@ Inertia
Potpisujem
@ emem
Ajd dao sam si malo truda da ti obajsnim gledanje na situaciju nekolicine nas. Osjecani su oduvijek imali kompleks manje vrijednosti pa samim tim nasi nam glazbenici, dji, sto god, nisu dovoljno dobri koliko nam je super trecerazredni proizvod koji je marketinskim trikovima predstavljen kao megaspektakl. Pod domacine uopce ne ubrajam sebe jer sam u toj prici potpuno nevazan. Dakle da krenem, Miss Sunshine, Umbo, Pips, Kruno Kereta, Funkid, Sly, Marko Felinger, Cluster (za kojeg nitko ziv u Osijeku nije cuo), umirovljeni Loki, cak i clan ovog portala Frost, Spock iz Vukovara koji je jadan i na house presao

, nekolicina trensera koji su produkcijski vrlo aktivni... Neka od ovih imena izdaju trake na redovnim bazama, svakih nekoliko mjeseci. Ne znam znas li to, no vjerojatno ne znas. Vidim da i ti spominjes neke partye od prije 10 godina. Znas li zasto ih nema? Znas li tko je radio kontre za 10 kuna kada je Sly dovodio najvece njuske techno produkcije?
Molim te da ne spominjes neke zavisti i ljubomore jer iskreno niti jedno od osjeckih imena koja sam nabrojao na takvom line upu nema sto traziti. Ukljucujuci i mene. Nes ti hrvatskog mentaliteta...
Cim ne lizes guzicu i hvalis na sva usta, te imas drugacije vidjenje situacije automatski si ljubomoran. Ne umanjujem trud i zelju organizatora za zaradom, ni najmanje, cak pohvaljujem vizualni identitet svakog partya. Vecina stvari koje su odradjene od strane nekih drugih organizacijskih timova, nisu u istoj kategoriji. Glazbeno, organizacijski, financijski, kako god... NE znam zasto si uopce nabrojao sva ona silna imena gore? ZAr mislis da ona Osijeku trebaju? Covjece, nadam se da cete shvatiti koliki je to tresh od line upa. Glazba opcenito evoluira iz dana u dan i ima toliko novih i kvalitetnih glazbenika da ih se ne moze pobrojat. Nepotrebno je vracati se konstantno na imena od prije 10 godina, vec organizacijama i pustanjem nove muzike, ljudima nuditi novo. Sviranje lambade i silence to nije. To je 5 koraka u nazad. BEz da se itko uvrijedi, to je tako.