Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Preko "lutrije" do posla na osječkoj Hitnoj [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.02.2013. 17:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tragikomedija je prozivanje od strane Hajdukovića i Prnjata HDSSBa zbog zapošljavanja po stranačkoj liniji a upravo su njih dvojica došli na dobro plaćena mjesta u gradskim firmama Osječki sajam i Vodovod..Borzanica je zaboravila da se njen SDP slizao sa HDSSBom na županijskoj razini a njen se stranački kadar zapošljavao po gradskim firmama...ili Đapić koji je do položaja gradonačelnika Osijeka došao zahvaljujući Glavašu i HDSSBu jer je na lokalnim izborima za gradonačelnika dobio 5 000 glasova kao predsjednik HSPa ali je u trgovini sa HDSSBom došao do povlaštene fotelje..Vrkića je Glavaš postavio na mjesto direktora MC Glas Slavonije a sad je odjednom Vrkić borac za "novi Osijek"..muka mi je više čitanja tog sr.nja..svi se prave blesavi i valjda misle da se nitko ne sjeća šta su radili i pričali do prije 2-3 godine..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.02.2013. 21:15 
Naslov:  Re: Preko "lutrije" do posla na osječkoj Hitnoj [Vijesti Osječke TV]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tragično je što vukovi u janjećem krznu glume nevinašca,kao da ljudi me znaju što su radili prije 10 godina.a tužno je to što nemamo alternativu,nekog novog,svježeg,neokaljanog.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: