Dakle, kako vam je bilo na sastanku?!?!? Ja cu svoje dojmove inzijeti u nekoliko tocaka koliko budem sposoban iznijegi u ovo gluho doba...
1. Admn je pijanac koji ne puem rakije pokusao dovesti mnoststvo na isti put, Kao sto se vidi iz prilozrenog u nekim slucajevima je i uspio.
2. Ekipa sa lijeve strane, dok se jos sjedilo, iliti mladja ekipa, halda na ugodnom drustvom, ekipa sa desne iliti starija ekipa hlada sto sam se uz vas osjecao MLAD...
3- jebem ti pravopis, citam iovo i ne da mi se ispravljati, idemo dalje,.,,
4. Hvala Komsi na razgovoru, podsjeti me za filopvie, hlava i Danici na razumnom uhu, podsjeti me za tesktove...
5. Hvala djevojkama sto su nam bile zgodne i ubijale monotoniju.
6, Hvala svima koje trenutno nisam naveo jer i se šrevise spava i vrti.
Idem piti vodu, svima u mom stanju bih preporucio stustiti litru vode i sutra bude okej. Vjerojte iskustvo govori istinu, ne bude boilila glava.
Ajde, sutra cu se sam sebi smijatiu i bit ce mi bed za ovo ,ali neka, ovo je prvi sastanak, pa kav bio, dobar bio, i vise nego to, u biti nisam znao niti da li cu odic jer sam ocekivao nesto ovako

"> hehe gazda nam je pojasnio neke stvari za kavu...saznala sam...zapravo su me uvjerili da su žene potpuno i uvijek ne logična bića
(naću ja primjer nisam još odustala)
k:">