Moj popis: Debeli, Rajnus, VESP, CatCloe, DanicaV, Lufus, Evil Poodingh, i need space
Koliko se poznajemo
Moj popis: Debeli, Rajnus, VESP, CatCloe, DanicaV, Lufus, Evil Poodingh, i need space
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
kvakica0, ako si ti Boro Spuzic onda te znam...
moj popis: o bodova
ha ha, ne znam ama baš nikog
fatcatkoji crni boro spuzic, ne nisam taj
kvakica0, ako si ti Boro Spuzic onda te znam...
,meduza,mladen jr.,zeko,anita os,bilke,mali ivica,mont,Jimmy,I.I,sheila,Evil poodingh
Leteci mungos@inventar_i_ostali_starosjedioci, pobrinite se da se novajlije na portalu ne osjecaju kao da su usli u jednu veliku internu spiku.
_Jimmy_I bolje... bar mi mozes skresati sto me ide... buduci da nisam zensko, nemam grejpfrut cetvorku, prcastu guzu i glatke vitke noge - nista ne gubis... ;-)recimo ja tebe ne znam ...
Leteci mungos
_Jimmy_I bolje... bar mi mozes skresati sto me ide... buduci da nisam zensko, nemam grejpfrut cetvorku, prcastu guzu i glatke vitke noge - nista ne gubis... ;-)recimo ja tebe ne znam ...
poison girl3+1
CatCloeNe preskaci mjesto u redu...
nego, meni je zanimljiviji popis ljudi koje nisam, a željela bih upoznati: 8 definitivno...![]()
Osječanin
Koliko ljudi znate na ovom forumu tj. koliko znate ljudi koji stoje iza svojih nick-ova?![]()
fatcat
A neke nikako...![]()
DanicaV@Ela, znaš možda Lonewalkera??????
Onog zločestog što neće pisati ali dobro fotka za svoju dušu.
heart3
Ja ne znam nikog.
heart3
Misliš?![]()
DanicaVZnam one koji su me spomenuli i izvjestan broj onih koji se nisu objavili...
Nitko nije napisao da zna sebe
Leteci mungosSve to nemam ni ja, i s toga mi je puno lakše komunicirati ovako na "neviđeno", bez predrasuda
tamna strana
...najveca želja mi je još upoznati osobu pod nickom registrirani korisnik
fatcatkvakica0, ako si ti Boro Spuzic onda te znam...
tamna strana,koliko se sjecam upoznali smo se u best-u na godisnjici,,,,,DanicaVZnam one koji su me spomenuli i izvjestan broj onih koji se nisu objavili...
Nitko nije napisao da zna sebe
tamna strana
, meni je mam zabranila da se nalazim s nepoznatim osobama 
mont
boro je bio kvaka ,a vidis da je ovo "kvakica "
tamna strana
tonyatamna strana
Opet zbunjuješ narod
BLinkica
Ne znam nikoga!![]()
poison girl
tamna strana
pa di si mene našao, meni je mam zabranila da se nalazim s nepoznatim osobama
![]()
heart3i ja sam, evo
Ne mogu vjerovati da sam nasjela na foru.![]()
sexyback
heart3i ja sam, evo
ops:">
heart3
haha... neki dam sam skontala foru..ne znam zašt sad nisam.![]()
poison girl
i upoznala sam se danas s tamnom stranom... i mnogim drugima... bilo je ugodno družiti se s vama
sexyback
heart3i ja sam, evo
sisiblapa gledaj, ne znam ni ja! ako te to imalo tješi. S tim da se ja ni ne želim upoznati jer jedva održavam ovo sadašnje društvo i prijateljstvo a ne da još stjećem novo! Kako sam već navela negdje, ne stignem ni obrve počupat
ja nova..ne znam nikoga![]()
![]()
kvakica
sisiblapa gledaj, ne znam ni ja! ako te to imalo tješi. S tim da se ja ni ne želim upoznati jer jedva održavam ovo sadašnje društvo i prijateljstvo a ne da još stjećem novo! Kako sam već navela negdje, ne stignem ni obrve počupat
ja nova..ne znam nikoga![]()
![]()

VERApozdrav svima...poznatima i nepoznatima...
tonyaSvaki joj dao... ;-)Kad si, kvakice, već uspjela napisati toliko postova??
kvakica
pa dosadno mi je na poslu pa po cijeli dan samo visim na netu pa tako i na osijek031.com! Nije teško.
Mungos ne kontam! Šta svaki mi dao...?
kvakicaShtono bi rekli stari Etruscani - doci ce vrijeme kad kucne cas! ;-)Mungos ne kontam! Šta svaki mi dao...?
insomnia
kao meni je letechi mungos bio spomenuo nekakav sex skandal u koji sam ja navodno upletena, i tek sam sad skontala o čem se radi... heheheheheh... tamna strana, pa ciaos...

insomnia
kao meni je letechi mungos bio spomenuo nekakav sex skandal u koji sam ja navodno upletena, i tek sam sad skontala o čem se radi... heheheheheh... tamna strana, pa ciaos...
ma ja mislim da onak ovdje svatko misli da nikog ne poznaje, a svi smo se mi sreli u konzumu u redu... i to![]()
lejlaNeznam,bar mislim,nikoga!
Jeff Murdock
E, tamni, tamni. Koliko nemira...![]()
tamna strana
tonya
tamna strana
Opet zbunjuješ narod![]()
neja
tamna strana
be careful what you wish...![]()
poison girl
tamna strana
![]()
nenad-osIstina trenutacno svojoj djeci branim upoznavanje sa nepoznatim,
steam
nenad-osIstina trenutacno svojoj djeci branim upoznavanje sa nepoznatim,
"Butters, never get in a car with a stranger… unless it's a limousine!"![]()
nenad-os
poison girl
tamna strana
![]()
Nemoj se prodavati u moje ime, ja se smijem upoznavati, meni mama dozvoli. (dobro, ajd sad, ponekad zena zabrani ;o))

jače je od mene, obožavam taj topic 

Osječanin
Lako tebi! Ti pališ na more a mi nek Nenčiju objašnjavamo zašto se našao u sred sex skandala...![]()

roca
ja znam kelly i cookies.
kad je slijedeći os031 party?
TEDDYPICKERR
najs tu mit ju ol gajZ
Osječanin
Lako tebi! Ti pališ na more a mi nek Nenčiju objašnjavamo zašto se našao u sred sex skandala...![]()
CatCloe
da vidiš šta su sve napisali da smiješ u topicu "član portala u najnovijem sex skandalu"... nećeš vjerovat!![]()
CatCloe
a moramjače je od mene, obožavam taj topic
![]()
nenad-os
Ima da vas sve organiziram da mi saljete one C-C kodove, hocu da mi sin dobije PS3.
Poppy
nenad-os
Ima da vas sve organiziram da mi saljete one C-C kodove, hocu da mi sin dobije PS3.
Ako je za PS3, nema frke!![]()
Black Adder
Svima jedan pozz![]()
Prvi put sam tu, i poznajem samo Anakondu...I pridruzio sam se forumu na njen poziv......a zajedno smo ovamo po pustinjskim prostranstvima, doduse ne tako blizu, ali dovoljno da se cujemo i budemo u kontaktu...
![]()
Ostajte mi svi![]()
nenad-os
CatCloe
a moramjače je od mene, obožavam taj topic
![]()
Svaka cast, upalilo je skoro pa prve 2-3 stranice, pa sam malo vremena izgubio da pogledam kada sam se registrirao, ali sam se na kraju fino i nasmijao.

Black AdderSvima jedan pozz
![]()
Prvi put sam tu, i poznajem samo Anakondu...I pridruzio sam se forumu na njen poziv......a zajedno smo ovamo po pustinjskim prostranstvima, doduse ne tako blizu, ali dovoljno da se cujemo i budemo u kontaktu...
![]()
Ostajte mi svi
juuuhumalecka
moj popis se jučer povečao na 1 osobu koju poznajem sa foruma.... aaaaaa ISIS i to je to... jedan ali vrijedan...![]()
![]()
PoppyBlack Adder
Svima jedan pozz![]()
![]()
Ostajte mi svi![]()
Dobrodošao crni pustinjski jaguare!
fairyBlack AdderSvima jedan pozz
![]()
![]()
Ostajte mi svijuuuhu

Black AdderSvima jedan pozz
![]()
![]()
Ostajte mi svi
anakondaBlack AdderSvima jedan pozz
![]()
![]()
Ostajte mi svi
...welcome, Gujo....
...pa malo...
...pa malo...
..
Black AdderfairyBlack AdderSvima jedan pozz
![]()
![]()
Ostajte mi svijuuuhu
failry...it's been pleasure...![]()
fairyBlack AdderfairyBlack AdderSvima jedan pozz
![]()
![]()
Ostajte mi svijuuuhu
failry...it's been pleasure...![]()
e a šta radite vas dvoje u pustinji???
davorccc
Par nickova, nisam baš puno na netu. možda da otvorimo neku temu da se svatko predstavi u par crtica?
CatCloe
davorccc
Par nickova, nisam baš puno na netu. možda da otvorimo neku temu da se svatko predstavi u par crtica?
evo, ja ću prva u par crtica: - - - - - - - -
CatCloe
neja
CatCloe
nastavljam sa zvjezdicama ***********
insomniaevo da se i ja pridružim ................
neja
CatCloe
nastavljam sa zvjezdicama ***********
evo i ja bih se nadovezala ############
ja kontam da ovdje ne poznajem nikoga, tj. bar se nisam s nikim službeno upoznala!

Elena_Osallein, Ainita_os, Bilke, ela, Jeff Murdock, legica_os, mladen.jr, Rajnus, tamna strana
legica_os
novi su................
zuhra,meduza,misstake,bazooka_joe,nekvinda....i 8![]()
![]()
![]()
Poppy
legica_os
novi su................
![]()
![]()
8?!! lažeš?!!! de i ja bi!!![]()

RajnusElena_Osallein, Ainita_os, Bilke, ela, Jeff Murdock, legica_os, mladen.jr, Rajnus, tamna strana
A mi se znamo? Ajd bas super
Sale car
legica_os, danicaV, ela, tamna strana, zuhra, deez, sheila, zeko.... hmmmm..... kontam da je to sve.... ispricavam se ljudima koje sam eventualno izostavio... mislim razumite me pola cetiri je ujutro...![]()
Elena_Os
Da,ali ne kao Elena_Os i Rajnus
RajnusElena_Os
Da,ali ne kao Elena_Os i Rajnus
Nego kao?
Sale car
legica_os, danicaV, ela, tamna strana, zuhra, deez, sheila, zeko.... hmmmm..... kontam da je to sve.... ispricavam se ljudima koje sam eventualno izostavio... mislim razumite me pola cetiri je ujutro...![]()
Sale car
Sale car
Ispricavam se anakondi sto sam ju izostavio, a sjetio sam se i jos par ljudi koje nisam napisao, a ima i novih... :
Pa ovako:
ANAKONDA, steam, yimmi i leon su zaboravljeni ( ja se nadam da su to svi koje sam zaboravio )![]()
A novi su: circa, aethur, tonya, goose, betty, swamp, ruana, marrai, svebor, mladen.jr...
nderimos
ja znam samo Sale car
legica_osnovi su................
![]()

Malisha
ja znam samo Zuhru
little_bee
znam zerosa, dylana i empetrija..
mozda i jos nekog znam da neznam ;D
fuldstændigamok(od ljudi koji su stavili slike) znam samo zlu tratinčicu i zodijaka.
fuldstændigamokA mlad sam još. Stignem...
zeroslittle_bee
znam zerosa, dylana i empetrija..
mozda i jos nekog znam da neznam ;D
znaš caneta i njegovog brata deeza....
fairyPoznajem puno forumaša i forumašica i oni nisu NOMRALNI svakojake gluposti pričaju i piju puno alkohola i znam da rade i zločeste stvari. Moram mami skrivati kada se idem s njima naći. Zlo i naopačke. Dobro razmislite prije nego što odete na neko od druženja, mogli bi završiti ležeći na zebri (onoj cestovnoj), ili pijani ispod šanka, ccccc pazite seeeeee...