Dr. Saša Đukić
Malo ljudi ga spominje, u svakom slučaju zna svoj posao, na brzinu pregleda, ako nešto nije u redu odmah popravi, radi brzo i kvalitetno, u koliko si naručen u toliko dođeš i odmah si na redu, nema nikakvih čekanja, nedostatak je što moram plaćati anesteziju 50kn ( nudio mi ju je za plombiranje 3 zuba, svaki put sam odbio jer su to mali zahvati, ali on i dalje forsira da mi ju da, priča kako je zub sad možda malo više osjetljiv i sl. samo da uzmem i platim ), a bijele plombe naplaćuje 80, 100, 120, ovisi kako kada i koliki je zahvat ( dobijem račun ), ali to valjda tako mora biti.
Inače je privatnik ali radi preko zdravstvenoga.
Mala zamjerka, prije 5 mjeseci rekao za jedan zub da je sve oke iako me bolio, za mj dana sam mu došao jer me bolilo i dalje da ga pregleda još jednom; malo ga je "ošmirglao" površinski i rekao da će se oporaviti. Nažalost nije se oporavio, danas sam bio opet kod njega, sredio mi je zub i rekao ako te bude bolio ponovno dođi pa ćemo ti izvaditi živac, nije to ništa strašno, samo se radi s lokalnom.
Eto, osim ovoga sve je oke, inače i sestra i mama idu kod njega i zadovoljne su ( s njima nije bilo nikakvih problema ( zasad )).
Sretno u izboru!