....a ono što želim reći je sljedece....
...s obzirom da smo imali priliku prisustvovati prvim konkretnim potezima....našeg....nog/starog moderatora/ice.....u smislu dodjele kartona...pojedinim nickovima....od kojih su neki dobili zabranu pristupa furumu....a sve zog toga....što se doticne osobe nisu ponašale sukladno pravilima ponašanja na forumu....i opetovanim kršenjem vec datih upozorenja.....
...vidim da je to imalo po malo negativan ucinak na ostale forumaše....u smislu...da se sad svatko boji napisati nešto....a da ne bi dobio kakav karton...
...slažem se s time da reda treba biti....i da se pravila trebaju poštivati....(iako su pravila da se krše)....al po mom skromnom mišljenju...problem nastaje onog trenutka....kad se vidi....da nisu svi jednako sankcionirani za iste greške....
...oni koji su tu malo duže vrijeme....znaju da su se offtopici dešavali i ranije....i da zachatavanje tema nije nešto novo što se dogodilo na ovom forumu....
...al ako je ovo upozorenje drugima....da od sad pocinje neko novo poglavlje...na forumu....onda je ipak trebalo to postepeno uvoditi....jer ipak ima tu dosta koji su skoro pa vec domaci....i ne mogu se preko noci okreniti i postati druge osobe....
....osobno i ja sebe mogu svrstati u onu grupu forumaša....koji znaju otici u offtopic....ili zapoceti sam offtopic....al vjerujem da to nitko pa cak ni ja....ne napravimo sa razlogom da zajebavamo moderatora/icu....i da zadajemo posao....
...jednostavne neke stvari se dogode spontano......
....nadam se ovakav nagal preokret nece utjecati na ostale....i da nece smanjiti broj komentiranaj....
...jer realno gledajuci.....što i vrijedi kvalitetno komentiranje....ako se dnevno kvalitetno napiše....10 komentara....
...vjerujem da bi onda opet nastao neki drugi problem...a to je problem zvan dosada na forumu...
eto....toliko od mene....nadam se da ste skužili što želi reći....ako niste....što da vam radim.....
...i ne da mi se ispravljati tekst.....
">