Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Galerija 031: Belfast Food oduševio Osječane

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gum099
Ukupno postova: 115
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.02.2010. 0:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

hebalo vas više 10kn. ko da se MT jučer otvorio pa se ne zna da je potrebno platiti godišnju članarinu.

razlog malog broja ljudi je i loše vrijeme, i ne vjerujem da se puno ljudi odlučilo potegnuti do osijeka po snijegom zatrpanoj cesti.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.02.2010. 1:16 
Naslov:  

gum099 je napisao/la:
razlog malog broja ljudi je i loše vrijeme, i ne vjerujem da se puno ljudi odlučilo potegnuti do osijeka po snijegom zatrpanoj cesti.

Hoćeš da ti kažem razloge?

1. Teatar je organizirao koncert za čiju promociju i marketing nije učinio ama baš NIŠTA! Jeste vidjeli možda, kao za druge koncerte koji su bili organizirani od strane Teatra, plakate od kojih se naprosto u gradu nije moglo disati? NISTE, jer nisu bili u stanju napraviti nekoliko plakata da bi ljudi možda i znali da Belfast Food svira u gradu.
A za Kultur Shock se grad crvenio koliko je plakata bilo.

2. Belfast stvarno volim, ali budimo realni...dosad su ljudi imali dojam da su oni u Osijeku svirali besple, ali opet je to netko platio i također se Pivovari taj novac vratio jer su se pivo i sokovi, točili u potocima. A prošle godine, kad su bili jedan jedini put, na Norijadi, upad u onaj veliki šator bio je 10 kn.
I sad Teatar ide sa spikom 40 kn upad...nema nit' promocije, tako da ljudi praktički nemaju pojma jer ne prate svi osijek031...da ja ne pratim, ne bih imala pojma da oni dolaze. Klub Mini teatar nije si dao nimalo truda oko ovog koncerta. Mogu tako i ja poslati Alenu iz Belfast Food-a mail, reći nek dođu svirati u moje dvorište i ne napraviti ništa po pitanju promocije koncerta i onda kukati: "Došlo je 2 i pol čovjeka". To se tako ne radi, a ako Teatar bude tako radio, sumnjam da će biti bolje.

I ne mogu sad u recesiji oni lupit cijenu... S upada što su ljudi plaćali 0 kn, da sad traže 40 kn. Treba privući što više ljudi, a ne odbiti. Da su recimo stavili upad 20-30 kn, polako bi se uspinjala ta cijena, manje bi se primjetilo, a ne ovako.

Tako da je bezveze uopće se čuditi zašto je koncert benda, koji su zaista najbolji zabavljači, prošao sa sramotnom brojkom ljudi. Da se barem malo uložilo i da se realno razmišljalo, sigurna sam da bi i više ljudi došlo i da bi koncert poprimio jedan bolji doživljaj i da bi zasigurno bio puno posjećeniji.

Ako misliš nešto dobiti, treba nešto i uložiti.

U ovom slučaju najviše mi je žao Belfastovaca jer su stvarno super, i čisto sumnjam da će opet tako skoro doći opet u Osijek, pogotovo u Mini teatar u kojem su blago rečeno, pop*šili.

Post Postano: 01.02.2010. 1:29 
Naslov:  

Tinus je napisao/la:
prošle sam godine bio ravno 3 puta u teatru. na elektronskom dijelu ufa koji je trebao biti besplatan za sve posjetitelje ali morao sam se učlaniti u klub i to platiti iako to nisam htio. bio sam i na afteru moralesa. ulaznicu za party sam platio oko 100 kn i ulaz na after je bio besplatan. nije bio. morao sam se opet učaniti u klub iako to nisam htio. karticu (komad kartona) nisam ponio jer mi na kraj pameti nije bilo da će me na ulaznicu plaćenu 100 kn derat i neku članarinu. rekoh imam osobnu i već sam se učlanio provjerite. nije vrijedlio jer neke evidencije članova očito nema.
meni to baš i nema nekog smisla

Kikiriki za tebe. Laughing

Upravo to i ja govorim, ali vidim da očito nema smisla, 99% ovih ovdje zabija glavu u pijesak kao noj. Ajde bar da imaju neku evidenciju ljudi koji su im uopće članovi kluba i koji se tamo pojavljuju više nego jedamput u nekoliko godina...izgleda da oni vode tu svoju kvazi evidenciju na nekim papirima pored silne tehnologije...
I sad ti plaćaj kao budala svaki put cekija i bacaj svoj novac bezveze. Skupi se, pa nek mi oni kojima mamice i tatice daju svaki vikend da spraše 50-100 kn, ne javljaju. Ja svoj novac zaradim, ponekad i teško i znam ga cijeniti, za razliku od nekih.

Ali dobro, čovjeka mogu zahebati jednom ili nijednom, ali sljedeći put zasigurno neće. A i bad reputation nije dobar ni za jedan klub/udrugu (što je ovo već)...

Ukupno postova: 2517
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.02.2010. 2:30 
Naslov:  

Stella, kao prvo Belfast nije popušio, Belfast su profesionalci, koji su došli svirati u profesionalni klub koji im je isplatio njihov honorar. Jedini ovdje tko je popušio je klub, i ljudi koji su očekivali možda veću gužvu i s time bolju atmosferu...

Post Postano: 01.02.2010. 2:33 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la:
Stella, kao prvo Belfast nije popušio, Belfast su profesionalci, koji su došli svirati u profesionalni klub koji im je isplatio njihov honorar. Jedini ovdje tko je popušio je klub, i ljudi koji su očekivali možda veću gužvu i s time bolju atmosferu...

Pa da ste uložili u marketing, ne bi sigurno bilo ovako. Za Kultur Shock moglo se oblijepiti cijeli grad plakatima, ali za Belfast ne? Njih smatrate tako "dobrima" pa se nimalo niste potrudili već samo stavili na 031 da će biti koncert i to je to?

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 01.02.2010. 2:39 
Naslov:  

ja sa plakatima nemam ništa, ali slažem se da se to u zadnje vrijeme dosta zapustilo...

Post Postano: 01.02.2010. 2:45 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la:
ja sa plakatima nemam ništa, ali slažem se da se to u zadnje vrijeme dosta zapustilo...

To hoću i reći, jer kontam da bi bilo barem duplo više ljudi da su bili plakati po gradu. Poslije ne vrijedi kukati zašto je bio tako mal odaziv ljudi, kad su maltene znali samo oni koji često idu u Teatar i koji posjećuju 031, a za ovakav koncert bi ipak tebalo uložiti više truda, pogotovo što su ljudi navikli besple ići na njihove koncerte pa kad čuju da je koncert za BF 40 kn, naravno da će samo 'ladno odmahnuti rukom.

Kao što sam rekla, teba naći neki početni balans između cijene od 0 kn za upad do odjednom 40.

Recesija je, teba privući ljude, pogotovo što je i nova lokacija pa da kažete ljudima: "Dođite i posjetite nas na novoj lokaciji, povoljne cijene pića i dobre svirke za simboličnu svotu od 20-30 kn..." ne ide se odjednom iz Fićeka u BMW. Ako kontaš na što mislim...

Da je cijena za početak malo manja, sigurno bi i više ljudi došlo, a ovako...vidiš i sam....

Ukupno postova: 172
Post Postano: 01.02.2010. 15:34 
Naslov:  

slazem se kako niti jedan plakat nisam vidio u gradu a dobra reklama svakako bi klubu donijela i nesto vise ljudi. naravno da nije losa zamisao preko fejsa i portala reklamirati koncert ali mislim da ne bi trebalo odustati od onog klasicnog plakatiranja grada.

Tinus je napisao/la:
karticu (komad kartona) nisam ponio jer mi na kraj pameti nije bilo da će me na ulaznicu plaćenu 100 kn derat i neku članarinu. rekoh imam osobnu i već sam se učlanio provjerite. nije vrijedlio jer neke evidencije članova očito nema.

sad ti reci kako je i ovo glup primjer ali i kad u tramvaj ulazis ne mozes bez butre, makar ti ostala kod kuce Wink tako je i s teatrom, bez tog ''komada kartona'' nemozes unutra. naravno da je glupo dvaput placati istu stvar ali takva su pravila kluba. osobno sve te ''kartone'', kartice i ostalo nosim stalno u novcaniku jer znam da ce mi jednom trebati.

Tinus

Ukupno postova: 64
Post Postano: 01.02.2010. 15:58 
Naslov:  

exodus je napisao/la:
slazem se kako niti jedan plakat nisam vidio u gradu a dobra reklama svakako bi klubu donijela i nesto vise ljudi. naravno da nije losa zamisao preko fejsa i portala reklamirati koncert ali mislim da ne bi trebalo odustati od onog klasicnog plakatiranja grada.

Tinus je napisao/la:
karticu (komad kartona) nisam ponio jer mi na kraj pameti nije bilo da će me na ulaznicu plaćenu 100 kn derat i neku članarinu. rekoh imam osobnu i već sam se učlanio provjerite. nije vrijedlio jer neke evidencije članova očito nema.

sad ti reci kako je i ovo glup primjer ali i kad u tramvaj ulazis ne mozes bez butre, makar ti ostala kod kuce Wink tako je i s teatrom, bez tog ''komada kartona'' nemozes unutra. naravno da je glupo dvaput placati istu stvar ali takva su pravila kluba. osobno sve te ''kartone'', kartice i ostalo nosim stalno u novcaniku jer znam da ce mi jednom trebati.

opet hmm. od vozača tramvaja, autobusa ne očekujem da sa sobom imaju popis svih ljudi koji imaju butre. to su tek komplikacije. ali nepotrebna rasprava...

jedan polovni komp solidnih karakteristika može se nabaviti za 500 kn i na njega se stavi evidencija. strpaju ga tamo na ulazu i stvar riješena.

exodus

Ukupno postova: 172
Post Postano: 01.02.2010. 17:02 
Naslov:  

dok ne nabave komp morat cemo na stari nacin Wink

SmokeY

Ukupno postova: 371
Post Postano: 09.02.2010. 11:38 
Naslov:  

Ja imam tri kartice... sad im pokazem sve tri da vide da sam vjerni kolekcionar njihovih iskaznica jer su sve razlicite. Smile

To je sve spika, nista vise. Pola ljudi ne nosi osobne stvari sa sobom vec samo nesto gotovine i to je to. Sad da se sjetim nosati karticu sa sobom a da i neplanski udjem u MT bas i ne mogu. Da im netko i pokloni starudiju sa najglupljom excel tablicom i popisom ljudi oni bi to odbili jer onda vise nema multi-clanarina po jednoj osobi.

Ukupno postova: 38
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.02.2010. 12:44 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la :

I ne mogu sad u recesiji oni lupit cijenu... S upada što su ljudi plaćali 0 kn, da sad traže 40 kn. Treba privući što više ljudi, a ne odbiti. Da su recimo stavili upad 20-30 kn, polako bi se uspinjala ta cijena, manje bi se primjetilo, a ne ovako.

Neovisno o plakatiranju tog koncerta (kojeg btw nije ni bilo koliko sam mogao spaziti) i Kultur Shocku kojeg je (ako sam dobro upućen) radila skroz druga ekipa, a samo se koristila Teatrom, jel ti palo ikad na pamet (a,sigurno nije, jer nisi nikad organizirala koncert) da BF boli ona stvar za recesiju i da traže određenu lovu koju organizator uglavnom prebija preko upada? Za lovu koju BF traži se ne možeš pokriti sa ulazom od 20kn. A, tu dolazimo do onog problema da BF nema publiku u OS u pravom smislu riječi nego ljude koji se zabavljaju uz njih kao običnu zvučnu kulisu (večina) koji ih gledaju na sponzoriranim koncertima, a kad BF treba pokazati da jednako dobro kotira i kad se upad plaća onda sve pada u vodu...Jednako kao Vatra, Ramirez i slični bendovi.... Bolja reklama bi, ne sumnjam, pomogla i povećala posjećenost, ali sigurno ne toliko da se klub uspije pokriti tj. da na BF bude krcato. Da se razumijemo, nemam nikakve veze s Teatrom, ali u ovom slučaju (uz loše poteze kluba) radi se i o bendu koji nema toliko ljudi koji ih uistinu slušaju u ovom gradu, elem fanova.

Svebor

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 30.01.2018. 20:19 
Naslov:  

Belfast Food - Marrie's Wedding

Belfast Food - Young Ned Of The Hill

Belfast Food - Jutarnja Erekcija

Belfast Food - Debela Marta

Belfast Food - Da Si Tu