MK Osijek kreće na put u EU - posjet gradovima prijatelja grada Osijeka

Osijek

MK Osijek kreće na put u EU - posjet gradovima prijatelja grada Osijeka

MK Osijek, u subotu, 13. srpnja 2013. godine, u ranim jutarnjim satima namjerava krenut na već dugo najavljivani put u EU, odnosno u posjet gradovima prijateljima grada Osijeka.

Naime projekt obuhvaća obilazak tri grada prijatelja Grada Osijeka, Pečuh, Budimpeštu okrug XIII, Nitru, te još Zakopane i Krakow pri čemu će nas ugostiti naši prijatelji bikeri koji su redovno kod nas na našim susretima. Putovanje je organizirano povodom ulaska Hrvatske u Europsku Uniju i samim time pokazujemo da smo spremni promovirati Grad Osijek, Osječko-baranjsku županiju i cjelokupnu motoscenu i na ovaj način. Pri tome bi se povezali s bikerima iz navedenih gradova, kako bi oni u budućnosti bili gosti našega grada i tako produbili odnose s gradovima prijateljima i na ovoj razini.

Plan puta je zamišljen tako da se u prvoj fazi, u subotu, odvozi cca 560km sve do grada Zakopane u Poljskoj, gdje će nas ugostiti naš prijatelji bikeri koji nas redovno posjećuju na našim motosusretima.

Za nedjelju je planirana vožnja po Visokim Tatrama i obilazak znamenitosti u gradu Zakopane i okolici. Utorak je rezerviran za put u Krakow, cca 100km od Zakopana, radi posjeta koncentracijskom logoru Auschwitz i Birkenau te se tamo pokloniti žrtvama i zapaliti svijeće. Nakon posjeta navedenom logoru planiran je odlazak u rudnik soli Wieliczka, te nakon toga obilazak znamenitosti Krakowa.

U srijedu se kreće prema Nitri u Slovačkoj, 323km od Krakowa, prvom Gradu prijatelju Grada Osijeka kojeg ćemo na putovanju posjetiti. Planiran je sastanak s predstavnikom grada Nitre te dogovori oko bikerske suradnje Nitre i Osijeka. Na navedenoj ruti predviđen je i posjet dvorcu Oravsky Podzamok.

[klik za uvecanje]

Nakon sastanka sa predstavnikom Nitre, ići će se na razgledavanje grada i njegovih znamenitosti. U četvrtak u ranim jutarnjim satima je predviđen polazak za Budimpeštu, put od cca 160km, posjet predstavniku Budimpešte okruga XIII, te obilazak grada i znamenitosti. S obzirom na važnost grada Budimpešte, planirano je noćenje.

[klik za uvecanje]

Petak je rezerviran za polazak prema Pečuhu, trećem gradu prijatelju Grada Osijeka kojega ćemo pri ovom putovanju posjetiti. Dakle, također je zamišljen sastanak s predstavnicima Grada, i nakon toga polazak za Osijek

Tekst: Zdravko Bošnjak/Predsjednik MK Osijek
Promovirati Grad ??? Dogovorit suradnju???
Možda da guzica vidi puta i potroše novci od šund susreta.
Eto baš lijepo i nadam se da ovu ekskurziju neće financirati porezni obveznici i ja među njima . Dečkima svaka čast na ovom hrabrom poduhvatu gdje će usput promovirati i svoj grad , besposlen pop i jariće krsti . :)
"pri čemu će nas ugostiti naši prijatelji bikeri koji su redovno kod nas na našim susretima"

znaci uskoro bi se moglo krenuti put Burkine Faso jer i oni su stalni gosti "hvaljenog" moto susreta. sad ozbiljno tko i na koji nacin financira to putovanje? Na susretu u Osijeku su pordani hektolitri piva, majice, prisivci, marame sa grbom mk Osijek sve je to imalo svoju cijenu. Raspolaze li netko informacijom oko izdavanja racuna za iste prodane artikle? Na koji nacin se organiziraju takva dogadjanja, tko placa sve to i kome ide zarada?
Vic.Mackey

"pri čemu će nas ugostiti naši prijatelji bikeri koji su redovno kod nas na našim susretima"

znaci uskoro bi se moglo krenuti put Burkine Faso jer i oni su stalni gosti "hvaljenog" moto susreta. sad ozbiljno tko i na koji nacin financira to putovanje? Na susretu u Osijeku su pordani hektolitri piva, majice, prisivci, marame sa grbom mk Osijek sve je to imalo svoju cijenu. Raspolaze li netko informacijom oko izdavanja racuna za iste prodane artikle? Na koji nacin se organiziraju takva dogadjanja, tko placa sve to i kome ide zarada?

Na plakatu su Sponzori, među kojim ja Grad i Županija, tj. oni daju NAŠE novce za njihov šund ' skup, koji je sramota za Grad i motoriste. Od obećanog Zida- ništa, bend, razglas, striptiz, ...ajme majko. Ukratko, izgleda da računa nema a mi plačamo njihove provode i vožnje pod izlikom promocije Grada.
...al' parkiralište za motore na Korzu je tu, samo par metara dalje od onog "starog"....zar to nije jedna od uspješnih priča???????....nego, jel još koriste Ribića kao maskotu, obzirom da su izbori prošli, a rezultati nisu pokazali ono što se htjelo?????
anakonda

...al' parkiralište za motore na Korzu je tu, samo par metara dalje od onog "starog"....zar to nije jedna od uspješnih priča???????....nego, jel još koriste Ribića kao maskotu, obzirom da su izbori prošli, a rezultati nisu pokazali ono što se htjelo?????

Po slikama u031 galeriji, ništa. Sad je vrijeme da se šupkaju novoj vlasti. Možda Vrkić ili neki novi pročelnik postane član kao i Bubalo. I taj parking, oslikat grb na pod da svako piša, sere i gazi po njemu. Joj koja ljigava posla. Ali samo naprijed, vidi narod sve.
znaci da i njihove akcije oko moto mrazeva i moto zeka mi placamo, koliko se para dobije za par vrecica bombona koje podijelis u takvim humanitarnim akcijama?
I zanimljivo, ima i suorganizatora a prodaju se samo njohovi suveniri i zarada samo njima. Zanimljiv partnerski dogovor.
Dobri partneri :) :) :) !!! Gdje ima jos takvih :) .
Vic.Mackey

znaci da i njihove akcije oko moto mrazeva i moto zeka mi placamo, koliko se para dobije za par vrecica bombona koje podijelis u takvim humanitarnim akcijama?

Vjerojatno. Plakati sponzora su uvjek prisutni. Znas koliko iznosi kuna Nekoliko kg bombona, barem par tisuća kn.
Pa i ja sam za putovanja, ali iz vlastitog džepa, a ne za svaku "akciju" oderat' nekog drugog.
Parking sa grbom? Nisam još ni u jednom gradu vidjela na cesti ili pločniku grb po kojem ljudi gaze, šetaju pse, plešu kolo ili parkiraju svoje vozilo.
Između ostalog, zašto je "MK Osijek kreće na put u EU - posjet gradovima prijatelja grada Osijeka" tema o kojoj se piše? Drago mi je ljudi, vozite se, širite poznastva, ali ja evo isto za deset dana idem na more pa ću vas detaljno izvjestiti o ruti, gdje ću jesti i piti usput, jesam li srela nekoga, a pogotovo ako se neka slavna osoba mozda kupa u toplesu ili ruča na Stradunu, a i jako je bitno za moj grad da ga promoviram po Jadrasnkoj obali.
Ukratko, pišite putopise, takve priče će vrlo vjerojatno (NOT), biti bitnije od svake druge teme sa naslovom tipa "Seljaci prosvjeduju", "Ostavljeno nedonošče pred Domom zdravlja na Jugu II", "Djeca gladuju u Africi" itd.
čitam ove komentare i sve ne mogu vjerovati kakvi se to mračni likovi skrivaju iza ovih pseudonima,ali onda se čude kako je netko izuzet iz nečega a misle da su bogom dani jer služba je družba.
sugaos

vidim da si pun gorčine i ljubomore i žao mi je što ti se nisu svidjeli susreti iako sam uvjeren da nisi ni bio (znaš i sam zašto). prosvijetli nas molim te i pokaži nam kako se rade susreti, organiziraj ti jedne, pa nas iznenadi! što se tiče zarađenih novaca sa susreta, tu zarade nema, jer se susreti ne rade da se zaradi! da si sa nama sjeo i popričao, objasnili bi ti kako radimo,ali tebi je lakše ovako po forumima srati! pozdrav i daj dođi više na pivo u klub, za tebe je besple!
LovelyBone

Pa i ja sam za putovanja, ali iz vlastitog džepa, a ne za svaku "akciju" oderat' nekog drugog.
Parking sa grbom? Nisam još ni u jednom gradu vidjela na cesti ili pločniku grb po kojem ljudi gaze, šetaju pse, plešu kolo ili parkiraju svoje vozilo.
Između ostalog, zašto je "MK Osijek kreće na put u EU - posjet gradovima prijatelja grada Osijeka" tema o kojoj se piše? Drago mi je ljudi, vozite se, širite poznastva, ali ja evo isto za deset dana idem na more pa ću vas detaljno izvjestiti o ruti, gdje ću jesti i piti usput, jesam li srela nekoga, a pogotovo ako se neka slavna osoba mozda kupa u toplesu ili ruča na Stradunu, a i jako je bitno za moj grad da ga promoviram po Jadrasnkoj obali.
Ukratko, pišite putopise, takve priče će vrlo vjerojatno (NOT), biti bitnije od svake druge teme sa naslovom tipa "Seljaci prosvjeduju", "Ostavljeno nedonošče pred Domom zdravlja na Jugu II", "Djeca gladuju u Africi" itd.

eto da i tebi pokušam odgovoriti ili barem komentirati! prvo, zašto se krijete iza takvih naziva??? ja sam iggy i vjerujem da znate koji! što tebe toliko pati mk osijek??? cura pa brine o motoristima??? u kojem si ti klubu? krijete se iza ovih profila, dođite do nas pa da popričamo o svemu što vas pati, ovo je previše djetinjasto! ne želim da patite,a ovo ti nije loše da nas obavijestiš kako ti je na moru bilo! mbasi nas isto lijepo obavještava o svojim putovanjima! daj prijedlog svome predsjedniku da i vi nekuda odputujete, pa makar do đakova ili požege, jer glupo je pisati o putovanju od kuće do drempe!
sugaos

Vic.Mackey

Vjerojatno. Plakati sponzora su uvjek prisutni. Znas koliko iznosi kuna Nekoliko kg bombona, barem par tisuća kn.

evo ovako! bomboni su sponzorstvo kandita i to nije tajna i mi to naglašavamo! ta količina je samo polovica koliko se podijeli, ostalo mi kupujemo! svi pokloni su kupljeni našom lovom ili lovom naših sponzora, koji umjesto da daju nama, oni daruju djecu u klasju i na trgu! nikada nismo rekli da smo mi nešto kupili,a da je kupio netko drugi ( ne kitimo se tuđim perjem). pošto sam uvjeren da znate samo srati po forumu, trebali ste sa nama biti u tim akcijama, gdje uvijek bude i klope i cuge o našem trošku! očito vam i to ne valja i nije dovoljno?! drugi puta ćemo vam dati i 100 eura, kad budete učestvovali u tima akcijama, možda ćete onda biti zadovoljni!
sugaos

I zanimljivo, ima i suorganizatora a prodaju se samo njohovi suveniri i zarada samo njima. Zanimljiv partnerski dogovor.
Dobri partneri :) :) :) !!! Gdje ima jos takvih :) .

mislim da sada znam tko si! hahahaha nemaš pojma kako i zašto, jer nisi ni bio! čudi me kako, a tvoji dečki su bili! očito da imaju veća muda od tebe!
sugaos

iznenadinas pa ti organiziraj mega spektakl!
fischer

Eto baš lijepo i nadam se da ovu ekskurziju neće financirati porezni obveznici i ja među njima . Dečkima svaka čast na ovom hrabrom poduhvatu gdje će usput promovirati i svoj grad , besposlen pop i jariće krsti . :)

ne sekiraj se, neće te ništa koštati! jesi li ti čuo za godišnji odmor?? uzmi ga i ti pa se priključi, pa budi sa ekipom, a ne sa ženom ili mužem (ako ih imaš)!
Vic.Mackey

evo da ti probam objasniti! klub se samofinancira od članarine i od silne prodaje tih marametina i majci, gdje se okreće para cca 150000- 200000 kn godišnje! te pare uglavnom shebemo na čobance, grašinu i pivo! doduše, ova fiskalizacija će nas malo baciti u minus, ali naći ćemo rješenje i za to! prodavat ćemo majice ispod tezge i u okrilju noći ne želimo da nam mušterije trpe radi ovih europskih zakona! a kome ide para??? pa nama, kome drugom???
sugaos

Vic.Mackey

Na plakatu su Sponzori, među kojim ja Grad i Županija, tj. oni daju NAŠE novce za njihov šund ' skup, koji je sramota za Grad i motoriste. Od obećanog Zida- ništa, bend, razglas, striptiz, ...ajme majko. Ukratko, izgleda da računa nema a mi plačamo njihove provode i vožnje pod izlikom promocije Grada.

nije skup, nego susret! zid je trebao biti, da si bio znao bi zašto nisu došli! jedan od razloga je i taj što bi morali izaći iz hrvatske do ponoći radi ulaska hrvatske u eu, što im je bilo dosta teško izvodivo! o ostalim razlozima nisi zaslužio da znaš! bend, razglas striptiz.... ??? toblerov razglas radi na svim koncertima u gradu i to valja, kod nas odjedamput ne valja, čudno? bendovi ti se možda ne sviđaju, drugi puta iron maiden i besple ulaz, možda budeš sretan!? a ako ti gogo plesačice i striptizeta nisu dobre, volio bi vidjeti što ti hebeš?? što se tiče promocije grada, to mi radimo već godinama o svom trošku, samo što sada o tome pričamo neka se zna! i KUD-ovi putuju i promiću osijek i svaka im čast, jer to je dužnost svakog građana, zašto ne bi i mi, drugačijim načinom?
anakonda

razređivač u ruke i briši te parkinge, nemoj mi se samo sekirati, a sa ribićem ćemo dogovoriti cugu, vidim da ne možeš bez njega! :)
sugaos

anakonda

Po slikama u031 galeriji, ništa. Sad je vrijeme da se šupkaju novoj vlasti. Možda Vrkić ili neki novi pročelnik postane član kao i Bubalo. I taj parking, oslikat grb na pod da svako piša, sere i gazi po njemu. Joj koja ljigava posla. Ali samo naprijed, vidi narod sve.

hahaha kad ti budeš srao na parkingu, javi da ti donesem papir! bubalo i ribić su naši punopravni članovi bili oni na vlasti ili ne! njihov posao, je njihova stvar i da volio bih da i vrkić vozi motor, bilo bi super i ako izrazi želju da bude u klubu, zašto ne, dobro došao je i on!
eto, dao sam si oduška pa sam malo sa vama pročakulao! žao mi je jedino što se krijete iza tih nickova, umjesto da kažete tko ste i što ste, da vas shvatimo ozbiljno! sve što sam komentirao je moje mišljenje i ne govorim u ime kluba,a vama predlažem da dođete do nas, da sjednemo i popričamo i da riješimo probleme koji vas pate! znate gdje smo i dobro došli! sve vas voli i pozdravlja moja malenkost, Iggy! pusa, ćao, bok! :)
stvarno si si dao truda, hvala na odgovorima.
iggy

eto, dao sam si oduška pa sam malo sa vama pročakulao! žao mi je jedino što se krijete iza tih nickova, umjesto da kažete tko ste i što ste, da vas shvatimo ozbiljno! sve što sam komentirao je moje mišljenje i ne govorim u ime kluba,a vama predlažem da dođete do nas, da sjednemo i popričamo i da riješimo probleme koji vas pate! znate gdje smo i dobro došli! sve vas voli i pozdravlja moja malenkost, Iggy! pusa, ćao, bok! :)

svaka ćast care,mi smo građani osijeka i bez obzira na sve volimo svoj grad i te boje ponosno nosimo,a da ne pričamo o tome da od večine mnogobrojnih članova,dakako koji su mogli nositi pušku u domovinskom ratu su bili u Osijeku (Hrvatskoj) i branili prag domovine,ostali članovi kluba bi to isto napravili da su bili rođeni ili da su imali kila da nose oružje i ne brkajte politiku u to,član kluba je imenom i prezimenom,nadimkom a ne političkom opcijom,ko ćeli biti u klubu ko neželi nemora ,drugi neka pročitaju komentare na http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=43434 ,sad o čem se tu radi...,jako nisko,ko je na njihovu akciju neki negativan komentar stavio,a sad se nas crni do zla boga a ne znaju sa kojom mukom i financijama iz svog đepa svaki član i radom,odvajanjem od obitelji stvorio jednu veliku obitelj "MK OSIJEK"
brna

čitam ove komentare i sve ne mogu vjerovati kakvi se to mračni likovi skrivaju iza ovih pseudonima,ali onda se čude kako je netko izuzet iz nečega a misle da su bogom dani jer služba je družba.

Evo sad sam se ulogirao na ovaj forum samo iz razloga sto imam osjecaj da mislis da clanovi MK Kuna serendaju po vašim forumima :roll: , nisam bio na vašem susretu i žao mi je zbog toga, bio sam na moru, ali dobar dio Kuna je bio i odlično su se proveli, a što se tiće vašeg putovanja do Poljske i nazad želim vam svima sretan put i dobar provod :wink:
pruga

brna

Evo sad sam se ulogirao na ovaj forum samo iz razloga sto imam osjecaj da mislis da clanovi MK Kuna serendaju po vašim forumima :roll: , nisam bio na vašem susretu i žao mi je zbog toga, bio sam na moru, ali dobar dio Kuna je bio i odlično su se proveli, a što se tiće vašeg putovanja do Poljske i nazad želim vam svima sretan put i dobar provod :wink:

pogledaj koje postove ti isti likovi prate i koje postove hvale, koje pljuju! na njihovim profilima samo aktivnosti mk osijek i mk kune, pa zaključi odakle vjetar puše!? mislim da znamo koji su i koje su iza ostalih komentara! ne vidim razloga zašto se pljuje po mk osijek?? mk osijek nikada nije pljuvao ni po jednoj akciji nekog drugog kluba, a fala bogu, svi znate koliko sada ima klubova u gradu! možda griješimo i te osobe nisu u nijednom klubu i zašto se petljaju onda u rad klubova? a ako jesu (a mislimo i uvjereni smo u to), žalosno je da postoji tolika mržnja, zavist i ljubomora i da im to dozvoli njihovo vodstvo!!
Vic.Mackey

stvarno si si dao truda, hvala na odgovorima.

molim i drugi puta! samo jedno pitanje, jesi li ti na onoj slici sa ili bez kose? :)
kakvi će tek biti komentari kada objavimo datum odlaska na ROUTE 66?!? samo da prodamo joj nekoliko majci i šalica! :)
Vic.Mackey

naravno bez :D

:)
pruga

brna

Samo da razjasnima, nema tu nikakvih NAŠIH i VAŠIH foruma, MK Osijek nije nikada pravio razliku niti će. Uvijek smo išli na razvoj suradnje sa svim klubovima, do onog najmanjeg nebitno koji to bio i kako se zvao. Malo se treba raspitati tko je uopće bio inicijator i koja je svrha sastanka svih klubova (predsjednika) s područja Osijeka, koji se jednom mjesečno održava. Ovdje se niotkud pojavila neka mržnja prema MK Osijek i to izazvana od nekolicine ljudi koja u stvari vrši forumaški teror, što je najgore potpuno neosnovano, a zbog čega...hmm...ne bih o razlozima.
iggy

anakonda

razređivač u ruke i briši te parkinge, nemoj mi se samo sekirati, a sa ribićem ćemo dogovoriti cugu, vidim da ne možeš bez njega! :)

...obožavam argumentiranu raspravu....ne pada mi na pamet brisati tuđa sranja i to još po ulici...svi u gradu znamo da je to bilo čisto predizborno pres***vanje, jer parking za motoriste se nalazi odmah iza ćoška......drugo, niste imali zakonsku osnovu, vjerojatno ni do dana današnjeg nije donešena odluka na gradskom nivou da je dozvoljeno škrabati po PLOČNIKU i bez imalo pameti ili logike stavljati parkiralište na pješački vrlo prometno mjesto.....ako griješim u ovome, molim te postavi ovdje na javno mjesto skreniranu odluku i odmah se posipam pepelom, isto tako javno.....treće, cugu s Ribićem mogu i sama dogovoriti, jedini je problem što me taj čovjek ne zanima ni toliko da bi kavu išla piti s njim...četvrto, niste jedini u klub u gradu, prema tome nema mjesta aroganciji....
anakonda

iggy

anakonda

...obožavam argumentiranu raspravu....ne pada mi na pamet brisati tuđa sranja i to još po ulici...svi u gradu znamo da je to bilo čisto predizborno pres***vanje, jer parking za motoriste se nalazi odmah iza ćoška......drugo, niste imali zakonsku osnovu, vjerojatno ni do dana današnjeg nije donešena odluka na gradskom nivou da je dozvoljeno škrabati po PLOČNIKU i bez imalo pameti ili logike stavljati parkiralište na pješački vrlo prometno mjesto.....ako griješim u ovome, molim te postavi ovdje na javno mjesto skreniranu odluku i odmah se posipam pepelom, isto tako javno.....treće, cugu s Ribićem mogu i sama dogovoriti, jedini je problem što me taj čovjek ne zanima ni toliko da bi kavu išla piti s njim...četvrto, niste jedini u klub u gradu, prema tome nema mjesta aroganciji....

samo da podsjetim, po gradu ima nekoliko lokacija grafita, drugih moto klubova, pa me zanima, imaju li i oni odluku??? ovaj komentar da nismo jedini, ne želim komentirati!! ma ne želim sa tobom više raspravljati! kada budeš htjela popričati, javi se!
iggy

anakonda

iggy

anakonda

samo da podsjetim, po gradu ima nekoliko lokacija grafita, drugih moto klubova, pa me zanima, imaju li i oni odluku??? ovaj komentar da nismo jedini, ne želim komentirati!! ma ne želim sa tobom više raspravljati! kada budeš htjela popričati, javi se!

zar misliš da bi to radili, da nema odluke???
...dečko, jedno je grafit na zidu, a drugo je obilježeno mjesto za parkiranje na pločniku....uzmi gradski zakonik u ruke, pa čitaj malo - znam o čemu pričam....a sad si mi otkrio da ti baš i ne znaš....ako su to radili na temelju odluke, lijepo sam zamolila da se ta ista odluka i javno objavi, pošto gradske ulice nisu ničija privatna prčija, nego pripadaju svim građanima....wtf, dajte ljudi malo izađite iz tih kutija više i počnite gledati malo i ljude oko sebe....i još nešto, ja se s tobom više neću raspravljati, jer nema smisla...niti jedan argument, niti ništa.....dapače, u cijelom postu sam sebe pobijaš, pa te ne moram ja....i da, istina je da niste jedini moto klub u gradu, kao što je istina da sam osobno puuuuuuno kilometara na motoru prošla i puuuuuno moto susreta proživjela, možda čak još dok si ti piškio u pelene - tako da, zamisli, i ja volim motore...ali, to ne znači da mogu ljudima nametati koješta...tako, a sada se bilježim sa štovanjem....
anakonda

...dečko, jedno je grafit na zidu, a drugo je obilježeno mjesto za parkiranje na pločniku....uzmi gradski zakonik u ruke, pa čitaj malo - znam o čemu pričam....a sad si mi otkrio da ti baš i ne znaš....ako su to radili na temelju odluke, lijepo sam zamolila da se ta ista odluka i javno objavi, pošto gradske ulice nisu ničija privatna prčija, nego pripadaju svim građanima....wtf, dajte ljudi malo izađite iz tih kutija više i počnite gledati malo i ljude oko sebe....i još nešto, ja se s tobom više neću raspravljati, jer nema smisla...niti jedan argument, niti ništa.....dapače, u cijelom postu sam sebe pobijaš, pa te ne moram ja....i da, istina je da niste jedini moto klub u gradu, kao što je istina da sam osobno puuuuuuno kilometara na motoru prošla i puuuuuno moto susreta proživjela, možda čak još dok si ti piškio u pelene - tako da, zamisli, i ja volim motore...ali, to ne znači da mogu ljudima nametati koješta...tako, a sada se bilježim sa štovanjem....

baljezgaš bez veze! predstavi se onda, da znam tko si i da ti pružim ruku za sve prijeđene kilometre i obiđene susrete! što se tiće godina i pišanja u pijesak, ja imam 42 i baš me zanima na koje si ti to silne susrete išla dok sam ja pišao po pijesku?! vidim po tvojim postovima da ti je najveća preokupacija politika i ribić, koji ti je čak uspio pokvariti jedno prijepodne! vidim da ti je i mk osijek zapeo za zub! smeta ti par oznaka na stazi, za koje mislim da nisu razlog tvoga nezadovoljstva, nego se tu krije nešto dublje, zato se i ne želiš predstaviti, jer bi sve odmah bilo jasno, a možda bi ti i bilo neugodno, što bi se svi iznenadili, jer te svi znamo i ti znaš sve nas! pozdrav lutko, do neke druge akcije mk osijek i do novih kritika i komentara!
iggy

anakonda

baljezgaš bez veze! predstavi se onda, da znam tko si i da ti pružim ruku za sve prijeđene kilometre i obiđene susrete! što se tiće godina i pišanja u pijesak, ja imam 42 i baš me zanima na koje si ti to silne susrete išla dok sam ja pišao po pijesku?! vidim po tvojim postovima da ti je najveća preokupacija politika i ribić, koji ti je čak uspio pokvariti jedno prijepodne! vidim da ti je i mk osijek zapeo za zub! smeta ti par oznaka na stazi, za koje mislim da nisu razlog tvoga nezadovoljstva, nego se tu krije nešto dublje, zato se i ne želiš predstaviti, jer bi sve odmah bilo jasno, a možda bi ti i bilo neugodno, što bi se svi iznenadili, jer te svi znamo i ti znaš sve nas! pozdrav lutko, do neke druge akcije mk osijek i do novih kritika i komentara!

p.s. da je napisano mk nessy, bilo bi bolje? na žalost, raspali su se!
ankonda,toliko proždrljivo biće da kad uoči drugu žrtvu prvu povrati i lovi drugu,pa jel toliko mal mozak ima da bi se bez odluke grada farbalo na parkirno mjestu,a skenirati nekom pseudonimu koji u biti ni ne postoji u humanoidnom obliku,to su možda ostvarive želje kod amazonki,toliko lovi da zna i di su nam prostorije pan neka ljepo dođe na sokić,pivo ili bolje vodu jel ko zna sta bi bilo da malo popije pa če vidjeti odluku
brna

ankonda,toliko proždrljivo biće da kad uoči drugu žrtvu prvu povrati i lovi drugu,pa jel toliko mal mozak ima da bi se bez odluke grada farbalo na parkirno mjestu,a skenirati nekom pseudonimu koji u biti ni ne postoji u humanoidnom obliku,to su možda ostvarive želje kod amazonki,toliko lovi da zna i di su nam prostorije pan neka ljepo dođe na sokić,pivo ili bolje vodu jel ko zna sta bi bilo da malo popije pa če vidjeti odluku

...samo se još više zakopavate u neznanju i aroganciji, gotovo pa se i naslađujem.....ali, evo - biti ću fer pa vam još dodatno pojasniti....u ovom gradu su se događale i veće stvari bez donošenja odluka na gradskoj razini, tako da se zapravo i ne čudim da se toliko plašite javne objave odluke, jer odluke zapravo ni nema, nego samo slijedeća rečenica: "U sklopu dogovora postignutog između Grada i predstavnika MK Osijek, klub će iscrtati parkirališna mjesta za motocikle na ukupno četiri parkirališne lokacije u gradu koje će biti rezervirane isključivo za motocikle te se obvezao voditi računa o tome da ta parkirališna mjesta budu uredna" .....nadalje, takve odluke su javni dokumenti, kao što je ulica (odnosno pločnik) javno mjesto namijenjeno svim građanima.....uz sve izvore koji su mi na raspolaganju kao građanki, nisam uspjela pronaći tu odluku, mada poglavarstvo objavljuje sve slične dokumente na svojim stranicama, jer su to dužni..s druge strane, poznat mi je sustav kako poglavarstvo mora donositi takve odluke, tko potpisuje takve dokumente i slično, pa znam da takva odluka mora biti donešena...a ja nisam tražila da odluku skenirate meni, nego da se okači ovdje, javno, na jedan gradski forum.......
...a najsmješnije od svega je što nitko od vas nema konkretan argument zašto se naškrabalo to parkiralište samo par metara od već postojećeg, na mjestu koje je skroz u redu i ne smeta ama baš nikom..... no, politika je ku**rva, pa nećemo o njoj, jer predizborno slikavanje na tom istom parkiralištu je iza nas.....
...nadam se da sam vam pojasnila, ne znam crtati pa ne mogu još i to....ali, ne budite arogantni i bezobrazni prema ljudima koji imaju mišljenje drugačije od vašeg, koji znaju ponešto o nekim stvarima i koji žele živjeti u civiliziranom društvu u kojem se poštuju određena pravila i zakoni.....eto, sad stvarno neću više piskarati na ovu temu pošto sam rekla zaista sve....ostaje mi samo naslađivati se vašim komentarima koji će uslijediti.....pozdrav MK Osijeku, neću u vaše prostorije jer nema potrebe - stvari koje tražim su javne....bilježim se sa štovanjem...
anakonda

brna

...samo se još više zakopavate u neznanju i aroganciji, gotovo pa se i naslađujem.....ali, evo - biti ću fer pa vam još dodatno pojasniti....u ovom gradu su se događale i veće stvari bez donošenja odluka na gradskoj razini, tako da se zapravo i ne čudim da se toliko plašite javne objave odluke, jer odluke zapravo ni nema, nego samo slijedeća rečenica: "U sklopu dogovora postignutog između Grada i predstavnika MK Osijek, klub će iscrtati parkirališna mjesta za motocikle na ukupno četiri parkirališne lokacije u gradu koje će biti rezervirane isključivo za motocikle te se obvezao voditi računa o tome da ta parkirališna mjesta budu uredna" .....nadalje, takve odluke su javni dokumenti, kao što je ulica (odnosno pločnik) javno mjesto namijenjeno svim građanima.....uz sve izvore koji su mi na raspolaganju kao građanki, nisam uspjela pronaći tu odluku, mada poglavarstvo objavljuje sve slične dokumente na svojim stranicama, jer su to dužni..s druge strane, poznat mi je sustav kako poglavarstvo mora donositi takve odluke, tko potpisuje takve dokumente i slično, pa znam da takva odluka mora biti donešena...a ja nisam tražila da odluku skenirate meni, nego da se okači ovdje, javno, na jedan gradski forum.......
...a najsmješnije od svega je što nitko od vas nema konkretan argument zašto se naškrabalo to parkiralište samo par metara od već postojećeg, na mjestu koje je skroz u redu i ne smeta ama baš nikom..... no, politika je ku**rva, pa nećemo o njoj, jer predizborno slikavanje na tom istom parkiralištu je iza nas.....
...nadam se da sam vam pojasnila, ne znam crtati pa ne mogu još i to....ali, ne budite arogantni i bezobrazni prema ljudima koji imaju mišljenje drugačije od vašeg, koji znaju ponešto o nekim stvarima i koji žele živjeti u civiliziranom društvu u kojem se poštuju određena pravila i zakoni.....eto, sad stvarno neću više piskarati na ovu temu pošto sam rekla zaista sve....ostaje mi samo naslađivati se vašim komentarima koji će uslijediti.....pozdrav MK Osijeku, neću u vaše prostorije jer nema potrebe - stvari koje tražim su javne....bilježim se sa štovanjem...

vidim da si upučena u rad gradske uprave i to mi je drago! šteta što ne radiškao komunalni redar! parking mjesta koje smo bojali, upravo su ti gradski oci odredili, gdje su i koliko će ih biti! mi smo samo postojeća parking mjesta "osvježili" bojom i dodali toliko sporni naš grb! nova mjesta za parkiranje nije pravio mk osijek! ne boli tebe parking mjesto,nego naše oznake, a očito nemaš muda da se predstaviš pa bi bilo jasnije zašto ti to smeta! što se tiče odluke, odluka je donešena koja je kod našeg predsjednika,a ni na kraj pameti nam nije tebi to pokazivati, jedino je točno to da ti prošlu vlast očito ne voliš i da im pokušavaš štošta prikrpati! ma čisto sumljam da si ti toliko savjestan građanin ovoga grada koji jako brine o svome gradu! vjeruj mi, nama je do grada osijeka stalo više od tebe i puno više smo dali ovome gradu od tebe! samo informacija da su 90% kluba branitelji ovoga grada! jedno pitanje i za tebe: što si ti napravila za ovaj grad, da si daješ za pravo da sve druge osuđuješ?!? pozdrav tebi i tebi sličnima!
iggy

anakonda

brna

...samo se još više zakopavate u neznanju i aroganciji, gotovo pa se i naslađujem.....ali, evo - biti ću fer pa vam još dodatno pojasniti....u ovom gradu su se događale i veće stvari bez donošenja odluka na gradskoj razini, tako da se zapravo i ne čudim da se toliko plašite javne objave odluke, jer odluke zapravo ni nema, nego samo slijedeća rečenica: "U sklopu dogovora postignutog između Grada i predstavnika MK Osijek, klub će iscrtati parkirališna mjesta za motocikle na ukupno četiri parkirališne lokacije u gradu koje će biti rezervirane isključivo za motocikle te se obvezao voditi računa o tome da ta parkirališna mjesta
budu uredna" .....nadalje, takve odluke su javni dokumenti, kao što je ulica
(odnosno pločnik) javno mjesto namijenjeno svim građanima.....uz sve izvore koji su mi na raspolaganju kao građanki, nisam uspjela pronaći tu odluku, mada poglavarstvo objavljuje sve slične dokumente na svojim stranicama, jer su to dužni..s druge strane, poznat mi je sustav kako poglavarstvo mora donositi takve odluke, tko potpisuje takve dokumente i slično, pa znam da takva odluka mora biti donešena...a ja nisam tražila da odluku skenirate meni, nego da se okači ovdje, javno, na jedan gradski forum.......

vidim da si upučena u rad gradske uprave i to mi je drago! šteta što ne radiškao komunalni redar! parking mjesta koje smo bojali, upravo su ti gradski oci odredili, gdje su i koliko će ih biti! mi smo samo postojeća parking mjesta "osvježili" bojom i dodali toliko sporni naš grb! nova mjesta za parkiranje nije pravio mk osijek! ne boli tebe parking mjesto,nego naše oznake, a očito nemaš muda da se predstaviš pa bi bilo jasnije zašto ti to smeta! što se tiče odluke, odluka je donešena koja je kod našeg predsjednika,a ni na kraj pameti nam nije tebi to pokazivati, jedino je točno to da ti prošlu vlast očito ne voliš i da im pokušavaš štošta prikrpati! ma čisto sumljam da si ti toliko savjestan građanin ovoga grada koji jako brine o svome gradu! vjeruj mi, nama je do grada osijeka stalo više od tebe i puno više smo dali ovome gradu od tebe! samo informacija da su 90% kluba branitelji ovoga grada! jedno pitanje i za tebe: što si ti napravila za ovaj grad, da si daješ za pravo da sve druge osuđuješ?!? pozdrav tebi i tebi sličnima!

p.s. nataša, jesi li to ti???
sramotno je diskutirati sa ljudima koji nemaju hrabrosti se predstaviti! vi koji čitate, dovoljno ste pametni da zaključite iz svega toga tko je u pravu, a tko je zlonamjeran!
iggy

sramotno je diskutirati sa ljudima koji nemaju hrabrosti se predstaviti! vi koji čitate, dovoljno ste pametni da zaključite iz svega toga tko je u pravu, a tko je zlonamjeran!

he he ,šta zmija zna o našem gradu,kada ni nezna da su tamo bila ocrtana parkirna mjesta i prije da je sada kad se u biti farbalo preko starih crta nove jedina novost je grb MK koji ujedno u sebi ima igrb grada Osijeka,vjerojatno nju samo ta novost zasljepljuje pa ne vidi dalje,bolje bi bilo da promjeni nick u UDAV
brna

iggy

he he ,šta zmija zna o našem gradu,kada ni nezna da su tamo bila ocrtana parkirna mjesta i prije da je sada kad se u biti farbalo preko starih crta nove jedina novost je grb MK koji ujedno u sebi ima igrb grada Osijeka,vjerojatno nju samo ta novost zasljepljuje pa ne vidi dalje,bolje bi bilo da promjeni nick u UDAV

hahaha
Biseri (iz MK Osijek), stavili ste si boje na pločnik, da ljudi pljuju i gaze po njima... Niti malo Vam to ne smeta?
Osim toga, pokušajte pojmiti, da postoje ljudi, koji drugačije razmišljaju o vašoj inicijativi. Iscrtavanje parkirališta u pješačko - biciklističkoj zoni, i Vašeg grba, izgleda kao da ste si "zapišali" teritorij, a složit će mo se, nitko ne voli kada netko svojata ono što nije njegovo. Nije to tako teško...
simo031

Biseri (iz MK Osijek), stavili ste si boje na pločnik, da ljudi pljuju i gaze po njima... Niti malo Vam to ne smeta?
Osim toga, pokušajte pojmiti, da postoje ljudi, koji drugačije razmišljaju o vašoj inicijativi. Iscrtavanje parkirališta u pješačko - biciklističkoj zoni, i Vašeg grba, izgleda kao da ste si "zapišali" teritorij, a složit ćemo se, nitko ne voli kada netko svojata ono što nije njegovo. Nije to tako teško...

simo031

Osim toga, pokušajte pojmiti, da postoje ljudi, koji drugačije razmišljaju o vašoj inicijativi. Iscrtavanje parkirališta u pješačko - biciklističkoj zoni, i Vašeg grba, izgleda kao da ste si "zapišali" teritorij, a složit će mo se, nitko ne voli kada netko svojata ono što nije njegovo. Nije to tako teško...

nitko ništa ne svojata, niti smo mi tamo odredili parking,a ako nisi primjetio, naš grb je grb osijeka i ako ti toliko smeta, pljuj po njemu, jer to i rade samo sitne prodane duše! tihdvadeset metara parkinga, stvarno puno šteti toj biciklističkoj i pješačkoj zoni, a sve one terase do tramvajske pruge na korzu ti ne smetaju??? daj ljudi, nemojte biti licemjeri!
iggy

simo031

nitko ništa ne svojata, niti smo mi tamo odredili parking,a ako nisi primjetio, naš grb je grb osijeka i ako ti toliko smeta, pljuj po njemu, jer to i rade samo sitne prodane duše! tihdvadeset metara parkinga, stvarno puno šteti toj biciklističkoj i pješačkoj zoni, a sve one terase do tramvajske pruge na korzu ti ne smetaju??? daj ljudi, nemojte biti licemjeri!

zapeli ste za te parkinge, kao da smo uzeli parkin u koncesiju?? ljudi božji, parking je za sve i besplatan je!
iggy

simo031

Ne mogu reći da sam se razočarao, ali na trenutak sam se ponadao da ćeš razumjeti napisano... Da, smeta mi što je neki konj bez hvataljki, grba grada kojeg volim, natakario na asfalt, da se po njemu gazi. Jednako tako mi smetaju i sve one terase na pješačkoj i biciklističkoj stazi, no jedan propust ne opravdava činjenje drugog. Daj si vremena, prije nego što našvrljaš neku novu nebulozu, jer nitko ne mrzi niti moto klub, niti bilo koga od Vas osobno, nego samo osuđujemo Vaš postupak, pa makar on imao placet i od direktora svemira.
simo031

iggy

simo031

Ne mogu reći da sam se razočarao, ali na trenutak sam se ponadao da ćeš razumjeti napisano... Da, smeta mi što je neki konj bez hvataljki, grba grada kojeg volim, natakario na asfalt, da se po njemu gazi. Jednako tako mi smetaju i sve one terase na pješačkoj i biciklističkoj stazi, no jedan propust ne opravdava činjenje drugog. Daj si vremena, prije nego što našvrljaš neku novu nebulozu, jer nitko ne mrzi niti Moto klub Osijek, niti bilo koga od Vas osobno, nego samo osuđujemo Vaš postupak, pa makar on imao placet i od direktora svemira.

Re: MK Osijek kreće na put u EU - posjet gradovima prijatelja grada Osijeka

Admini što ne ostavite opciju edit?
netko kad ovo čita, stvarno bi pomislio da brineš o gradu,a to radš u članku putovanja mk osijek??? govoriš i o totalno drugoj temi! putovanje i parking, nemaju veze jedno sa drugim, jedino kod tebe! o parkingu se pljuvalo u članku o tome! hoćemo li osuđivati i razne navijačke skupine,a i druge moto klubove, koji imaju svoje grafite po gradu ili ćemo to nazvati urbanom umjetnošću??? priznaj barem sebi, da nije stvar u parkingu za motore ( koje imaju svi veliki i pravi gradovi i kod nas i u europi), nego je to tvoja ljubomora i netrpeljivost prema nama iz mk osijek! čak sam duboko uvjeren da pripadaš jednom od osječkih klubova ili si simpatizer jednog od njih, pa ti ovakve teme iritiraju pa se moraš istresti da ne poludiš! :) volio bih jedino da se predstavite, jer jedino tada ćemo vas shvatiti ozbiljno, ovako ste obični trolovi i provokatori! pozdrav simo do nekog novog članka!
iggy

netko kad ovo čita, stvarno bi pomislio da brineš o gradu,a to radš u članku putovanja mk osijek??? govoriš i o totalno drugoj temi! putovanje i parking, nemaju veze jedno sa drugim, jedino kod tebe! o parkingu se pljuvalo u članku o tome! hoćemo li osuđivati i razne navijačke skupine,a i druge moto klubove, koji imaju svoje grafite po gradu ili ćemo to nazvati urbanom umjetnošću??? priznaj barem sebi, da nije stvar u parkingu za motore ( koje imaju svi veliki i pravi gradovi i kod nas i u europi), nego je to tvoja ljubomora i netrpeljivost prema nama iz mk osijek! čak sam duboko uvjeren da pripadaš jednom od osječkih klubova ili si simpatizer jednog od njih, pa ti ovakve teme iritiraju pa se moraš istresti da ne poludiš! :) volio bih jedino da se predstavite, jer jedino tada ćemo vas shvatiti ozbiljno, ovako ste obični trolovi i provokatori! pozdrav simo do nekog novog članka!

Ništa kod tebe nije duboko, osim nerazumijevanja napisanog, što opet opravdavaš teorijom zavjere i ljubomorom imaginarnih protivnika. Iritira me ljudska glupost, a ne razlike uz mišljenju, što ti očigledno ne možeš dokučiti, pa je moj pokušaj da ti pojasnim, je jednako smislen kao i potkivanje mrtvog konja. Pozdrav i svako dobro...
simo031

iggy

Ništa kod tebe nije duboko, osim nerazumijevanja napisanog, što opet opravdavaš teorijom zavjere i ljubomorom imaginarnih protivnika. Iritira me ljudska glupost, a ne razlike uz mišljenju, što ti očigledno ne možeš dokučiti, pa je moj pokušaj da ti pojasnim, je jednako smislen kao i potkivanje mrtvog konja. Pozdrav i svako dobro...

što se onda umaraš sa nama? već si morao shvatiti da smo nenačitani primitivci, željni pažnje! p.s. boli li mrtvog konja kad ga potkivaju?
iggy

što se onda umaraš sa nama? već si morao shvatiti da smo nenačitani primitivci, željni pažnje! p.s. boli li mrtvog konja kad ga potkivaju?

Ne radi se o umaranju (naprotiv drago mi je da ti mogu pomoći :) ), nego sam ti samo pokušao skrenuti pažnju, da postoje ljudi koji o istim stvarima i događajima misle drugačije od tebe, i da zbog toge nisu dio nečega što je o defaultu protiv tebe i udruge koju predstavljaš. Ako si bajker, kao što kažeš, tad znaš što su za bajkere boje, i jednako tako znaš da je neprimjereno i ponižavajuće da su na cesti, jednako kao što je neprimjereno i ponižavajuće da je grb našeg grada na cesti.

Iskreno se nadam da ti nije boljelo... :)
simo031

iggy

Ne radi se o umaranju (naprotiv drago mi je da ti mogu pomoći :) ), nego sam ti samo pokušao skrenuti pažnju, da postoje ljudi koji o istim stvarima i događajima misle drugačije od tebe, i da zbog toge nisu dio nečega što je o defaultu protiv tebe i udruge koju predstavljaš. Ako si bajker, kao što kažeš, tad znaš što su za bajkere boje, i jednako tako znaš da je neprimjereno i ponižavajuće da su na cesti, jednako kao što je neprimjereno i ponižavajuće da je grb našeg grada na cesti.

ti ne izražavaš svoje mišljenje nego razbacivaš svoje činjenice, uz to koristiš se još i uvredama! ne vidim zašto je to neprimjereno da budu oznake na podu? ima ih na parkingu i bolnice i invalidi imaju oznake na parkingu, zar je to sramotno??? oznake o kojima ti pričaš, nose se na leđima prsluka i njih treba zaslužiti i ne stavljaju se svagdje niti ih smije svatko nositi, ovo sa parkingom nema veze sa oznakama na leđima! ima naših i naljepnica svagdje, pa šta onda! ovo sa parkingom samo vas šakica osuđuje, svima ostalima je nebitno i dižete galamu oko toga bez veze! čudi me samo zašto tebe toliko to pati, osim što se možda ne nalaze boje tvoga kluba na parkingu?!
iggy

simo031

iggy

ti ne izražavaš svoje mišljenje nego razbacivaš svoje činjenice, uz to koristiš se još i uvredama! ne vidim zašto je to neprimjereno da budu oznake na podu? ima ih na parkingu i bolnice i invalidi imaju oznake na parkingu, zar je to sramotno??? oznake o kojima ti pričaš, nose se na leđima prsluka i njih treba zaslužiti i ne stavljaju se svagdje niti ih smije svatko nositi, ovo sa parkingom nema veze sa oznakama na leđima! ima naših i naljepnica svagdje, pa šta onda! ovo sa parkingom samo vas šakica osuđuje, svima ostalima je nebitno i dižete galamu oko toga bez veze! čudi me samo zašto tebe toliko to pati, osim što se možda ne nalaze boje tvoga kluba na parkingu?!

Bikerski kod... Peto pravilo.
"Nikada ne priznaj poraz i nikada nemojodustati!"
Slijedom toga, rasprava sa tobom i tebi sličnima, besmislena je no...

Moja obitelj i moj posao su moj klub, a vaše boje (naljepnice) kojih ima svagdje kako i sam kažeš, govore o kulturi onih koji su ih svagdje ljepili. Postoje pravila i regule koje su određene zakonom, i nitko pa ni MK Osijek i njihovi članovi, ne bi trebali biti iznad tih pravila. Pripadnost klubu bi trebala biti demonstracija odgovornosti , a ne sile.
Redakcija 031

MK Osijek, u subotu, 13. srpnja 2013. godine, u ranim jutarnjim satima namjerava krenut na već dugo najavljivani put u EU, odnosno u posjet gradovima prijateljima grada Osijeka.

što ima novo, jel se netko javio sa puta
simo031

iggy

simo031

iggy

Bikerski kod... Peto pravilo.
"Nikada ne priznaj poraz i nikada nemojodustati!"
Slijedom toga, rasprava sa tobom i tebi sličnima, besmislena je no...

Moja obitelj i moj posao su moj klub, a vaše boje (naljepnice) kojih ima svagdje kako i sam kažeš, govore o kulturi onih koji su ih svagdje ljepili. Postoje pravila i regule koje su određene zakonom, i nitko pa ni MK Osijek i njihovi članovi, ne bi trebali biti iznad tih pravila. Pripadnost klubu bi trebala biti demonstracija odgovornosti , a ne sile.

sad me već umaraš! ajd bok!
milo_moje

Redakcija 031

ne, jer ne žele trošiti novce iz gradskog proračuna!
iggy

milo_moje

Redakcija 031

pa jesu sad otišli ili ne
iggy

milo_moje

Redakcija 031

milo_moje

iggy

milo_moje

Redakcija 031

jesu,samo ćeš morati pričekati za komentare dok se ne vrate!
iggy

milo_moje

iggy

milo_moje

Redakcija 031

pa idu preko pečuha, što je problem spojiti se na bespla wi-fi spot i prenijeti prva iskustva iz ovog putovanja
iggy

Kiss, kiss, koka ... :inlove:
milo_moje

iggy

milo_moje

iggy

milo_moje

Redakcija 031

pa idu preko pečuha, što je problem spojiti se na bespla wi-fi spot i prenijeti prva iskustva iz ovog putovanja

zašto bi to radili? kome da se jave? tebi? fali ti očito materijala za kritike?! javit će se u nekim radio emisijama, eto iz prve ruke da imaš informaciju! baš mi je drago da pratiš što radi mk osijek! :)
simo031

iggy

nemoj, ako ne misliš ozbiljno!
iggy

simo031

iggy

Virtualne su to puse koka...
Osim toga nisi moj tip. Ne volim srednjovječne, bradate i gojazne muškarce. Preferiram žene. :)
simo031

iggy

simo031

iggy

Osim toga nisi moj tip. Ne volim srednjovječne, bradate i gojazne muškarce. Preferiram žene. :)

vidim da me znaš, volio bih da i ja znam tko si ti!
iggy

simo031

iggy

simo031

iggy

vidim da me znaš, volio bih da i ja znam tko si ti,ali očito nemaš muda da to kažeš!

iggy

simo031

iggy

simo031

iggy

vidim da me znaš, volio bih da i ja znam tko si ti,ali očito nemaš muda da to kažeš!

Jedan poznanik iz djetinjstva. Niti onda nisi bio moj tip. :)
simo031

iggy

simo031

iggy

simo031

iggy

šteta, ovako neću znati koga da izbjegavam!
iggy

simo031

iggy

simo031

iggy

simo031

iggy

onda si i ti sredovječan muškarac!? :)
iggy

simo031

iggy

simo031

iggy

simo031

iggy

Rijetko su nam se putovi križali, a i različiti interesi odredili su da se rijetko srećemo.
Ja sam uvijek bio sklon djevojkama i sportu, a tebe sam rijetko viđao u takvom društvu.
simo031

iggy

simo031

iggy

simo031

iggy

simo031

iggy

Rijetko su nam se putovi križali, a i različiti interesi odredili su da se rijetko srećemo.
Ja sam uvijek bio sklon djevojkama i sportu, a tebe sam rijetko viđao u takvom društvu.

hahaha ma nema veze, saznam ja uskoro da li se poznamo iako me to saznanje baš i ne interesira! znam da si iz tenja i da radiš u gpp-u (ili si radio),ali nebitno! htio sam jedino da znam sa kime diskutiram i komentiram, jer pederski mi je tako sakrivati se, kritizirati, a da nitko ne zna tko je iza toga! ja se držim onoga, da nije bitno tko šta kaže, nego tko to kaže! čudi me jedino, kako to da te zanimaju i takve teme kao što je mk osijek? stvarno si svestran! još informacija za tvoj sarkazam, ja sam isto trenirao nogomet, judo, streljaštvo, ali kad sam počeo karati, ostao sam samo na tome, a drugima sam ostavio da trče za loptom! hahaha pozdrav!
iggy

hahaha ma nema veze, saznam ja uskoro da li se poznamo iako me to saznanje baš i ne interesira! znam da si iz tenja i da radiš u gpp-u (ili si radio),ali nebitno!

Da ti pomognem ... Rođen sam u DGO.
Zanimaju me sve teme vezane za naš grad.
Nije dobro što si se prestao baviti sportom. Siguran sam da ti i tvoj dečko to kaže. :)
evo, koga zanima, mk osijek stigao u zakopan i sve je prošlo u redu!
simo031

iggy

hahaha ma nema veze, saznam ja uskoro da li se poznamo iako me to saznanje baš i ne interesira! znam da si iz tenja i da radiš u gpp-u (ili si radio),ali nebitno!

Nije dobro što si se prestao baviti sportom. Siguran sam da ti i tvoj dečko to kaže. :)

sad si me razočarao! ovo treba biti smiješno, jel? stvarno sam mislio da si na višljem nivou!
iggy

simo031

iggy

sad si me razočarao! ovo treba biti smiješno, jel? stvarno sam mislio da si na višljem nivou!

ma i zaboli me gdje si rođen,a žao mi je što te možda i poznam! vjeruj mi kad saznam tko si izbjegavat ću te na široko!
iggy

simo031

iggy

U pravu si. Pretjerao sam. Tvoja sexualna orjentacija, je tvoja osobna stvar. Ali ako ćemo pošteno, ti si prvi počeo o sexu. :)

Ajd' sad dosta za_ebancije, i offtopica... Da pojasnimo, da mirno mogu otići na špricer, jer pekla bi me savjest da te ostavim u neznanju do sutra . Sve ovo je bilo zezanje, izuzmemo li kritiku za boje na zemlji, i kršenje zakona, uzurpiranjem pješačko - biciklističke zone. Nemam pojma tko si, ne krećem se u društvu bajkera, niti imam bilo kakve druge zajedničke interese sa njima. Volim motore, no moj život me je odveo u nekom drugom pravcu. Pozdrav i svako dobro. :)
iggy

iggy

simo031

iggy

hahaha
završi mi sapunica :cry: :cry: :cry:
simo031

iggy

simo031

iggy

U pravu si. Pretjerao sam. Tvoja sexualna orjentacija, je tvoja osobna stvar. Ali ako ćemo pošteno, ti si prvi počeo o sexu. :)

Ajd' sad dosta za_ebancije, i offtopica... Da pojasnimo, da mirno mogu otići na špricer, jer pekla bi me savjest da te ostavim u neznanju do sutra . Sve ovo je bilo zezanje, izuzmemo li kritiku za boje na zemlji, i kršenje zakona, uzurpiranjem pješačko - biciklističke zone. Nemam pojma tko si, ne krećem se u društvu bajkera, niti imam bilo kakve druge zajedničke interese sa njima. Volim motore, no moj život me je odveo u nekom drugom pravcu. Pozdrav i svako dobro. :)

hahaha moja sexualna orijentacija?!? evo žena mi se smije na tvoju finu zajebanciju! razočarao si me,jer sam stvarno mislio da si vrijedan diskusije! šalješ mi pusice i ja iz zajebancije, da ne radiš to ako ne misliš ozbiljno i nazivati me koka?! tko je onda počeo o sex-u? aludiranje na pederluk ti je savršeno! u svojim komentarima nigdje nisam vrijeđao, branim samo svoj klub! sve to što si nabrojao je netočno! nema kršenja zakona, jer grad raspolaže svojom imovinom i grad je donio odluku gdje će i koliko biti parkirnih mjesta, mi smo samo obojali nanovo! ovo za biciklističku i pješačku zonu nisi u pravu! dovoljno je široko za sve, a ako netko krši zakon to su biciklisti koji voze po stazi! čudi me da to uopće kritiziraš, jer ako se ne varam, član si hdssb-a, a upravo njihova vlast je to dozvolila, tj. gradonačelnik! čemu onda sve ovo??
ma dosta mi je zajebavanja, odoh ja na pivo! jebeš kompjuter i forume, imam ja pametnija posla! :)
iggy

ma dosta mi je zajebavanja, odoh ja na pivo! jebeš kompjuter i forume, imam ja pametnija posla! :)

Ti si prvi spomenuo sex, kada si rekao, da si otpucao sport kad si počeo... Ako je netko i član neke stranke/udruge nije Borg, da bi se morao slagati sa svime što stranka /udruga radi i priča. U čemu je problem? Lokalna vlast, može dozvoliti samo ono što je unutar njene ingerencije, ako to ne krši neki od državnih zakona. Teoretski naravno ima mjesta za sve, no je li sukladno sa zakonom, to je već drugi par opanaka. JBG-a, odgovaram sa mobitela pa mi je malo nezgodno. Unaprijed se ispričavam zbog eventualnih pogrešaka. Sitna slova, a ja očoravio s godinama. Umori se, sad ću morati još jedan špricer.
eto ti kulture,neko razmišlja o pljuvanju ,sranju ,pišanju po stazama a neko je ponosan kad mu se ime nađe na stazi...
http://www.24sata.hr/strane-zvijezde/nisu-se-mogli-odvojiti-od-poda-od-srece-sto-su-dobili-zvijezde-256796
brna

eto ti kulture,neko razmišlja o pljuvanju ,sranju ,pišanju po stazama a neko je ponosan kad mu se ime nađe na stazi...
http://www.24sata.hr/strane-zvijezde/nisu-se-mogli-odvojiti-od-poda-od-srece-sto-su-dobili-zvijezde-256796

hahaha dobar!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201601125495700&set=gm.10151532543745642&type=1&theater
anakonda

....dok neki MK farbaju pločnike, neki MK farbaju konkretne i pozitivne stvari....

svaka čast, neka bojaju, lijepo je to tako volontirati! čovjeka volontiranje ispunjava!
anakonda

....dok neki MK farbaju pločnike, neki MK farbaju konkretne i pozitivne stvari....

to im baš i nije previše pametno! neki su u vojnim mirovinama ,jer su" nesposobni" za rad, a vidim da se može raditi! :lol: trebali bi paziti da ih inspekcija ne uhvati!
ftw-wtf

anakonda

to im baš i nije previše pametno! neki su u vojnim mirovinama ,jer su" nesposobni" za rad, a vidim da se može raditi! :lol: trebali bi paziti da ih inspekcija ne uhvati!

To nije rad, to je rehabilitacija. :)
simo031

ftw-wtf

anakonda

...da, upravo to - rehabilitacija....ili bi možda bilo bolje da se nagutaju tableta i kao zombiji tumaraju gradom ili ne izlaze iz vlastitih soba ili možda čak bi bilo bolje da loču po gostionama?????? wtf.....a i dobar dio tih umirovljenika nesposoban je za obavljanje vojne službe (oružje i sl.) - što ne znači da ne može krečiti nešto dobrovoljno, jel'te....
anakonda

simo031

ftw-wtf

anakonda

...da, upravo to - rehabilitacija....ili bi možda bilo bolje da se nagutaju tableta i kao zombiji tumaraju gradom ili ne izlaze iz vlastitih soba ili možda čak bi bilo bolje da loču po gostionama?????? wtf.....a i dobar dio tih umirovljenika nesposoban je za obavljanje vojne službe (oružje i sl.) - što ne znači da ne može krečiti nešto dobrovoljno, jel'te....

Jako jadne izjave dajete. Pljuvanjem po nekome ili nećemu neće se umanjit nećije dobro djelo.
Anakonda, Simo - nemojte se uopće upuštati u rasprave s njima, jer se ne isplati, a i pomislit će da ste iz nekog kluba kao što su i za mene mislili.
Dečki, drago mi je što ste se izjasnili, ali nemojte drugima govoriti da se kriju iza nickova, kad isto to radite... Pojma nemam, iskreno niti me sad više zanima, tko je (bit će da je slavan) Iggy ili ftw - wtf i mislim da pola građana grada Osijeka koji ovo čitaju nemaju pojma.
Sugaos slažem se s tobom, očigledno je da ne znaju što bi rekli pa na takav jadan i odvratan način komentiraju nečije dobro djelo. Što se vi toga niste sjetili? Ah da, vi vaše novce koje dobijete ili zaradite potrošite na pivo i grah, koliko vidim po prethodnim postovima.
A vjerujem da i u vašem klubu ima onih koji su u mirovini, a kad već zarađujete na majicama (CITIRAM: prodavat ćemo majice ispod tezge i u okrilju noći ne želimo da nam mušterije trpe radi ovih europskih zakona) na način na koji zarađujete ili mislite zarađivati onda se nemojte razbacivati riječima "inspekcija" jer očito je da nemajte pojma o čemu pričate.. :bangin:
Ti prethodno spomenuti ljudi iz kluba, koje vjerojatno imate, i koji su u mirovini nisu pomogli vama "krečiti" parkinge? Nisu vam pomogli u radu na prostorijama kluba? I nikad vam ni jedan, možda ako imate nekog iskusnog, nije popravio motor? Jer sve je to rad jel, sve to inspekcija nadgleda...
Joj ljudi povraćat ću od vaših izjava. Dajte odrastite, pa MOŽDA nekad onda i popijemo to pivo s kojim se razbacujete.
Iako čisto sumnjam.
Pozdrav! :motor:
hehehehe tamo su u vojnim mirovinama radi alergije na ambroziju,ne radi ptsp-a ili ranjavanja, rata nisu vidjeli, a nose ime vojne postrojbe! toliko o njihovoj moralnosti,ali što jes, jes, dobro kreče! :)
ftw-wtf

hehehehe tamo su u vojnim mirovinama radi alergije na ambroziju,ne radi ptsp-a ili ranjavanja, rata nisu vidjeli, a nose ime vojne postrojbe! toliko o njihovoj moralnosti,ali što jes, jes, dobro kreče! :)

...malo sereš kvake sad.....ako znaš imenom i prezimenom takve - obrati se institucijama, nemoj kenjati po forumima....osim ako ne moraš po službenoj dužnosti ispred MK Osijek.....
anakonda

ftw-wtf

...malo sereš kvake sad.....ako znaš imenom i prezimenom takve - obrati se institucijama, nemoj kenjati po forumima....osim ako ne moraš po službenoj dužnosti ispred MK Osijek.....

nisam u klubu i to sam već rekao, a pošto si i ti u vojsci, trebala bi znati o kome pričam! pa to zna cijeli grad!
..sori, nisam u vojsci - ali baš si me razveselio što izbacuješ prave argumente za svoje stavove....pozdrav....
simo031

ftw-wtf

anakonda

tjelovježba! :)
anakonda

..sori, nisam u vojsci - ali baš si me razveselio što izbacuješ prave argumente za svoje stavove....pozdrav....

nisi u vojsci??
anakonda

jesi li pročitala p.m.?
ftw-wtf

anakonda

ftw-wtf

Anakonda, ne opterećuj se i pusti čovjeka (ako je) nek izražava svoje stavove po forumu, jasno nam je već nekoliko puta dao do znanja kakvo razmišljanje ima...
Ako smo zaboravili, evo link:
http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=45203
A i citirati ću jedan od njegovih (valjda si muško) primjera kulture:
"tebe baš to pati, kozo jedna! što nisi i ti bila pametnija ili pametniji pa došao-la u taj klub pa bi i ti uživao-la?! vidim da znaš o klubovima, pa mi odgovori koji je klub vukao gradonačelnika za rukav da ga učlane u klub??? čije je oznake nosio??? iz tebe govori ljubomora,a krivo ti je što i ti nisi odabrao-la najbolji klub i jedini! sve ostalo je plagijat!" :bravo: :bravo:

ftw-wtf - Lakše će te ljudi prepoznati po gradu bez jednog obraza jer ovakvim neumjesnim komentarima ga definitivno gubiš.
Mislim ipak da bi lakše bilo svima nama da sve vijesti na osijek031.com ignoriraš. Hvala ti unaprijed. :bye:
LovelyBone

ftw-wtf

anakonda

ftw-wtf

Anakonda, ne opterećuj se i pusti čovjeka (ako je) nek izražava svoje stavove po forumu, jasno nam je već nekoliko puta dao do znanja kakvo razmišljanje ima...
"tebe baš to pati, kozo jedna! što nisi i ti bila pametnija ili pametniji pa došao-la u taj klub pa bi i ti uživao-la?! vidim da znaš o klubovima, pa mi odgovori koji je klub vukao gradonačelnika za rukav da ga učlane u klub??? čije je oznake nosio??? iz tebe govori ljubomora,a krivo ti je što i ti nisi odabrao-la najbolji klub i jedini! sve ostalo je plagijat!" :bravo: :bravo:

ftw-wtf - Lakše će te ljudi prepoznati po gradu bez jednog obraza jer ovakvim neumjesnim komentarima ga definitivno gubiš.
Mislim ipak da bi lakše bilo svima nama da sve vijesti na osijek031.com ignoriraš. Hvala ti unaprijed. :bye:

nemoj ni ti srati, kad se vide postovi u kojima si učestvovao, jasno je da si iz mk kune! ja sam se za svoje komentare ispričao mk osijeku i iz texta je sve istina o potezanju gradonačelnika za rukav, jedino nisam smio komentirati da su ostali plagijat! eto za to se iskreno ispričavam, bio sam ljut! sad i ja shvaćam da ne vrijedi sa vama raspravljati o nećemu o čemu ništa ne znate! ja znam barem nešto, ali i to je puno za vas! anakondi sam poslao p.m. i objasnio neke stvari, koje ti znaš, jer si u kunama! pozdrav!
Ajmo mi nazad na temu! Tko placa putovanje i gdje je odluka o bojanju ???
ftw-wtf

LovelyBone

ftw-wtf

anakonda

ftw-wtf

nemoj ni ti srati, kad se vide postovi u kojima si učestvovao, jasno je da si iz mk kune! ja sam se za svoje komentare ispričao mk osijeku i iz texta je sve istina o potezanju gradonačelnika za rukav, jedino nisam smio komentirati da su ostali plagijat! eto za to se iskreno ispričavam, bio sam ljut! sad i ja shvaćam da ne vrijedi sa vama raspravljati o nećemu o čemu ništa ne znate! ja znam barem nešto, ali i to je puno za vas! anakondi sam poslao p.m. i objasnio neke stvari, koje ti znaš, jer si u kunama! pozdrav!

Prijatelju, odi i radi nešto ili se okupaj u Dravi da se malo ohladiš. Da sam u i jednom klubu kako me optužuješ pa čak i u tim slavnim Kunama, ignorirala bih ovakve gluposti. Kao građanin grada Osijeka, želim izraziti svoje nezadovoljstvo, mišljenje pa i gađenje na neke komentare! Nadam se samo da tvoje riječi i komentari i dalje ne odražavaju mišljenje kluba, kako su naveli na vijesti koja je zaljepljena na prethodnom komentaru!
Pozdrav!
sugaos

...vjerujem kako ove odgovore nećemo dobiti, iako javnost ima potpuno pravo na njih.....pogotovo po pitanju plaćanja putovanja.....a odluka o bojanju mi je super važna, jer zaista ne volim kad netko na tako javan način provodi svoju volju i pokazuje politička ulizivanja.....no, rekoh da više neću o odluci dok je ne vidim, tako da ...
....ftm-wtf ili kako već: javno raspravljam na ovu temu već dosta dugo, pročitala sam PM, znam sve što si mi napisao, samo i dalje stojim kod toga da ako netko nešto zna i ima konkretne dokaze, nek' se obrati nadležnima, bilo da su iz Kuna, Žuna, Osijeka, Harkanja......ako sam svojim stavovima uznemirila nečije duhove - ah, šta da ja radim....uznemireni mogu biti samo oni koji imaju nečistu savjest, a što takvima ja mogu, to je njihov problem.....pozdrav svim bajkerima, ma gdje bili i iz bilo kojeg kluba, pa čak pozdrav i manekenu MK Osijeka, političaru g. Ribiću......(jel i on na proputovanju???)
hahaha ne mogu vjerovati da još diskutirate o nama! dobro je to, kako se kaže: bolje da nas mrzite nego da nas žalite! pozdrav svim forumašima i daj uhvatite se nekog posla, ostavite se budalaština, život je kratak!
sugaos

tebe to baš pati?! koji odgovor želiš da bi bio sretan? :)
iggy

sugaos

tebe to baš pati?! koji odgovor želiš da bi bio sretan? :)

p.s. tema je putovanje, a ne tko to plaća i odluka o bojanju! imate na face-u novih sličica pa uživajte! da ste pravi, zaželili bi im sretan povratak,a ne ovo što vi radite! žalosno!
anakonda

sugaos

...vjerujem kako ove odgovore nećemo dobiti, iako javnost ima potpuno pravo na njih.....pogotovo po pitanju plaćanja putovanja.....a odluka o bojanju mi je super važna, jer zaista ne volim kad netko na tako javan način provodi svoju volju i pokazuje politička ulizivanja.....no, rekoh da više neću o odluci dok je ne vidim, tako da ...
....ftm-wtf ili kako već: javno raspravljam na ovu temu već dosta dugo, pročitala sam PM, znam sve što si mi napisao, samo i dalje stojim kod toga da ako netko nešto zna i ima konkretne dokaze, nek' se obrati nadležnima, bilo da su iz Kuna, Žuna, Osijeka, Harkanja......ako sam svojim stavovima uznemirila nečije duhove - ah, šta da ja radim....uznemireni mogu biti samo oni koji imaju nečistu savjest, a što takvima ja mogu, to je njihov problem.....pozdrav svim bajkerima, ma gdje bili i iz bilo kojeg kluba, pa čak pozdrav i manekenu MK Osijeka, političaru g. Ribiću......(jel i on na proputovanju???)

hahaha ja mislio ti neka faca, kad ono obična baba tračara koja nije onako tradicionalno sa ostalim babama na klupi ispod oraha, nego ovako sama na kompjuteru! da se nadovežem na pozdrave: pozdravljamo onda i dipl ing. elektrotehnike, profesore, ratne vojne invalide i umirovljenike, mup-ove umirovljenike, djelatnike mup-a, dif-ovce, vojne djelatnike, pravnike, poduzetnike, i da se neka struka ili zanimanje ne uvrijedi u strukturi mk osijek, koje nismo spomenuli!
ftw-wtf

LovelyBone

ftw-wtf

anakonda

ftw-wtf

ftw, ne petljaj se u nešto što te se ne tiče, ne trebamo glasnogovornika, zahvaljujemo na tvom trudu! :)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201616466919226&set=oa.10151536573800642&type=1&theater
eto, koga iskreno zanima, stigli su sretno u osijek! putem je bilo malo kvarova na kombiju, jedna puknuta guma, ali ništa što se nije riješilo usput! pozdrav svima!
ftw-wtf

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201616466919226&set=oa.10151536573800642&type=1&theater

iggy

ftw, ne petljaj se u nešto što te se ne tiče, ne trebamo glasnogovornika, zahvaljujemo na tvom trudu! :)

a lijepo mu čovjek rekao da se ne petlja
milo_moje

ftw-wtf

iggy

a lijepo mu čovjek rekao da se ne petlja

hahahaha ti si pravi forumaš, moraš komentirati baš sve ili ćeš puknuti! pozdrav! :)
iggy

hahahaha ti si pravi forumaš, moraš komentirati baš sve ili ćeš puknuti! pozdrav! :)

Pravi se javio, 99% postova ti je u ovoj temi
milo_moje

iggy

Pravi se javio, 99% postova ti je u ovoj temi

100% ! iz mk osijek-a sam i zar to nije logično? ne sekiraj se, moj život nije kao tvoj, forumaški, moj je među ljudima i na cesti i to mi je drago, jer kad vidim vas i vaše postove, kako ama baš za sve imate mišljenje, komentar i kritiku, dođe mi vas žao, što vidim da vam se život svodi samo na kompjuter i komentiranje! iznenadilo me što se neki i natječu tko će imati više postova! hahahaha nemrem bilivit! ajd, nastavi ti samo, ode ja na susrete! hahahahahaa

iggy

100% ! iz mk osijek-a sam i zar to nije logično? ne sekiraj se, moj život nije kao tvoj, forumaški, moj je među ljudima i na cesti i to mi je drago, jer kad vidim vas i vaše postove, kako ama baš za sve imate mišljenje, komentar i kritiku, dođe mi vas žao, što vidim da vam se život svodi samo na kompjuter i komentiranje! iznenadilo me što se neki i natječu tko će imati više postova! hahahaha nemrem bilivit! ajd, nastavi ti samo, ode ja na susrete! hahahahahaa

aj napravi jedan đir po sportskoj zračnoj luci, baš vam je lijepo tamo. uživaj na susretima, baš da vidim koliko ćeš izdržati da ne pomoliš nos na forumu

milo_moje

iggy

aj napravi jedan đir po sportskoj zračnoj luci, baš vam je lijepo tamo. uživaj na susretima, baš da vidim koliko ćeš izdržati da ne pomoliš nos na forumu

jel se drskost posebno ocjenjuje na forumu? :) ili to stvarno vidim iskrene želje? hahahaha (83 stranice postova gdje si komentirao- nevjerojatno!!) ma ajd bok nemam živaca za vas, ode ja na pelinkovac! pozdrav!

Tagovi