pjesme koje vas zivciraju
recimo ja nemogu smisliti onu ambrelu elu elu...
Kultura, zabava, sport, hobby
tux
ma ja to nemogu smislit...ela e e e...i one glupe votka i dzin,dzin i limunada i takve propasti..
aethurja sam samo rekao da ne mogu smislit te pjesme
tux
ma ja to nemogu smislit...ela e e e...i one glupe votka i dzin,dzin i limunada i takve propasti..
ne vrijeđaj!!! ne mi cajke dirati!!!
tux
aethurja sam samo rekao da ne mogu smislit te pjesme
tux
ne vrijeđaj!!! ne mi cajke dirati!!!
tux
tema uopce nije uz sta se reze,vrijedam li ja ili tako nesto..
..e i onu moju stiklu bas tesko podnosim![]()
aethur
joj... pa ti provociraš namjerno!!! Štikla je vrhunac hrvatske glazbene pjesmarice posljednjih godina!!!
dokaz tomu je i njeno sudjelovanje na natjecanju za najbolju europsku pjesmu!! Kada je to neki prangijski bend uspio?
nake_rado
aethur
joj... pa ti provociraš namjerno!!! Štikla je vrhunac hrvatske glazbene pjesmarice posljednjih godina!!!
dokaz tomu je i njeno sudjelovanje na natjecanju za najbolju europsku pjesmu!! Kada je to neki prangijski bend uspio?
Nit slusam ovaj bend nit mi je pjesma dobra..al evo za primjer
Lordi - Hard Rock Hallelujah
Bili prvi na eurosongu.
Polovica metal ili rock bendova da dod sa svojom najboljom pjesmom bi tamo sigurno pobjedili...
aethur
nake_rado
aethur
Nit slusam ovaj bend nit mi je pjesma dobra..al evo za primjer
Lordi - Hard Rock Hallelujah
Bili prvi na eurosongu.
Polovica metal ili rock bendova da dod sa svojom najboljom pjesmom bi tamo sigurno pobjedili...
Ja sam mislio da su oni iz Finske... Al jebote... Kako se prevarih... pa znači mi Hrvati, katolici, ipak smo osvoji Eurosong nedavno... s hard metal bendom...
nake_rado
Tuba
srce nije kamen.

BlofeldABBA... nema veze koja je pjesma...
Alice, Alice who the fuck is Alice
Neki bend, nije važno. Srećom pa su ljudi već pomalo zaboravili na ovaj hit.
Jer osamdesete su bile godine, bla, bla.
Mislim da je Daleka Obala.
fatcatBlofeldABBA... nema veze koja je pjesma...
Now I'll never get used to not living next door to Alice. BTW... to je bilo 70-tih.

DanicaV
Now I'll never get used to not living next door to Alice. BTW... to je bilo 70-tih.
Smokie izvodi tu pjesmu. Mene većina pjesama nervira ali ova baš ne.![]()
Toni Montano ju je prepjevao za ove prostore.
CatCloe
DanicaV
Smokie izvodi tu pjesmu. Mene većina pjesama nervira ali ova baš ne.![]()
Toni Montano ju je prepjevao za ove prostore.
mislim da ne govorite svi o istoj stvari. original pjesme alice mi je sasvim podnošljiv, nekada mi je čak bio simpatičan... ali od one "obrade" s dodatkom "alice, who the fuck is alice?" mi rastu očnjaci... mislim da su nijemci bili u pitanju. kako čudno što nije duhovito..![]()
CatCloeštikla je npr pre seljačka pjesma, slažem se. ali primijetila sam isto tako da si napisala: i sve ostale u "kamenjarsko-neandertalskom štihu." tu mi se 2 stavri ne sviđaju: 1. generaliziranje glazbe, 2. sam taj naziv "neandertalsko" jer je, evo osobno, moje podrijetlo "s kamenjara" (Hercegovina) i koliko god se to činilo primitivno, i to je nečija zemlja. isto tako, kad oni "neandertalski" zapjevaju gange, je njihova kultura. nisam se našla uvrijeđenom, da ne bi krivo ispalo, nego nije okej zbog neuspjelog komercijalnog "hita" u pogrdnom smislu spominjati sve vezano uz to.
štikla. linđo.
i sve ostale u kamenjarsko-neandertalskom štihu.
tuxpostoje li neke pjesme koje stvarno nemozete cuti...da vas jednostavno zivcira kad cujete tako sta...

031maja
CatCloeštikla je npr pre seljačka pjesma, slažem se. ali primijetila sam isto tako da si napisala: i sve ostale u "kamenjarsko-neandertalskom štihu." tu mi se 2 stavri ne sviđaju: 1. generaliziranje glazbe, 2. sam taj naziv "neandertalsko" jer je, evo osobno, moje podrijetlo "s kamenjara" (Hercegovina) i koliko god se to činilo primitivno, i to je nečija zemlja. isto tako, kad oni "neandertalski" zapjevaju gange, je njihova kultura. nisam se našla uvrijeđenom, da ne bi krivo ispalo, nego nije okej zbog neuspjelog komercijalnog "hita" u pogrdnom smislu spominjati sve vezano uz to.
štikla. linđo.
i sve ostale u kamenjarsko-neandertalskom štihu.
Tra-la-la xD
Ja inače ne mogu podnjeti narodnjake... ali posebno onaj andol...čovječe!!!!!!!!!!
">
OligofreniDikobrazoidEvo jedne koja me živcira već preko nekoliko vremena.... I svaki puta kad ju čujem dojde mi da povraćam na dotičnog izvođača (čije su mi pjesme i inače sve za povratiti dobar ručak...)
1step2farSve od Doris Dragović - prednjači ona Šakom o stol i ona s kojom je išla na Euroviziju, kako se zove, hm?
Tu je i Maja Blagdan.
Maja Šuput - Petica
I ona Tko te ima, taj te nema... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Plus: skoro cijela estrada čije pjesme puštaju na Narodnom radiu!
tuxpostoje li neke pjesme koje stvarno nemozete cuti...da vas jednostavno zivcira kad cujete tako sta...
MissTake
dakle ja ne slušam cajke
Neki dan isto čuo, skinila gamad početak neke stvari (ne mogu se sad sjetit koje) od Tiesta, puko sam ko kokica!

LazoOs
Au SHIT!!! Ovo nisam trebao vidit! Zbljuv!Neki dan isto čuo, skinila gamad početak neke stvari (ne mogu se sad sjetit koje) od Tiesta, puko sam ko kokica!
">; tko je ovo smislio treba ga odmah neškodljivo uklonitiadebisi-jug2
mene živciraju pjesme od tošea...jbg...
zeros
Tošine pjesme su mi se zgadile, al doslovno...zašto??? Zato što se odmah prvi dan nakon njegove smrti sve radio postaje pocele su nas neprestano "bombardirat" njegovim pjesmama..koliko smo puta samo mogli cuti njegov zadnji hit "Igra bez granica"???...brojka se zasigurno vrti u troznamenkastom broju....Na svakoj radio postaji se mogao čuti tošin glas, i nakon nekog vremena ljudima to dopizdi.....
Poppy
adebisi-jug2
i mene
Frost
Poppy
adebisi-jug2
i mene
i mene
nake_radoFrost
Poppy
adebisi-jug2
i mene
i mene
i mene
nake_rado
graa sam jela ela ela sad bi jako srala ala ala
e jesam se sad nasmijala!Circa
ambrela, ela, ela, ela, eee, aaa, eee, aaa, ooo
KILL!!!
adebisi-jug2
mene živciraju pjesme od tošea...
MoiraGas gas - jebo ih da ih jebo i onu retardiranu top listu na Gradskom radiju svakog dana oko 6 sati, taman kad je na Kopiki najbolje...
Janis
Mene iritira 90% onoga sto pustaju na MTV-u, jer su to svaki dan jedne te iste pjesme... u isto vrijeme... svaki dan ujutro oko 8:30 Amy i Valerie, Duffy i Mercy, Estelle i Amercan boy... i onda prebacis na neki drugi program, a tamo isto. Do k...ca!
,ako još jednom cujem tu pjesmu dobit cu fras 
Uma
srce nije kamen,ako još jednom cujem tu pjesmu dobit cu fras
![]()
">
">
">
">
">aethur
tux
tema uopce nije uz sta se reze,vrijedam li ja ili tako nesto..
..e i onu moju stiklu bas tesko podnosim![]()
dokaz tomu je i njeno sudjelovanje na natjecanju za najbolju europsku pjesmu!! Kada je to neki prangijski bend uspio? Eto ti, dakle, problem je u tvom poimanju glazbe, što još nisi naučio dovoljno.
Cajke ne valjaju...ccc...pa cajke su savršenstvo mog glazbenog opusa...
fairy
...ne znam tko pjeva....nemoj, nemoj se udavatiiiii, nikadaaa, nikadaaaa,,,,,
fairy...ne znam tko pjeva....nemoj, nemoj se udavatiiiii, nikadaaa, nikadaaaa,,,,,
">daddosfairy...ne znam tko pjeva....nemoj, nemoj se udavatiiiii, nikadaaa, nikadaaaa,,,,,
...ccc pa kako to ne znaš...ko još nije čuo za Milojka Vasića..">
fairydaddosfairy...ne znam tko pjeva....nemoj, nemoj se udavatiiiii, nikadaaa, nikadaaaa,,,,,
...ja nisam cula za doticnog gospona...
daddosfairydaddosfairy...ne znam tko pjeva....nemoj, nemoj se udavatiiiii, nikadaaa, nikadaaaa,,,,,
...pravo ime Jasmina Stavrosa...

1step2farNa poslu slušaju domicilni radio i ajme kako će mene ubiti Nemoj, nemoj se udavati..., pa Zapleši sa mnom... i Poljubi me kraj rijeke...
Fuj fuj fuj!
fairydaddosfairydaddosfairy...ne znam tko pjeva....nemoj, nemoj se udavatiiiii, nikadaaa, nikadaaaa,,,,,
...pravo ime Jasmina Stavrosa...
......zezas????....aaaaaaa...zaaaakon...
">
">
"> ... ne mogu vjerovati... jooooooooj, užas....

ela
svakodnevnim vozikanjem tamo negdje kod samatovaca nema signala ni jedna normala radio postaja osimonog truljavog narodnog radia i sam prebaci(bandit) radio na narodni
i onda kad zagrmi Mate Bulić
Ostarit cu, nikad necu znati
jesi li se mojom htjela zvati
jesi li se mojom htjela zvati
il' si samo htjela ljubovati
dođe mi da razvalim glavom u volan
">
">max payneumbrellu i retardiranu rihanu bi najradije iskarao i polio benzinom

morgan
Mate Bulić i slični debili....e od toga ispalim na živce
OsijekNepokoreniGradstrahovito i mene živcira, a još me više živcira i zato što nemogu dokučiti kako ide na kraju. šta da ne plaća? doktore, vapore, poreze koji vrag?Ima ih poprilično, al trenutno je ova iz reklame t-coma.
O da mi je, o da mi je cimentati more.
POLUDIM.
MladjoOsijekNepokoreniGradstrahovito i mene živcira, a još me više živcira i zato što nemogu dokučiti kako ide na kraju. šta da ne plaća? doktore, vapore, poreze koji vrag?Ima ih poprilično, al trenutno je ova iz reklame t-coma.
O da mi je, o da mi je cimentati more.
POLUDIM.