Kamo ćete večeras?
Dakle, društvo, kamo ćete večeras?
Eto, idem u kino, pa ako nekoga slučajno sretnem....
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Sale car
ja veceras idem do lege.... ima praznu kucu pa cemo napraviti dernek....
DanicaV
krenut ću u kino, valjda ću večeras i stići do tamo.....
DanicaVAko sam dobro skontao, pitanje je bilo postavljeno u subotu, uoci Uskrsa...Dakle, društvo, kamo ćete večeras?
Leteci mungos
Hm, vec tradicionalno dolaze odbjegle osjecke dushe i onda svi skupa farbamo jaja... a, kad smo se dovoljno nafarbali, onda malo izadjemo vanka... Dakle, isti kurac kao i inace, samo sto mi bude draze jer dodju legosi s kojima se ne druzim cesto...
Leteci mungosDanicaVAko sam dobro skontao, pitanje je bilo postavljeno u subotu, uoci Uskrsa...Dakle, društvo, kamo ćete večeras?
DanicaV
Leteci mungosDanicaVAko sam dobro skontao, pitanje je bilo postavljeno u subotu, uoci Uskrsa...Dakle, društvo, kamo ćete večeras?
pitanje je svakovečernje.....![]()

Pivnica 
duje
zar opet?![]()

legica_osduje
zar opet?![]()
da..al ovaj put kažem...NIKAD VIŠE
Sale car
da, da .... to si rekla i prosli puta pa sam sinoc skoro pao s klupe kada sam te vidio....![]()
DanicaVu Crkvu sv. Križa na koncert
Svebor
mini teatar praxitens![]()

peaches_lorkajebemu sunce ,kad ja moram raditi srijedom do navečer i svali put propustim te koncerte u voodoouu.šteta.

legica_osja idem kao i svaki vikend na ono mjesto koje neću spominjati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps sale jesi ovaj vikend u os?
Sale car
P.S. legice, nisam trebao biti ove subote u Osijeku, ali sam na bolovanju pa cu biti na mjestu cije se ime ne izgovara....![]()
P.P.S. Zar nisi rekla da ti vise neces ici na to mjesto????![]()
P.P.P.S. Nemoj mi zamjeriti ako te opet prozujim....![]()
JelenZa veceras (cetvrtak u 22h) predlazem klub OKS, jer nastupa (ne)normalni balasevic tribute band!
- madzarski 1. deo
Evo kako je bilo na njihovom koncertu u Zagrebu, 24.03. u klubu Boogaloo!
- madzarski 2. deo
- Ringispil
- Na bogojavljensku noc
Odlicna priprema za, mozda, dolazci koncert Balasevica!![]()
www.balasevic.net/bend

kromosomu oksu 15 ak ljudi
uspiju napunit boogaloo a ne uspiju je***i oks..
ja u gradu nisam vidio ni jedan plakat, ni jednu najavu u novinama ili na netu..
njihovo razočarenje, i razočarenje nazočnih.
Ovo ujedno moze biti i upozorenje ostalim organizatorima da najave salju na vrijeme. Najave se na portalu Osijek031.com mogu ostaviti klikom na Dodaj najavu ili poslati na mail redakcije (redakcija [at] osijek031 [dot] com).alleinVečeras je diskoigranka!!
antea
ja u pivnicu,,,bila jučer prvi puta i baš je bilo super,,,,, sam da ima više ljudi![]()

ela
disco igranka
IsisalleinVečeras je diskoigranka!!
Tamo se i ide.
ela????disco igranka
antea
ela????disco igranka
legica_osantea
ela????disco igranka
šta nije jasno?
mladen.jr
imače, izložba počinje u 19:00, danas, na umjetničkoj akademiji, ugodno druženje, svi su pozvani
mladen.jr
imače, izložba počinje u 19:00, danas, na umjetničkoj akademiji, ugodno druženje, svi su pozvani
tonya
mladen.jr
E, ja dolazim!
tonya
Bila i oduševila se! Pogotovo onim multimedijalnim dijelom!
Bilo mi je jedino malo čudno što nije bilo nekog formalnog otvorenja. Ali, dobro. Isplatilo se otići!
anakonda
...razmisljam da li da danas idem u kantinu na veceru kroz lijeve labirinte zidova ili desne....hm....
budite svi tamoi i tamo u to vrijeme 
legica_os
upravo sam krenula na neku cugu sa legicom sa faxa...
uživancijaOpa
dabog da vam pala kiša![]()
![]()
Opa
evo je djevojka koja si ubrijava u glavu dogadjaje koji se nisu dogodili![]()
![]()
fftopic:">
fftopic:">
Opa
nemoj bjezati od istine![]()
![]()