove na cugu. nisam siguran šta vi cure kad pozivate na cugu imate na pameti
:">
a kolko znam nisam vražji čitač misli, ni ja ni ostali dio muške populacije,kopile
To onda nije upucavanje nego goli kurac.Upucavanje je kad dođeš pred nekog i kažeš oćeš nećeš.
adebisi-jug2
e vidiš...to škicanje može puno toga značiti...da ti se lik sviđa,ili da je lik smiješan pa ga gledaš...ili si bzvz bacila oko na lika tek tolko da vidiš kog ima okolo...brate mili...dođeš,kažeš...e curo ovo ono,lijevo desno,ti se meni sviđaš...a vi bi se škicale...ne moš pobijedit tako![]()

MonstrumMladjopitanje je koje su prave namjere cure koja zove na cugu. nisam siguran šta vi cure kad pozivate na cugu imate na pameti
a kolko znam nisam vražji čitač misli, ni ja ni ostali dio muške populacije,
MonstrumMladjopitanje je koje su prave namjere cure koja zove na cugu. nisam siguran šta vi cure kad pozivate na cugu imate na pameti
insomniama mi se vama upucavamo.. samo što vama, brate, dok skužite... prošo voz
insomnia
ma mi se vama upucavamo.. samo što vama, brate, dok skužite... prošo voz![]()
fairyMonstrum
svašta...pa isto što i vi,,,,

alleininsomniama mi se vama upucavamo.. samo što vama, brate, dok skužite... prošo voz
Djelomično je i ovo točno, bar u mom slučaju. Ja priznam da sam malo sporijiops:">
Ali isto tako je žensko upucavanje tako neuobičajeno, kao zgoditak na lotu. Znam, jer mi se par puta to dogodilo. Da ženska prva nešt pokrene, onako klasično na izlasku, preko cijele prostorije pogledavanja pa micpomic je bliže dok na kraju nije kod mene pa neka spika krene. Onda mi se u glavi počnu dešavati monolozi "WTF?? ovo se ne događa, ko me zajebava, šta sad ova mala tu...????" dok pokušavam održavati neku koherentnu komunikaciju.Za to vrijeme svojim držanjem i prostim rečenicama odajem dojam seoskog idiota, što je totalno ugas za poletnu curu. Ona obično onda brzo odustaje, a meni sljedeća dva dana padaju na pamet inteligentne stvari koje sam mogao reći, kako sam ju mogao obrlatiti i sl....Kad se samo sjetim
alleinfairySamo pogledaj šta se sve može dogoditi ako mislite da se razumijemo.
Dada, učimo svi na mom primjeru![]()
Hm, istina je da većina muškaraca krivo tumači neke "signale". Ja se stvarno više nikome ne smijem nasmiješiti jer nakon toga imam milijun muka kako da ga se riješim. Katastrofa!
Jedan primjer... Zaštitar u banci. Ja sam, plavuša, stala u totalno krivi red, tj. van reda. Dolazi zaštitar i pokaže mi da se moram pomaknuti. Ispala sam glupa (o, Bože, opet) pa sam se nasmijala i pomaknula... NAkon toga ga nisam mogla skinuti s vrata i tražio je moj broj kad sam izlazila. Ovakve i slične stvari mi se neprestano događaju.
Zaključak je da se više ne smijem smješkati. U čemu je stvar? Možda u tome što su ljudi uglavnom nadrkani jer se svima uvijek negdje žuri pa se običan, ljubazan osmjeh shvaća kao "barenje" jer je to, kao, nešto neobično?
insomniama mi se vama upucavamo.. samo što vama, brate, dok skužite... prošo voz
Korina
ja lijepo dođem do dotičnog i pitam jel se mi možemo upoznati i onda saspem 150 pitanja da mu saznam CV i povijest bolesti, a tu onda vidim i sposobnost konverzacije ili ti IQ i možda tračak humorističnosti pa ak je vrijedan moje daljnje pažnje onda se motam oko njega još neko vrijeme da vidim jel trza ili ne, a ako ne, ćao miki idemo daljeops:">
KorinaIli kenjas da to radis, ili ne izlazimo na ista mjesta...ja lijepo dođem do dotičnog i pitam jel se mi možemo upoznati i onda saspem 150 pitanja da mu saznam CV i povijest bolesti, a tu onda vidim i sposobnost konverzacije ili ti IQ i možda tračak humorističnosti pa ak je vrijedan moje daljnje pažnje onda se motam oko njega još neko vrijeme da vidim jel trza ili ne, a ako ne, ćao miki idemo dalje
ops:">
Korina
ja lijepo dođem do dotičnog i pitam jel se mi možemo upoznati i onda saspem 150 pitanja da mu saznam CV i povijest bolesti, a tu onda vidim i sposobnost konverzacije ili ti IQ i možda tračak humorističnosti pa ak je vrijedan moje daljnje pažnje onda se motam oko njega još neko vrijeme da vidim jel trza ili ne, a ako ne, ćao miki idemo daljeops:">

... ma cure su lijene!
">
">:::Bruno:::
pa nemora mu skakat po njemu, pipat ga i sl... jednostavno nek priča s likom kuiš...

insomnia
bettyda, nekim ljudima stvarno treba nacrtat: POZOVI ME NA CUGU!!!!!!
rden
Ne bojim se ja brkatih cura,a nevjrujem da si ti taka
Jer imas lijepi nik![]()
Pozdrav
adebisi-jug2
ma mogu se brkovi obrijat...nije problem...![]()
betty
a je tesko je...
tamna strana
...zar je moguce da se žensko upucava.....ocito je ovo samo izvadak iz neke meksicke sapunice....a ne nešto što se događa u stvarnom životu.....![]()
insomnia
moj zaključak je da ste vi momci okruženi pogrešnim ženama..![]()
insomniaili možda da preformuliram... sramežljivim i stisnutim ženama..
:::Bruno:::
sve ste sramežljive
bettyajmo sada cure, kako vi vucete prvi potez?? kako nekoga pozvati na cugu ( ali ne subotom nakon nekoliko casica tekile jer tada i najsramezljivije postaju lovci).??
da li vam se cini da kad cura vuce prvi potez muskarci to kao da ne kuze????
e da i ispricavam se ako je tema vec bila.
pumpkinNi mi, zaboga, ne možemo čitati vaše misli, niti znati da li vam se sviđamo, ili ćemo ispasti smiješne. Sve je to isto i kod nas...

pumpkinMeni se čini da se muški zapravo "zaseru" ako mi otvoreno krenemo "u napad". Ni mi, zaboga, ne možemo čitati vaše misli, niti znati da li vam se sviđamo, ili ćemo ispasti smiješne. Sve je to isto i kod nas. Često ne znamo ni mi kako da protumačimo vaše ponašanje. Onda je škicanje, i malo polagano, naokolo, bolje.
A ipak mi se čini kao da se osjetite malo ugroženima kad vas cura odmah dohvati i "istrese iz gaća". Daj, odlučite se...
pumpkin
A ipak mi se čini kao da se osjetite malo ugroženima kad vas cura odmah dohvati i "istrese iz gaća". Daj, odlučite se...

CatCloe
pumpkin
![]()
![]()
tamna strana
CatCloe
pumpkin
![]()
![]()
...nije istina....![]()
...ja bi se kladio da takve cure nema....
...takvo što se samo može vidjeti u meksickim sapunicama.....![]()
adebisi-jug2
nećete ispasti smiješne...činjenice govore...dokazi...da će prije cura odbit dečka nego dečko curu,dakle,slobodno ti napadaj![]()
![]()
![]()
CatCloepumpkin
![]()
Poppy
![]()
pa Bruno, mal si predaleko ošo. mislim da pod 'direktan upad' ni jedna cura ne misli baš na vatanje dečka za jajca!a mislim... ne znam ja... možda su tvoja iskustva drugačija...
![]()
1step2far
Vise se ne bavim upucavanjem, ali dok sam bila mladjahna sam prvo izazvala reakciju necim kratkim (suknjom) pa bih procijenila situaciju. A onda bi zatreptala zelenim okicama i to bi bilo to.
:::Bruno:::
CatCloepumpkin
![]()
kako se cure osječaju kad im dođe lik i odmah počne vatat za sise i dupe? prvo mišljenje je da je lik sirovina... isto tako bilo koja da mi dođe i vata me za đoku bi poslo u 3pm jer bi pomislio da je neka fufica / drolja - ja nevolim take
![]()
mislim da si frazu "istrese iz gaća" shvatio malo predoslovno..
pa nisam ni mislila bukvalno, to je samo uzrečica. Tko bi normalan išao okolo i hvatao tipove za jaja. Samo kažem da reakcije znaju biti vrlo zbunjujuće. Čekati vas da napravite prvi korak, to trebaš ponijeti transparent veličine stadiona.
pumpkin
kako se cure osječaju kad im dođe lik i odmah počne vatat za sise i dupe? prvo mišljenje je da je lik sirovina... isto tako bilo koja da mi dođe i vata me za đoku bi poslo u 3pm jer bi pomislio da je neka fufica / drolja - ja nevolim take
![]()
pa nisam ni mislila bukvalno, to je samo uzrečica. Tko bi normalan išao okolo i hvatao tipove za jaja. Samo kažem da reakcije znaju biti vrlo zbunjujuće. Čekati vas da napravite prvi korak, to trebaš ponijeti transparent veličine stadiona.
Što je najgore, oni tipovi koji su sirovine, kreteni, nemaju nikakve komplekse i ništa ih ne smeta da te spopadaju, ne možeš ih se riješiti. A oni normalni, njima je vjerojatno neugodno. Slažem se da je najbolje kad ljudi mogu otvoreno reći što žele, ali nije to uvijek tako jednostavno.
pumpkinA oni normalni, njima je vjerojatno neugodno. Slažem se da je najbolje kad ljudi mogu otvoreno reći što žele, ali nije to uvijek tako jednostavno.
adebisi-jug2
šalu na stranu...pa ne karo...al dođeš i kažeš,ćao...jel te zanima koja kavica sa mnom...ili,brate mili sad mi palo na pamet...malo se potrudiš i nabaviš od njega broj mobitela i pozoveš ga porukom na kavu,ako te je već stid uživo pitatissse,kako sam se ovog samo sjetio,u momentu...
1step2farPonekad pokusaj ne uspije, ali barem znas da si pokusao, a druga strana ne zna sto je propustila. Uopce, svaka cast svima koji se usude prici prvi. Cure to mozda rade suptilnije, ok, kako koja, i nekad ih se ne shvati odmah. Tko ne riskira, ne profitira...
1step2farPonekad pokusaj ne uspije, ali barem znas da si pokusao, a druga strana ne zna sto je propustila. Uopce, svaka cast svima koji se usude prici prvi. Cure to mozda rade suptilnije, ok, kako koja, i nekad ih se ne shvati odmah. Tko ne riskira, ne profitira...
pumpkin1step2farPonekad pokusaj ne uspije, ali barem znas da si pokusao, a druga strana ne zna sto je propustila. Uopce, svaka cast svima koji se usude prici prvi. Cure to mozda rade suptilnije, ok, kako koja, i nekad ih se ne shvati odmah. Tko ne riskira, ne profitira...
Slažem se, uvijek treba pokušati, ne treba se bojati.
Amy
Meni osobno je degutantno i nadasve jadno kad se žensko upucava tipu.
to ostavlja na mene dojam očajnice...
honeyje..š takvog frajera..
honey
meni se u subotu dogodilo nešto čudno...završila sam sa dečkom koji mi se sviđa i po prvi puta u životu ja sam morala nešto napraviti jer da smo njega čekali ne bi nikad dočekali...bed. Baš bezveze. je..š takvog frajera..
takvi su najgori,ajd jos cu cak i prva prici i upoznat se ali nakon toga kad ja moram napraviti prvi potez to mi je uzas.to nije musko,i priznajem po tom pitanju sam konzerva!!Amy
honey
meni se u subotu dogodilo nešto čudno...završila sam sa dečkom koji mi se sviđa ...
insomnia
zašto? pa jesu onda i dečki očajnici, kad prvi priđu? cure se, isto kao i dečki razlikuju u tome da li su hrabre, nisu hrabre, sramežljive, or not, od akcije ili suprotno.. evo ja moram reći da sam od onih koje bi prišle (i jesam) dečku koji mi se sviđa bez imalo beda.. i to nikad iz očaja, već jednostavno jer mislim da treba biti drastičan u svojim postupcima! a ne se kasnije onda pitati što bi bilo da sam ovako ili onako.. life is too short za premišljanja..
sexyback
Amy
Aaa, jebi ga , dozvoli da i takve osobe (jedna sam od njih), moraju hodati ovom planetom. Nismo svi te sreće pa se rodimo lijepe i zgodne, i ma koliko uspješan ti bio u poslu, progutaš ponos i kad te pukne estrogen - umuvaš nekog tipa.![]()
Evil Poodingh....ali kada to preuzme žensko, onako iznenada, onda ispada puno slađe, vjerujte
![]()
freshLegica
ma ne da mi se smišljati ulete i prolaziti kroz dileme sviđam mu li se il pak ne! to vi muski ionako morate proci, pa prepustam vama uletanje, a na meni je ne odjebat vas, negopohvaliti za hrabrost i naglasavam-mastovitost! al sve pada vodu ak nema kemije, tak da..džaba sveg uletanja i pokusaja...
ak ima kemije, ionako ce sve prirodno...zavrsiti burno...
freshLegica
ma ne da mi se smišljati ulete i prolaziti kroz dileme sviđam mu li se il pak ne! to vi muski ionako morate proci, pa prepustam vama uletanje, a na meni je ne odjebat vas, negopohvaliti za hrabrost i naglasavam-mastovitost! al sve pada vodu ak nema kemije, tak da..džaba sveg uletanja i pokusaja...
ak ima kemije, ionako ce sve prirodno...zavrsiti burno...
insomnia

dadicster
Da,sve bi voljele u vezi da je dečko pička,al doslovno,a kad treba uletit onda treba biti mačo!De odlučite se više!![]()
mladen.jr
insomnia
vice versa
1step2farNema ovdje mnogo filozofije. Lijepo je uciniti prvi korak i pokusati prici nekome tko ti se svidja. Pa ja sam raskinula zaruke da bih mogla ponovo osvojiti ljubav svojeg zivota. Uspjela sam i zato sam sada presretna. Ponekad pokusaj ne uspije, ali barem znas da si pokusao, a druga strana ne zna sto je propustila. Uopce, svaka cast svima koji se usude prici prvi. Cure to mozda rade suptilnije, ok, kako koja, i nekad ih se ne shvati odmah. Tko ne riskira, ne profitira...
Circaajde nekaMeni žene ne mogu odoljet, spopadaju me i žele me dirat i milkit...
Umem ja i da barim. Dodjem u birtiju, skinem se i to je to...
CircaMeni žene ne mogu odoljet, spopadaju me i žele me dirat i milkit...
Umem ja i da barim. Dodjem u birtiju, skinem se i to je to...
ViVian05
Ah... hmm ja se jako rijetko upucavam nekome, naime teško mi se netko i svidi...
I ako mi se i netko svidi i krenem u akciju, i akcija recimo uspije ali ono nakon nekog vrlo kratkog vremena se uspostavi da bi bilo bolje da nisam niš ni pokušavala![]()
Imam više problema što neki dečki-prijatelji moje sprdnje s njima shvate ozbiljno i onda se meni upucavajui ode prijateljstvo k vragu... uff... jbga...
E da...emancipacija, neki dan smo o tome razglabali i uspostavili da nam je isto ko i prije u biti- žene opet moraju kuhat,prat,peglat i brinit se za djecu, samo što sad još uz to se očekuje da radiš i zarađuješ i k svemu tome još držiš do izgleda...
Eto emancipacija nam je donjela puno dobrih stvari, ali opet se u biti nije ništa puno promijenilo, samo smo si zbog "znatiželje" zadale još više obaveza koje nam u biti nisu život učinile "lakšim", jer u biti sve mi težimo za obiteljskim životom, koji sa tim obvezama "teško" možemo uskladiti(dobro uvijek postoje izuzeci)...
Delfin
ovakvi razgovori uvijek moraju završiti kao prepucavanje izmedju muško-ženskih razlika!
Svi smo svjesni da ih ima al smatram da ih ne trebamo još dodatno naglašavati. Sve je individualno. Bila ti u vezi ili ne muškarci ti prilaze, trude se i pokušavaju započeti razgovor,sve je kako se cura postavi,nemora svako upucavanje završiti u krevetu, može se pretvoriti u prijateljstvo ili poslovnu suradnju,a možeš mu reći-žao mi je ali nisam zainteresirana-
Mislim da svaki muškarac-ako nije sirovina- če to prihvatit a opet ako se cura postavi kao kraljica i kao nedostižna,za muške bi bilo bolje da ju zaborave čim joj okrenu leđa.

1step2farPumpkin, dopuštaš li da je ja udvaram tebi?
pumpkin
Ej lega, znaš, jebiga, ti se meni baš sviđaš, onako, baš si naočit momak, ak si tak dobar ko što izgledaš, znaš udala bi se ja za tebe, ali ništa ak si ispod 1,75/85/20 cm, jer to je tak neki prosjek da mi paše taman. Al neću furat s tobom ak si škrt ili prdiš u krevetu, ali nemoj mi ostavljat čarape na nogama dok seksaš jer to ne volim, da, i nemoj mi stalno prigovarat, a onda možemo imat djece, više od jednog, ali ne više od troje, ali samo ak ćeš ti raditi, a ja po kući, i tako to. I živit možemo skupa, ali prvo ćemo malo furat, nemoj mi odma dijete napravit to ne volim. Ajd sad da nešto popijemo, pa da vidimo jesmo jedno za drugo, ajd konjačić jedan uzmi, ja častim, ajde ajde, kud bježiš?...
Jel bi to upalilo?![]()
insomniapumpkin
Ej lega, znaš, jebiga, ti se meni baš sviđaš, onako, baš si naočit momak, ak si tak dobar ko što izgledaš, znaš udala bi se ja za tebe, ali ništa ak si ispod 1,75/85/20 cm, jer to je tak neki prosjek da mi paše taman. Al neću furat s tobom ak si škrt ili prdiš u krevetu, ali nemoj mi ostavljat čarape na nogama dok seksaš jer to ne volim, da, i nemoj mi stalno prigovarat, a onda možemo imat djece, više od jednog, ali ne više od troje, ali samo ak ćeš ti raditi, a ja po kući, i tako to. I živit možemo skupa, ali prvo ćemo malo furat, nemoj mi odma dijete napravit to ne volim. Ajd sad da nešto popijemo, pa da vidimo jesmo jedno za drugo, ajd konjačić jedan uzmi, ja častim, ajde ajde, kud bježiš?...
Jel bi to upalilo?![]()
..plus-ono što se nikako ne smije zaboraviti.. ''imadeš li kakvu ovjerenu presliku domovnice, rodnog lista i porezne kartice.. ili kakije isprave da si fizički i psihičkije podoban, da predočiš?''
Monstrum
insomniapumpkin
Jel bi to upalilo?![]()
..plus-ono što se nikako ne smije zaboraviti.. ''imadeš li kakvu ovjerenu presliku domovnice, rodnog lista i porezne kartice.. ili kakije isprave da si fizički i psihičkije podoban, da predočiš?''
alo zaboravile ste dva krucijalna pitanja
1. đes biJo '91
2. jesi kršten
insomniaMonstrum
insomniapumpkin
Jel bi to upalilo?![]()
1. đes biJo '91
2. jesi kršten
..da..da... ! jesil' fin momak i znadeš li Očenaš reći i da te u po noći probude?
Monstrum
insomniaMonstrum
insomniapumpkin
Jel bi to upalilo?![]()
1. đes biJo '91
2. jesi kršten
..da..da... ! jesil' fin momak i znadeš li Očenaš reći i da te u po noći probude?
očenaš i hail mary unazad u po noći dok stojiš na lijevoj nozi a desno rukom se držiš za uho i skakućeš

pumpkinDa, al najvažnije mi je da moreš mi kupus gazit, i da drva znaš cijepat, ako ne znaš vatre naložit onda nisi čoek. A i svinje klat moraš, i rakiju peć znat. I ondak moraš i brke pustit, kaki je to čoek brez brkova, i vepra ulovit za ručak...
marraiSamo kuhaš,pečeš,dinstaš,ložiš...a kad jebeš?

pumpkin
Da, al najvažnije mi je da moreš mi kupus gazit, i da drva znaš cijepat, ako ne znaš vatre naložit onda nisi čoek. A i svinje klat moraš, i rakiju peć znat. I ondak moraš i brke pustit, kaki je to čoek brez brkova, i vepra ulovit za ručak...
MonstrummarraiSamo kuhaš,pečeš,dinstaš,ložiš...a kad jebeš?
uvijek jebem, ak ne jebem normalno onda jebem u pičku, jebem u pauzama između poslova, jebem po par puta dnevno, jebem zaredom, jebem ne pitam, jebem ne biram, samo jebem, evo sad sam se napaliJo i idem jebat nešt
">
"> Savršen muškarac 
MonstrummarraiSamo kuhaš,pečeš,dinstaš,ložiš...a kad jebeš?
uvijek jebem, ak ne jebem normalno onda jebem u pičku, jebem u pauzama između poslova, jebem po par puta dnevno, jebem zaredom, jebem ne pitam, jebem ne biram, samo jebem, evo sad sam se napaliJo i idem jebat nešt

freshLegicanebih znao. možda sa plućicama na kratak saft
muski.kako bi voljeli da vam se cura ponudi a da ne pomislite da je nimfomanka?

freshLegicavidim su ovdje žene emancipirane,a muški samouvjereni..super ekipa.
ja se nikad nisam imala potrebu nabacivati nekomu,ugl.se skuzimo.
tak da nemam iskustva.al mislim da to nije problem kod samouvjernih likova,oni preuzmu ak su zainteresirani.
ali..kako se nabacivati samozatajnom tipu? ima i takvih,evo janupoznala jednog i nemam pojma!
mislim da bi se prstrasio da mu se direktno ponudim...hm...
goose
ja sam se sinoc upucavala. i nista
htjela sam se objesit o kvaku. kmu
Circagoose
Jes probala rec: "Slusaj! Men se danas jako jebe! Os mi olaksat?"
goose
Circagoose
nisam!!!
mislite li dr fil da trebam to reci drugi put??
Circagoose
1step2far
Goose, tko je tebe odbio, njegov gubitak!
goose

(ko je ova, odakle se mi znamo?). Istresem sirotu žrtvu iz gaća, a jedva se suzdržavam da se ne pokidam od smijeha, kao i moje legice koje već znaju o čemu se radi. Onda me još one i podrže, pa jadnog lika zbunimo totalno. To je znalo upaliti kao prvi kontakt, ako ne upali odmah, onda se nastavljam praviti blesava pa se kao pozdravljamo, jel, ono, znamo se... Sad to ne bih mogla... katastrofa...eldiablo
najgori je bio kada mi je dosla cura i ravno u facu - nije se ni predstavila - izjavila da zeli seks samnom....
Poppyeldiablo
najgori je bio kada mi je dosla cura i ravno u facu - nije se ni predstavila - izjavila da zeli seks samnom....
i? jesi pristo?
marrai
i ja sam doživjela upucavanje sa ženske strane,cura prišla i bez pardona rekla da se želi ljubiti sa mnom...ops:">
insomnia
marrai
i ja sam doživjela upucavanje sa ženske strane,cura prišla i bez pardona rekla da se želi ljubiti sa mnom...ops:">
hehe.. mene je jedna bila ugrizla za vrat.. ničim izazvana..
koji upad, ha?
Poppy
insomnia
marrai
hehe.. mene je jedna bila ugrizla za vrat.. ničim izazvana..
koji upad, ha?
mani je jedna lizala košuljuops:"> (ja nisam ni skužila, pričala s nekim...)
"> ..a da ti se nije bilo nešto prolilo?
opake cure,nema šta,ova što je mene barila je još i pristojna,hehe 
liberta
ne brini.....nije to neka mudrost....ja znam sebe popijem 2 piva i poljubac u obraz mi je upucavanje hahahahaha.......sitni kontakt za pocetak.....osmijeh....razgovor....kontakt ocima.... sve to sam da je paznja na tebi sad ak ce bit sto bit ce ak ne jbg....zaletila si se na pedera
freshLegica...hm...
liberta
ne brini.....nije to neka mudrost....ja znam sebe popijem 2 piva i poljubac u obraz mi je upucavanje hahahahaha.......sitni kontakt za pocetak.....osmijeh....razgovor....kontakt ocima.... sve to sam da je paznja na tebi sad ak ce bit sto bit ce ak ne jbg....zaletila si se na pedera
wendyalleinfairySamo pogledaj šta se sve može dogoditi ako mislite da se razumijemo.
Dada, učimo svi na mom primjeru![]()
Hm, istina je da većina muškaraca krivo tumači neke "signale". Ja se stvarno više nikome ne smijem nasmiješiti jer nakon toga imam milijun muka kako da ga se riješim. Katastrofa!
Jedan primjer... Zaštitar u banci. Ja sam, plavuša, stala u totalno krivi red, tj. van reda. Dolazi zaštitar i pokaže mi da se moram pomaknuti. Ispala sam glupa (o, Bože, opet) pa sam se nasmijala i pomaknula... NAkon toga ga nisam mogla skinuti s vrata i tražio je moj broj kad sam izlazila. Ovakve i slične stvari mi se neprestano događaju.
Zaključak je da se više ne smijem smješkati. U čemu je stvar? Možda u tome što su ljudi uglavnom nadrkani jer se svima uvijek negdje žuri pa se običan, ljubazan osmjeh shvaća kao "barenje" jer je to, kao, nešto neobično?
Milo moje da nisi toliko opsjednuta poslom i brzinom vremena u kojem zivimo mozda nebi stala u krivi red i razmislila da taj zastitar moze procitati to sto pises i pomisliti da slijedeci puta nece niti pitati neku curu za kavu, budi obazrivija sa tuđim srcem jer ljudi podsvjesno osjete to što misliš. Znam da nije niti vama curama jednostavno uzmemo li u obzir pažnju koju dobivate, slava dosadi brzo znam, no ipak generalno ide ovako, čast iznimkama : Brad, George, Matt.... bla bla you get the youtube video post može, običan šljaker prosječnog izgleda dobiva permanentnu, i ne mislim frizuru.
P.S. Ne žali se kada te trebaju jer ćeš shvatiti oko tridesete kako je to kada dođu mlađe, dakle uživaj u životu i u pažnji koju ti SVI ljudi nude.
exHOP3on
jednom sam sreo neku bivšu u nekom kafu sa novim dečkom, ode ona na toalet, odem i ja i onda me uvatila tamo i slinili smo jedno po drugom ko nikad i onda izašli ko da ništ nije bilo...