| Autor |
Poruka |
|
brna Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
Izgleda da 99,9 % forumaša nije bilo za rata pred pad Vukovara u osijeku i neznaju kakih je bilo takozvanih civila druge nacionalnosti po zgradama i ubijalo Hrvatske civile po ulicama,a i koliko ima Drugih nacionalnosti koji su dobili aboliciju (to nije to izgleda) |
|
|
|
|
|
 |
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Izgleda da 99,9 % forumaša nije bilo za rata pred pad Vukovara u osijeku i neznaju kakih je bilo takozvanih civila druge nacionalnosti po zgradama i ubijalo Hrvatske civile po ulicama,a i koliko ima Drugih nacionalnosti koji su dobili aboliciju (to nije to izgleda)
|
mislim kako ima dosta forumaša koji su rat proveli u Osijeku. znaš pravdanje vlastitih zločina tuđim zločinima je glupost. uostalom, odakle ti da su ubijeni u slučaju Selotejp bili snajperisti? |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
 |
|
brna Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
Možda još iskopaju i neki treči slučaj Hanzaplast ili štrik,kakav je to bio rat i koliki su naši ljudi pobijeni mislim da je ovo živa montaža,možda je bilo nešto ali sigurno se po ovim svjedocima ne može teretiti Glavu,samo hoče da ga maknu jer smeta onome koga je on postavio |
|
|
|
|
|
 |
|
porto
Ukupno postova: 116 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
Al sad ga j....Stavio mu je Doktor soli na rep!! U emigraciji je, pa nek si misli...
Al kad se on vrati s " tisuću momaka" Ko Ivan...heheheheh.
Malo će nas još zabavljat i gotovo... |
|
|
|
|
|
 |
|
nooky Ukupno postova: 120 Spol:  Nebitno
|
sto se mene tice, samo nek on ostane tamo di je...u zatvoru ili ljubuskom tako mi svejedno, samo da je sto dalje od osijeka...jedan bolesnik manje... |
|
|
|
|
|
 |
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
nisi jedini koji tako misli, pun mi kurac i glavaša i njemu sličnih.... |
|
|
|
|
|
 |
|
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol:  Nebitno
|
eno hdssbov kombi više ne svira inati se slavonijo nego sude mi
|
hahahaha!  |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ!  |
|
|
|
 |
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 25.01.2013. 9:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
Ed Wood
Ukupno postova: 144 Spol:  Muško
|
U Slavoniji je trećina ljudi sa osnovnom školom ili bez nje, nemaju sposobnost razmišljanja svojom glavom i svašta im se može prodat.
Ne shvaćaju ključnu stvar- Glavaš nije osuđen zato što je branio i obranio Osijek. Za to je odlikovan. Nije osuđen jer je naručio da se na prvoj crti bojišnice puca u Srbe i ubija ih. Za to je dobio čin generala.
Osuđen je jer je ubijao i mučio civile. Samo je vremenski konteks isti; no taj čin nema nikakve veze sa Domovinskim ratom i obranom grada i Hrvatske.
Kad bi to ljudi shvatili oko ove presude ne bi bilo buke. |
|
|
|
|
|
 |
|
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol:  Nebitno
|
U Slavoniji je trećina ljudi sa osnovnom školom ili bez nje, nemaju sposobnost razmišljanja svojom glavom i svašta im se može prodat.
Ne shvaćaju ključnu stvar- Glavašu nije osuđen zato što je branio i obranio Osijek. Za to je odlikovan. Nije osuđen jer je naručio da se na prvoj crti bojišnice puca u Srbe i ubija ih. Za to je dobio čin generala.
Osuđen je jer je ubijao i mučio civile. Samo je vremenski konteks isti; no taj čin nema nikakve veze sa Domovinskim ratom i obranom grada i Hrvatske.
Kad bi to ljudi shvatili oko ove presude ne bi bilo buke.
|
 |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ!  |
|
|
|
 |
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Ne shvaćaju ključnu stvar- Glavaš nije osuđen zato što je branio i obranio Osijek. Za to je odlikovan. Nije osuđen jer je naručio da se na prvoj crti bojišnice puca u Srbe i ubija ih. Za to je dobio čin generala.
Kad bi to ljudi shvatili oko ove presude ne bi bilo buke.
|
Naravno! Pri tome uopće nije bitno što je taj zločin počinjen za vrijeme rata jer taj zločin protiv civila je jednako kažnjiv kao da je npr. Glavaš izvršio neku pljačku u gradu (što je doduše uspješno radio nešto kasnije). |
|
|
|
|
|
 |
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol:  Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 23:19; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Uzrokovat ćeš da će se ljudi ispovraćati čitajući forum. Ne uspoređujem nikog, već samo izražavam nadu, kao i posljednjih godina, da će se Osijek riješiti balasta prošlosti. Balast prošlosti su besprizorni politički mostrumi, ubojice i pljačkaši, Glavaš i Đapić.
Bez ovih u ovo stoljeće. Zasad smo još u devedesetima 20. stoljeća.
Što se kome nudilo? Teško je reći, jer se zasigurno svima svašta nudilo. No prevladala je najveća ponuda - ponuda Hrvatskoj da postane dio Europe.
No ne treba trčati pred rudo. Svi su scenariji mogući. Možda su Glavaš i Getošica već u bijegu. Možda će Kolobarić & friends napraviti nerede. Možda Glavašu neće ukinuti imunitet, pa će ostati vani. Možda će Glavaš početi cinkati veće ribe. Možda će Vrhovni sud imati drugačiju viziju problema...
|
ovog se ja u cijeloj priči najviše bojim. daleko je još glava od buture. em mu imunitet nisu skuinuli u saboru (dobro, to će se vjerojatno dogoditi u ponedjeljak), em će obrana ulagati žalbu za žalbom pa kad iscrpe sve redovne pravne lijekove i presuda postane pavomoćna će prijeći na one izvanredne tipa prijedlog za ponavljanje postupka. a njega još ni nema u cijeloj priči. ma milina |
|
|
|
 |
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol:  Nebitno
|
Pravosuđe nam je pra liga...  ponosna sam što sam pravnik! |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|