gdje izlazite preko tjedna i vas omiljeni kaf
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
pablo_escobar
koji je po vama najbolji kaf
...nije kaf al mi je tamo odlicna ekipa....i najbolja kava.......jedan frizerski salon.....
Re: gdje izlazite preko tjedna i vas omiljeni kaf
doduše stara verzija mi bila udobnija..al i ovo je ok..preko tjedna..da mi je amsterdam ili kesten bliže išla bi tamo...ee i ponekad cd...
imaa po meni dosta kafića sa dobrom atmosferom za neku kavu popodnevnu....al eto meni matriks najdraži

sve pocinje sa m
aggy
Journal I Amsterdam
+ brooklyn i siesta
a ni excalibur nije loš
DonQuijote
+ brooklyn i siesta
isto tako ... brooklyn,siesta i hotel osijek
Otkako sam u Tvrđi na faxu, prirastao je srcu..
Na pivo volim do Kestena, ali samo s društvom, jer (opet) nemam s kime kvalitetno pričati tamo.
Odem u zadnje vrijeme navečer s curom do Excalibur...
Bila je i oke birtija u Ivanovcu gjde se išlo na kavu i šah, ali to su narodnjaci okupirali, renoviralo se, obnovilo, poružnilo, posterilnilo, blah... Loše...
bazooka_joeNijedna... U Voodoo više nema ljudi raspoloženih za spontana višesatna filozofska razglabanja na šanku (isprika za ispijanje oveće količine piva), pa se nema gjde otići.
jooooj kak mi fale ta "spontana filozofska razglabanja" ponedjeljkom, utorkom pače srijedom prijepodne, uf baš mi fali Vudu, najljepše dane života sam praktički proveo u toj birtiji
debeliuf pa za kafu je ipak Tango.
za kafu ili za gledanje "bombi"?
Čak bi mogao i HIR tu strpati ponekad...
Monstrum
bazooka_joeNijedna... U Voodoo više nema ljudi raspoloženih za spontana višesatna filozofska razglabanja na šanku (isprika za ispijanje oveće količine piva), pa se nema gjde otići.
jooooj kak mi fale ta "spontana filozofska razglabanja" ponedjeljkom, utorkom pače srijedom prijepodne, uf baš mi fali Vudu, najljepše dane života sam praktički proveo u toj birtiji![]()
vuuuduuu
nažalost više nemam omiljeni birc, a ni više toliko vremena za ispijanje kave, ali opet
ponekad do kestena odem, ponekad matrix, ali sve je to tek toliko da nisam stalno kod kuće
vlale
vuuuduuu![]()
![]()
![]()
nažalost više nemam omiljeni birc
al se nekad dobro pilo baš
fairy
Zapravo ,,,kada malo bolje razmislim,,,totalno sam se odvikla od birtija preko tjedna,,,zapravo se ne sjećam kada sam zadnji put otišla na cugu preko tjedna???? O Bože, što se to događa ???![]()
Stariš, stara, stariš...
Ma ne idem ni ja više toliko često u birtije preko tjedna. Kada idem, to je uglavnom Kesten, a ponekad i Escobar. Na pivce poslije posla
tonyafairy
Zapravo ,,,kada malo bolje razmislim,,,totalno sam se odvikla od birtija preko tjedna,,,zapravo se ne sjećam kada sam zadnji put otišla na cugu preko tjedna???? O Bože, što se to događa ???![]()
Stariš, stara, stariš...![]()
Ma ne idem ni ja više toliko često u birtije preko tjedna. Kada idem, to je uglavnom Kesten, a ponekad i Escobar. Na pivce poslije posla
Može biti,,,,,,,a možda više cijenim slobodno vrijeme pa ga kvalitetnije provodim,,,,a možda i ovo vrijeme,,,ali ipak će biti da starim,,,,,imaš ti pravo,,,,a u p....materinu....pa kad prije,,,,
ruana
posto studiram u bolnici, najcesce sam u onoj birtiji vivi, strava je, al ono blizu je. omiljen mi je brooklyn i excalibur
mozes u mali princ...simpatično je mjesto...
Neka, idemo ponovo.
Bili su to Quasimodo i Retfala u Retfali, Gold i Flash u Tvrđi, 054 i Brooklyn u centru (ali na staroj lokaciji)...
Danas, gdje stingem.
DonQuijoteaggy
Journal I Amsterdam
+ brooklyn i siesta
a ni excalibur nije loš
Eh da, i brooklyn. Al samo subotom!
san francisko...
90'tih, dok se još redovno izlazilo i klancalo gradom na tapeti su bili Lady i Kesten (tj. ljeti ispred dotičnih institucija
nake_rado
ruana
posto studiram u bolnici, najcesce sam u onoj birtiji vivi, strava je, al ono blizu je. omiljen mi je brooklyn i excalibur
di je taj mali princ?
ruananake_rado
ruana
di je taj mali princ?
studiras u bolnici a ne znas di je mali princ...
evo ovako: na izlazu iz vive idi lijevo, pa onda opet prva ulica lijevo i hodas nekih 30-ak metara i naides na Mali princ
a kada mi se da onda PANORAMA na Divaltovoj. Makar sam iz Retfale obozavam tamo otici...
Evil PoodinghS.Co.Bar
a kada mi se da onda PANORAMA na Divaltovoj. Makar sam iz Retfale obozavam tamo otici...
Panorama na Divaltovoj? Nikada čula ni vidjela ni bila,,,gdje točno?
fairy
Evil PoodinghS.Co.Bar
to je ono novije, iznad pekare, preko puta one slastičarnice?
DonQuijote
fairy
Evil PoodinghS.Co.Bar
to je ono novije, iznad pekare, preko puta one slastičarnice?
preko puta Grandea, na raskrižju Vatrogasne i Divaltove... Ugodno mjesto za popiti kavu uz dobar panoramski prizor... Divaltove...
PsychoSoldier
@ruana cim izades iz vive idi lijevo i PRVA opet lijevo (to ti je onako manja uličica) i ravno... onda ces ugledati Mali princ
nemožeš nikako promašit...ak ipak na neku čudnu foru promašiš, pitaj nekog na ulici gdje se nalazi...
lele
tamo mi daju i da suđe perem kad ga nemam kod kuće za oprat
inače volim u hir na biljar, eskalibur mi se isto dopada mada tamo rijetko zalazim.
kraljzivotinja
swan pub
to je zbog osoblja ??
al oke su i kapućino i ma3x i big ben

Poppy
Central
Jel nis ti još malo premlada za gerijatriju?!?!? 
dok mi se penzići nisu popeli na **** sa svojim kokodakanjem
OligofreniDikobrazoid
Poppy
Central
Jel nis ti još malo premlada za gerijatriju?!?!?
![]()
pa čuj, nisam ni ja više u cvetu mladosti!
Poppypa čuj, nisam ni ja više u cvetu mladosti!
aaaa...pa nemoj tako
Od svih ostalih kafova u gradu, najnajbolji mi je Planet Coffee na promendai... Ja sam zaljubljena u to mjesto
Poppy
hm, onda ću ja odmah rezervirati mjesto u staračkom
MacaPapucharica
Poppy
hm, onda ću ja odmah rezervirati mjesto u staračkom![]()
ma daj Maco, viš da pecam komplimente!
Lon Don
Meni je u tvrđi najbolji ma3x, ali se slažem s nekime tko je napisao da je prije bio udobniji...
Od svih ostalih kafova u gradu, najnajbolji mi je Planet Coffee na promendai... Ja sam zaljubljena u to mjesto![]()
![]()
![]()
Neki dan sam bio prvi put od preuređenja u Ma3xu i mogu vam reći da sam se ugodno iznenadio. Možda i jedini schicki-micky lokal u gradu trenutno. Puno bolje nego prijašnji izgled.
Evil Poodinghu međuvremenu od zadnjeg posta u ovu temu, postao sam inventar u Excu
Hm? Diskutabilno, ja sam bila dva puta ove godine i tebe jos nisam upoznala...
PoppyMacaPapucharica
Poppy
hm, onda ću ja odmah rezervirati mjesto u staračkom![]()
ma daj Maco, viš da pecam komplimente!
sorry, sorry...imaš pravo...oćel i meni netko koji udijelit?
on topic: ispada da preko tjedna nekako najviše izlazim u San Francisco...hm...
drugim riječima, slabo izlazim, moram to promijeniti
(preko tjedna podrazumijevam pon-čet)
zanzibar,giant-tu i tamo
osjecanka031
kapučino,davos,-uglavnom
zanzibar,giant-tu i tamo
giant...wtf? gdje je to??
Marshall-TMozart i dalje ostaje moj kaf broj 1.
a di je to?
">Re: gdje izlazite preko tjedna i vas omiljeni kaf

kako sad tamo izgleda? jel netko zna?
ipak mislim da je zlatno doba valoša bilo prje 5-6 god. kad su se vrata u ponoć zaključavala, a tulum trajao do jutra...eh...
adebisi-jug2
triton
moj drugi dom
...al znam da sam volio ići u radić....
..sad su se konobari i vlasnik promijenili,pa više ne volim, al svejedno odem kad mogu
Navečer lokalna birtija Domin
Preko dana i vikendom-Siesta