Preporuke filmova
eto...nemam bas sad ideja, al da ljudi imaju gdje pisati...
Kultura, zabava, sport, hobby
puki
hm...prvih 5 sam gledao, J&SB mi je smece, ostali su poprilicno zabavni(da ne kazem super)
dvoumim se izmedju stakora i loveci amy za najbolji...
DanicaV@Allein,
kakvo je tvoje mišljenje o Larsu von Trieru?
prvi njegov film koji sam gledala, davno to bijaše, Europa, oduševio me.
"Lomeći valove" je predivan.
allein
Povratak takodjer preporučam![]()
za curice koje ne kontaju C&C, simpa filmić, omnibus bez nekog posebnog smisla te s jednim ponavljajućim motivom (Danice, jel znaš koji? allein
za curice koje ne kontaju C&C, simpa filmić, omnibus bez nekog posebnog smisla te s jednim ponavljajućim motivom (Danice, jel znaš koji?)
DanicaV
da nije možda kava?![]()
puki
hm...trazio sam preporuke dobrih filmova...![]()
ok, ajmo ovako - filmovi nakon kojih mi nece biti lose? nemam mazohisticke porive gledati filmove koji ce me nazivcirati...
tonya
Gledala si Whisky? Jel'da da je super?
Jedan od najbizarnijih filmova koji sam gledala u zadnje vrijeme. Koliko apatije na jednom mjestu...
Whisky... I osmijeh![]()
DanicaVPuki, dobri filmovi su obično ozbiljni........ drama!!!!!!!!!!!
Bila u Vegi. Capote me se nije dojmio........hoću reći, zbrisala nakon pola sata.
Gemi
Hvala "izaslanstvu". Kad krenemo dijeliti promotivni materijal, očekujemo da ćete se dobrovoljno javiti za raznošenje po gradu, a ne samo riječima na Forumu031, može?
GemiA postoji i naša Galerija031 koju možete koristiti za javljanje bližim i daljim prijateljima kao greeting cards... Fotke su nam zaista lijepe i aktualne, koristite ih za promociju naših kvalitetnih fotografa (kako muških tako i ženskih), pohvalite im trud komentarom i ocjenom!
pukiHm...ne bih se složio da je Spiderman popkornističniji od Supermana. Ali ok, o ukusima...
Alana Bates
Nisam još gledala Sin City - khm, khm, psssss... puki?
Alana BatesNisam još gledala Sin City - khm, khm, psssss... puki?
Leteci mungos
Alana BatesNisam još gledala Sin City - khm, khm, psssss... puki?
To nesto kao Da Vinci Load? ;-)
This film explores the origins in the 1940s and 50s of Islamic Fundamentalism in the Middle East, and Neoconservatism in America, parallels between these movements, and their effect on the world today. From the introduction to Part 1:
"Both [the Islamists and Neoconservatives] were idealists who were born out of the failure of the liberal dream to build a better world. And both had a very similar explanation for what caused that failure. These two groups have changed the world, but not in the way that either intended. Together, they created today's nightmare vision of a secret, organized evil that threatens the world. A fantasy that politicians then found restored their power and authority in a disillusioned age. And those with the darkest fears became the most powerful. " The Power of Nightmares, Baby It's Cold Outside.
Alana BatesLeteci mungos
To nesto kao Da Vinci Load? ;-)
Ha?
Operatives of the Priory of Semen, including penile profiler Dr. Nadia Saint (Missy Monroe) discover that Leonardo Da Vinci painted the Mona Lisa using his own sperm. Determined to resurrect Da Vinci and overjoyed that the master's sperm was not all "lost up a man's ass", they steal the painting and kill anyone who gets in their way.
bazooka_joe
SmokeY
Evo ja planiram danas gledati "mi nismo andjeli 3"
Užas, preskoči to smeće, najbolje....
bazooka_joe
SmokeY
Evo ja planiram danas gledati "mi nismo andjeli 3"
Užas, preskoči to smeće, najbolje....

DonQuijote
cane
evo par dobrih:
Donnie Darko, 21 Gram, Memento, Privedite Osumnjičene, City Of Industry, Šunka, Šunka...
zadnji si dvaput napisao! sigurno je lapsus...![]()
CatCloe
neki dan sam se u videoteci napokon dočepala filma PARFEM. oduševio me. dok ga gledaš, gotovo možeš osjetiti mirise... bizaran je i pomalo dijaboličan, ali strašno slikovit.. meni jako dobar. jel gledao tko?
a kad smo već kod preporuka, ovih dana sam gledala i SAW (slagalica strave) - isto odličan... pod uvjetom da imate želudac za to.
DOGVILLE me također vrlo ugodno iznenadio.
CatCloehihihi nije uopće sjetva nego žetva. skužila sam tek par sati kasnije
ljubitelji horora, večeras svi u uraniu pogledati "sjetvu"!!
hilary swank. jeben film.

bazooka_joe
Nakon sam našao Solaris (http://www.imdb.com/title/tt0069293/) tj. oridjidji rusku filmsku adaptaciju inače odlične knjige Stanislawa Lema. Nemam riječi... Poslije mlakog i gorkog okusa kojeg mi je u ustima ostavila američka verzija s Clooneyem, ovo je pravi biser SF-a. Usudio bih se reći - rame uz rame 2001. Odiseji u svemiru. Veliki Tarkovsky, ah... Preporuka!
swamp
Meni je Solaris čak i bolji od Odiseje.. Ak nisi, pogledaj i Stalkera i Ivanovo Detstvo. Ta tri su savršena. Ostalo od Tarkovskog mi je preteško probavljivo..
Poppy
Mad Max... eto zašto se ja panično bojim motorista i maski! brrrr......
aethurCrank - ako volite GTA, ovo je onda pravi film. to je dovoljno za reći. Rockstar su jedni od producenata ili tako nešto. Amy Smart i Jason Statham, nezaboravna scena kada se ševe u kineskoj četvrti pred dvadesetak kineza...
maleckadobar je svemogući evan... baš onak nekakav ..isplati se pogledati...
malecka
dobar je svemogući evan... baš onak nekakav ..isplati se pogledati...
DonQuijote
ja sam baš pogledao u kinu bourneov ultimatum i prilično sam razočaran! početak je bio vrlo obećavajući, na tragu prethodna dva dijela (bourneov identitet i bourneova premoć), ali onda dolazi puno previše bezglave jurnjave radi jurnjave, skakanja kroz zatvorene i otvorene prozore i sličnih budalaština, da bi sve "kulminiralo" dosadnim krajem uz koji sam gotovo zaspao! vrlo nezaslužena visoka ocjena (8,5) na imdb.com.
gospodar majmuna
maleckadobar je svemogući evan... baš onak nekakav ..isplati se pogledati...
mene je duboko razočarao...bruce je nenadjebivo bolji
DonQuijoteOdlican film... jesi kad gledao Drop Dead Fred?
topla preporuka svima koji vole neke nekonvencionalne bajkovite filmove: Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events. Gledao sam ga više puta, i svakoga mi je puta bio odličan!
DonQuijoteAko volis Lemony Snicket's pogledaj Drop Dead Fred, Rik Mayall je stvarno lik... Bio je dobar i u Guest House Paradiso.
nisam, ali vidim da glumi rik mayall, koji je lik sam po sebi.
DanicaVpredivan talijanski film Mediterraneo
http://www.imdb.com/title/tt0102426/
morganDanicaVpredivan talijanski film Mediterraneo
http://www.imdb.com/title/tt0102426/
isssss....gled'o.imam ga i na VHSu kad ga poželim ponovo vidjeti.
izvrstan.
Ramajana"Arizona dream" by Emir Kusturica,odličan film sa odličnom glumačkom postavom-Johnny Depp,Faye Dunaway,Jerry Lewis...
Ramajana
"Arizona dream" by Emir Kusturica,odličan film sa odličnom glumačkom postavom-Johnny Depp,Faye Dunaway,Jerry Lewis...
IMDB
Shooting had to pause for 3 months, while director Emir Kusturica suffered from depression.
morgan
jučer sam sklinuo Blade Runnera i podsjetio se kako je to IZVRSTAN film.
cane
Joj i ja bi Blade Runnera gledao. Baš sam se neki dan sjetio. Imao sam ga original na VHS-u al ga više nemam. A jel imaš Director's Cut ili normalnu verziju? Daj pliz udijeli bilo kakva da je!?

morgan
e, da... ne znam pamti li tko još onaj film B produkcije zvučna imena - Grad Koji se Užasavao Zalaska Sunca - uspio sam ga pronać i downloadati... koja panika, koja gluma, koje vrišćanje....ma legenda....pamtim kako meje kao klinca taj kraj isprepadao...
Ajkula
Torrente bilo koji od tri dijela iako je prvi najbolji. Santiago Segura - lik je legenda
| M O V I E information |
---------------------------
Title.................... ............: Dune (Extended Edition)
Director................. ............: David Lynch (Alan Smithee in the Credits)
Release year..................... ....: 1984
Language................. ............: English
Runtime.................. ............: 177 min
Genre.................... ............: Action / Adventure / Sci-Fi / Fantasy
Color.................... ............: Color
IMDB rating................... .......: 6.5/10
Link ......................... .......: http://www.imdb.com/title/tt0087182/
Source (DVD/DVDR 5,9)..................: DVD9
Total movie's files size...............: 7.79 GB
bazooka_joe
Skinuo i jutros gledao (nikako ne preporučujem gledanje ovog filma ujutro) THX 1138 (directors cut), George Lucasa. Oduševljen sam! Ovaj mi je film dao sve ono što mi je falilo u Loganovom bijegu (a ranije je napravljen) i priznajem (malo me sram) - uopće nisam znao da postoji! Slučajno sam nabasao na njega surfajući po jednom odličnom sajtu.
Svim ljubiteljima SF-a topla preporuka!
bazooka_joe
NAPOKON!!! Cat, htjet ćeš ovo:
| M O V I E information |
---------------------------
Title.................... ............: Dune (Extended Edition)
Director................. ............: David Lynch (Alan Smithee in the Credits)
Release year..................... ....: 1984
Language................. ............: English
Runtime.................. ............: 177 min
Genre.................... ............: Action / Adventure / Sci-Fi / Fantasy
Color.................... ............: Color
IMDB rating................... .......: 6.5/10
Link ......................... .......: http://www.imdb.com/title/tt0087182/
Source (DVD/DVDR 5,9)..................: DVD9
Total movie's files size...............: 7.79 GB
Znam, možda sam škrt dati 200kn Amazonu, ali dajte ljudi, 200kn?!
Deez
Znam za taj film već dugo dugo dugo godina. Mislim da je Lucas neku svoju zvučnu tehnologiju nazvao po tom film THX.
wastedbass
broj 23 jim carrey
cane
wastedbass
broj 23 jim carrey
Dobar al je mogao biti puno bolji. Loš izbor redatelja, sjajan Jim i odličan scenarij. Šteta, pitam se samo kako bi to Fincher napravio...
PuKoTiNa
eh sad, nechemo onda ni zaboravit ni Rodriguez "Planet Terror", ili josh bolje i jedno i drugo odjednom:
Grindhouse
![]()
mladen.jr
Idiocracy - film koji možda najbolje dočarava budućnost Zemlje.![]()
Baš sam ga jučer nabavila, ali nisam još pogledala. Nadam se da ću stići danas.
Malo me odbija strojnica umjesto ženske noge (??), ali, iipak, to je Rodriguez.
Idiocracy - film koji možda najbolje dočarava budućnost Zemlje.

Muljika
Nedavno gledala Let iznad kukavičjeg gnijezda- genijalno (Jack Nicholson- fenomenalan)
morgan
dodao bih Anđele i demone kao obavezno štivo...Bilo jednom u americi tkđ.

aethur
kojem ga glumi šest glumaca.
morgan
aethur
kojem ga glumi šest glumaca.
nije li Cate Blanchet jedna od njih? čuo sam jako dobre pohvale na njen račun
morgan
nedavno (pred kojih 3-4 mjeseca) dobar dokumentarac o Dylanu...tamo su ga jako dobro pokrili.
ja se spremam pogledat Panov Labirint
allein
Tko treba Panov labirint?![]()
aethurBio bi mnogo bolji bez Russell Crow...American Gangster. Dobar je.
fatcat
aethur
allein
Tko treba Panov labirint?![]()
Ja.
aethur
fatcat
Ne volim ga ni ja, ali u ovom filmu je ipak dobro odradio ulogu.
Bilo bi također bolje da nema niti Denzela...
cane
A evo još nekoliko filmića pa ako niste ih dosad pogledali obavezno gledat:
Donnie Darko, 21 Gram, 7, The Butterfly Effect, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, The Usual Suspects, Alien, Aliens, Vertigo, Shine, Crossing Guard, The Pledge, Beetlejuice, Edward Scissorhands, Sleppy Hollow, Ed Wood, Reanimator, Blade Runner, American Beauty, Heat...
sheila
cane
A evo još nekoliko filmića pa ako niste ih dosad pogledali obavezno gledat:
Donnie Darko, 21 Gram, 7, The Butterfly Effect, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, The Usual Suspects, Alien, Aliens, Vertigo, Shine, Crossing Guard, The Pledge, Beetlejuice, Edward Scissorhands, Sleppy Hollow, Ed Wood, Reanimator, Blade Runner, American Beauty, Heat...
mm evo vam još preporukaa uz ovee....
23,11:14,rekvijem za snove,the machinist,memento,krvavi dijamant,Saw 1,2,3 (4 nisam gledala),iskupljenje u Shawsanku,Bogomdan (mmm tak tak) Omen (loše),Tunel Smrti (jako lošee),Brda imaju oči (gledala samo prvi dio),Dvije sestre,Oko,Đavolje ždrijelo,Mračne vode(preslično mističnoj rijeci)Egzorcizam Emily Rose,Genijalni um,Gotika (bljuv),Hostel,Parfem,It,Ključ tajni,Krug,Mistična rijeka,Hitcher,Vanilla Sky,Wonderland (The Wonderland Murders),Vrag nosi pradu...blabla još sam ih gledala ovdje ima i preglupih i dobrih..pa et ko ne zna šta bi gledao možda pronađe nešto....
sheila
mm evo vam još preporukaa uz ovee....
23,11:14,rekvijem za snove,the machinist,memento,krvavi dijamant,Saw 1,2,3 (4 nisam gledala),iskupljenje u Shawsanku,Bogomdan (mmm tak tak) Omen (loše),Tunel Smrti (jako lošee),Brda imaju oči (gledala samo prvi dio),Dvije sestre,Oko,Đavolje ždrijelo,Mračne vode(preslično mističnoj rijeci)Egzorcizam Emily Rose,Genijalni um,Gotika (bljuv),Hostel,Parfem,It,Ključ tajni,Krug,Mistična rijeka,Hitcher,Vanilla Sky,Wonderland (The Wonderland Murders),Vrag nosi pradu...blabla još sam ih gledala ovdje ima i preglupih i dobrih..pa et ko ne zna šta bi gledao možda pronađe nešto....
DonQuijote
omen? čekaj, onaj stari omen? loše? pa to je kultni film!
morgan
Hot Fuzz netko gledao?
1step2far
Ja naprosto obožavam THE CUBE i preporučila bih ga svima koji ga nisu gledali.
aethur
Ja naprosto mrzim THE CUBE i ne preporučam ga nikome tko ga nije gledao.
Ozbiljno, najgore potrošenih sat i pol u mom životu.
1step2far
Ja naprosto obožavam THE CUBE i preporučila bih ga svima koji ga nisu gledali.
DonQuijote
jedan forumaš koji nas je prerano napustio mi je preporučio ovaj brazilski film, i nije pogriješio! naime, Tropa de Elite je dinamičan, zanimljiv film, snimljen na poludokumentaristički način, živo i realno prikazuje život po favelima rio de janeira. pogledati!
kyx
Hitman je ok film
Alien vs. Predator 2- pogledo prvih 20min. - obriso,ono jako dobar film![]()
1step2far
Volim Trgovce, Štakore iz shoping centra i Dogmu - Kevina Smitha.
1step2farUpravo mi je kolega donio sve Saw filmove pa ću imati maratonsku filmsku večer u petak.
Poppy
Imate večeras na HRT3, u 21 h odličan ruski film Povratak.
Frost
1step2farUpravo mi je kolega donio sve Saw filmove pa ću imati maratonsku filmsku večer u petak.
Aj pogledaj ih sve pa mi prenesi dojmove, i mene zanima taj serijal jer sam nedavno na madjarskoj televiziji jednim okom skontao drugi dio i bio mi je cist ok![]()
skidanje i gledanje najnovijih filmova kod kuće nikada nije bilo jednostavnije i zabavnije..Loonagledanje najnovijih filmova kod kuće nikada nije bilo jednostavnije i zabavnije..
DonQuijoteja jesam ljubitelj sf-a, ali me je sunshine ubio u pojam! jedan od dosadnijih i bezveznijih filmova koje sam gledao. nema uvoda u radnju, plošni likovi, bez mogućnosti identifikacije s nekim od "glavnih" likova (mada nije toliko naglasak na likovima), radnja se odvija, a tebe baš briga što će se dalje dogoditi, jer uvod baš i nije neki intrigantan... da nisam imao nešto piva u kinu kad sam ga gledao, cijeli odlazak u kino bi bio potpuni promašaj!
gospodar majmuna
sinoć još jednom pogledao The Mist...dosta je reći da je rađem po Kingovom romanu kao predlošku,doabaar film, nije toliko strašan u tipičnom smislu za horore koliko mi je zanimljiv gledati ljude kako polako pizde u onoj trgovini i kako sve pada u vodu...prejeben kraj.
Trgovci 2-treba pogledati, tko voli Kevina SMitha isplati se
Number 23-mislim da se tako zove...to sam dobio pod neki horor...film počinje zanimljivo ali ispada ajme dosadan...Jim Carrey u ulozi neurotičnog šintera (ali ozbiljan)
canegospodar majmuna
sinoć još jednom pogledao The Mist...dosta je reći da je rađem po Kingovom romanu kao predlošku,doabaar film, nije toliko strašan u tipičnom smislu za horore koliko mi je zanimljiv gledati ljude kako polako pizde u onoj trgovini i kako sve pada u vodu...prejeben kraj.
Trgovci 2-treba pogledati, tko voli Kevina SMitha isplati se
Number 23-mislim da se tako zove...to sam dobio pod neki horor...film počinje zanimljivo ali ispada ajme dosadan...Jim Carrey u ulozi neurotičnog šintera (ali ozbiljan)
Jel to ovu novu verziju ili staru od Carpentera? Na Mist mislim...
nake_radoTrebao bi preporuku za neki jaako glupi ali smiješni film, nešto kao Ne budi zao dok ispijaš juice u predgrađu.
cane
nake_radoTrebao bi preporuku za neki jaako glupi ali smiješni film, nešto kao Ne budi zao dok ispijaš juice u predgrađu.
Američka pita 5. i 6. dio... Gledo oba prije tjedan dva...
nake_rado
Trebao bi preporuku za neki jaako glupi ali smiješni film, nešto kao Ne budi zao dok ispijaš juice u predgrađu.
Frost
nake_rado
Trebao bi preporuku za neki jaako glupi ali smiješni film, nešto kao Ne budi zao dok ispijaš juice u predgrađu.
Superbadtoliko je glup da se moraš smijat.
McLovin?![]()
kyxo da mclovin pwnz! a tek oni policajci hehehe
"> a i sama naznaka da je film smiješan je kad policajac kaže SHIT, THE COPS
">kyxpotpis. jeben film. još jebenija atmosfera. spaljena braća cohen. ko je volio velikog lebowskog sasvim sigurno će volit i ovo. jebena parada freakova.bas sam pogledo no country for old men. prejeben film
svakako preporuka!
canegledah ga... mislim oke je parodija i sve to...al ni niš posebno...
Netko je jednom prilikom htio preporuku za neku sprdačinu. Eto sinoć pogledah Meet The Spartans kao parodiju na 300 i još neke blockbustere. Nije loše al nije baš ni sjajno. Vjerovatno će zadovoljit apetite ljubitelje Američke pite i sličnih filmova.
Loona
Ma ovja Mist nema veze sa Carpenterom.. Snimljen je po knjizi S. Kinga i svi prave grešku uspoređujući ga sa Carpenterom... to nije taj film, niti remak Carpentera.. to je potpuno novi film, a nažalost, slučajno, ima isto ime..
zlusch
Loona
Ma ovja Mist nema veze sa Carpenterom.. Snimljen je po knjizi S. Kinga i svi prave grešku uspoređujući ga sa Carpenterom... to nije taj film, niti remak Carpentera.. to je potpuno novi film, a nažalost, slučajno, ima isto ime..
Ajooooj! Carpenterov film zove se The Fog (Magla)... a ovaj je Mist (mi bi rekli "izmaglica") - niti blizu isto ime![]()
kyx
svi obavezno izbjegavat 10.000 BC! pogledo sam 20 min i odma delete.
bogte on sam ubije mamuta teskog cca.15 tona s jebenim štapom,jos mamut na njega padne,ovaj lagano izadje ispod i sve 5.
ma daaaaaj ....
morganDa, slažem se... Al podosta je dobrih knjiga sasvim uništeno lošim filmovima.... Tako da....
knjiga još bolja
cane
Jedan odličan film na koji sam slučajno naletio prošle godine, a zove se It's All Gone Pete Tong. Možete skinit sa torrenta.
nake_radoJel netko gledao 30 Days of Night, to sam si bezveze onako na slijepo počeo skidati,a neznam jel valja šta.
kyxsvi obavezno izbjegavat 10.000 BC! pogledo sam 20 min i odma delete.
bogte on sam ubije mamuta teskog cca.15 tona s jebenim štapom,jos mamut na njega padne,ovaj lagano izadje ispod i sve 5.
ma daaaaaj ....
1step2farNe znam točno koliko je film star, nije jako, ali je gledljiv za kišno popodne, Disturbia.
fairy
? Meni je film odličan,,,nemam niti jednu jedinu zamjerku....a kontam, ni superman ne postoji pa se film da pogledati,,,no dobro,,o ukusima se ne raspravlja
darkmarkRequiem for a dream - obavezno pogledat
Frostfairy
? Meni je film odličan,,,nemam niti jednu jedinu zamjerku....a kontam, ni superman ne postoji pa se film da pogledati,,,no dobro,,o ukusima se ne raspravlja
Superman barem ima relativno razumljivu i moguću premisu.
fairyJel? A što je tu molim te lijepo razumljivo i moguće? Što misliš da nije moguće da čovjek ubije mamuta? A što misliš kako su nestali sa lice zemlje? Možda ih superman nije spastio?
">Frost
fairyJel? A što je tu molim te lijepo razumljivo i moguće? Što misliš da nije moguće da čovjek ubije mamuta? A što misliš kako su nestali sa lice zemlje? Možda ih superman nije spastio?
Moguće je, ali da jedan čovjek sam ubije mamuta koji još padne na njega, a da ga ne ozlijedi - to je već malo moguće.
A nestali su s lica zemlje zato što se nisu prilagodili novoj klimi i zato što su ih ljudi izlovili. Naravno, čopor po čopor ljudi na mamuta, ne jedan na jedan.
Nije ih Superman spasio, on nije stigao na Zemlju do 70ih godina 20. stoljeća">
cane
p.s. obavezno izbjegavat Rocky Balbou, jako jako jako loš film!!!
canePogrešno si informiran. Superman je stigao još davne 1938. na zemlju...
cane
Pogledah sinoć jedan jako zanimljiv film imena The Quiet.
Loona
cane
Pogledah sinoć jedan jako zanimljiv film imena The Quiet.
Jel to film iz 2005 ili novijeg datuma?
Loona
Teško je The Quiet naći za skinuti... pa ako imaš neki link - opali..
Frost
cane kad ideš gledat?
zluschPotpisujem... Konačno sam ga sinoć pogledao i oduševio se.... Malo osvježenja nakon standardiziranih kadrova tipičnog Holliwooda.... Topla preporuka...
Neki dan sam pogledao Cloverfield... baš mi je bio gušt gledati, potpuno je drukčija koncepcija filma od holivudske klasike. Preporuke!
cane
Loona
Evo jedan link:
http://btjunkie.org/torrent/The-Quiet-2005-DVDRiP-XviD-HLS143999201360-62/4232507128f3a324114be1e5d9e560724d874908b462
Inače ovaj torrent je u rar fileovima tako da kad ga skineš moraš ga extractirat u jedan.
Samo označiš sve fileove i lijepo desni klik pa extract here.
Loona
cane
Loona
Evo jedan link:
http://btjunkie.org/torrent/The-Quiet-2005-DVDRiP-XviD-HLS143999201360-62/4232507128f3a324114be1e5d9e560724d874908b462
Inače ovaj torrent je u rar fileovima tako da kad ga skineš moraš ga extractirat u jedan.
Samo označiš sve fileove i lijepo desni klik pa extract here.
Mislim da sam ga skinula neki dan, al ne mogu se uopće sjetitioops: jerbo u moru filmova koje skidam, lako se zagubiti, a ni ne stignem ih pogledati toliko koliko bih htjela..
Frost
nije problem u Luke Wilsonu već u filmu. nije baš nešt
karmen_du
Jucer pogledah The Happening
http://us.imdb.com/title/tt0949731/
mislim preporucila bih vam ga i sve to ali bolje ga nemojte pogledati![]()
karmen_du
caneFrost
cane kad ideš gledat?
Kontao sam ići na premijeru sinoć ali nisam na kraju. Kontam da ću u nedjelju-ponedjeljak otići.
Danas sam pogledao Idiocracy. Luke Wilson glumi ali nije mi baš nešto sjeo dobro. Morat ću ga još jedanput pogledati.
Loona
karmen_du
što sad? da ga gledamo ili ne?
CoOKsnaInace nisam ljubitelj drame i romanticnih pizdarija...
no slucajno sam skiniofilm "Atonement" i ne da me odusevio nego ga svrstavam medju svojih top 5 filmova koje sam pogledo u ovih 20 godina!!!!
Film ima nevjerovatnu pricu tako odlicno ukomponiranu sa glumom likova...sljed dogadjanja je onako u pocetku nepoveziv al na kraju se sve pocinje sklapat u jedno nezaboravno iskustvo....nemam dovoljno kvalitetnu rjec u vokabularu da se izrazim kolko me je film odusevio...al ono to sam samo ja!![]()
Preporucujem definitivno!!
CoOKsna
Inace nisam ljubitelj drame i romanticnih pizdarija...no slucajno sam skiniofilm "Atonement" i ne da me odusevio nego ga svrstavam medju svojih top 5 filmova koje sam pogledo u ovih 20 godina!!!!
Film ima nevjerovatnu pricu tako odlicno ukomponiranu sa glumom likova...sljed dogadjanja je onako u pocetku nepoveziv al na kraju se sve pocinje sklapat u jedno nezaboravno iskustvo....nemam dovoljno kvalitetnu rjec u vokabularu da se izrazim kolko me je film odusevio...al ono to sam samo ja!![]()
Poppy
CoOKsna
Inace nisam ljubitelj drame i romanticnih pizdarija...no slucajno sam skiniofilm "Atonement" i ne da me odusevio nego ga svrstavam medju svojih top 5 filmova koje sam pogledo u ovih 20 godina!!!!
meni je u tom filmu dobra samo njezina zelena haljina. sve drugo sam zaboravila još dok je išla odjavna špica.
malecka
predivan film za plakanje je p.s. i love you... preedivan je
empetri
Ma dajem ruku da je netko dao puno love imdb-u, kao i ostatku marketinških ljudoždera.
Moja ocjena:
6/10
cane
Pogledah danas i tog razvikanog Batmana.
nake_rado
nake_radoThe Eye mi je u istom rangu sa Teeth = shit
Elena_Os
nake_radoThe Eye mi je u istom rangu sa Teeth = shit
adebisi-jug2hancock brate treba pogledat...dobar film...will smith fantastičan glumac
MacaPapucharica
adebisi-jug2hancock brate treba pogledat...dobar film...will smith fantastičan glumac
meni inače treba zdjelica za skupljanje sline kada gledam Willa Smitha...
film može biti drlog, samo neka je on na ekranu...ali brate, ovaj film ni Will nije spasio!
šta ćeš, ukusi su različiti![]()
jasnicaNema zemlje za starce. SUPER!!!
adebisi-jug2
jasnicaNema zemlje za starce. SUPER!!!
dobar film...al nije mi nešto jako napet...
fairy
What love is.....pogledajte film,,,znati cete zasto...

caneNeeee, to je A Night At The Roxbury.... Al prejebeno dobar film i prejebeni likovi....
fairy
What love is.....pogledajte film,,,znati cete zasto...
...baby don't hurt me, no more...lol
Jel to onaj s Will Ferrelom i Chris Katanom?![]()

karmen_du
21
http://www.sonypictures.com/homevideo/21/
Evil Poodingh
Jel gledao netko IN BRUGES? Dobio sam dvije preporuke da je fenomenalan...
Evil PoodinghHAROLD AND KUMAR, ESCAPE FROM GUANTANAMO BAY
http://www.imdb.com/title/tt0481536/
po meni, među top 5 najsmiješnijih komedija u zadnjih 10 godina
Jel gledao netko IN BRUGES? Dobio sam dvije preporuke da je fenomenalan...
Frostkarmen_du
21
jesam to samo ja ili taj film stvarno nije nešto posebno?
bolje da su napravili nešto turbo napeto sa texas hold 'em
karmen_du
Frostkarmen_du
21
jesam to samo ja ili taj film stvarno nije nešto posebno?
bolje da su napravili nešto turbo napeto sa texas hold 'em
gledaj, film je dobar
Poseban?
Iskreno danas se tesko moze naici na poseban film da zadovolji raznorazne ukuse. Ne sjecam se da sam u zadnjih par godina pogledala neki posebno dobar film. Najbolji domet je gledljiv i dosta dobar, ali sa slijedecim dosta dobrim filmom zaboravish taj prosli.
Kad preporucim film onda idem s time da film u krajnjem slucaju nije SMECE![]()
A film 21 definitivno nije to.
cane
Ali je definitivno najslabiji film Kevina Spaceya.
cane
karmen_dui koji je sigurno puno bolji od klasicnog Americkog melodramaticnog smeca American Beauty
![]()
karmen_du
melodramaticnog smeca American Beauty
morgan
cane
misliš na njegovu glumu ili film u cjelini?
Sveborja vam predlažem da izaberete neke od sljedećih:
I konji uživaju, zar ne?
"Njoj se guzi u ćuzi", "Genijalan ud" . Gladijajator, Kara te kid 1,2,3, Masakr sa motornim dildom 1,2,3, Kako je počela prostitucija na mom otoku, Gurni muški, Alisa u zemlji uda, "Vlakić" u snijegu, Neki to vole veće, Napad na policijsku stražnjicu, Genijalni ud, Prijebite osumnjičene, Robin Ud - Muškarci, u tajnicama, Salaš u maloj riti, Spermudski trokut, Aleksandrov veliki, Sperminator, Svrši drugi dan, Svršavanje vojnika Ryana, Maratonci prće počasni guz, Društvo krutih penisa, Ljudi u crnoj, Lepa seka lepo gore, Draga povećao sam penis, Ispovijesti opasnog uda, Polucijska akademija, Njoj se guzi u ćuzi, Neki to vole kruće, Sve predsjednikove grudi, Oralni ured, Društvo krutih penisa, I konji uživaju, zar ne?, Kaliguza te In Diana Jones...
....oh lord...fairy
Clay pigeons
Glavni i jedan jedini Joaquim Phoenix...
Ne mogu biti objektivna i reći da je film odličan, ali on je jednostavno....oh lord...
nake_rado
Jel zna netko ime filma koji je bio na hrtu oko ponoci prije tjedan-dva. Uglavnom, radi se o 2 lika koji su u djetinjstvu bili siromašni i nikad nisu ništa imali, ali su se kasnije upoznali na nekom poslu, i skužili su da bi mogli zarađivat varanjem i tako si kupiti kuću njihovih , htjeli su varanjem zaraditi ja mislim 4mil funti. Dalje mi se neda pisati ali ko je gledao znat će.
legica_os
Preporučavam film MIRRORS , glumi Kieffer Sssss ne znam prezime napisati...
Horror ,meni odličan,gledala noćas...nije mi baš bilo lijepo ugodno zaspati![]()
i
My moms new boyfriend , glume Antonio Banderas i Meg Ryan
Komedija...
evil monkey
na mahove me film asocirao na bourna, pogotovo treceg
DonQuijote
brrrrr, ježim se od trećeg bournea, užasan film!
evil monkey
a sto?meni je cijela bourne trilogija jedan vrlo dobar zanrovski uradak, matt damon igra savrseno... a imam i soft spot za bournea jos od mladih dana kad sam gutala ludluma i ostalu spijunsku literaturu (a bome sam u tim godinama imala i soft spot za richarda chamberlaina u toj ulozi)
![]()
DonQuijotea takav je pomalo i novi bond, odatle asocijacijaali je treći debilna bezglava jurnjava naporna za gledanje.

evil monkey
DonQuijotea takav je pomalo i novi bond, odatle asocijacijaali je treći debilna bezglava jurnjava naporna za gledanje.
anyways, ne mogu ja tako strogo s bourneom, sta's
![]()
"> jebote ima sigurno 13-14 godina odkad sam to zadnji put gledala osim filma Kronika 1kyx
najgori film godine definitivno rambo 4 !!!!!
">
">
">Frost
Get Smart - ja nisam očekivao nešto posebno od ovog filma, kad se uzmu u obzir današnje komedije, ali ovaj film je stvarno zakonsuper scene, dobra zafrkancija i komična radnja
![]()
preporučam svima kao večernje štivo za zabavu9/10
mini spoiler: najjači su mi direktor CONTROL-a i potpredsjednik">
">
">
">Barricade
evo za sve ljubitelje azijskih horrora link gdje mozete gledati vecinu filmova u sasvim pristojnoj kvaliteti:
http://www.asian-horror-movies.com
moja preporuka:
Hansel & Gretel
Strange Circus
Premonition
Shutter
Battle Royale 1
Ichi the killer
...
nake_rado
kad smo već kod horora, ja neznam jesam ja jedina budala na svijetu koja još nije gledala nijedan SAW ili nas ima još![]()
uglavnom danas sam pogledao prvi, oduševljen sam, samo fali malo slikovitije prikazivanje ali stvarno fantastično, pače genijalno

heart3
nake_rado
kad smo već kod horora, ja neznam jesam ja jedina budala na svijetu koja još nije gledala nijedan SAW ili nas ima još![]()
uglavnom danas sam pogledao prvi, oduševljen sam, samo fali malo slikovitije prikazivanje ali stvarno fantastično, pače genijalno
nisam ni ja još gledala.ops:">
učim,pa ne stignem gledati filmove.![]()
">
nake_rado
Ja želim da ti se da žuti zbog ovog">

nemo1
Pogledajte u kinu Vicky, Cristina i Barcelona! Tko voli W.Allena, u malo komercijalnijoj verziji, neće požaliti (kao što nisam ni ja!).![]()
![]()
zluschEl Orfanato, španjolski psihološki triler...
DonQuijote
boondock saints, odlična punokrvna akcija.
FrostMolim? ;-)
o bože
tux
Oluja stoljeća(Storm of the Century) 1,2,3
Frosto bože
_tenjac_Burn After Reading ....malo prejadan film....
sry al jbg....ne bih preporucio taj film nikom

kyx
bas pogledo The Mist - bolestina ! preporuka!
Mladjo
ako imate dosta vremena i strpljenja pogledajte zodiac (robert downey jr., jake gyllenhaal). radnja se događa 60-ih i 70-ih u americi kada je ubijao zodiac buahahaha. film je rađen po istinitom događaju i traje samo 3 sata. ali jako dobro. psihološki triler
Frost
Svi vi koji dosad niste gledali film - pogledajte ga. Onda instalirajte igru i odigrajte.
kyxovo treba obrnuto napravit
legica_osIskreno,ocjena 2 za taj film po meni bar
Page_dn
1. Taken - triler
nake_radoPage_dn
1. Taken - triler
Definitivno ne, jedino ako nemaš drugog izbora
Page_dn
nake_radoPage_dn
1. Taken - triler
pa dobro svako ima svoj ukus, al meni je film predobar
nake_radoPage_dn
nake_radoPage_dn
1. Taken - triler
pa dobro svako ima svoj ukus, al meni je film predobar
Ma nije film toliko loš, nego ima previše stiven segala u sebi, pretjerali su s tom radnjom.
The Rocker isto gledljivo ali nije nešto.
Idem sada pogledati The Day the Earth Stood Still pa javim šta je i kako je
Frost
The Bank Job - vrlo zanimljiv i zabavan film o naizgled običnoj pljački banke koja donese vrlo neočekivan obrat situacije.
Preporučam, dobra večernja zabava!![]()
DonQuijote"burn after reading" iliti "spaliti nakon čitanja" - znam da nije baš sjajno prošao kod kritičara, ali mi uistinu nije jasno zašto, jer se radi o jednom duhovitom i zabavnom filmu, dobre i smislene radnje i s odličnim glumcima.
DonQuijote"burn after reading" iliti "spaliti nakon čitanja" - znam da nije baš sjajno prošao kod kritičara, ali mi uistinu nije jasno zašto, jer se radi o jednom duhovitom i zabavnom filmu, dobre i smislene radnje i s odličnim glumcima.
majaazdaja
ja NE preporucujem "strangers" sa Liv tyler...najlosije utrosenih sat i pol u mom zivotu...nikad nista gluplje i predvidljivije nisam gledala
Saar Kazaam Jr.
Seven Pounds - drama
iskreno, Will Smitha bi se zadnjeg sjetio za glavnu ulogu ovog žanra, ali lik se stopio sa ulogom, po meni najbolja njegova uloga uopće...
miai am legend, nije loše..
majaazdaja
miai am legend, nije loše..
knjiga 345398769847390276 puta bolja od filma....
cane
Saar Kazaam Jr.
Seven Pounds - drama
iskreno, Will Smitha bi se zadnjeg sjetio za glavnu ulogu ovog žanra, ali lik se stopio sa ulogom, po meni najbolja njegova uloga uopće...
Jesi gledao Cam verziju ili?
Saar Kazaam Jr.
cane
Saar Kazaam Jr.
Seven Pounds - drama
Jesi gledao Cam verziju ili?
jok lega, dvd rip...
http://isohunt.com/torrent_details/57408477/seven+pounds?tab=summary
eo link za torrent, uživaj
OligofreniDikobrazoid
Cijeli Debbie serijal (Debbie does Dallas, Debbie does Austin, etc...)
DonQuijotena temelju tvog komentara sam skinio film... i požalio
"burn after reading" iliti "spaliti nakon čitanja" - znam da nije baš sjajno prošao kod kritičara, ali mi uistinu nije jasno zašto, jer se radi o jednom duhovitom i zabavnom filmu, dobre i smislene radnje i s odličnim glumcima.
Saar Kazaam Jr.
DonQuijotena temelju tvog komentara sam skinio film... i požalio
"burn after reading" iliti "spaliti nakon čitanja" - znam da nije baš sjajno prošao kod kritičara, ali mi uistinu nije jasno zašto, jer se radi o jednom duhovitom i zabavnom filmu, dobre i smislene radnje i s odličnim glumcima.
![]()
na imdb-u ima ocjenu 7.4 i stvarno ne znam zašto tako visoku, najbolji i jedini iskreno zapanjujući trenutak u filmu je kad pitt dobije metak u čelo![]()
ostalo je sve nekako mlako i stvarno ne znam šta bi mislio o filmu... kao da se i nije dogodio
fuldstændigamok
Jon Malkovich i Brad Pitt su briljantni u tome.

lufusPa i prethodni su bili puni nerealnih scena.
Elena_Os
...razočarana sam...previše ljubakanja u 3. nastavku...
krtica
Film 21! Pogledajte!
Frost
krtica
Film 21! Pogledajte!
Dobra razbibriga i ništ više.

fuldstændigamok
*hancock
I pogledajte Killer Of Sheep ako uspijete.
TataMata
Ako niste pogledali Taken, ok je, ima akcije i poučan je za klinke koje misle da im se ništ ne može desit....
Janis
Wall-E... po meni malo prehvaljeni crtic, gledala sam i boljih....
Saar Kazaam Jr.
Wall-e je zakon![]()
Saar Kazaam Jr.Wall-e je zakon
Janis
Onog trena kad sam procitala da te odusevio Tropic Thunder, shvatila sam da nemamo slican ukus....![]()
A Shrek mi "tuce" Wall-e u svakom trenu..![]()
Pogledala i Taken jucer.... a joj... prvi dio prilicno dosadan i bez neke smislene radnje, a drugi dio... on sam poubija njih 316... kontam da to ni James 007 ne bi mogao...

Saar Kazaam Jr.Janis
Onog trena kad sam procitala da te odusevio Tropic Thunder, shvatila sam da nemamo slican ukus....![]()
A Shrek mi "tuce" Wall-e u svakom trenu..![]()
Pogledala i Taken jucer.... a joj... prvi dio prilicno dosadan i bez neke smislene radnje, a drugi dio... on sam poubija njih 316... kontam da to ni James 007 ne bi mogao...
pa rekao sam da je potrebno dobro poznavanje engleskog jezika za tropic thunder jer titlovani prijevod nije dovoljan, a plus totalni sam obožavatelj, prvenstveno, jack blacka, a onda i ben stillera pa možda nisam objektivan...
što se tiće Wall-E vs. Shrek, to je stvar ukusa iako mi je i Shrek dobar...
Taken... hmm draga stvarno voliš pljuvat...
taj dosadni dio bez smislene radnje se zove uvod, da odmah počnu pucat onda bi bilo loše![]()
ovo je žanrovski film and it's a guy thing jer svi mi pokušavamo spasit neku curu da bi nas voljela zauvijek pa mi je zato film super, a na imdb ima rejting 8, tak da nisam jedini koji tako misli
Frost
Janis
Wall-E... po meni malo prehvaljeni crtic, gledala sam i boljih....
Nabroji ih![]()
Saar Kazaam Jr.
Wall-e je zakon![]()
Wall-E je kralj![]()

Janis
Btw, hvala sto si mi objasnio pojam "uvod", nikad mi to nije bilo jasno...![]()
fairy
Birds of America
Tko ne voli drame neka ne gleda
_tenjac_
fairy
Birds of America
Tko ne voli drame neka ne gleda
ako je i blizu seven pounds isplati se![]()

">FrostA čuj, Mladjo, svako ima neki drugi kriterij
">
">
Mladjododuše, moram priznat da sam i ja imao par ekscesa u mlađim danima u vidu "tegljači smrti", filmu o kamionima ubojicama koji su u farovima imali oči ko u onom glupom crtiću brum vrum zrum il kak se već zove i napadali ljude
![]()
zna monstrum, odličan film

Mladjopriča o benjaminu buttonsu (brad pitt u glavnoj ulozi čovjeka koji se rađa kao starac a umire kao beba. film s dobrom idejom, mogao je biti malo bolje izrealiziran, par dobrih misli i poruka. nominiran za sto oscara ali mene nije nešto specijalno impresionirao, rekao bi da je neloš)
slumdog millionaire (još jednom fantastična ideja ali i fantastičan cijeli film, definitivno najbolji film u zadnjih par godina, po meni definitivni osvajač oscara za najbolji film, obavezno pogledati, nakon filma sam se osjetio gotovo "sretnim" što sam pola djetinjstva proveo u podrumu zbog rata nakon što sam vidio šta djeca u indiji proživljavaju)
Mladjo
takve filmove da vidim na polici u videoteci zaobišao bi ih u širokom luku i pljunio tri puta iza sebe. iskreno neznam kako je tebi došlo da ih pogledaš![]()
I u tih sat i pol prisjelo mi što sam plava
">snašaak dižeš filmove u centru grada onda se vjerojatno može raditi o sam jednoj osobiMladjopriča o benjaminu buttonsu (brad pitt u glavnoj ulozi čovjeka koji se rađa kao starac a umire kao beba. film s dobrom idejom, mogao je biti malo bolje izrealiziran, par dobrih misli i poruka. nominiran za sto oscara ali mene nije nešto specijalno impresionirao, rekao bi da je neloš)
slumdog millionaire (još jednom fantastična ideja ali i fantastičan cijeli film, definitivno najbolji film u zadnjih par godina, po meni definitivni osvajač oscara za najbolji film, obavezno pogledati, nakon filma sam se osjetio gotovo "sretnim" što sam pola djetinjstva proveo u podrumu zbog rata nakon što sam vidio šta djeca u indiji proživljavaju)
Mi ko da od istog čovjeka nabavljamo filmove
Ja odgledala istim redom...i isto mislim ko i ti ..
A budući da su nam ukusi slični..što još preporučaš ?
snaša
Nije loš ni Taken s Angelinom Jolie..
Evil Poodingh
Što se tice Indiana Jones meets X-Files, ja sam šokiran. Iako sam obozavatelj tog serijala jos vise nego mumije, iskreno, ne sjecam se jesam li cuo koju dobru kritiku, ali sam mislio to je Spielberg, to je Indiana Jones, barem ce efekti izgledati dobro i koreografije borbi, ali jebeš mi sve ekipa je i tu podbacila. Film više nego duplo lošiji od Mumije pa je dobio ocjenu 3, ja jos uvijek ne mogu vjerovati da je na imdbu odnos ocjena 6,7 - 5,2 za Indianu. Indiana je naivniji od svih filmova Van Dammea skupa, a koliko god da je kod JCVD to zabavno ovdje je iritantno. Prica bezvezna, sa jos bezvezniji zavrsetkom, a posebno sto 4 puta uspiju pobjeci od rusa, no ovi ih odmah uhvate, sto kolega dva puta izda India, i onda mu kaze da radi ustvari za CIA i ovaj mu odmah povjeruje i takve stvari. UŽAS...
Saar Kazaam Jr.
Eo gledah Gran Torino...
ispočetka me nije oduševio i mislio sam ga prekinit gledat... ali ipak, super je film, totalno klintovska uloga nadrkanog lika... jedina zamjerka što je uvod dosta dugačak pa ako izdržite taj dio, bit će sve 5
Evil Poodingh
Wanted nisam još gledao...Znaci preporuke da ga ne gledam ?
_tenjac_snaša
jesi sigurna da na isti film mislis...jer u taken kolko sam skonto ne glumi angelina julie...
_tenjac_snaša
jesi sigurna da na isti film mislis...jer u taken kolko sam skonto ne glumi angelina julie...
MoiraThe Fall i The Fountain - odlični!
hyppolitaSaw 5
_tenjac_
sad čekam bolt dvdrip
Saar Kazaam Jr.
_tenjac_
sad čekam bolt dvdrip
lega ja imam dvd rip vec jedno mjesec dana... crtić je mrak,
a kvaliteta je odlična
http://isohunt.com/torrent_details/59918933/bolt?tab=summary
![]()
uživaj
_tenjac_
jebemu nisam se isohunta sjetioa.....
aaaaaaaaaaa....
hvala ti puno![]()
evo par kikaca![]()
Janis
Za ljubitelje J. Carreya: Yes man. Ja sam se posteno nasmijala, samo ne znam koliko sam objektivna, buduci da se ja smijem cim ga vdim...
DonQuijoteJanis
Za ljubitelje J. Carreya: Yes man. Ja sam se posteno nasmijala, samo ne znam koliko sam objektivna, buduci da se ja smijem cim ga vdim...
ja ga, opat, podnosim samo u dramskim ulogama (Man on the Moon, Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events, The Truman Show...), sve redom odlični filmovi, a on ok, dok njegove komedije zaobilazim u širokom luku.
Janis
zlusch
Mirrors - zanimljiv psihološki triler, Kiefer Sutherland i Paula (njami) Patton. Izvrstan kraj filma....
http://www.imdb.com/title/tt0790686/
cane
zlusch
Mirrors - zanimljiv psihološki triler, Kiefer Sutherland i Paula (njami) Patton. Izvrstan kraj filma....
Meni je opet taj film totalno nekako nejasan.
Odličan početak ali kraj loš. Nekako cijela ta priča nije mi sjela.
zluschcane
zlusch
Rasplet je mogao biti malkice bolji.... znaš ono kad sam sebe zatekneš da bi na njihovom mjestu malo drukčije to napravio. Ali mi je zato obrat na kraju izvrstan i neočekivan.
A fora je što u cijelom filmu, ako se sjećaš, traže nekoga iz Osijeka
little_bee
7 pounds sa Will Smithom
tuzan al divan
FrostChangeling je s Angelinom Jolie.
Taken je s Liamom Neesonom.
Changeling je definitivno dobar film - režirao ga je Clint Eastwood!
zlusch
cane
zlusch
Rasplet je mogao biti malkice bolji.... znaš ono kad sam sebe zatekneš da bi na njihovom mjestu malo drukčije to napravio. Ali mi je zato obrat na kraju izvrstan i neočekivan.
A fora je što u cijelom filmu, ako se sjećaš, traže nekoga iz Osijeka![]()
">
Janis
Pogledala sinoc Valkyrie s Tomom Cruisom. Dosta dobar film, svakako se da pogledati. Preporucam.
cane
Ka d se već priča o gubljenju vremena, pogledah taj razvikani Twilight. Ne sjećam se kad sam zadnji put gledao tako loš film. Ne kontam na koju foru je taj film zaradio hrpu para. Iako traje samo 2 sata činilo mi se kao da je trajao vječnost. Ocjena -1!
cane
Ka d se već priča o gubljenju vremena, pogledah taj razvikani Twilight. Ne sjećam se kad sam zadnji put gledao tako loš film. Ne kontam na koju foru je taj film zaradio hrpu para. Iako traje samo 2 sata činilo mi se kao da je trajao vječnost. Ocjena -1!
zluschcane
Gledah ga i ja neki dan... i čudio sam se istoj stvari - na koju foru je uopće doživio neki uspjeh. Na IMDB-u je dobio 6.1/10, a ja mu ne bih dao više od 4 (nije baš za -1, Cane pobogu)![]()
Onako, blago je dosadnjikav... eto.
Janis
zluschcane
Gledah ga i ja neki dan... i čudio sam se istoj stvari - na koju foru je uopće doživio neki uspjeh. Na IMDB-u je dobio 6.1/10, a ja mu ne bih dao više od 4 (nije baš za -1, Cane pobogu)![]()
E, gledala sam ga i ja... sto reci... nista posebno... ali da sam gledala i vecih gluposti, jesam!
caneJanis
zluschcane
E, gledala sam ga i ja... sto reci... nista posebno... ali da sam gledala i vecih gluposti, jesam!
E nisam mogao dočekati kraj. Nije baš za minus 1 ali za čistu jedinicu. Kad neki film zaradi brdo para, i kad je kao napravljen u visokoj produkciji a razočara tako ne mogu mu dati bolju ocjenu.
Inače od vampirskih filmova preporučavam Bram Stoker's Dracula by F.F.Coppola. Definitvno No.1 vampir film.
Pa recimo Bal Vampira, Intervju s vampirom...
cane
zlusch
E nisam mogao dočekati kraj. Nije baš za minus 1 ali za čistu jedinicu. Kad neki film zaradi brdo para, i kad je kao napravljen u visokoj produkciji a razočara tako ne mogu mu dati bolju ocjenu.
Inače od vampirskih filmova preporučavam Bram Stoker's Dracula by F.F.Coppola. Definitvno No.1 vampir film. Pa recimo Bal Vampira, Intervju s vampirom...
zluschcane
zlusch
Inače od vampirskih filmova preporučavam Bram Stoker's Dracula by F.F.Coppola. Definitvno No.1 vampir film. Pa recimo Bal Vampira, Intervju s vampirom...
OK, kad bi ga gledali kroz prizmu boks-ofisa i ulupanih para, ajd... nek mu bude 2/10 od mene.
Inače, da si došao do kraja kao ja, kad bi počeli odjavni titlovi, zapitao bi se - bzzz, koji kur?
fuldstændigamok
Let the right one in
majaazdaja
gran torino...gledala prekjucer , prejeben film
de nek mi netko predlozi neki relativno novi i dobar apokalipticno- katastroficni -potresno -tzunamijski-bakterijsko-virusni film
bas mi doslo da tak sta gledam
cane
majaazdaja
de nek mi netko predlozi neki relativno novi i dobar apokalipticno- katastroficni -potresno -tzunamijski-bakterijsko-virusni film
bas mi doslo da tak sta gledam
Ima jedan takav samo evo izašao ovaj tjedan u američkim kinima, zove se Knowing.
Glavna uloga Nicholas Cage a režija odlični Alex Proyas.
Kritike su odlične. Jedva čekam da dođe kod nas u kina...
majaazdaja
majaazdaja
e nece...josh nema dobra verzija
adebisi-jug2seven pounds...al dobar je tek kad ti netko kaže prije gledanja da will smith umire na kraju filma i daje organe...onda je zanimljiv
lala
9 Songs
ima svega, ljubavna prica, sexa i dobre glazbe![]()
FrostPosudio sam film pa cu uskoro pogledati,nadam se da su tvoje rijeci tocne
Slumdog Millionaire - ne sjećam se kad sam vidio jednu tako dobru složenu priču na velikom ekranu.
Kapa dolje scenaristima![]()
tuxFrostPosudio sam film pa cu uskoro pogledati,nadam se da su tvoje rijeci tocne
Slumdog Millionaire - ne sjećam se kad sam vidio jednu tako dobru složenu priču na velikom ekranu.

adebisi-jug2meni je baš kraj najgluplji u filmu, zaronilo se u teški kliše iako ostatak filma uopće nije takavtuxFrostPosudio sam film pa cu uskoro pogledati,nadam se da su tvoje rijeci tocne
meni dobar film...ali ne toliko da dobije 8 oscara...i dobar mi je samo zbog kraja filma...tipični filmski kraj...ali ipak dobar...

kyx
Sex Drive![]()
k:">justice
Gran Torino,vrhunac Eastwoodove glume i režije,čista petača
lala
justice
potpisujem
fuldstændigamok
Ali deadpool je najcooliji marvelov lik ikad :O
morgan
Marley & Me gledati ako baš morate.
ili ako baš jako volite pse.
nedorečeno.zaobiđite
Frosthear, hear - klisej na kliseju, drama-drama-drama, dosadno, neinventivno, dosadno... da su nas barem zadivili specijalnim efektima - al nista ni od togaX-Men Origins: Wolverine - ne znam kako da iskomentiram film. Blaga katastrofa. Razočaralo me sve. Priča je loša. Deadpool je loš. Scenarij je užas.
stripi
The man from the earth
šta reći, predobar film. uglavnom čovijek priča priču kako je star 14000 godina i natjera te na razmišljanje da li je sve što znamo temeljeno se na nizu pretpostavki, slučajnosti i pretjerivanju
stripi
kad je bio na tv? gledala na dvd. volim takve filmove, bez puno preseravanja sa efektima i pucačinom
justice
DonQuijote
Film je ekranizacije knjige.
Roger EbertI understand the Star Trek science has never been intended as plausible. I understand this is not science fiction but an Ark movie using a starship. I understand that the character types are as familiar as your favorite slippers. But the franchise has become much of a muchness. The new movie essentially intends to reboot the franchise with younger characters and carry on as before. The movie deals with narrative housekeeping. Perhaps the next one will engage these characters in a more challenging and devious story, one more about testing their personalities than re-establishing them. In the meantime, you want space opera, you got it.
hyppolita
Martyrs (200![]()
Fenomenalna atmosfera, režija i gluma, odlična priča, scenarij bez patetike, brutalnosti ajme, ma uglavnom sve kako treba! PREPORUČUJEM, ali samo onima koji imaju želudac za takav žanr horora jer sam ja poslje jako teško sinoć zaspala, ostavlja neki jak dojam na čovjeka i potiče na razmišljanje!
Frost
Star Trek - budući da sam fan serijala, teško mi ostat objektivnim, no za svrhu ove teme, moram to biti. Evo nekih random misli (bez spoilera).
Majko moja, što je Leonard Nimoy ostario...
OK, ovako. Sviđaju mi se glumci. Zachary Quinto je savršen izbor za Spocka kojeg je odglumio OK. I Simon Pegg kao Scotty (I'm giving her all she's got, Captain!). I Anton Yelchin kao Čehov. I John Cho kao Sulu. Karl Urban kao McCoy možda i najviše, tim više što malo i liči na starog Bonesa. Sviđa mi se njihov humor i kemija koju ovi glumci imaju među sobom. Osjeti se tračak stare ST ekipe iz originalne serije, a svojom mladošću su franšizi dali onu novu energiju koja je ST-u bila neophodna.
bazooka_joeTesko to more biti dobro bez Uhure u topless sceni!

Frostslažem se apsolutno sa svim napisanim. da nis ti mali neki filmski kritičarStar Trek - budući da sam fan serijala, teško mi ostat objektivnim, no za svrhu ove teme, moram to biti. Evo nekih random misli (bez spoilera
).
Majko moja, što je Leonard Nimoy ostario...
OK, ovako. Sviđaju mi se glumci. Zachary Quinto je savršen izbor za Spocka kojeg je odglumio OK. I Simon Pegg kao Scotty (I'm giving her all she's got, Captain!). I Anton Yelchin kao Čehov. I John Cho kao Sulu. Karl Urban kao McCoy možda i najviše, tim više što malo i liči na starog Bonesa. Sviđa mi se njihov humor i kemija koju ovi glumci imaju među sobom. Osjeti se tračak stare ST ekipe iz originalne serije, a svojom mladošću su franšizi dali onu novu energiju koja je ST-u bila neophodna.
Sviđa mi se vrijeme kad se odvija radnja u filmu i svemir u tom vremenu. I kamera. I fotografija. Specijalni efekti su priča za sebe - vrhunski, akcijske scene su užitak za gledanje, a zvučni efekti...ajme majko, definitivno zaslužuju nominaciju za Oscara, pogotovo novi zvuk kretanja u warp i zaustavljanja iz istog.
NE sviđa mi se što nije više truda uneseno u razvoj odnosa među likovima. Priča je malo previše zgusnuta, da film traje jedno pola sata dulje, bio bi puno, puno bolji. I nakon filma, na putu do auta, sam nekako imao dojam da možda nešto nedostaje ovom filmu, a nisam bio siguran što. Al dobro, to sam samo ja![]()
Nemojte me krivo shvatiti - ovo je i dalje jedan vrlo dobar i zabavan film. 7.5/10, dosta svjež i inovativan pristup Star Treku![]()
Evo i komentar Rogera Eberta (boldano je ono što i mene najviše smeta):
Roger EbertI understand the Star Trek science has never been intended as plausible. I understand this is not science fiction but an Ark movie using a starship. I understand that the character types are as familiar as your favorite slippers. But the franchise has become much of a muchness. The new movie essentially intends to reboot the franchise with younger characters and carry on as before. The movie deals with narrative housekeeping. Perhaps the next one will engage these characters in a more challenging and devious story, one more about testing their personalities than re-establishing them. In the meantime, you want space opera, you got it.
Mladjoslažem se apsolutno sa svim napisanim. da nis ti mali neki filmski kritičar

cane
A pogledah i Push. Moj komentar na ovaj film se može sažeti u par stihova grupe Nickelback...It's too bad...it's too long...
kyxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
uljepšao si mi dan, na kikoša. ovo je u rangu boe protiv pitona. e al ovdje je i lorenzo lamas eeeeee zipa lorenzo lamas. špica
Mladjo
kyxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uljepšao si mi dan, na kikoša. ovo je u rangu boe protiv pitona. e al ovdje je i lorenzo lamas eeeeee zipa lorenzo lamas. špica
kako netko može financirati snimanje ovakve gluposti
Kakog li epskog filma

Dylan
cane
A pogledah i Push. Moj komentar na ovaj film se može sažeti u par stihova grupe Nickelback...It's too bad...it's too long...
Ajde, Push je bio zabavan...
alvation.
Barricadenemos lega sakriti govornu manu i do kurca!

Barricade
a iskreno i baleovo 'batman glas' preseravanje mi ide na kurac...
dr. zoidberg
El dia de le bestia - santiago segura(torrente) glumi drogiranog sotonjaru koji pokušava spasiti svijet od apokalipse, ma lik ipo
canedr. zoidberg
El dia de le bestia - santiago segura(torrente) glumi drogiranog sotonjaru koji pokušava spasiti svijet od apokalipse, ma lik ipo
Imaju titlovi?
legica_osda je dobar - je, da je mogao biti puno bolji - mogao je-PROROČANSTVO- odličan film
dr. zoidberg
Mladjo
legica_osda je dobar - je, da je mogao biti puno bolji - mogao je-PROROČANSTVO- odličan film
nake_rado
Fantastičan, jako mi se sviđa. Definitivno preporuka. The Number 23
">
DonQuijote„Brüno“
nake_rado
Pogledao napokon i I Am Legend
Dobar je film ali bi opet prije prepourčio 28 Days Later koji je tako slične forme.
morgan
Watchmen
iako mnogima nije baš sjeo mene je oduševila "tamna" strana svih heroja i superjunaka.odlično složen,solidno odglumljen i s ne previše spec. efekata.
morgan
Watchmen
iako mnogima nije baš sjeo mene je oduševila "tamna" strana svih heroja i superjunaka.odlično složen,solidno odglumljen i s ne previše spec. efekata.
Frost
Scena seksa - minus.
morgankad je to bilo? to nisam upratio...
">
Frost
The Hangover - ako ste se ikad napili do te mjere da se ne sjećate što se dogodilo prijašnje noći, ovaj film MORATE pogledat">
9/10jedna od boljih komedija u posljednjih... duuuuuuuugo godina
![]()
zluschFrost
The Hangover - ako ste se ikad napili do te mjere da se ne sjećate što se dogodilo prijašnje noći, ovaj film MORATE pogledat">
![]()
Čim se pojavi kvalitetan FXG ili axxo
tux
Meni je osobno bilo baš zanimljivo što je to bio tysonov tigar.

Frost
No, iskreno, ovaj film ne funkcionira samo kao takav film, već je i kao samostalna komedija stvarno dobra. Pohvale scenaristima na odličnim idejama, jer... ma jojmorate pogledat film da vidite kako je prošla ta noć, ahhaahhaah... ajme majko draga, kako sam se ja iskreveljio sad na film
![]()
![]()
bazooka_joe
Upravo odgledao District 9, kino rip, ali dobra slika i zvuk.
Mislim da ću potrošiti hrpetinu para kada dođe u naša kina, film je prejeben!![]()
adebisi-jug2
deja vu....preporučam...i odmah pitanje...jel netko skontao taj film? ...eo ja ga drugi put gledam i dalje ne kontam...molim vas da mi kažete rješenje![]()
Kupus
Jucer sam pogledao film Taken i film je odlican. Liku otmu kcerku ali na njihovu zalost nisu znali tko je lik. I dok on nju trazi po parizu roka sve sto mu stane na put. Stvarno se isplati pogledat pa uzivajte. Dole su vam DL link i titlovi.
O filmu sa IMDB
Trailer youtube HQ
Torrent mininova (450kbs) 700mb
Hrvatski titlovi
nake_rado
Kupus
Jucer sam pogledao film Taken i film je odlican. Liku otmu kcerku ali na njihovu zalost nisu znali tko je lik. I dok on nju trazi po parizu roka sve sto mu stane na put. Stvarno se isplati pogledat pa uzivajte. Dole su vam DL link i titlovi.
O filmu sa IMDB
Trailer youtube HQ
Torrent mininova (450kbs) 700mb
Hrvatski titlovi
Ma daj katastrofa, film je preprepreviše Steven Segal, Švarceneger i tako to.
Ako već hoćete pogledat film o trgovanju ljudima ovo je nešto predobro, gledao sam 2 puta, uvijek s hrpom ljudi, i uvijek ih se pola rasplače.
Trade
Mladjo
drage kokice...
javljam vam se povodom filma gangsteri.
film sam pogledao u kinu i mogu vam reći da je daleko recimo od "nepobjedivih", filma istog žanra. zapravo jedino što je dobro u filmu su deep i bale. može se pogledati ali ništa više od toga.
ocjena 6/10
Kupus
Sto vise reci osim jos jedne odlicne uloge Nicolas Cagea. Film se svakako isplati pogledati.
Dylanbazooka_joe
Upravo odgledao District 9, kino rip, ali dobra slika i zvuk.
Mislim da ću potrošiti hrpetinu para kada dođe u naša kina, film je prejeben!![]()
O da, jebenica![]()
Valja
DylanKupus
Sto vise reci osim jos jedne odlicne uloge Nicolas Cagea. Film se svakako isplati pogledati.
Nicolas Cage
Frost
G.I. Joe: Rise Of The Cobra - klišej na klišeju. Pogledati ako baš morate. 4/10

exHOP3onsamo ime kaže
">Frost
G.I. Joe: Rise Of The Cobra - klišej na klišeju. Pogledati ako baš morate. 4/10

caneNe moram!

akisstate of play - mito i korupcija u kongresmena dakle, skoro domaci film
http://www.imdb.com/title/tt0473705/
Monstrum
goodfellas![]()
gledo opet sinoć otvorenih usta. svi su sigurno gledali, a oni koji nisu odma u ćošak klečat na rđavim rajsneglama![]()
Eleonora
Law abiding citizen...Gerrard Butler...njam

EleonoraLaw abiding citizen...Gerrard Butler...njam

DylanEvo par filmova koje sam zadnje gledao:
Amelie
Tko nije još pogledao, bilo bi vrijeme![]()
Ed Wood
Burton. Naravno da je dobar.
Nuovo Cinema Paradiso
Klasik talijanski.
Det Sjunde Inseglet
Iliti The Seventh Seal. Klasik.
">
">exHOP3on
evo sad pogledo nastavak jednog "klasika", clerks 2, preporučuje se gledati sa partnerom/icom, ima malo elementa romantike pomiješane sa bestijalnošću, pardon, intervrstnom erotikom...
"That's Kelly and I am a Hot Stud"">
">
cane
Pogotovo Dogma.
morgan
uzgred, gledao netko Antichrist?
http://www.imdb.com/title/tt0870984/
Lars von Trier opet briljira,tematika strašna al izvrsno iskustvo pogledati ga

akis
District 9 über glupost. Obavezno ne pogledati!![]()
FrostMonstrum
goodfellas![]()
gledo opet sinoć otvorenih usta. svi su sigurno gledali, a oni koji nisu odma u ćošak klečat na rđavim rajsneglama![]()
Prejeben film, jedan od 10 najboljih filmova općenito ikad!
Eleonora
Law abiding citizen...Gerrard Butler...njam
Ako ti je to jedino mjerilo dobrog filma... onda ne znam
dr. zoidberg
a neki dan gledo Big Lebowski nakon dugo vremena - inače ne volim braću cohen ko redatelje ali lebowski je legendarni film. Od toga koliko je dude spaljen, zamjene identiteta, otirača , bolesnih legosa iz kuglane, lokanja white rašna i drugih spaljenih situacija...
Eleonora
Pojam filma su: Let iznad kukavičjeg gnjezda, Forrest Gump, Gospodar prstenova 1,2,3, Heroj, Kill Bill 1,2, Death proof, 300 ima ih još brdo...
Kodrann
NEMOJTE ga ić u kino gledat ako bude tamo igrao, gledajte po mraku i sa slušalicama ili dobrim ozvučenjem.
morganKodrann
NEMOJTE ga ić u kino gledat ako bude tamo igrao, gledajte po mraku i sa slušalicama ili dobrim ozvučenjem.
zanimljivo...ako neće igrati u kinu gdje će?
a mraka i dobrog zvuka u kinu nema?
pogledao sam trailer za film,pročitao par kritika i ne doima se loše.vele da je na istu foru kao i Vještica iz Blaira al sa nekakvim drugačijim krajem ili što već.
stoga - kino.zanimljivije je kad ti cura do tebe skoči u krilo nego kad ti doma to napravi žena
Kodranna i ne bih baš da mi cure skaču u krilo dok gledam film jer volim povatat detalje (filmske, ne ženske). i guess that's the faggot in me...
morganvele da je na istu foru kao i Vještica iz Blaira al sa nekakvim drugačijim krajem ili što već.
Barricade
trpaju pod horror,
morganBarricade
trpaju pod horror,
malo sam ga danas napreskokce pogledao i nema tu horrora.mislim da ljudi mješaju "suspens" i "horror" pojmove.za mene je horror kad na platnu prevladava crvena boja i iznutrice živih bića
DrugsBunnyKada smo već kod horora, zna li netko koji dobar koji bih mogao skinuti sutra za gledanje sa curom?
Kodrann
to ti je "gore". horror ima puno podžanrova, obrazuj se malo![]()
morganKodrann
to ti je "gore". horror ima puno podžanrova, obrazuj se malo![]()
"gore"? prvi put čujem...ajde bar sam nešto naučio.
ja sam inače stariji, u moje doba su bili samo horrori bez podžanrova...to je došlo kasnije.za mene je ovo sam odobar suspens film koji te drži "napetim".
Kodrann
the descent. britanski. imaš napetosti imaš i krvi. jedno od jačih horror ostvarenja u ovom mileniju
dr. zoidberg
Kodrann
the descent. britanski. imaš napetosti imaš i krvi. jedno od jačih horror ostvarenja u ovom mileniju
descent, ništa posebno običan hororčić, nekoliko butrica idu istraživat pećinu i zaskoći ih bića nalik smeagola koja cviće poput svinja, ni napeto a krvi uobičajno za takvu vrstu filma....
DrugsBunnydr. zoidberg
Kodrann
descent, ništa posebno običan hororčić, nekoliko butrica idu istraživat pećinu i zaskoći ih bića nalik smeagola koja cviće poput svinja, ni napeto a krvi uobičajno za takvu vrstu filma....
Uff ne bi se složio, film mi je bio genijalan.
Zahvaljujem se Kodrannu na preporuci.
Kutovi snimanja, atmosfera, svjetla i sve mi je bilo savršeno, stvarno je izvrstan bio.
Preporučam Profondo Rosso - nemam šta više za to reći nego remekdjelo
Frost
Surrogates - iako indirektno dobro opisuje ono što si već danas činimo, a ne samo što ćemo si činiti u budućnosti (a obožavatelj sam filmova s takvom tematikom), film me nije uspio zadiviti. Bruce Willis standardno dobar, CGI odličan, no scenarij i priča su dva mjesta gdje sve pada u vodu. Na trenutke smiješno predvidljiv film, na granici između gledljivog i dosadnog.
Pogledajte ako volite sci-fi, "apokaliptične" filmove ili Bruce Willisa. 6/10
morgan
Frost
Surrogates - iako indirektno dobro opisuje ono što si već danas činimo, a ne samo što ćemo si činiti u budućnosti (a obožavatelj sam filmova s takvom tematikom), film me nije uspio zadiviti. Bruce Willis standardno dobar, CGI odličan, no scenarij i priča su dva mjesta gdje sve pada u vodu. Na trenutke smiješno predvidljiv film, na granici između gledljivog i dosadnog.
Pogledajte ako volite sci-fi, "apokaliptične" filmove ili Bruce Willisa. 6/10
upravo odgledao.počelo vrlo dobro,sa zanimljivom tematikom da bi otišlo u predvidljivi krimić.mislim da se imalo prostora razmahat se maštom na sve strane.na koncu ispade ljubavna priča.
solidan, za ubit kakvo dosadno popodne al bez velikih očekivanja.
Frostž
Sorority Row - predvidljivo američko teen horor (lol) smeće. Izbjeći u što širem luku. 2/10
">
i pogledo sam X-Men -1 (iliti origins) i nekako mi je bolje sjeo nego ostali x menovi, ocjenjuem ga sa čistom desetkom...exHOP3on
sinoć ko čovjek na miru pogledo mamurluk, odlična komedija, one slike na kraju sam vrtio pol sata, pogotovo one iz dizalai pogledo sam X-Men -1 (iliti origins) i nekako mi je bolje sjeo nego ostali x menovi, ocjenjuem ga sa čistom desetkom...
Frost
ne bi ga ni ja gledao da me legica nije vodila![]()
morganbiraj neke koje se ne boje u kinu
Monstrumthe last house on the left - predobro, brutalno, napeto i predobro
lunalina
Bez brige Frost, neće te legica više nigdje voditi...pa ti biraj...
dr. zoidbergdanas el espinazo del diablo ili ti ga vražja kralježnica na htv2 jeben film
Kodrann
dr. zoidbergdanas el espinazo del diablo ili ti ga vražja kralježnica na htv2 jeben film
ma treba pogledat el dia de la bestia iliti dan zvijeri. tu glumi santiago "torrente" segura. e to je to![]()
dr. zoidberg
Kodrann
ma treba pogledat el dia de la bestia iliti dan zvijeri. tu glumi santiago "torrente" segura. e to je to![]()
gledo prije par mjeseci to samo torrente može odglumit, a i svečenik je lud ko šiba...
Malisha
Evo ja bi preporučio dva ipo sata dugi Transformers 2: Revenge of the Fallen
Gledao sam ga u kinu i vec jedno 3-4 puta kod kuce na devedeu, ludnica film, ima svega i treba imat živaca![]()
russellmali je legenda. neznam jeste gledali tropic thunder, ako niste nemojte. jedno 2 - 3 smiješne fore u cijelom filmu, ben stiller je definitivno bolji glumac nego scenarist i redatelj. taj film, imam osjećaj, ko da je neka interna sprdnja hollywoodskih glumaca. za normalan svijet totalno bezveze.role models-sasvim dobra razbibriga po ovom glupom vremenu,mali crnjo je zakon
dr. zoidbergdr. zoidberg
Kodrann
gledo prije par mjeseci to samo torrente može odglumit, a i svečenik je lud ko šiba...
joj zaboravih još onog lika ala vidoviti milan hahaha
KodrannŠTA? TORRENTE? DI?dr. zoidbergdr. zoidberg
Kodrann
brate meni ti je to posebno fora bilo jer sam odgojen na heavy metalu i sl. pa onda vidjet te spodobe u filmu ahaha... torrente je genije!
MladjoKodrannŠTA? TORRENTE? DI?dr. zoidbergdr. zoidberg
Kodrann
brate meni ti je to posebno fora bilo jer sam odgojen na heavy metalu i sl. pa onda vidjet te spodobe u filmu ahaha... torrente je genije!
DylanMalisha
Evo ja bi preporučio dva ipo sata dugi Transformers 2: Revenge of the Fallen
Gledao sam ga u kinu i vec jedno 3-4 puta kod kuce na devedeu, ludnica film, ima svega i treba imat živaca![]()
Da, treba imat živaca za Bayovo preseravanje, glupu radnju, eksplozije bez prestanka i onog kvazi glumca Šiju.
(500) Days Of Summer
Ljubavna priča koja to nije. Nešto originalno, izvrsno odglumljeno, fantastičan soundtrack, priča i stil radnje zanimljiv...
The Breakfast Club
Obavezna lektira za sve koji još nisu pogledali ovaj klasik iz 1985.
Moon
Koliko može biti zanimljiv film u kojemu jedan glumac pola filma provodi razgovarajući s robotom na mjesecu? Mnogo![]()
Paprika
Ukratko, anime o snovima. Tripovski film.
drazencro
netko filmove gleda zabave radi, netko od toga stvara cijelu filozofiju...revenge of the fallen, sasvim dobar film...za sve ostalo postoji život...
DonQuijotesjajna racionalizacija za gledanje bezveznih filmova!
Kodrann
damire pozdrav s balkana!
BarricadeKodrann
damire pozdrav s balkana!
pozdrav iz JEW yorka,sta ima care?![]()
bas sad malo razmisljam sta bih vam preporucio i skontah da ,iskreno receno, nemam pojma. u zadnja dva mjeseca sam pogledao brdo horrora sto azijskih,ovih,onih i sve je na isti kurac...bas nista ne odudara sto bih mogao izdvojiti...i btw, nemojte mi protiv Revenge Of The Fallena! Prvi je meni puno bolji,ali ROTF je zakon...naravno za onoga ko voli Transformerse.
e vidis, sjetih se jednog simpaticnog filma - Horsemen.
Dylan
/]Moon
Koliko može biti zanimljiv film u kojemu jedan glumac pola filma provodi razgovarajući s robotom na mjesecu? Mnogo![]()
dr. zoidberg
Dylan
/]Moon
solidan film
lega_jug2Defiance predobar film,radi se o židovima u bjelorusiji za vrijeme 2svj. rata koji pobjegnu u šumu i osnuju parizansku brigadu.
Mladjoatleti, atleti, mrzim one prljave svinje iz reala. a ono stoje helguera, cassilas i guti i prebiju ga na mrtvo ime
![]()
e to je film
DylanThe Last House On The Left
Kodrann
DylanThe Last House On The Left
znam da misiš na remake al ću namjerno pitat:
jel remake ili original?
jebovas aj malo istraživanja i poštovanja prema nečemu, nemojte samo gutat jeftina kapitalistička sranja bez žvakanja![]()
Monstrumnekako mi poznato ovo stalker i radnja filma. baš se pitam zaštoKodrannDylanThe Last House On The Left
znam da misiš na remake al ću namjerno pitat:
jel remake ili original?
jebovas aj malo istraživanja i poštovanja prema nečemu, nemojte samo gutat jeftina kapitalistička sranja bez žvakanja
pogledaj Stalker ako voliš SF i starije filmove

Frost
Stranger Than Fiction
Najbolji film Will Ferrella dosad![]()
Mladjoe kakav je 9? htio sam ga skinit ali nigdje torrenta
Mladjo
e kakav je 9? htio sam ga skinit ali nigdje torrenta
Frost
ne samo zato što nije tipično kreveljenje, nego i zato što je pokazao da nije komičar tipa Jim Carrey, već da je bona fide glumac i zna glumu![]()
caneFrost
ne samo zato što nije tipično kreveljenje, nego i zato što je pokazao da nije komičar tipa Jim Carrey, već da je bona fide glumac i zna glumu![]()
Ne diraj mi Jima. Jim je davnih dana pokazao da nije samo komičar te da može odlično odglumiti i neku dramsku ulogu.
Kodrann
caneFrost
Ne diraj mi Jima. Jim je davnih dana pokazao da nije samo komičar te da može odlično odglumiti i neku dramsku ulogu.
potpis, ali number 23 mu nije trebao...
heart3
The Proposal
http://www.imdb.com/title/tt1041829/
cane
A very bad Sandra Bullock movie. Totalno predvidljiv i nimalo smiješan. Inače volim Sandru ali mi ovo nikako nije sjelo.
Eleonora
Može se pogledat i film Ruska obećanja(Eastern promisses)...Viggo mi je super...
morgan
večeras se sjetih onog starog filma sa alienima u Alien Nation, gdje su prikazani sa svim ljudskim porocima.ako niste, pogledajte pa uporedite sa Districtom.
Mladjoinglourious basterds
tek ga sada pogledao i što reći? crni humor, atmosfera, emocije i parodija zapakirano u odličan film i 2 i po sata vrhunske zabave. ja sam oduševljen
ocjena 9/10 (10 za sada ide jedino za društvo mrtvih pjesnika, american beauty i ajd life as a house)
cane
Kao što sam i očekivao Law Abiding Citizen me nije razočarao. Odlična akcija s dva odlična glumca u glavnim ulogama. Preporuka pogledati u kinu!
DonQuijote
cane
Kao što sam i očekivao Law Abiding Citizen me nije razočarao. Odlična akcija s dva odlična glumca u glavnim ulogama. Preporuka pogledati u kinu!
ja pogledao u kinu, i nije mi bio ništa posebno. vrlo nategnuta i neuvjerljiva priča. ajd, solidno odglumljeno...
heaven_can_wait
Push
zerosto nešto poput Heroesa....
Eleonora
Tek sam jučer pogledala Walk the lineops:"> film je jako lijep, a glazba naravno genijalna...preporučujem pogledati, tj. tko još nije
![]()
Mladjo
spiderman 3
bože...
još jedno "remekdjelo" braće sema i ajvana raimia. film je toliko dosadan, nemaštovit i razvučen da je to za popizdit. nivo ovog superhero filma je otprilike ravan nivou megapopularne serije megapopularnog sema raimia - xene, super princeze, osvetnice i megaratnice. ove dvije hollywoodske izdrkotine u glavnim ulogama su toliko loše da imam osjećaj da bi zanimljivije bilo gledat neku predstavu u izvedbi dječjeg vrtića sunčica. kirsten "uh sva sam si super, slatkica i cijelo vrijeme imam jedno te isto lice" dunst i tobey "cijeli film izgledam ko peder a kad sam zao izgledam ko emo peder" maguire. katafakingstrofa
ocjena 0/10
caneI ovaj zadnji film Drag Me To Hell je bio jako loš pokušaj vraćanja na stare staze slave.
EleonoraTek sam jučer pogledala Walk the line
ops:"> film je jako lijep, a glazba naravno genijalna...preporučujem pogledati, tj. tko još nije
dr. zoidbergbad lieutenant - po meni najjača uloga nicholas cagea

EleonoraEvo neke preporuke i za božićne filmove: Polar Express-animirani, ali je odličan; Christmas Carol- film, ali Patrick Stewart kao E.Scrooge, Nightmare before Christmas-od Tim Burton-a, It´s a wonderful life-iz 1946...ima ih još...sad se ne mogu sjetiti..
...although it´s been said many times, many wayes,
merry Christmas to you
Eleonora
Evo neke preporuke i za božićne filmove: Polar Express-animirani, ali je odličan; Christmas Carol- film, ali Patrick Stewart kao E.Scrooge, Nightmare before Christmas-od Tim Burton-a, It´s a wonderful life-iz 1946...ima ih još...sad se ne mogu sjetiti.....although it´s been said many times, many wayes,
merry Christmas to you![]()
Brick Top
EleonoraEvo neke preporuke i za božićne filmove: Polar Express-animirani, ali je odličan; Christmas Carol- film, ali Patrick Stewart kao E.Scrooge, Nightmare before Christmas-od Tim Burton-a, It´s a wonderful life-iz 1946...ima ih još...sad se ne mogu sjetiti..
...although it´s been said many times, many wayes,
merry Christmas to you
Ako ćemo o božićnim filmovima, onda definitivno preporučujem "Beskrajan dan" iliti "Groundhog day" s Bill Murrayem. Mislim, nije doslovno božićni,
ali ima tu neku atmosferu.
To mi je općenito jedna od najboljih komedija.
Moira
GRAĐANIN OPASNIH NAMJERA!!!!!!
![]()
![]()
![]()
FrostMoira
GRAĐANIN OPASNIH NAMJERA!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Čuo sam da baš i nije nešto.
Eleonora
Pandorum- pgledat ako se mora![]()
(nisam htjela pretjerivat Eleonora
Evo neke preporuke i za božićne filmove: Polar Express-animirani, ali je odličan; Christmas Carol- film, ali Patrick Stewart kao E.Scrooge, Nightmare before Christmas-od Tim Burton-a, It´s a wonderful life-iz 1946...ima ih još...sad se ne mogu sjetiti.....although it´s been said many times, many wayes,
merry Christmas to you![]()
Dylan
U biti, sada sam se sjetio jednog filma koji sam gledao prije par mjeseci, Funny Games U.S. (također remake, australski je original), pa eto nova preporuka...
Kodrann
ljudi pogledajte Vertige. francuski hororac nove škole sniman na Risnjaku. prejebene lokacije i odlično napravljen "teksaški masakr" koljač...
Mother EarthKodrann
ljudi pogledajte Vertige. francuski hororac nove škole sniman na Risnjaku. prejebene lokacije i odlično napravljen "teksaški masakr" koljač...
http://www.24sata.hr/news/u-francuskom-hororu-ljude-ubijaju-deformirani-hrvati/150825/
dr. zoidberg
shutter - http://www.imdb.com/title/tt0482599/ - solidan hororčić s već prožvakanom temom ali dobar zaokret na kraju i zadnja scena je jebena....
Mladjo
drag me to hell je dobio 2 od mene zato što je ajd smiješno kad baba slini po onoj butri i cucla joj bradu. spidey je dobio 0 zato što nema apsolutno ništa zanimljivoga u 2 sata filma. imam novu kletvu: dabog da ti raimi svatove radio
Mladjoinglourious basterds
tek ga sada pogledao i što reći? crni humor, atmosfera, emocije i parodija zapakirano u odličan film i 2 i po sata vrhunske zabave. ja sam oduševljen
ocjena 9/10 (10 za sada ide jedino za društvo mrtvih pjesnika, american beauty i ajd life as a house)
dr. zoidberg
Eleonora
Pandorum- pgledat ako se mora![]()
ne bih se složio , svakako pogledat tko voli sf
6/10, solidan film i ništa više.
Mother Earth
http://www.imdb.com/title/tt1235124/
BiLo mi je zanimLjivo jer sam čitaLa knjigu pa me zanimaLo kako to izgLeda na fiLmu![]()
nake_rado
E recite mi neku komediju ali ne onako za smijanje nego za kreveljenjeZa pogledat s ekipom i tako to.
nake_rado
E recite mi neku komediju ali ne onako za smijanje nego za kreveljenjeZa pogledat s ekipom i tako to.
zendra
sinoć pogledao film bivšeg Madoninig muža pod nazivom "Rocknrolla" odličan, obavezno pogledati
cane
Svaka čast Sherlocku, ali Robertova najjbolja uloga definitivno ona u Tropic Thunderu.![]()

caneSvaka čast Sherlocku, ali Robertova najjbolja uloga definitivno ona u Tropic Thunderu.
Frost
E sad... svi koji su čitali sir Arthur Conan Doylea bi možda mogli biti malo razočarani načinom na koji je prikazan slavni inspektor.
DonQuijote
Neke su stvari i neki likovi postali kultni zbog određenog razloga i ne sviđa mi se kad u to dira. A zašto? Da se film ne zove "Sherlock Holmes", da se radi o nekom no-name detektivu, isti film ne bi utržio ni pola iznosa kojeg je utržio. Zato "Sherlock Holmes", zato "Die hard 4", zato "Batman Returns" i "Batman: The Dark Knight", itd.
Mladjo
evo da preduhitrim caneta i don quijotea koje sretoh u kinu...![]()
konačno pogledao i taj famozni avatar i mogu slobodno reći da sam oduševljen. čitam tu neke komentare da se ljudima ne sviđa "jednostavnost" filma. ne znam ni što ste očekivali od filmskog spektakla koji traje 2,5 sata? s obzirom o kakvoj se vrsti filma radi, po meni ima sasvim pristojnu poruku i baš udara po američkoj osvajačkoj politici. samo džabe je cameronu to bilo snimat, čisto sumnjam da su glupi ameri "got a point". Na izgled filma je potpuno suvišno trošiti riječi, zbog toga, mora se priznati, malo pati i karakterizacija likova ali i sama gluma. iskreno mi je drago što film nisam gledao u 3D tehnologiji, mislim da se nebi toliko uživio i samo bi se nabrijavao na te dijelove filma. ne znam jeste skužili par sitnica koje su možda čak i poveznice s titanikom; glavni lik se zove jake, tamo je bio jack. volim te zamjenjuje izraz i see you što je jedan od stihova udarne pjesme iz titanika i tako još par stvarčica. dal je to namjerno ili samo ja imam bujnu maštu samo cameron zna.![]()
ocjena 9/10

Mother Earth
http://www.imdb.com/title/tt0380510/
cane
Mother Earth
http://www.imdb.com/title/tt0380510/
Pa ovo još nije ni izašlo. Jel to preporučuješ da treba ići gledati ili si gledala već?
bazooka_joeStogod mislili,ovo je vrlo ozbiljan film (na trenutke smijesan) sa najboljih 6 minuta spike u Van Dammeovoj karijeri; ono,gane te,ali zaozbiljno. Tople preporuke!
Dylan
E kada sam ja preporučio taj film....![]()
Malishato je poruka za sve vas korisnike fejsbaća, twitaća i ostalih sranja. sad se lijepo družite a za par godina ćete za medu dat da vas neki debeli smrad jebe u dupeGamer
Neobican film, pomalo brutalan i težak ga gledat. Svida mi se, ima akcije, seksa, šta jos fali xD
DylanThe Men Who Stare at Goats
Cijelo vrijeme dok sam gledao ovaj film mislih kako su ga braća Coen napravila. Meni na tragu Burn After Reading
DonQuijote
pogledao jučer "The Departed". sjajan film s odličnom glumačkom postavom: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Alec Baldwin i maestralni Jack Nicholson. 2 i pol sata odlične, sirove i brutalne priče o pokvarenim i undercover policajcima. preporučujem!
http://www.imdb.com/title/tt0407887/
adebisi-jug2jel neko gledao book of eli? ...kontam pogledat to...ako zbog ničeg...onda zbog denzela...
Svebor
btw, pogađate li o kojoj je knjizi zapravo u filmu riječ?!
Svebor
svi koji su igrali Fallout 3 će prepoznati nekoliko prekopiranih kadrova pejzaža te će u njima uživati. ja jesam barem.![]()
priča i radnja su pomalo nedorađeni, konačni zajeb negativca u fabuli je neloš, ali ništa posebno, svi nose sunčane cvike, živa bića u filmu su ljudi, kanibali, štakori, ubijena mačka i žohari, elementi tragedije uz nadu za bolje sutra, bla, bla...
ništa spektakularno, ali za utući vrijeme sasvim u redu. preporučam za pogledati u pauzi između igranja neke od videoigara iz fallout serijala.![]()
Stella1989Svebor
Možda...Biblija ili The Road?
exHOP3on
e baš sam to reko neki dan bratu da mi se čini ko da je film o falloutu (bar u najavi) sad ću ga morat pogledat...
Svebor
Stella
Možda...Biblija ili The Road?
Svebor
da, riječ je o bibliji... malo je pljuju, malo je hvale. alkatraz pres.![]()
ali ne kužim na što si aludirala s ovim "the road"? čujem da ima hepi end. upravo sam ga skinuo i idem ga pogledati. volim hepi end![]()
Stella1989
Čujem da neki smatraju da je nastao pod direktnim utjecajem knjige "The Road" (Cormac McCarthy) i vizualno ih podsjeća na istoimeni film.
dr. zoidbergthe fourth kind - http://www.imdb.com/title/tt1220198/ - dopao mi se bio istinit ili ne
dr. zoidberg
evo malo filmova po novelama stephena kinga na kojim sam utrošio vrijeme:
it - http://www.imdb.com/title/tt0099864/ - bojao sam se tog klauna ko pican, al nije mi ga ni sad bilo svejedno gledat
The Langoliers - http://www.imdb.com/title/tt0112040/ -
maniche
Gledao book of eli i the road...book of eli ništa posebno ali the road..baš me se dojmio film..jako vjerna atmosfera..onako baš jeziv film..brr
Eleonora
Evo sam pogledala Pokojne(The Departed), moramo reći da je film IZVRSTANčista 5 , oduševljena sam, stoga ga svakako treba pogledati ako već niste...
DonQuijote
Eleonora
Evo sam pogledala Pokojne(The Departed), moramo reći da je film IZVRSTANčista 5 , oduševljena sam, stoga ga svakako treba pogledati ako već niste...
i ja sam bio oduševljen, ali sam onda čuo da je hongkonški original još puno bolji, zove se "internal affairs", pa se već danima spremam i njega pogledati: http://www.imdb.com/title/tt0338564/
dr. zoidbergNarednik James - http://www.imdb.com/title/tt0887912/ - isprva mi se nije dalo ni počinjat ga gledat zbog tematike amera i iračana, al iznenadio me, mnogo dobar
Mother Earth
DonQuijote
Eleonora
i ja sam bio oduševljen, ali sam onda čuo da je hongkonški original još puno bolji, zove se "internal affairs", pa se već danima spremam i njega pogledati: http://www.imdb.com/title/tt0338564/
ČuLa i ja to, aL ipak ne bih gLedaLa, dovoLjno su me zadovoLjiLi Mark, Leo, Jack i Matt![]()
EleonoraEvo sam pogledala Pokojne(The Departed), moramo reći da je film IZVRSTAN
čista 5 , oduševljena sam, stoga ga svakako treba pogledati ako već niste...
žaklyna
http://www.imdb.com/title/tt0795368/
DonQuijote
Eleonora
DonQuijote
DonQuijote
Eleonora
pogledao i ostao razočaran! naime, sva mi je radnja zbrda-zdola, neke situacije i postupke uopće ne bih skužio da nisam gledao "the departed" gdje je priča puno bolje ispričana.
otegotna okolnost je i ta što su mi svi slični, pa dok sam skužio otprilike tko je tko prošlo pola filma!![]()
uglavnom, "the departed" mi je puno bolji.
DonQuijote
DonQuijote
Eleonora
pogledao i ostao razočaran! naime, sva mi je radnja zbrda-zdola, neke situacije i postupke uopće ne bih skužio da nisam gledao "the departed" gdje je priča puno bolje ispričana.
otegotna okolnost je i ta što su mi svi slični, pa dok sam skužio otprilike tko je tko prošlo pola filma!![]()
uglavnom, "the departed" mi je puno bolji.
dr. zoidbergA Serious Man - http://www.imdb.com/title/tt1019452/ - ništa posebno, štoviše ne znam čemu nominacija za oscar..
dr. zoidberg
Daybreakers - http://www.imdb.com/title/tt0433362/ - moš ga pogledat bez beda, a opet nemoš vjerovat kolko je glup

Kodrannne znam, od svih nominiranih filmova jedino ASM je uz basterdse i district 9 nešto malčice više od gledljivog. ostalo je objektivno bljuzga, na čelu s avatarom
FrostKodrannne znam, od svih nominiranih filmova jedino ASM je uz basterdse i district 9 nešto malčice više od gledljivog. ostalo je objektivno bljuzga, na čelu s avatarom
pogledajte The Hurt Locker, također jedan kod kandidata.
po meni, barem od ovih filmova koje sam dosad pogledao, možda i najjači kandidat za Oscara
manicheTakođer preporučujem hurt locker..odličan film.
manicheE sorry kordmann al ostala mi u glavi tvoja rečenica kako te ljudi doživljavaju kao intelektualca i jebote di god pogledam,tvoji upisi se jednostavno ne podudaraju s tim
i svaki put se opalim smijat.
Film je meni odličan, tebi je gledljiv. nema potrebe da me ispravljaš,ne?
Također, jučer gledao everybody's fine s de nirom..u nedostatku dobrih filmova, zanimljiv uradak za jedno nedjeljno popodne.
ne znam, od svih nominiranih filmova jedino ASM je uz basterdse i district 9 nešto malčice više od gledljivog. ostalo je objektivno bljuzga, na čelu s avatarom
nake_radomeni je više neloš nego dobar. britanci bolje nek se drže komedija...Children Of Men
Dobar film, ništa pretjerano, ali sviđa mi se.
snaša
http://www.imdb.com/title/tt1188996/
Inače nisam baš neki ljubitelj "blolivudovih" filmova ali ovaj me oduševio..
morgan
Legion (2010)
ne gubite vrijeme.čekaš 2 sata da se nešto počne događati i na koncu ništ.viuielno ništa osobito,tematski već prožvakano.
cane
morgan
Legion (2010)
ne gubite vrijeme.čekaš 2 sata da se nešto počne događati i na koncu ništ.viuielno ništa osobito,tematski već prožvakano.
Meni je solidan film. Da sam očekivao puno više, jesam. A da je sad baš loš i nije.
Mladjo
fantastično je kad otkriješ kraj novog filma kojeg vjerojatno nitko još nije gledao.![]()
pa rade jebem mu život nije ti prvi put
caneCorey Haim, preminuo je rano jutros od posljedica predoziranja...
Metalucifer
shutter island - dobar...ugodno me iznenadio
Metalucifer
dr. zoidberg
ne sumnjam da je dobar, po meni di caprio nema loš film, u biti najbolji glumac od ovih nazovimo ih modernih, bolji je i od j.deppa i r.crowa
caneMetalucifer
Shutter Island solidan film. Mene nije iznenadio baš. Zaplet i rasplet već viđeni u mnogim filmovima prije. Jedino me iznenadio red za karte u kinu.
Metalucifer
caneMetalucifer
Shutter Island solidan film. Mene nije iznenadio baš. Zaplet i rasplet već viđeni u mnogim filmovima prije. Jedino me iznenadio red za karte u kinu.
dobro,kuzim te...i iskreno takva radnja je vec vidjena milijun puta i u video igrama tipa Silent Hill,bla bla...ali ako ga usporedim sa ostalim gluparijama koje se serviraju gledateljima ovo je premija.

Mladjo
pogledao konačno hurt locker i skužio već negdje nakon 20-ak minuta filma da se radi o teškom razočaranju i vjerojatno najlošijem najboljem filmu koji sam gledao. ne vidim drugog razloga za dodjeljivanje oscara ovom filmu osim glupog američkog populizma i politikanstva. ako već filmove nisu ocijenjivali po njihovoj stvarnoj kvaliteti i nekim normalnim referencama onda bolje da su oscara dali filmu precious, jer problem te jebene amerike nije irak i afganistan nego socijala. predviđam da će za 20-ak godina inglorious basterds i district 9, pa čak i avatar kao nešto novo, biti klasici dok će ovaj i više nego prosječan film pasti u zaborav.
ocjena 6/10
dr. zoidbergzapravo kad pogledaš, dosta filmova akcijske tematike je takvo. u district 9 onaj majstor malo i zajebe stvar ali vjerojatno zato što je neki nizozemac a ne amernije hurt locker ništa posebno, ali nije me ni avatar ništa dojmio, da nije tolko o njemu pričano možda bi mi se više svidio.
ali nema li ni avatar nešto američkog glorificiranja poput toga da glavni heroj dođe kako bi ratova s domorocima s kojima se skompa na kraju posebno s domorotkinjama i onda kao svaki amer spasi stvar iliti ga na američkom saves the day...
caneAvatar je zaslužio definitivno oskara ako zbog ničeg drugog onda zbog svoje inovativnosti.
dr. zoidberg
ali nema li ni avatar nešto američkog glorificiranja poput toga da glavni heroj dođe kako bi ratova s domorocima s kojima se skompa na kraju posebno s domorotkinjama i onda kao svaki amer spasi stvar iliti ga na američkom saves the day...
manicheHurt je pobrao oscare čisto politički i to je valjd jasno..
ipak je film o američkim sinovima koji se bore za demokraciju dok avatar udara na amaričku ekspanzivnu politiku.
partibrejkerica
manicheHurt je pobrao oscare čisto politički i to je valjd jasno..
ipak je film o američkim sinovima koji se bore za demokraciju dok avatar udara na amaričku ekspanzivnu politiku.
Točno!!!!!
A što se Avatara tiče preporučam vam da pogledate ovo i nasmijete se od srca:::
http://www.southparkstudios.com/guide/1313/
">Mother EarthJeste vi gLedaLi Rec i Rec 2?
FrostIron Man 2 - nakon vrlo zanimljivog prvog dijela, dočekao sam (jedva) i drugi. I ostao razočaran.
Scenarij je sranje. Priča je sranje. Akcijske scene prekratke. Odnosi među likovima nerazrađeni.
Scarlett Johansson koja mlati likove - nenadjebivaWar Machine-ov oklop - fantazija
![]()
Ne znam što da kažem o ovom filmu. Tipična hollywoodska priča, napraviš odličan prvi, pa mlaki drugi, i usereš sve s trećim, ili kako ja volim reći, X-Men ili Spiderman sindrom. 6/10, pogledajte ako želite, ako ste fan Iron Mana podignite slobodno ocjenu za 1 do 2.
morgan
@frost- sad si me doveo u dilemu.neki dan sam pročitao kritiku za Ironmana i sami superlativi.pohvalili dobre dijaloge i sve tako neke stvari...ništa,morat ću sam pogledat.
nije da ti ne vjerujem...![]()
manichedr. zoidberg
može se to i tako shvatiti ali osnovna priča filma je kapitalizam, glad za resursima i što je amerika spremna učiniti po tom pitanju, znači razjebat planetu ako treba..
one škole za engleski jezik na pandori su valjd asocijacija na "demokratiziranje" islamskog svijeta...zapravo njihovo shvaćanje da su jedini ispravni i da svi moraju biti poput njih.oni te žele spasiti tako da te nauče engleski jezik i hip-hop valjd..
naravno jedan amer se ipak pobuni i sjebe šefove...usamljeni junak..i on je heroj priče..poruka "nismo svi jednaki"...
tako sam ja barem film doživio.
cina
e frost a sta je s nama koji se ne palimo na skarlet (ili sam jedina ?) ??? jel vrijedi pogledat ?
![]()
russell
evo a meni je npr hurt locker 1000x bolji od avatara koji po meni osim efekata nema ništa,ali ništa,priča o indijancima i kaubojima snimljena prije 50 godina i isprazni dijalozi i monolozi, ne vidim neko ruganje i prozivanje amerike i njihove gladi za resursima nego kauboja koji kako je dr. rekao, amera koji spasi stvar
i po vama je onda svaki ratni film politički film,pa ovaj je barem drugačiji,bez nekog nametnutog patriotizma nego o liku kojem je lakše ić razjebavat bombe nego kupovat corn flakes
maniche
...a ako je tebi promakla osnovna poruka filma, onda šta da ti ja kažem.ti si prvi od kojeg to čujem.
dr. zoidbergA Serious Man - http://www.imdb.com/title/tt1019452/ - ništa posebno, štoviše ne znam čemu nominacija za oscar..
Bojothe invention of lying.... fora komedija o čovjeku koji je rekao prvu laž na svijetu
![]()
![]()
gaap
The human centipede - totalna boleština!!
Mother Earthgaap
Jooj, Legica mi je nedavno traiLer pokazaLa... bojim se to pogLedat (aL budem naravno), fuj fuj boLeština
Mother EarthIz naziva mi je sve jasno
Chule
The Girl with the Dragon Tattoo je prvi dio Milenium triologije. ostala dva su The Girl Who Played with Fire i The Girl Who Kicked the Hornet's Nest.
preporuka za sva tri dijela
Bojo
the invention of lying.... fora komedija o čovjeku koji je rekao prvu laž na svijetu![]()
![]()
i the book of eli....sad pogledao....
Mother Earth
gaap
Jooj, Legica mi je nedavno traiLer pokazaLa... bojim se to pogLedat (aL budem naravno), fuj fuj boLeština
![]()
deer_hunterkakav je novi Robin Hood?
Dylan
Mother Earth
gaap
![]()
Evo sada ga pogledao. Glup, jako glupo, ali ima taj neki bolesni psihološki učinak. Uglavnom, pogledati![]()

snaša
deer_hunterkakav je novi Robin Hood?
Sinoć smo ga odgledali u kinu...meni je fantastičan..sasvim neka druga priča, realan.
Glumci su stvarno opravdali svoje oskare.
heart3Pogledala neki dan The Pursuit of Happyness.
Preporučujem.
http://www.imdb.com/title/tt0454921/
caneheart3Pogledala neki dan The Pursuit of Happyness.
Preporučujem.
http://www.imdb.com/title/tt0454921/
Odličan je Pursuit. A ako ti se on svidio imaš još jedan koji je radila ista ekipa, Will i redatelj Muccino. Radi se o Seven Pounds.
maniche
da dodam..gledao kick ass.
po najavama sam očekivao komediju di štreberi glume junake na komičan način..
priča obećava, rating na IMDB-u odličan.
zapravo sam dobio klinku od 11 god. koja kolje sve od reda.ne znam dal je to komedija ili kill girl od tarantina..
čudan film..ja sam se uglavnom razočarao..kažem, baš sam se nabrijao na štrebere koji izigravaju superheroje i prave pizdarije.
dr. zoidberg
maniche
da dodam..gledao kick ass.
po najavama sam očekivao komediju di štreberi glume junake na komičan način..
priča obećava, rating na IMDB-u odličan.
zapravo sam dobio klinku od 11 god. koja kolje sve od reda.ne znam dal je to komedija ili kill girl od tarantina..
čudan film..ja sam se uglavnom razočarao..kažem, baš sam se nabrijao na štrebere koji izigravaju superheroje i prave pizdarije.
meni film teška sprdnja, mala kolje sve u 16. nije film za djecu.. preporučio bi da se pogleda uz to soundtrack vrlo dobar..
Metaluciferavatar - govno nad govnima...8 godina za takvo smece...ocaj!
legion - sraaaaaaaaaaanjeeeeeeeee !!!!!!!!!!
Svebor
ok, ovo je topic za preporuku filmova, a ne za pljuvanje...![]()
ali da se nadovežem kako je princ perzije malo jača produžena verzija ksene ili herculesa. kako bilo, fino sam se nasmijao na nekoliko scena hehe
SveborMetaluciferavatar - govno nad govnima...8 godina za takvo smece...ocaj!
ok, ovo je topic za preporuku filmova, a ne za pljuvanje...
Metalucifer
SveborMetaluciferavatar - govno nad govnima...8 godina za takvo smece...ocaj!
ok, ovo je topic za preporuku filmova, a ne za pljuvanje...
ok care, hvala na prosvjetljenju...ja sam i preporucio izbjegavanje ova dva smeca.
dr. zoidbergUnthinkable - http://www.imdb.com/title/tt0914863/ - samuel. l. jackson muči teroriste za dobrobit SAD - a
dr. zoidberg
Mr. Nobody - interesantan film, nešto slično domino efektu samo 5x uvrnutiji i teži za skontat ako sam ga uopće skonto..
zeros
dr. zoidberg
Mr. Nobody - interesantan film, nešto slično domino efektu samo 5x uvrnutiji i teži za skontat ako sam ga uopće skonto..
eto, na tvoju preporuku pogledah danas film Mr. Nobody....film je ok, ali upravo to, teško za skužit...dva sata mulim ko idiot i ništa ne mogu povezat, da bi mi kao na kraju filma sve trebalo biti jasno...
ne znam je li mi jasno.![]()
Ugl, preporuka...
Dylanveć mi se sviđa
Cemetery Man
Ili u originalu Dellamorte Dellamore, rađen prema stripu Dylan Dog, priča o zombijima i ljubavi. 5/5
dr. zoidberg
Metalucifer
PREDATORS - odlican! lagan homage prvom filmu,odlicna prica,jako dobra glumacka ekipa na celu sa Laurence Fishburneom koji je savrseno odigrao svoju ulogu! nova 3 predatora izgledaju genijalno...'klasicni' predator = car careva! sve u svemu, moja preporuka svima,a narocito zagrizenim fanovima.
Mother Earth
Predatori!
Mother Earth
Eto ja sinoć pogLedaLa i super mi je. Naravno da je u kinu još i boLji doživLjaj pa onoA nemoj imat veLika očekivanja, onda ćeš reć da ti je Loš xD
caneMother Earth
Eto ja sinoć pogLedaLa i super mi je. Naravno da je u kinu još i boLji doživLjaj pa onoA nemoj imat veLika očekivanja, onda ćeš reć da ti je Loš xD
Ma šta loš. Predobar je. U rangu jednice definitvno.
plavusaaINCEPTION
meni preeeee dobar
Svebor
plavusaaINCEPTION
meni preeeee dobar
što bude sa zvrkom na kraju filma?!možda bude razrješenje nakon odjavne špice ali nisam ostao toliko dugo...
Svebor
zanima me centurion koji dolazi u kina...
DonQuijote"kao rani mraz" by đ. balašević
Lannea
DonQuijote"kao rani mraz" by đ. balašević
Jedva čekam da ga pogledam...
Svebor
iskreno, očekujem nastavak...
Metalucifer
Svebor
iskreno, očekujem nastavak...
Predators 2 je vec najavljen od strane Rodrigueza.
cane
E da još mogu ubaciti Švarciku i Dani Glovera u nastavak...
DakotaThe Experiment.
Snažan, dubok i psihološki. Totalno primijenjivo na ono što doista i živimo.
">imam pitanje za vas koji su gledali. iako sam nakon 20 minuta gledanja točno predvidio cijeli plot filma (da je di caprio zapravo lud), zadnja rečenica u filmu je ta kojom se ipak ostavlja prostora nekom dumanju i mogućem dvostrukom tumačenju. ako se sjećate: "jel bi radije umro kao dobar čovjek ili živio kao monstrum?". 1. teorija: laedel se pravi da je teddy i želi da ga lobotomiraju jer ne može više tako živjeti (to je ispravno i to se zapravo na kraju dogodilo).
2. (moja) teorija: teddy je stvarno teddy, sve što je čuo o shutter islandu kroz film je istina, na kraju je skužio da ne može nikako pobjeći sa otoka pa se prepustio ovima da ga ubiju i na kraju ironično priupitao chucka (koji je svo vrijeme u dealu sa ovima) jel bi radije umro kao dobar čovjek (on, teddy) ili živio kao monstrum (svi ostali na otoku koji izvode eksperimente na ljudima). i još na kraju u zadnjoj sceni svjetionik. jesam ja jedini koji je na kraju prihvatio i to kao jednu od opcija?!
http://screenrant.com/shutter-island-spoilers-discussion-vic-46052/2/
fora link, objašnjavaju se brojne sitnice kroz film koje zapravo imaju veliko značenje.
manicheubili bi ga zato da ne otkrije tajnu nikome o pravoj istini što se događa na otoku! a on se prepustio tome jer je skužio da s otoka neće nikad moć pobjeći. i zato on na kraju ovom postavlja ironično pitanje dal je bolje umrijet kao dobar čovjek (on) ili cijeli život biti životinje (oni)hm,njemu je kolega dodjeljen na početku,znači od početka je sve namješteno a on lud..
jedino ako misliš da bi ga ubili zato što se uspio lječit pa je glumio da nije...al ne znam zašto bi ga zbog toga ubili..ne sjećam se više detalja...
manichesve stoji. i sve u filmu je logično kad saznaš rasplet. ali ipak kraj nije potpuno jednosmjeran i jasan. ostaje ipak zbog te zadnje rečenice prostora za razmišljanje.al koliko sam ja skužio,pola tih dogadjaja su namješteni ili produkt njegove mašte.
sve je bilo izrežirano po onome što je on govorio prije nego su mu dodjelili ulogu inspektora.to je bio dio terapije..
tux
Open Your Eyes
Ja neznam šta sam ja radio kad ovo nisam pogledao prije.Filmčina i po.
russelllega me nagovorio da odem gledat resident evil 4,tj ovaj novi i moram reć da se ne sjećam jesam ikad ovako loš film gledo, rađe bacite tih 20kn neg to ić gledat,katastrofa
manicheKao ljubitelj RE serijala( i igara i filmova) mogu reći da je film teško smeće.
bjedni pokušaj spajanja ma3xa re-a, debilne scene borbe, debilna atmosfera, debilna gluma mile...ma fuj.
Metalucifer
vjerujem da se executioner pojavi na 10-ak sekundi iliti onoliko koliko se vidi u reklami za film...jesam li u pravu?
manicheMetalucifer
vjerujem da se executioner pojavi na 10-ak sekundi iliti onoliko koliko se vidi u reklami za film...jesam li u pravu?
u jednoj je sceni, ubiju ga vrlo brzo.
morgan
preporuka je ali za zaobići
http://www.imdb.com/title/tt1017460/
ono što je viđeno u traileru daje naslutiti da se radi o nekom super napetom filmu al cijeli dojam je da se nije moglo odlučiti hoće li se to dogoditi.ne bih ga mogao svrstati ni u jedan žanr - osim u onaj dosadni,da postoji - i doista je pravi gubitak vremena.ima tu nekih moralnih dvojbi i to al sve je već bolje razrađeno u nekim boljim filmovima.
dr. zoidbergtux
Open Your Eyes
Ja neznam šta sam ja radio kad ovo nisam pogledao prije.Filmčina i po.
e da to je filmčina, a ne onaj remake s tomom scijentologom
SomeoneIgrom slučaja (otkud vam to da ja volim crtiće
) pogledao sam Toy Story 3. Stvarno ne znam kako tom Pixaru uspijeva da odraslog čovjeka rasplače zbog komada plastike... ima par scena koje se ne bih posramili ni ozbiljni igrani filmovi...ma crtić je za 10/10, remekdjelo koje me vratilo u mlađe dane kad sam gledao jedinicu i dvojku...neka vas činjenica što se radi o crtanom filmu ne zavara, film je odličan, ja sam sat i pol uživao
maniche
Bez obzira na to kojim su dobnim uzrastima namjenjeni, crtiće pixara treba pogledati svatko.
to su remek djela.
Bostjan
Godfather je zakon...............
Frost
Dvojka je možda i bolja.
Leteci mungos
The road [2009.]
http://www.imdb.com/title/tt0898367/
Tko voli filmove postapokalipse, ovo je jedan predivan primjerak takvog filma. Film je snimljen prema knjizevnom predlosku koji je osvojio Pulitzera. Dva i pol sata napetosti, nakon gledanja filma ce vam doci da istrcite na ulicu i ljubite sve oko sebe - bica, stvari, pojave...
P.S. Ovaj film NIJE sve ono sto je The book of Eli (citaj: hrpa hollywoodskih akcijsko-manekensko-religioznih gluposti)
Leteci mungosThe road [2009.]
http://www.imdb.com/title/tt0898367/
Tko voli filmove postapokalipse, ovo je jedan predivan primjerak takvog filma. Film je snimljen prema knjizevnom predlosku koji je osvojio Pulitzera. Dva i pol sata napetosti, nakon gledanja filma ce vam doci da istrcite na ulicu i ljubite sve oko sebe - bica, stvari, pojave...
P.S. Ovaj film NIJE sve ono sto je The book of Eli (citaj: hrpa hollywoodskih akcijsko-manekensko-religioznih gluposti)
DonQuijote
Bostjan
Godfather je zakon...............
Frost
Dvojka je možda i bolja.
nikad se nisam mogao odlučiti između jedinice i dvojke, potpuno su različiti filmovi, a oba jako dobri!
Sir Williamhow to train your dragon.. predivno nešta.. u rangu najboljih pixarovih..
dr. zoidberg
in Bruges - http://www.imdb.com/title/tt0780536/- inače nisam fan colin farella štoviše nema mi ni jedan dobar film, al ovaj je poprilično dobar, polu ozbiljan ali puno više smješan, posebno njegovo nabrijavanje na patuljke..![]()
Sir William
how to train your dragon.. predivno nešta.. u rangu najboljih pixarovih..
123456
insepšn - obavezno probati!![]()
dr. zoidberg
123456
ma ne mogu se otet dojmu da je precijenjen, glumačka ekipa odlična i sve to lijepo izgleda al mu ne bi dao ocijenu 5/5.
plavusaa
dr. zoidberg
123456
ma ne mogu se otet dojmu da je precijenjen, glumačka ekipa odlična i sve to lijepo izgleda al mu ne bi dao ocijenu 5/5.
Meni je presavrsen, jedan od najboljih![]()
Mladjo
glupim amerima toliko svidio da su ga morali sinkronizirati.
morgan
Mladjo
glupim amerima toliko svidio da su ga morali sinkronizirati.
ne znam za sinhroniziranje al planiraju snimiti američku verziju...trenutno traže idealnu glavnu glumicu
Mladjo"Män som hatar kvinnor" (muškarci koji mrze žene)
http://www.imdb.com/title/tt1132620/
marinapz
the joneses- meni bas dobar film, za zamislit se malo nad ovim nasim materijalnim drustvom!
http://www.imdb.com/title/tt1285309/
tux
Evo pogledao napokon Inception
Odlican film,to je pravi film kad na kraju samo zbunjeno gledaš.
Nadao sam se da će zvrk past na kraju![]()
DonQuijote
napokon pogledah toliko hvaljeni "inception", i mogu reći da sam ostao poprilično razočaran! unatoč zanimljivoj ideji i dobroj glumi, već negdje na polovici filma mi je postalo dosadno, jer sam imao dojam da gledam neki film jackiea chana, samo puno manje zanimljiv. puno nekog jurcanja, tučnjave i pucnjave; radnja prilično pravocrtna i predvidljiva, bez nekih obrata; i onda sve to traje traje traje...
s obzirom na očekivano, šteta filma i šteta potrošenog vremena na gledanje.
vesnica
http://www.imdb.com/title/tt1124373/
Evo prepopruka za serija,dobra je
DonQuijoteE tu si u pravu,baš sam to pomislio kad su počeli ubijat sve okolo u stilu čaka norisa,ali priča ipak izvlači film i mogu prebolit tu akciju.
tux
Evo pogledao napokon Inception
Odlican film,to je pravi film kad na kraju samo zbunjeno gledaš.
Nadao sam se da će zvrk past na kraju![]()
DonQuijote
napokon pogledah toliko hvaljeni "inception", i mogu reći da sam ostao poprilično razočaran! unatoč zanimljivoj ideji i dobroj glumi, već negdje na polovici filma mi je postalo dosadno, jer sam imao dojam da gledam neki film jackiea chana, samo puno manje zanimljiv. puno nekog jurcanja, tučnjave i pucnjave; radnja prilično pravocrtna i predvidljiva, bez nekih obrata; i onda sve to traje traje traje...
s obzirom na očekivano, šteta filma i šteta potrošenog vremena na gledanje.
![]()
S@ky c@rumro sam skoro na kraju na buscemija u gipsuGrown Ups, definitivna preporuka, odličan film!!!
Mladjo
S@ky c@rumro sam skoro na kraju na buscemija u gipsuGrown Ups, definitivna preporuka, odličan film!!!
![]()
stvarno dobar film sa par odličnih fora
S@ky c@r
Grown Ups, definitivna preporuka, odličan film!!!
exHOP3onjoš da su tu will ferrell i ben stiller ajajajS@ky c@r
Grown Ups, definitivna preporuka, odličan film!!!
pogledano,![]()
i još uz to glumačka ekipa skoro svi meni osobno naj komedijaši...
Chule
127 Hours
http://www.imdb.com/title/tt1542344/
Pogledao danas i svakako ga preporučam.
Chule127 Hours
http://www.imdb.com/title/tt1542344/
Pogledao danas i svakako ga preporučam.
Sir WilliamNever Let Me Go - dosta emocionalno teška drama.. čista 10ka..
dr. zoidbergBlack Swan - http://www.imdb.com/title/tt0947798/ - ništa posebno, sve već viđeno, naravno osim klinča Portman i Kunis
MetaluciferThe Rite - Hopkins je pao vrlo nisko kad glumi u takvom smecu od filma. Jos jedan pokusaj crkve da vrati krscanstvo nazad u modu...
Ovo je film za hard core vjernike...nakon izlaska iz kina neka kobila je 'pjevala' na ulici 'aleluja...aleluja' ...da sam bar imao pistolj pri ruci...
S@ky c@rAjmo ljudi šta ste zamrli, ja nemam više ideje šta bih gledao...-.-
Evo mog malog popisa nekih favorita koje sam odgledao u zadnje vrijeme... nadam se da će vam biti od koristi![]()
Bank Job
http://www.imdb.com/title/tt0200465/
Black Knight
http://www.imdb.com/title/tt0265087/
Cop out
http://www.imdb.com/title/tt1385867/
Deal
http://www.filmski.net/filmovi/5423/opasni_dogovor
Dude where my Car
http://www.imdb.com/title/tt0242423/
Exam
http://www.imdb.com/title/tt1258197/
Inception
http://www.imdb.com/title/tt1375666/
Kick Ass
http://www.imdb.com/title/tt1250777/
Knight and Day
http://www.imdb.com/title/tt1013743/
Losers
http://www.imdb.com/title/tt0480255/
Meet the Parents
http://www.imdb.com/title/tt0212338/
Meet the Fockers
http://www.imdb.com/title/tt0290002/
Miss March
http://www.imdb.com/title/tt1151922/
Number 23
http://www.imdb.com/title/tt0481369/
RED
http://www.imdb.com/title/tt1245526/
Superbad
http://www.imdb.com/title/tt0829482/
Torque
http://www.imdb.com/title/tt0329691/
Ajmo, trebam ideja, stavljajte svoje preporukeeee![]()
malena_os
Bio-Dome, vjerojatno ga je puno vas gledalo budući da je film iz 1996, al meni je stvarno dobar.... komedija, jel....
Chule
malena_os
Bio-Dome, vjerojatno ga je puno vas gledalo budući da je film iz 1996, al meni je stvarno dobar.... komedija, jel....
ekipa na IMDB bas i nije odusevljana: 3.9/10
Related Lists: "WORST 100 films of ALL time!", "My Top 100 Worst Movies", "The 10 worst films of all time" ...
malena_osChule
malena_os
ekipa na IMDB bas i nije odusevljana: 3.9/10
Related Lists: "WORST 100 films of ALL time!", "My Top 100 Worst Movies", "The 10 worst films of all time" ...
pa dobro, ukusi se razlikuju jel, meni je stvarno ok, dobro sad već u 2011. nakon puno filmova zna se naći i već isfuranih fora, al svejedno... onak, radi se o tome da dva idiota rade sranja.... al na kraju ta njihova glupoća sredi stvari
Sleepwalker
Za ljubitelje animiranog filma Kako je Gru ukrao mjesec
Zanimljivo, na trenutke komično, npr.
''Gru: Mom, someday, I'm going to go to the moon.
Mama: I'm afraid you're too late, son. NASA isn't sending the monkeys anymore.''
Na trenutke sladunjavo i klišeizirano... ipak, ne loše![]()
malena_os
pa dobro, ukusi se razlikuju jel, meni je stvarno ok, dobro sad već u 2011. nakon puno filmova zna se naći i već isfuranih fora, al svejedno... onak, radi se o tome da dva idiota rade sranja.... al na kraju ta njihova glupoća sredi stvari
Sir William
komedije/parodije su opcenito podcjenjene na imdb-u.. film je čist oke za pogledat..
Chule
malena_os
Sir William
komedije/parodije su opcenito podcjenjene na imdb-u.. film je čist oke za pogledat..
pogledao i mogu reci da je zapravo OK. na trenutak se vidi i nastup Tenacious D u mladjim danima![]()
malena_oseeee ja se sad sjetila jednog meni jako dobrog filma.... većina vas ga je sigurno gledala, ali za one koji nisu: The number 23 sa Jim Carreyjem i, začudo nije komedija
ali film mi je odličan....
russellPotpisujem
kad smo kod njega Eternal sunshine of a spotless mind, inače nisam fan tih nekih romantičnih filmova,al ovo je odlilčan film
Chule
e sad jedan stvarno genijalan film:
The Legend of 1900
http://www.imdb.com/title/tt0120731/
Frost
Grown Ups baš i nije neki film.
ToniOsk
Ja nisam gledao staru ali mi se čini da je bolja ipak ova Američka verzija od Britanske,a i glumci su odlično izabrani.
-nella-
Joj taj Little man sam gledala čini mi se prije deset godina, onak'... Dobar je film, ali ništa pretjerano.
-nella-Ma dobro lupila sam deset, zato sam i napisala "onak'"... kui'š? U smislu da sam ga davno gledala, i sigurno jedno 5 puta.
A zašto pogotovo za muški dio populacije? Ima nas žena koje volimo sprdat debele ženturače.
ToniOsk-nella-Ma dobro lupila sam deset, zato sam i napisala "onak'"... kui'š? U smislu da sam ga davno gledala, i sigurno jedno 5 puta.
A zašto pogotovo za muški dio populacije? Ima nas žena koje volimo sprdat debele ženturače.
onak kužim fakat e ono brijem da si ziher zazujala haha![]()
Ma kakve debele ženturače,ja gledam ovu sisojku plavu i onu glavnu kod koje je završio dijamant a ne ovu debelu MILFaču što ga je došla dojit
lik444Ma to sam ovak kažem zato što nije neki hit niti najbolji film na svijetu al dobro ti dođe za mal ubit vrijeme...
cane
Devil nije loš. Čak štoviše jedan boljih koji je još od Sedmog čula izašao iz pera M. Night Shyamalana.
cane
Devil nije loš. Čak štoviše jedan boljih koji je još od Sedmog čula izašao iz pera M. Night Shyamalana.

russell
http://www.imdb.com/title/tt0815241/
ko god ovo pogleda i kaže da je vjera donjela više koristi nego šteta, pije na grbu kod mene do kraja života
ToniOsk
Odlično i super Leap year![]()
JazKad smo kod Turskih filmova..sinoć pogledala Gegen die Wand iliti Glavom kroz zid.
Film je odličan! Cura smišlja kako bi pobjegla od obitelji i nagovori nekog lika da ju oženi (oboje su Turci, žive u Njemačkoj), ali, kao, bit će samo cimeri i to je to. S vremenom se počnu zbližavati...ipak![]()
Film nije ništa spektakularno, ali je svejedno predobar, neobičan, dinamičan... Drukčiji od holivudskih filmova, što je samo po sebi veeeeeeliki plus! Jedino mi se završetak filma ne sviđa![]()
http://www.imdb.com/title/tt0347048/
Frost
The Town je odličan, jest da traje 2 i pol sata, ali niti jedna minuta nije suvišna niti uzaludna.
Čeka se director's cut koji navodno traje 4 sata![]()
The Fighter isto jako dobar, Christian Bale 5+!
Mother EarthFrost
The Town je odličan, jest da traje 2 i pol sata, ali niti jedna minuta nije suvišna niti uzaludna.
Čeka se director's cut koji navodno traje 4 sata![]()
The Fighter isto jako dobar, Christian Bale 5+!
potpis za oba.. Bale je car!!
KittyCatIvyOk onda.. lista filmova koje sam nasla na lapu a koji su mi odlicni, neki stari neki novi, neki poznati neki manje..
- 9 - crtic
- Angela's ashes
- Black snake moan
- Black death
- Blue Valentine
- Knowing
- Magdalene sisters
- Mystic river
- Perfume
- Premonition
- Shutter island
- Sleepy Hollow
- The road
- They boy in the striped pajamas
- The prestige
- The reader
- Trainspotting
- Un long Dimache De Fiancailles
Metalucifer
evo opet preporuka sa moje strane...izbjeci pod svaku cijenu jer je film ocajan i sto je najbitnije rip off svih mogucih SF filmova takve tematike...plus rip off Tom Hanksove uloge u Saving Private Ryan
BATTLE:L.A.
Metalucifer
jos jedno sranje - SKYLINE
Metalucifer
jos jedno sranje - SKYLINE
Futile Existence
Uvijek primam preporuke hororaca! (po mogucnosti dobrih)
dr. zoidberg
pogledaj REC, SIrotište, Bliski susret 4 vrste ako nisi
Futile Existence
dr. zoidberg
Mislim da je bliski susret vise SF nego horor, ako mislimo na isti film. Sirotiste, to onaj neki spanjolski film tako? Gledao sam ga i nije mi se svidio.
A REC, inace nevolim takve 'kamera' horore tipa Vjestica s blaira.
dr. zoidberg
Futile Existence
dr. zoidberg
Mislim da je bliski susret vise SF nego horor, ako mislimo na isti film. Sirotiste, to onaj neki spanjolski film tako? Gledao sam ga i nije mi se svidio.
A REC, inace nevolim takve 'kamera' horore tipa Vjestica s blaira.
a jbg lega, to je moja preporuka da se malo streseš, a ne hororčići/komedije tipa masakar teksaškom pilom ili noć vještica..
DonQuijote
"the fighter" iliti "boksač" - jako dobra sportska biografska drama s christianom baleom i markom wahlbergom.
Frost
DonQuijote
"the fighter" iliti "boksač" - jako dobra sportska biografska drama s christianom baleom i markom wahlbergom.
Christian Bale ukrao film od Wahlberga, vrhunski odrađen posao.
Futile Existence
Uuuu Shining![]()
Dobar ukus. Volio sam i seriju takodjer. A je, ima jako malo dobrih hororaca novijih. Uglavnom ih vise manje zaboravim nakon gledanja. Od boljih mogu izdvojiti Saw (prvi dio), te Hostel 2 koji mi se svidjeo iako je bas tipicni slasher.
KittyCatIvy
Futile Existence
Uuuu Shining![]()
Dobar ukus. Volio sam i seriju takodjer. A je, ima jako malo dobrih hororaca novijih. Uglavnom ih vise manje zaboravim nakon gledanja. Od boljih mogu izdvojiti Saw (prvi dio), te Hostel 2 koji mi se svidjeo iako je bas tipicni slasher.
Ma da..mislim gledala sam stvarno jako mnogo novijih horora, The uninvited, the ring, the grudge, the hills have eyes, last house on the left, cak i ovaj Obred novi, pa koje kakve tematike gdje lutke ubijaju, duhovi ubijaju.. pola toga se vise niti ne sjecam.. ali nista mi nije ono.. znas..iako su mi japanske verzije nekih horora mnogo mocnije od americkih, ali to valjda nije nepoznanica..
Futile ExistenceMa Japanci su jako bolestan narod
![]()
Gledao bi ja originale japanske al kad mi se neda skidat. Nikako da pogledam Oldboy, svi kazu da je dobar film...
Od ovih novijih jos je OK i pogresno skretanje![]()
KittyCatIvy
Futile ExistenceMa Japanci su jako bolestan narod
![]()
Gledao bi ja originale japanske al kad mi se neda skidat. Nikako da pogledam Oldboy, svi kazu da je dobar film...
Od ovih novijih jos je OK i pogresno skretanje![]()
Oldboy imam na bookmarku vec kojih mjesec dana i dobro da si me podsjetio..![]()
Skretanje sam takodjer gledala..
Bitna je i stavka kakva ti vrsta horora pase. Moj brat na primjer voli koljacine, glave lete, krv sika okolo, cudoviste jebe i ubija u isto vrijeme, ono.. sadizam..
Dok ja vise volim psiholoski element, znaci ona stravicna radnja gdje nije jasno sto se tocno dogadja a lik na kraju shvati da je sve krivo mislio, da je zapravo on mrtav ili su svi drugi mrtvi, haha.. u know![]()
MetgoranTucker i Dale protiv zla...hehehehe ima odličnih fora al film tak-tak...barem meni!!!!!!!!!!!
Metalucifer
INSIDIOUS - da se pogledati,nije los...samo su mogli 'darth maula' malo bolje napraviti...
KittyCatIvy
Insidious mi se ne sviđa zbog kraja. Predvidiv je nekako.![]()
KittyCatIvy
Dobar film.. Equilibrium.. stariji ali meni još uvijek odličan..
dr. zoidberg
KittyCatIvy
Dobar film.. Equilibrium.. stariji ali meni još uvijek odličan..
da da Equilibrium odličan film, volim te postapokaliptične radnje....
malena_os
KittyCatIvy
pa neznam, meni je baš zbog kraja super....
pogledala sam film Click iz 2006., glume Adam Sandler i Kate Beckinsale, meni je odličan![]()
dr. zoidberg
Metalucifer
INSIDIOUS - da se pogledati,nije los...samo su mogli 'darth maula' malo bolje napraviti...
jbt insidius streso sam se masu puta, pogotovo u prvoj polovici filma..
sale car
malena_os
KittyCatIvy
pa neznam, meni je baš zbog kraja super....
pogledala sam film Click iz 2006., glume Adam Sandler i Kate Beckinsale, meni je odličan![]()
insidious upravo odgledan, solidan cijeli film, al zato kraj zasran do bola... onak nemožeš takav kraj ostaviti... u biti kao da je scenarist napravio tako da bi mogao snimiti nastavak, a pošto je scenarist snimio i SAW (ako se ne varam) onda me ne bi čudilo da tako i bude...
dr. zoidberg
Metalucifer
jbt insidius streso sam se masu puta, pogotovo u prvoj polovici filma..
dobrih scena ima, stvarno par onak jebačkih... sve u svemu film je snimljen kao horor i to je na kraju i krajeva uspio biti![]()
morgan
mene je previše podsjetio na Poltergeist, pogotovo kad se okupila ekipa sa bakicom na čelu. ako ga niste još pogledali vrijedi se upustit u to
http://www.imdb.com/title/tt0084516/
već mu je skoro 30 godina
1step2farNiti me glumac previše zanima, ni radnja inače, ali sam se isplakala kao da sam luk rezala.
Hachiko - The dog story
Leteci mungosDomaci film - najtoplija preporuka. Izvrstan film, ni na trenutak dosadan, iako traje gotovo 2 sata.
Šuma summarum
http://www.filmski.net/filmovi/5185/suma_summarum
http://www.imdb.com/title/tt1517248/
nake_rado
Treba mi mala pomoć. Prisjetite se (ili kada budete gledali nove filmove pa mi samo javite) u kojim filmovima ste vidjeli najbolju glumu boli. Znači neki ratni/akcijski filmovi gdje prikazano puno reakcija na ozljede i gdje su glumci odlično odglumili tu bol. Nadam se da razumijete šta mi trebaHvala
![]()
dr. zoidberg
Rise of the Planet of the Apes - http://www.imdb.com/title/tt1318514/ - odličan film, mislio sam da će biti bezveze ali me ugodno iznenadio, najjači film od ovih ljetnih hitova, odlična uloga cezara...
dr. zoidbergRise of the Planet of the Apes - http://www.imdb.com/title/tt1318514/ - odličan film, mislio sam da će biti bezveze ali me ugodno iznenadio, najjači film od ovih ljetnih hitova, odlična uloga cezara...
morgani mene se dojmio. pogotvo kako se priča prilagođavala onim prvim filmovima iz serijala.film drži pažnju, nema većih zastoja u radnji.

Frost
Hvala za komentare, sad imam kvalitetan izgovor za neučenje![]()
Korina
The Tree of Life. Što reć? Brad Pitt, ali ga nisam mogla gledati. Previše mahanja kamerom i priča teče kao u nekom transu, fantaziranju. Ne lajkam, naporno za gledat i dosadno.
cane
A jel netko gledao Tarsemove Besmrtnike?
ChuleHarold and Maude
http://www.imdb.com/title/tt0067185/
Prilično neobičan film koji svakako vrijedi pogledati iako je snimljen prije četrdesetak godina. Soundtrack se sastoji od glazbe Cat Stevensa.
Mladjo
morgan
ima tko torrent za paradu? na PM, molio bih....
DonQuijotebtw, nipošto ne preporučujem novog šerloka holmsa, apsolutni treš!
MladjoParada
"četnik, ustaša, balija i šiptar se udružuju u obrani pedera"
tux
Može torrent za Paradu i meni na pm, ako nije problem![]()
Dino8090
Izvolite u kino ko sav normalan svijet...![]()
Korina
Warrior
http://www.imdb.com/title/tt1291584/
Baš dobra sportska drama. Prava MMA makljaža. Dublju metro analizu pročitajte stranicu prije u Frostovom komentaru![]()
KorinaReal Steel
http://www.imdb.com/title/tt0433035/
Solidan. Prvih sat vremena pomalo dosadno, ali onda kreće dobra akcija. Ima dosta nedorečenih stvari, ali to je uvijek tako s filmovima koji ispipavaju tržište, pa da imaju dodatnog materijala ako budu radili nastavak.
"> ) radi najveće pizdarije
inače film ne odmiče puno od prvog dijela i nije baš toliko dobro komedijsko ostvarenje.
dr. zoidberg
The Skin I Live In - http://www.imdb.com/title/tt1189073/ - jedan od bolesnijih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme, ali istodobno i dobar..banderas kao i u mnogim drugim ulogama odličan
Frost
Crazy, Stupid, Love. - koliko je ljubav zapravo jaka? Je li dovoljno jaka da jednu vezu kojoj je bilo suđeno potrajati zadrži u komadu? Je li dovoljno da čovjeku koji nema cilja u životu da cilj i svrhu? Film odgovara na sva ova pitanja. Meni vrlo zabavan film sa nekoliko urnebesnih scena, Steve Carrell i Ryan Gosling rade odličan posaopreporučam za jednu ugodnu i zabavnu večer
![]()
SomeoneOdličan...
">FrostSomeoneOdličan...
Scena u vrtu je najjačaplakao sam
![]()
">
Frost
Korina
Warrior
http://www.imdb.com/title/tt1291584/
Baš dobra sportska drama. Prava MMA makljaža. Dublju metro analizu pročitajte stranicu prije u Frostovom komentaru![]()
Mene je baš pozitivno iznenadio. Mislio sam da je riječ o nekom bezveze MMA filmu tipa Američki Kickboxer 7 Ultra, a ispao je jedan vrlo dobar, na trenutke šokantan i srceparajuć film. Baš mi je super.![]()
KorinaBanderasa obavezno pogledati, bolestan film, ali baš dobar. Voljela bih da je kraj malo intrigantniji.
http://www.imdb.com/title/tt1189073/
Leteci mungos
Bio sinoc na HRT-u...
Open Your Eyes (1997)
http://www.imdb.com/title/tt0125659/
A very handsome man finds the love of his life, but he suffers an accident and needs to have his face rebuilt by surgery after it is severely disfigured.
Odlican spanjolski film, pun preokreta. Zesce nepredvidljiv film...
Mladjo
http://www.imdb.com/title/tt0780536/
uopće mi nije jasno kako mi je promakao ovaj film sve do sada.
vjerojatno najbolja crna komedija koju sam ikada gledao.
10/10
1step2far
Hachiko - The dog story

Mladjo
http://www.imdb.com/title/tt0780536/
uopće mi nije jasno kako mi je promakao ovaj film sve do sada.
vjerojatno najbolja crna komedija koju sam ikada gledao.
10/10