gooseApsolutno se slažem sa navedenim.
bastion saks. hrpa nabildanih maloumnika i sponzorusa. eto
Sponzoruse, sponze, sponzorstvo...
Društvo, politika
gooseda pogodim svaka cura koja nosi cipele na petu vec od 3 cm i malo se sredi za van je tebi sponzorusa??
Nažalost, nisam vidio ni sponzoruše. Ako se pritom misli na izrazito lijepe žene, štoviše manekenke, koje ne žele ništa u životu raditi nego se dobro udati. Kamo sreće da se takve i u Osijeku pojave, jer kod njih je sve jasno. Problem su ove druge, koje se pokušavaju napraviti pametnima. Da se tu odmah odredim, ne smatram posebno pametnim kad se cura pokušava što manje srediti, kako bi se više istaknuo njezin karakter, a ne izgled. Zapuštenost ju neće učiniti pametnom, već ružnijom nego što može biti (u kojem će slučaju teško nekome pokazati svoj izvrstan karakter i široku naobrazbu).
BlofeldNe pri tome se misli na žene koje imaju izražene ekonomske kriterije pri izboru partnera.
Nažalost, nisam vidio ni sponzoruše. Ako se pritom misli na izrazito lijepe žene, štoviše manekenke, koje ne žele ništa u životu raditi nego se dobro udati.
bettyPa većina definitivno je,ma koliko mi šutjeli o tome.
gooseda pogodim svaka cura koja nosi cipele na petu vec od 3 cm i malo se sredi za van je tebi sponzorusa??
kopile
BlofeldNe pri tome se misli na žene koje imaju izražene ekonomske kriterije pri izboru partnera.
Nažalost, nisam vidio ni sponzoruše. Ako se pritom misli na izrazito lijepe žene, štoviše manekenke, koje ne žele ništa u životu raditi nego se dobro udati.
Mislim da je veličina penisa puno izraženiji kriterij za odabir partnera, ali ni to, kao ni ekonomski status, cura ne može na prvi pogled znati. E sad, ako namjerno izgledaš ofucano, točno je, ona će vjerojatno pretpostaviti da si dekintiran, što ne mora biti slučaj. No prije toga će zaključiti da si odbojan, pa ekonomski status neće imati nikakve veze. No šalu na stranu, podcjenjivački je tvrditi da su skockane cure materijalisti, jer je to već na pola puta do tvrdnje da su sve žene kurve, a takvi se izljevi primitivizma nažalost često mogu čuti na ovim prostorima.
No evo prijedloga. Dogovori se sa svojim prijateljima, pa nek jedan skupi svu lovu do koje možete doći. Nek nabaci malo zlata, najbolji sat koji vam je dostupan, i nek posudi najskuplji auto u društvu. A onda nek ode u Bastion napadati cure. Ako si u pravu, one će se otimati za njim. No nekako sumnjam.
BlofeldAko to misliš onda si u velikoj zabludi,vjeruj mi da one i te kako imaju oko za takve stvari(tu mislim na procjenu koliko je netko "težak").
Mislim da je veličina penisa puno izraženiji kriterij za odabir partnera, ali ni to, kao ni ekonomski status, cura ne može na prvi pogled znati.
kopile
A šta misliš koja je svrha toga što su one "skockane"? Odgovor je vrlo jednostavan ,a on je nemoj me ni pogledat a kamoli nešto više ako ne zadovoljavaš određene kriterije(prije svega ekonomske).U ostalom pogledajmo s kime takve djevojke u velikoj većini slučajeva završe.Statistika je neumoljiva.
Koja statistika? Pokaži mi te statističke podatke. Zar je danas biti lijepo obučen, dakle skockan, odmah značenje (govorimo o ženskoj strani) da je kurva i sponzoruša i da hvata što bogatijeg mužjaka? Nisi pomislio da je prirodno da svatko želi izgledati što ljepše uvijek, a posebno u nekim trenutcima (izlasci primjerice)? Hm... No, možda su žene zaista takve kurve kao što ti kažeš. Jer ipak...
kopile
BlofeldAko to misliš onda si u velikoj zabludi,vjeruj mi da one i te kako imaju oko za takve stvari(tu mislim na procjenu koliko je netko "težak").
Mislim da je veličina penisa puno izraženiji kriterij za odabir partnera, ali ni to, kao ni ekonomski status, cura ne može na prvi pogled znati.
one vide kroz naše hlače... imaju rendgenski vid... supermeni jebote. Ne, ispričavam se na šovinizmu, wonderwomani...
PS. i mislio sam na "težinu"... novčanika u hlačama...
sisterJel ti to možda imaš nešto protiv konana?
@kopile..mogu samo reći-ako stvarno to misliš...onda sigurno ličiš na ovog sa tvog avatara..
kopile
A šta misliš koja je svrha toga što su one "skockane"? Odgovor je vrlo jednostavan ,a on je nemoj me ni pogledat a kamoli nešto više ako ne zadovoljavaš određene kriterije(prije svega ekonomske).U ostalom pogledajmo s kime takve djevojke u velikoj većini slučajeva završe.Statistika je neumoljiva.
definiraj "skockane".
i ja se "skockam" kad izlazim vikendom - čitaj - tu večer najviše ličim na žensko od svih ostalih dana u tjednu, a obučem i odjeću koja je puno više sexy od onoga što inače nosim... jer se osjećam dobro tako obučena, makar jednom tjedno.
a razlozi su sve samo ne to da želim nekoga pokupiti, a i kad bih željela, zadnje o čemu bi razmišljala bilo bi to koliko ima para
aethurPa npr. uzmimo uzorak od recimo 100 djevojaka od 20 do 30 god koje bismo mogli okarakterizirati da su nadprosječno ljepe i onda pogledajmo tko su im dečki.Sigurno ih je bar 80-90% sa nekim situiranim.
@ kopile: postoji razlika između ulizivanja i držanja svojih stajališta. ja sam dovoljno napisao i dokazao da nisi u pravu. i da, nisi li ti spominjao neku statistiku? pa pokaži nam ju...
gooseprotiv ovoliko argumenata stvarno nemam šanse!
ma neka ti bude. ziva ti nama bila

kopileaethurPa npr. uzmimo uzorak od recimo 100 djevojaka od 20 do 30 god koje bismo mogli okarakterizirati da su nadprosječno ljepe i onda pogledajmo tko su im dečki.Sigurno ih je bar 80-90% sa nekim situiranim.
@ kopile: postoji razlika između ulizivanja i držanja svojih stajališta. ja sam dovoljno napisao i dokazao da nisi u pravu. i da, nisi li ti spominjao neku statistiku? pa pokaži nam ju...
Čitam i ne vjerujem,,,Bože drago kakvo razmišljanje,,,,Pa dobro kakva se nama budućnost sprema ako mladi Hrvati imaju ovakvo razmišljanje? Pa svatko ima svoje prioritete pri izboru partnera, nekome je to veličina sisa ili kako izgleda guzica,,,netko voli luxuz i lagodan život, sigurnost sebi i svojoj djeci, što je po meni sasvim u redu.Cure koje ti opisuješ imaju pravo izbora, a kontam da sa malo vuliraniji da ti ne bi smetalao što padaju na takve likove? i iskreno par puta sam se našla u takvoj situaciji u životu da sam pomislila kako sam već sama sebi glupa jer se zaljubim u nečiju spiku, stari auto s dušom i valjanje po travi.....
fairyTi uopće nisi shvatila u čemu je poanta,a poanta je u licemjerju koje je danas prisutno kod današnjih djevojaka posebno onih "emancipiranih".Ja njima taj izbor ne osporavam samo me živcira to što se sve nađu uvrijeđene kada ih se nazove sponzorušama.Mislim o čemu mi to pričamo kada jedna Vlatka Pokos i Fani Stipković sebe ne smatraju sponzorušama.
Cure koje ti opisuješ imaju pravo izbora,
isto su tako mnoge druge s nekim drugim likovima zbog nekih stvarnih kvaliteta - kao što su npr. inteligencija, iskrenost, šarm, lijepe oči, dobro tijelo, ili velika tvrda kita.
iz čega proizlazi - pod hitno zaradi para!
CatCloeAko pokušavaš biti humoristična onda si stvarno loša u tome.
vidi, činjenica je kako su neke žene s nekim likovima zbog para...
isto su tako mnoge druge s nekim drugim likovima zbog nekih stvarnih kvaliteta - kao što su npr. inteligencija, iskrenost, šarm, lijepe oči, dobro tijelo, ili velika tvrda kita.
iz čega proizlazi - pod hitno zaradi para!![]()
a ove tzv sponzoruše možeš ih namirisati na kilometre...
da pogodim, one su sve sponzoruse zato jer se za tobom ne okrenu i ne j... te ni 5%?? nisu sve cure koje su subotom lijepo obucene i sredjene spozoruse, slazem se sa cat to je jedini dan u tjednu kad imama vremena i zelje sa malo vise sredit.
ali ono sto me najvise smeta u ovome je to sto vi mislite da ZENE NEMAJU NOVAC!!!mislim ko da smo u 17.st, odakle vama pravo njih tako nazivati kad cura moza ima svoju placu ili svoj đeparac i sigurno joj ne treba tuđi novac. sponzoruse su pojam koji je usao u svakodnevni govor a ni ne znate sta znaci, i kako je fani stipkovic sponzorusa??di god pogledam ona je na reklami , paje nosila ovu reviju pa onu, valjda joj plate sve to!!!
mislim da taj izgovor ona je sponzorusa muskarci koriste kad znaju da kod cure nemaju sanse.
al opet.. to sam ipak ja.. pijan !
Svi se boje prvoga poteza!
Uglavnom moje osobno misljenje je da se za svaku zvijer moze uhvatiti ljepotica. Da budem precizniji.... Ja uvijek ispadam u nekoj odjeci tipa silterica, majicom "Buy this man a beer" i levis. Od obuce: patike znaci prakticki neka "sponzorusa" nema sta viditi u meni ali... zar to nije upravo onakva djevojka koju bi htjeli izbjeci??? Bas me briga kako izgledam "od oka" kad znam da imam kes u novcaniku i mogu "ako zelim" spizditi milju vani ako mi dodje
P.S. Nikad mi jos nije doslo...
Imam auto star 30 godina ali s njime idem sa zenskom na skromne vecere (nista galantno), kina (cesto), kazaliste (rijetko), koncerte (pivo, ne karte) i sve sto mi se svidja.
Lova se trosi na usluge a ne na sponzoruse.
Zato što idu redom, pa ako upali, upali.
betty
joj ko o cemu baba o kolacima,kurva o postenju, muskarci o sponzorusama.
da pogodim, one su sve sponzoruse zato jer se za tobom ne okrenu i ne j... te ni 5%?? nisu sve cure koje su subotom lijepo obucene i sredjene spozoruse, slazem se sa cat to je jedini dan u tjednu kad imama vremena i zelje sa malo vise sredit.
ali ono sto me najvise smeta u ovome je to sto vi mislite da ZENE NEMAJU NOVAC!!!mislim ko da smo u 17.st, odakle vama pravo njih tako nazivati kad cura moza ima svoju placu ili svoj đeparac i sigurno joj ne treba tuđi novac. sponzoruse su pojam koji je usao u svakodnevni govor a ni ne znate sta znaci, i kako je fani stipkovic sponzorusa??di god pogledam ona je na reklami , paje nosila ovu reviju pa onu, valjda joj plate sve to!!!
mislim da taj izgovor ona je sponzorusa muskarci koriste kad znaju da kod cure nemaju sanse.
tako je. svi se kao nešto groze sponzoruša, a da ih stvarno žele izbjeći ne bi definitvno toliko o njima naglabali. kao priča s cajkama - ne želiš? super, odjebi i idi tamo gdje ih nema!
mene zanima sta je njima pojam sponzoruse??sve mi se vise cini da je o samo cura koja subotom opere kosu, stavi malo vise sminke i obuce cipele koje preko tjedana nema di obuci.
ali meni je drago da barem decki u nasem gradu tako dobro financijski stoje da misle da bi nekome mogli biti sponzori.
bettySponzoruša je djevojka koja ima izražene ekonomske kriterije pri izboru partnera,a sada dali ona ima novaca ili nema to je totalno nebitno.Neke od največih sponzi koje sam imao prilike sresti su itekako situirane(naravno većinu toga su nasljedile).
mene zanima sta je njima pojam sponzoruse??
Re: Sponzoruse, sponze, sponzorstvo...
betty
ma citajuci ove postove ispada da zene u osijeku nemaju prebijene pare, a frajeri su ocito krcati lovom pa ne zele da se neka sponzorusa toga docepa.
Mislim da bi se mogao nacrtati dijagram potrosnje zena i muskaraca...
Kod zena novac uvijek igra ulogu npr. nece spizditi sve pare na cugu a da se prije toga nisu opremile svim stvarima koje su im nuzne. Dovoljno sminke, kreme, regeneratori, samponi, depilacija, odjeca, nakit, tamponi, anti-bebi pilule, labelo i da ne idem u krajnost. Kad se sve to zbroji mislim da vrlo malo ili gotovo nista ne ostaje za placanje konzumacije jela i pica jer kad bi i to imale e onda im ni ne treba bogati muskarac vec samo netko sa "velikom tvrdom kitom" (citiram CatCloe).
Kod muskaraca je konzumacija bitna. Da se pojede koliko je potrebno i da se sve to zalije jer glavno je da nisi gladan i zedan. E tu dolazi do prekretnice... sto sa viskom love. Pa pocasti ako si vec imao namjeru spizditi lovu koju si ponio sa sobom. E tu napokon dolaze na svoje one djevojke sa pocetka posta.
Iz tog proistice da je sponzorusama vazno da osoba kod koje se misle ogrebati nije ni gladna ni zedna. A to je rijedje u Slavoniji
P.S. Zelim istaknuti da je ova prica bazirana na izlazak subotom van a ne obicne dane.
zlikavac
al da ima cura.djevojaka ili kako god već koje se vidi da su normalne ima samo što takve sjede kod kuće ili su pod staklenim zvonom svoji dragih!!!
znači svaka cura koja izađe vikendom i sredi se je sponzoruša?
bettyPa nemaju šanse prije svega zato što nemaju novaca(dovoljno).
j
CatCloene cat svaka cura koja nema decka je sponzorusa. lol
zlikavac
al da ima cura.djevojaka ili kako god već koje se vidi da su normalne ima samo što takve sjede kod kuće ili su pod staklenim zvonom svoji dragih!!!
znači svaka cura koja izađe vikendom i sredi se je sponzoruša?
kopile
j
ovim si sve rekao. moram se samo nadovezati ...ili zato što SU UVJERENI da je to razlog.
kopilea kako da ona zna jel ti imas novaca ili ne???sta na celu ti pise??
j
ali krenimo od ove pretpostavke, mozda ta cura koju ti nazivas sponzorusa ima zaista losu financijsku situaciju,studira,jedan od roditelja joj nema posao, i tu subotu kad ju ti vidis vani obukla je najbolje sto ima i zeljna je zabave isto kao i ti, i sto ima lose u tome takvu curu pocastit??tebi je to jedna cuga manje a njoj mozda puno znaci jer nema za 10 cuga.
bettya kako da ona zna jel ti imas novaca ili ne???sta na celu ti pise??
Vjeruj mi da se u ovom gradu itekako zna tko šta ima i koliko je netko situiran,a ako i nezna može pretpostaviti.
Kiki_08Pa vi ste licemjerni jer nijedna od tih koje su sa nekim zbog para to nežele priznati,dok će ti 90% muškaraca priznati da je sa nekom djevojkom prije svega zbog njenog izgleda ili da bi bio sa nekom djevojkom zbog njenog izgleda.
Žena ne može biti s muškarcem zbog novaca,a muškarac može biti sa ženskom samo zbog njezina fizičkog izgleda?!? Tko je licemjeran?
problem je samo u tome što se "sponzorušama" nazivaju sve cure koje malo bolje izgledaju i vani su bez dečka... ili šta? ne ulazim u detalje priče, plaćanje rundi i tome slično, svakom kako mu se sviđa.
ali mi nije jasna ta okorjela sigurnost u to "kako ga ona neće zato jer nema novaca" de, molim te

CatCloeJer ja to vidim ljubomoru ili mi se samo čini.
mladim glupačicama željnim prada cipelica i fancy izlazaka,
a mi smo naravno (kao sto to hrvati uvijek cine) taj izraz preuzeli od drugih i poceli se s njim razbacivati, iako je u nasoj kulturi oduvijek i bilo pravilo da decko placa cugu curi, samo sto su svima financijske prilike lose pa su te sponzoruse super izgovor.
a ocito ti pratis ko sta u gradu ima, pa je to tebi bitno, i da pogodim tesko bi podnosio da je tvoja cura dobro situirana i da ona vrti runde tvojoj ekipi.
kopileKiki_08Pa vi ste licemjerni jer nijedna od tih koje su sa nekim zbog para to nežele priznati,dok će ti 90% muškaraca priznati da je sa nekom djevojkom prije svega zbog njenog izgleda ili da bi bio sa nekom djevojkom zbog njenog izgleda.
Žena ne može biti s muškarcem zbog novaca,a muškarac može biti sa ženskom samo zbog njezina fizičkog izgleda?!? Tko je licemjeran?
Uopće nije sitina, priznaju i žene da su s nekim zbog para......evo ja priznajem da mi je kao ženi godilo da se dođe po mene i odvede na večericu i ugađa mi se kakvim sitnicama, a kad je bivši dobio otkaz ja sam doalzila po njega i kupila mu pljuge i sve što je trebalo,,,,i opet super,,,,,
bettyToliko o emancipaciji i feminizmu.I ne meni uopće nebi smetalo da mi je djevojka situirana ,isto kao što mi nebi smetalo da nije,što se za većinu vas nebi moglo reći.
iako je u nasoj kulturi oduvijek i bilo pravilo da decko placa cugu curi, samo sto su svima financijske prilike lose pa su te sponzoruse super izgovor.
a ocito ti pratis ko sta u gradu ima, pa je to tebi bitno, i da pogodim tesko bi podnosio da je tvoja cura dobro situirana i da ona vrti runde tvojoj ekipi.
kopile
CatCloeJer ja to vidim ljubomoru ili mi se samo čini.
mladim glupačicama željnim prada cipelica i fancy izlazaka,
o bože
da, to mi je životna željafairyPa vjerojatno je bivši zato što je dobio otkaz.
a kad je bivši dobio otkaz ja sam doalzila po njega i kupila mu pljuge i sve što je trebalo,,,,i opet super,,,,,
kopile, žene te sigurno odbijaju zato jer nemaš para i sve redom su sponzoruše. to nipošto nije zato jer nemaš takta, šarma, stila, inteligencije, duhovitosti ili nečeg što ima veze s dobrim izgledom. ne, nego zato jer su sve sponzoruše, drolje i licemjerke! a k tome su još i ograničene.
kopilefairyPa vjerojatno je bivši zato što je dobio otkaz.
a kad je bivši dobio otkaz ja sam doalzila po njega i kupila mu pljuge i sve što je trebalo,,,,i opet super,,,,,
Pa naravno, Bože dragi,,,,i još kada sam ga ostavila usput sam onako ovlaš zbarila njegovog oca koji je imao puno novaca i tako sam mu sada maćeha u prada cipelicama,,,ali gle, rekla sam mu, ako bude jako vrijedan i uporan u životu možda, ali samo možda opet budem njegova,,,,,,
CatCloeA na osnovu čega si ti zaključila da mene žene odbijaju zato što sam rekao da je u bastionu pun kurac sponzoruša.
ajmo mi zaključiti priču..
kopile, žene te sigurno odbijaju zato jer nemaš para i sve redom su sponzoruše. to nipošto nije zato jer nemaš takta, šarma, stila, inteligencije, duhovitosti ili nečeg što ima veze s dobrim izgledom. ne, nego zato jer su sve sponzoruše, drolje i licemjerke! a k tome su još i ograničene.
kopilea ti vjerovatno ni ne mozs biti neciji bivsi jer imas ovakve stavove o zenama.pa si utjehu nasao u teoriji da su sve zene sponzoruse.
fairyPa vjerojatno je bivši zato što je dobio otkaz.
meni je jako zao sto se neki ne mogu pomirit sa cinjenicom da je 21.st doslo i da zene imaju jednake mogucnosti kao i muskarci, da rade, skoluju se, imaju ponekad bolje placene poslove od muskaraca i ne stide se to pokazati. kad frajer ima bmw, onda je to ok sto je on svoju lovu na to potrosio, a kad se cura subotm sredi za van onda nije uredu sto je ona svoju lovu dala na dobre cilpele i lijepu haljinu.
kopile
kopile
kopile
kopileDa,naravno da će priznati,svojim frendovima,ali ne curi s kojom je zbog njezinog izgleda!
Kiki_08Pa vi ste licemjerni jer nijedna od tih koje su sa nekim zbog para to nežele priznati,dok će ti 90% muškaraca priznati da je sa nekom djevojkom prije svega zbog njenog izgleda ili da bi bio sa nekom djevojkom zbog njenog izgleda.
Zašto se ti pjeniš oko toga toliko?Ako frajeru/sponzoru ne smeta što je zgodna ženska s njim zbog para jer je očito tražio takvu,zašto bi tebi ili bilo kome drugom smetalo!Sve je to razmjena dobara-on ulaže svoj novac u vezu,a ona svoju ljepotu i svi sretni!
bettya ti vjerovatno ni ne mozs biti neciji bivsi jer imas ovakve stavove o zenama.pa si utjehu nasao u teoriji da su sve zene sponzoruse.
meni je jako zao sto se neki ne mogu pomirit sa cinjenicom da je 21.st doslo i da zene imaju jednake mogucnosti kao i muskarci, da rade, skoluju se, imaju ponekad bolje placene poslove od muskaraca i ne stide se to pokazati. kad frajer ima bmw, onda je to ok sto je on svoju lovu na to potrosio, a kad se cura subotm sredi za van onda nije uredu sto je ona svoju lovu dala na dobre cilpele i lijepu haljinu.
Ja nikada nisam rekao sve nego većina nemoj izvrtati moje riječi.Nije problem u tome što se ona sredila za izlazak,nego je problem u svrsi toga sređivanja.
kopilevratimo se na pocetak price, vec smo zakljucili da je zgodna , srednje cura sponzorusa,
a ocito i frajer koji je zgoda je retard.
mozda su to ljudi koji drze do sebe,redovito vjezbaju, mozda bi i ti trebao poceti, znas kako se kaze u zdravom tijelu zdrav duh!!
fairy
kopileJa bih rekla da ni ti u stvarnosti ne postojiš i da si plod nečije mašte...bettyTo na mom avataru je Konan, za neupučene.Lik koji je inače plod mašte.Tako šta u stvarnosti ne postoji,bar danas.
da ali sigurno u bastionu subotom nije okupljanje bodybuildig cluba osijek. bila sam, i ono sto sam vidjela su bili decki od 22-30 god,i niti jedan nije izgledao kao bodybuillder vec kao zgodan decko s lijepo oblikovanim tijelom.
a vidim tvoj avatar je isto nablidani tip, pretpostavljam neka tiha patnja ili kompleksi sto si od djetinjstav htio biti on a nije ti uspjelo.
">
">
">
ja znam da je to konan!! a isto tako znam da su ga decki kad su bili mali volili, pa im tako nije za zamjeri ako zele biti malo nabildani, isto kao sto su se curice igrale barbikama , pa jos od djetinjstva ih se uci da trebaju biti lijepe i drzati do sebe.
kopile
Izbildaj tijelo, "izbildaj pamet", zaradi pare pa će se pice okretati samo za tobom!
Ako i nebudu to je zato što ne znaju što propuštaju!
Ako ništa drugo vjerujem da ćeš biti barem sam sa sobom zadovoljan!
ETOGAC RECEPT pa PRIONITE!
gooseA naravno da znamo tko se osjećao prozvanim, samo ne bezrazložno.I ja tu nevidim ništa smiješno.Ovo je vrlo ozbiljna tema.Možda čak jedna od najozbiljnijih jer se cijeli svijet okreće oko ženskog međunožja a ne oko novca.Novac je samo sredstvo za dolaženje do tog cilja (a on je poznat, bar za muškarce).
mislim da se ovdje netko bezrazlozno osjecao prozvanim.
i sad ce ova trakavica trajat duze od sante barbare. al neka,barem se mozemo slatko nasmijat![]()
![]()
ontopic...
jednom sam vidio lijep primjer sponzorstva, šljakali smo u kauflendu nešto onako honorarno. I tako ej vani ispred kauflanda negdje oko 1 poslije ponoći dolazi ženskica, onako svojih 20-ak godina, plava, zgodna neki dopičnjak (da je kraći bio bi kragne), čizme do koljena i čeka jedno par minuta kad dolazi bmw 5 i otvaraju se vrata i ona ulazi unutra a unutra deda 5 i pol 6 banki...dobro možda griješim pa joj je to stric
a drag, a pametan...
Kiki_08
muškarac može biti sa ženskom samo zbog njezina fizičkog izgleda?!?
može. al ne dugo.
betty
znas li ti uopce odakle pojam sponzorusa???? bio je u jutarnjem listu ljetos bas veliki clanak o tome. to je pojam koji je nastao u beogradu 90-tih godina za vrijeme slobine vladavine, kad ljudi nisu imali novaca, a zene nisu imale toliku mogucnost skolovanja, i onda su ih ucili da je bitno samo dobro se udati jer bi dobrom udajom spasile cijelu obitelj, eeee a toga postoji odkada je svijeta i vijeka.
mudrost je uvijek s istoka dolazila
btw. jutarnji list ? pozivas se na njega pri definiciji necega ?? wtf ?
gospodar majmuna
u butch-bitch rasprave...sad će se umješati netko i sve vas izlupat peškirićem...
ontopic...
jednom sam vidio lijep primjer sponzorstva, šljakali smo u kauflendu nešto onako honorarno. I tako ej vani ispred kauflanda negdje oko 1 poslije ponoći dolazi ženskica, onako svojih 20-ak godina, plava, zgodna neki dopičnjak (da je kraći bio bi kragne), čizme do koljena i čeka jedno par minuta kad dolazi bmw 5 i otvaraju se vrata i ona ulazi unutra a unutra deda 5 i pol 6 banki...dobro možda griješim pa joj je to stric
ja znam više takvih slučajeva......
kod mene u birtiju dolaze dvije curke...nekidan saznala da imaju 15 godina...male slatke ko šećer,kad narastu ima da se momci okreću za njima.....
kad su same...jedva skupe 7 kuna za jednu cedevitu sa dvije slamčice...
međutim,dođe frajer u novom mercedesu.cca 60 godina....umirovljeni policajac...sjeda s njima...male odmah po žesti i to ne po pelinu,votki ono 6-7kn nego po balantajmsu(ne znam kak se piše
kasnije saznah da taj frajer doslovce ide od lokala do lokala i traži tako male curke i plaća ih i onda hopa cupa....
mislim i da ima ne znam što ..šta KLINKA OD 14-15 GODINA IMA RADITI SA DJEDICOM OD 60 GODINA?DA JOJ MATER ZNA ŠTA RADI IZBACILA BI JU IZ KUĆE....I ŠTA TO ON NJOJ U KREVETU MOŽE PRUŽITI?NIKAKAV KURAC?!!!
A što se tiče bildera i lijepo sređenih cura....
iskreno ne znam ni ja baš puno pametnih bildera...svi su malo zadrti...ima ih puno koji vole svoje tijelo više nego svoju curu....
A cure,lijepo sređene...ako si pankerica...nosiš starke,isfucane hlače i imaš takav stil odijevanja,zašto bi oblačila čizme,dopičnjake i nekakve topiće u kojima bi sise pokazivala...???ako se osjećaš udobno u onome u čemu si,zašto bi zbog nekoga mijenjala svoj stil....
ja sam jednom to napravila i nije mi bilo ugodno...coctail bar,cajkaroško okupljalište,ekipa ide na cajke moram i ja....i sad se moram prilagoditi njima,obukla čizme na cca 12cm petu,minić i topić,sredila se i baš sam se ko kreten tako osjećala...izgledala sam baš ko prava cajkrošica....ma fuj...
u pičku,kao ne smiješ u patikama u tufnu i q club...zamisli....legu nisu pustili u cipelama u tufnu jer su crne i izgledale su ko patike.doslovce ih je morao skinuti i staviti frajeru pred nos da se uvjeri da su to cipele...jebem ti te na ulazima...samo oni u pivnici su pristojni...svaka čast dečki...
tonito je bio veliki clanak o knjizi koja je tada izlazila u srbiji o fenomenu sponzorusa, kako je to krenilo i kako je doseglo takvu razinu da se sve zene prozivaju sponzorusama ako su pametne,lijepe i drze do sebe, nesto kao lov na vjestice.
betty
znas li ti uopce odakle pojam sponzorusa???? bio je u jutarnjem listu ljetos bas veliki clanak o tome. to je pojam koji je nastao u beogradu 90-tih godina za vrijeme slobine vladavine, kad ljudi nisu imali novaca, a zene nisu imale toliku mogucnost skolovanja, i onda su ih ucili da je bitno samo dobro se udati jer bi dobrom udajom spasile cijelu obitelj, eeee a toga postoji odkada je svijeta i vijeka.
mudrost je uvijek s istoka dolazila)
btw. jutarnji list ? pozivas se na njega pri definiciji necega ?? wtf ?
legica_osminice i cipele na petu su se nosile i prije cajki, to je druga stvar kako ih neko nosi, a lijep dekolte nije pokazivanje sisa,koliko ja znam zene su u 16.st nosile korzete da naglase tanak struk i lijepe grudi.
Pojam "sponzorusha" postoji i prije nego se pojavio na Balkanu, samo sto se to u zemljama razvijenog kapitalistickog neorobovlasnickog drustva naziva "okruzivanjem lijepim zenama".
Tako su razni milijunasi, milijarderi i ina lica koja pune casopise za dokone kucanice, wanna-be manekenke i sl., uvijek "okruzeni lijepim zenama", najcesce na jahtama, primanjima, imanjima... Postoje i likovi poput Hefnera ciji se uspjeh moze mjeriti s uspjehom pobijanja temeljnog fizikalnog zakona po kojem se isti polovi odbijaju - covjeku uspijeva (vec dulji niz godina i u javnom skladu) odrzavati preko nekoliko zena na istom mjestu i s jednakom funkcijom.
Njemu, kao i ostalim likovima koji su "okruzeni lijepim zenama" to uspijeva samo iz razloga sto se na trzistu zivotnih uzitaka ponuda uzitaka (u kolicini i intenzitetu koji oni mogu pruziti) daleko manja od potraznje. No, to i ne cudi, kada se zna da 5% najbogatijih drzi 80% svjetskog bogatstva. A, kao sto znamo, zenska (i muska) ljepota nije funkcija koja je nuzno vezana uz imastinu, sto ce reci da se lijepe zene podjednako radjaju u tih 5%, kao i u onih 95%.
Dakle, formula je jednostavna - postoje ljudi koji su stvarni i veliki sponzori, postoje zene koje javno prihvacaju ulogu sponzorushe. Jasno, postoje i zene kojima to nije bitno, kao i muskarci koji se mogu "okruziti lijepim zenama" i bez novca. No, ovo nije tema o njima... tema nije ni o Hefner-like tipovima, nego o balkanskoj inacici sponzorizma. Kao i u vecini stvari, radi se samo o losoj kopiji, fake sponzorima, fake sponzorushama...
Kod nas (as in Balkan region) se to pojavilo razbijanjem klimavog i relativno lose uredjenog pseudosocijalizma, cija je glavna znacajka bila da su svi bili podjednako siromasni, odnosno nije postojala situacija gdje je 5% bogatih imalo 80% bogatstva, vec je (pojednostavljeno) 100% ljudi imalo 100% bogatstva (kakvog - takvog). Upravo ta (pod()jednakost raspodjele bogatstva je omogucavala da svi podjednako (ne) uzivaju u zivotnim uzicima. Svi podjednako nisu mogli ici na skijanje, krstarenja Sredozemljem, putovati na Tajland, kupovati bunde od pravog krzna (to je tada, naime, bio modni hit ;-))...
Doduse, postojali su oni koji su se mogli ogrebati i priskrbiti si nesto vise bogatstva (samim time i privuci ponesto lijepih zena), ali o njihovom ponasanju se malo govorilo i malo javno pisalo, buduci da je to smatrano drustveno stetnim devijantnim ponasanjem, a oni skloni tome su nazivani skorojevicima, snobovima i burzoaskim parazitima.
A onda su dosle '90te... price o boljem zivotu, blagodatima kapitalizma, price o ispunjenu americkih, njemackih i inih snova... ljudi, ovce kakve vec jesu, posisali su tu pricu (posoljenu s ponesto nacionalizma, nacionalne mrznje i ostalim zacinima koja su u svjetskim razmjerima ionako na izdisaju).
Rat je samo pripomogao da tvrdja govna bolje isplivaju, a mulj poraca dobro je skrivao pravi i istinski vonj, dobro skrivajuci sto se sve muti po njegovom mutnom dnu.
Kao rezultat te fekalne kashe imamo situaciju gdje postoje likovi koji glume onih 5%, i nepromijenjenu situaciju s prirodnom zenskom (ljudskom) ljepotom. Dakle, pojavili su se likovi koji mogu, ili se prave da mogu, pruziti vise zivotnih uzitaka... recimo da se pojavilo onih 5%, iako se zapravo radi o totalnom fakeu, tzv. balkanskom jetsetu, koji varira od nacionalnog pseudojetseta o kojem se moze gledati na TVu, do lokalnog pseudojetseta (gdje se u jednom gradu srednje velicine zna tocno tko vozi koji auto i koliko nekretenina ima), do mikro razine, gdje nezaposleni dize kredit kako bi kupio auto koji je bolji od njegovog susjeda...
Buduci da lijepih zena ima jednako, ako ne i vise (racunamo li napredak kozmeticke industrije i industrije atributivnih plasticnih opsjena), jasno je da postoje i one lijepe zene koje svojim vanjskim obiljezjima zele maksimizirati kolicinu zivotnih uzitaka...
Buduci da postoje zivotni uzici koji se ne mogu kupiti novcem (npr. tvrd i sposoban kurac, kvalitetni razgovori uz veselo pucketanje vatrice, ...) dio lijepih zena (osoba) kojima su to prioriteti one zivotne uzitke koji se mogu kupiti novcem stavlja u drugi plan.
Dakle, za svakog ima ponesto...
kopile
Ja stvarno neznam koji kurac ja uopće raspravljam sa osobama koje tvrde da jedna Fani Stipković nije sponzoruša.Mislim ako ona nije ja stvarno neznam tko je.
Fani Stipković?A šta kažeš na Vlatku Pokos?
Dakle, ili imas para, ili imas dobar kurac, ili si pametan, drag, njezan. Ili si svo troje, ili nijedno, ili si uspio upariti ove kvalitete.
Kako god bilo, kao sto na trzistu postoje ovakvi ili onakvi muskarci, tako postoje ovakve i onakve zene. Svatko si nadje svog para, prije ili kasnije... netko si nadje i vise komada, khm, khm... ;-)
kopileKoliko si rijeci razmijenio s Fani? Koliko puta si pokusao popricati s njom, ili ju barem dobrano izjebati?!Ja stvarno neznam koji kurac ja uopće raspravljam sa osobama koje tvrde da jedna Fani Stipković nije sponzoruša.Mislim ako ona nije ja stvarno neznam tko je.
Zasto uopce razmisljas o njoj i o tome tko je i sto je Fani Stipkovic, ako si svjestan da si za nju obicni mali crv?!
Leteci mungos
kopileKoliko si rijeci razmijenio s Fani? Koliko puta si pokusao popricati s njom, ili ju barem dobrano izjebati?!Ja stvarno neznam koji kurac ja uopće raspravljam sa osobama koje tvrde da jedna Fani Stipković nije sponzoruša.Mislim ako ona nije ja stvarno neznam tko je.
Zasto uopce razmisljas o njoj i o tome tko je i sto je Fani Stipkovic, ako si svjestan da si za nju obicni mali crv?!
a još je i gadna.
Moram reći jednu stvar - da imam vremeplov, vratio bih se u prošlost, recimo 1980., u Seattle, i ubio Kurta Cobaina. Taj je kriv za sve.
Naime, kriv je što su u vrijeme moje zlatne mladosti djevojke oblačile vijetnamke i čizme Dr. Martens, a bilo ih je sramota šminkati se. Iako sam ja to tada smatrao pametnim, nije trebalo dugo da shvatim da mi je Kurt ukrao dio mladosti.
Eto, ne samo da je glupavo podcijenjivati fizički izgled, još je gluplje to opravdavati nekom željom da se na taj način ispadne cool, pametan, obrazovan, pun razumijevanja, protiv materijalizma, i ostala sranja. Stilizacija vezana za glazbu koju osoba sluša, djetinjast je koncept.
Glede tih sponzoruša, ako je plaćanje cuge nekoj curi znak da je ona sponzoruša, onda ne znam šta će ovi moji prijatelji misliti kad im slijedeći put budem iz čista mira platio piće, što često činim. Valjda će mi morati istaknuti da se samnom druže zbog ugodnog društva, a ne da izvuku par besplatnih cuga. Blesavoća. Sponzoruša može postati isto samo ako se uda za nekog frajera, a potom provede život ne radeći ništa. No isto vrijedi i za sve druge članove našeg novokomponovanog društva, recimo lažne umirovljenike, jer i oni su sponzoruše i kurve, samo je sponzor netko drugi.
DonQuijoteto ona manekenka sto ima onako malo buljave oci i bradu a'la Kirk Douglas?!a još je i gadna.
Proguglah... hm... riba je potvrdila moju tezu da je, ukoliko zelis biti profesionalni trener, najbolje biti osobni trener poznatim pevaljkama, manekenkama i slicno. Tucas ribe za kojima svi sline (a papci se ubijaju od truda i samo sline), a nemas obavezu pojavljivanja na kojekakvim primanjima, izdrzavanja djeteta (ako se omakne) i generalno gledano i dalje mozes nastaviti sa svojim non-celeb zivotom...
Prava win-win situacija...
Blofeld
...onda ne znam šta će ovi moji prijatelji misliti kad im slijedeći put budem iz čista mira platio piće, što često činim.
sponzoru

BlofeldTi i svi drugi koji plaćaju porez su njihovi sponzori.
No isto vrijedi i za sve druge članove našeg novokomponovanog društva, recimo lažne umirovljenike, jer i oni su sponzoruše i kurve, samo je sponzor netko drugi.
Leteci mungos
Dakle, formula je jednostavna - postoje ljudi koji su stvarni i veliki sponzori, postoje zene koje javno prihvacaju ulogu sponzorushe. Jasno, postoje i zene kojima to nije bitno, kao i muskarci koji se mogu "okruziti lijepim zenama" i bez novca.
ma hajde
Doduse, postojali su oni koji su se mogli ogrebati i priskrbiti si nesto vise bogatstva (samim time i privuci ponesto lijepih zena), ali o njihovom ponasanju se malo govorilo i malo javno pisalo, buduci da je to smatrano drustveno stetnim devijantnim ponasanjem, a oni skloni tome su nazivani skorojevicima, snobovima i burzoaskim parazitima.
gle.. ako pricamo o 'profesionalnim' sponzorusama, onda ok. ali ja sam jos uvjek uvjerenja da kod 'normalnih' cura ipak mora postojati onaj 'medjusobni pogled' da se nesto dogodi..
A onda su dosle '90te...
..tužne i nesretne..
price o boljem zivotu, blagodatima kapitalizma, price o ispunjenu americkih, njemackih i inih snova... ljudi, ovce kakve vec jesu, posisali su tu pricu (posoljenu s ponesto nacionalizma, nacionalne mrznje i ostalim zacinima koja su u svjetskim razmjerima ionako na izdisaju).
cekaj, hoces reci da je bilo bolje prije ? kad su svi bili jednako bogati(siromasni) ? pa nismo svi jednaki.. nekome je vrhunac zadovoljstva drzavna sluzba.. a neko tezi necem visem.. i ima mogucnost da svojom sposobnoscu to i pokusa realizirat. sto je po meni dobro.
drugih par rukava je sto to bas i ne funkcionira kako sam opisao, odnosno kako bi trebalo.
Kao rezultat te fekalne kashe imamo situaciju gdje postoje likovi koji glume onih 5%, i nepromijenjenu situaciju s prirodnom zenskom (ljudskom) ljepotom. Dakle, pojavili su se likovi koji mogu, ili se prave da mogu, pruziti vise zivotnih uzitaka... recimo da se pojavilo onih 5%, iako se zapravo radi o totalnom fakeu, tzv. balkanskom jetsetu, koji varira od nacionalnog pseudojetseta o kojem se moze gledati na TVu, do lokalnog pseudojetseta (gdje se u jednom gradu srednje velicine zna tocno tko vozi koji auto i koliko nekretenina ima), do mikro razine, gdje nezaposleni dize kredit kako bi kupio auto koji je bolji od njegovog susjeda...
fejekri se brrrrrrrzo prepoznaju.. i ne mogu opstati pa cak ni ako o njima sudi zenski mozak.
Buduci da lijepih zena ima jednako, ako ne i vise (racunamo li napredak kozmeticke industrije i industrije atributivnih plasticnih opsjena), jasno je da postoje i one lijepe zene koje svojim vanjskim obiljezjima zele maksimizirati kolicinu zivotnih uzitaka...
Buduci da postoje zivotni uzici koji se ne mogu kupiti novcem (npr. tvrd i sposoban kurac, kvalitetni razgovori uz veselo pucketanje vatrice, ...) dio lijepih zena (osoba) kojima su to prioriteti one zivotne uzitke koji se mogu kupiti novcem stavlja u drugi plan.
dobitna kombinacija je te dvije osobine zajedno.. jos ako znas ispricat koji vic, biti samopuvjeren u nastupu, lijepo se nasmijesit, ignorirat ribe koje traze sponzora po birtijama... eeeee, onda postajes interesantan i onim, nazovi, normalnim djevojkama...
MonstrumMoram priznat da sam iznenađen silnim postovima o dotičnim gospojama, eto lagano vrebam iz prikrajka i čekam priliku da se ubacim........ja ću probat okarakterizirat dotične sponzoruše u par riječi, kako bi ih recimo opisalo dijete od cca 8-10 godina jerbo trenutno se tako osjećam, najeo sam se, popio 3 piva, načinjem četvrto i blaženi mi se osmjeh raznježio licem....dakle sponzoruše su tete kojima čike koji imaju bemveje i mercedese kupuju svašta da bi one bile sretne, onda kad tim čikama tete potroše sve novčiće, tete se razvedu od njih i nađu novog čiku koji ima novaca
, te tete nose jako jako kratke suknje i previše šminke i ne nose gaćice, čike im plaćaju da idu u skupe hotele i na Jahorinu i tamo rade s njima ono što mama i tata rade kad se vole, teta Pokos je sponzoruša i živi u skupoj kući a ne radi ništa
bravo majstore!
toni
ma hajdeSVE zene prihvacaju ulogu 'sponzoruse' bez obzira na materijalno stanje.. jerbo je drustveno prihvaceno i normalno da mushko placa pice/veceru/putovanje/itd.."
Nemoj generalizirati, ima nas koje ne volimo da nam se placa.Ni cuga, a kamoli vecera ili , ne daj, Boze; putovanje.
Uostalom, ja sam svom decku jednom platila ljetovanje.Jel' zbog toga on "muska sponzorusa"?
Ne kazem da mi nikada nitko nije nista platio, ali najcesce svoje troskove placam sama.A ostalo ide po nacelu reciprociteta: ja tebi - ti meni.
kopileaha znaci bilo bi bolje da ne zaradjuje svoj novac pa makar kao model??? to sto je nekome ruzna nije predmet ove rasprave.
Ja o njoj uopće ne razmišljam kao prvo.Ja sam nju samo naveo kao eklatantan primjer,a onda su određene individue izjavile da ona nije sponzoruša jer zarađuje novac kao model ,mislim stvarno smiješno.
betty
kopileaha znaci bilo bi bolje da ne zaradjuje svoj novac pa makar kao model??? to sto je nekome ruzna nije predmet ove rasprave.
Ja o njoj uopće ne razmišljam kao prvo.Ja sam nju samo naveo kao eklatantan primjer,a onda su određene individue izjavile da ona nije sponzoruša jer zarađuje novac kao model ,mislim stvarno smiješno.
@kopile....ispada da su modeli sponzoruše?pa čuj...ako su lijepe ne mora biti da su glupe kako to inače ide ...dosta modela ima završen fakultet ii svoj posao a time i svoju plaću..i sad se njoj prišio status sponzoruše zato što zarađuje još dodatne novce......takav način razmišljanja je smiješan...
mislim ovo je stvar ponude/potražnje(al sam romantična
ako neku pridanik mužjačkog roda ima želju furati curicu kraj sebe i to dobro platiti ,neka plati..ako se curki to sviđa(svaka čast ako nema kemije,nekad bih voljela da sam takav tip)nek fura dedicu....
uostalom ljubav ne pita za godine
">
vrlo sam liberalna po tom pitanju,mada da neb i bilo zabune to ne opravdavam..
više cijenim žene koje se svojom pameću i radom bore za sebe..ali te lošije prođu
vi želite častit...pa ko vam kriv...ja da imam svoju plaću..ja bi uvijek častila...jedva čekam da dođe to vrijeme...e da,to se događa, bez obzira bile u štiklama ili starkama...
i sorry,al ja neznam kad je netko pun para,a netko ne...subotom se svi srede...zapravo jedino oni što pored tufne i q-cluba vozaju svoje mercedese,ali za ostale,kak da,molim te, to znam'??mene novac ne usrećuje...naravno bitan je...ali bitnije je da ti se netko stvarno sviđa,da ti odgovara njegova osobnost......jebeš sav novac..ak nisi sretan
uzeti ili odbiti?
legica_osi što recimo napraviti kad si recimo vani u nekom lokalu i konobar dolazi kod tebe i donosi ti cugu i kaže da ti je to onaj tamo frajer za šankom poslao???
uzeti ili odbiti?
pošalješ nazad
Netko uopće ne zagleda takve, i ne mašta o njima, te bijesno ne protestira, pošto svjestan svojih manjaka, i vrlina, zna da takvo nešto nikad neće provozat na svom "tornju moći" te mu iz tog razloga spomenute dijeve predstavljaju ništa drugo nego predmet zajebancije.
Kome smetaju i tko ima nešto protiv njih neka ih ne zagledaju, bare, bezuspješno zavrću runde dok im plaće nestaju u želudcu rasne plavojke zamamnih oblina.
Monstrum
Kome smetaju i tko ima nešto protiv njih neka ih ne zagledaju, bare, bezuspješno zavrću runde dok im plaće nestaju u želudcu rasne plavojke zamamnih oblina.![]()
Ja imam jednu legicu koja inače izlazi u coctail i svake subote nađe tak neku budalu koji joj cijelo vrijeme plaća piće a ona ni kinte ne potroši....i boli ju kurac...kaže da joj je baš dobro...ali ga otepe na kraju kad izlaze iz coctaila tako da nema nikakvog fizičkog kontakta između njih....
legica_ospa ako ti se svidja uzmes , odes do njega lijepo zahvalis, i nastavis pricati s njim.
i što recimo napraviti kad si recimo vani u nekom lokalu i konobar dolazi kod tebe i donosi ti cugu i kaže da ti je to onaj tamo frajer za šankom poslao???
uzeti ili odbiti?
ako ti se ne svidja vratis cugu.
ako je netko koga znas, a ne zelis mu se zamjeriti uzmes cugu, ali posaljes i njemu nazad sta on pije.
betty
legica_ospa ako ti se svidja uzmes , odes do njega lijepo zahvalis, i nastavis pricati s njim.
i što recimo napraviti kad si recimo vani u nekom lokalu i konobar dolazi kod tebe i donosi ti cugu i kaže da ti je to onaj tamo frajer za šankom poslao???
uzeti ili odbiti?
ako ti se ne svidja vratis cugu.
ako je netko koga znas, a ne zelis mu se zamjeriti uzmes cugu, ali posaljes i njemu nazad sta on pije.
AKO GA NE ZNAŠ?
ako ti ne izgleda/ ili ti se ne svidja vratis nazad.
betty
e pa jel ti se svidja ili ne????ako je komad i po uzmes i odes do njega kazes hvala na cugi, i upoznas se s njim.
ako ti ne izgleda/ ili ti se ne svidja vratis nazad.
Ma odjebeš to sve lagano

NKV, SŠS, VŠS iu VKV sponzoruše.
legica_osi što recimo napraviti kad si recimo vani u nekom lokalu i konobar dolazi kod tebe i donosi ti cugu i kaže da ti je to onaj tamo frajer za šankom poslao???
uzeti ili odbiti?
U svakom slučaju uzimaš cugu!
Osim naravno ako nije otrovana!
To što je tebi netko platio cugu i poslao ti ju a da ti o tome nisi znala, ne daje tebi prema toj osobi nikakve obveze!
A s druge strane ti nemoraš ponovno naručivati i još k tomu plačati sebi istu kad si je več dobila.
U svakom slučaju tebi dobro.
@Leon vidim kopile ima dva žuta? Nije li to crveni ili će proči kao Šimunić sa tri žuta?
ali OVO
kopile
I ja tu nevidim ništa smiješno.Ovo je vrlo ozbiljna tema.Možda čak jedna od najozbiljnijih jer se cijeli svijet okreće oko ženskog međunožja
MORAM iskomentirati i reći da sam na ovo uuuumrla od smijeha.. !! joj momak al si ga ti zabrazdio...

kopile
fairyTi uopće nisi shvatila u čemu je poanta,a poanta je u licemjerju koje je danas prisutno kod današnjih djevojaka posebno onih "emancipiranih".Ja njima taj izbor ne osporavam samo me živcira to što se sve nađu uvrijeđene kada ih se nazove sponzorušama.Mislim o čemu mi to pričamo kada jedna Vlatka Pokos i Fani Stipković sebe ne smatraju sponzorušama.
Cure koje ti opisuješ imaju pravo izbora,
jel ti uopće znaš što znači riječ emancipiran???
ti nazivaš vlatku emancipiranom ženom???
o, svašta!!!!!!!!
bettyali ono sto me najvise smeta u ovome je to sto vi mislite da ZENE NEMAJU NOVAC!!!mislim ko da smo u 17.st, odakle vama pravo njih tako nazivati kad cura moza ima svoju placu ili svoj đeparac i sigurno joj ne treba tuđi novac.
da, s tobom bi se svakako složila!!
kopile
Stvarno se ništa na ovom svijetu nemože mjeriti sa beskonačnošću ženskog licemjerja.
ti očito sve žene smatraš sponzorušama, ili prije kurvama, gadurama..itd....
očito te neka jako sje....
a, eto, sad mi te i žao
ne, onak, mislim da se taj pojam nažalost koristi ako curi netko plati piće (što i nije toliko prečesto u današnje vrijeme..)
meni je grozno kad vidim mladu curu s djedicom od 70-ak godina i zna se da je to zbog love...ali ima i takvih muškaraca...
samo što to društvo ne kritizira..kao da je to prihvatljivije..ajd, neka...
ali stvarno nije u redu nazvati sponzorušama sve one cure koje brinu za svoj izgled i imaju dečka koji je isto tako lijepo obučen pa se čini da ima para!
ok, ima cura koje žele samo bogate dečke, ali isti je broj i takvih likova!! i tko kaže da nije istina, laže!
2. nije problem u sponzorušama nego u debilima koji ih sponzoriraju.. oni uopće ne shvaćaju koliko su jadni, tj. da moraju masno platiti i to ženskama kojima se želudac ne diže i na najogavnije stvari koje bi normalnom ljudoskom biću ostavile traume za cijeli život...
još ih onakvi gadni vodaju okolo, ajd ako su tak jadni pa da moraju plaćati za seks, ali ne sad o tome javno govoriti
insomniaA reci mi molim te oko čega se okreće.Šta ti misliš šta je u biti temeljna motivacija za 90% onoga što većina muškaraca radi u životu.Uostalom Freud je to ustvrdio prije 100 godina a i mnogi drugi veliki umovi,nisam ja izmislio tu tezu(pri tome mislim da na seks kao jednu od najvećih motivacija u životu muškaraca).
neću se petljati u raspravu, jer trenutno imam toliko mnogo komentara na sve ovo da ne bi stalo u 15 topica, a ne u jedan..
ali OVO
kopile
I ja tu nevidim ništa smiješno.Ovo je vrlo ozbiljna tema.Možda čak jedna od najozbiljnijih jer se cijeli svijet okreće oko ženskog međunožja
MORAM iskomentirati i reći da sam na ovo uuuumrla od smijeha.. !! joj momak al si ga ti zabrazdio...![]()
![]()
![]()
daj jebale vas više sponzoruše i zatucanost... ko u srednjem vijeku...
kopile
insomniaA reci mi molim te oko čega se okreće.Šta ti misliš šta je u biti temeljna motivacija za 90% onoga što većina muškaraca radi u životu.Uostalom Freud je to ustvrdio prije 100 godina a i mnogi drugi veliki umovi,nisam ja izmislio tu tezu(pri tome mislim da na seks kao jednu od najvećih motivacija u životu muškaraca).
neću se petljati u raspravu, jer trenutno imam toliko mnogo komentara na sve ovo da ne bi stalo u 15 topica, a ne u jedan..
ali OVO
kopile
MORAM iskomentirati i reći da sam na ovo uuuumrla od smijeha.. !! joj momak al si ga ti zabrazdio...![]()
![]()
![]()
Vidiš, nije da nisam ljubitelj ženskog međunožja, no moj jedini spiritus movens jest fiksirana želja za ostvarivanjem svjetske dominacije (te sam zato i osnovao moju udrugu, S.P.E.C.T.R.E.).
Međunožje je isključiva motivacija eventualno seksualnih manijaka i nekih drugi životinjskih oblika (iako se i životinje tjeraju samo u određeno doba godine). Bojim se da je Freud malo zastario, ili je svjetska psihologijska znanost u ozbiljnoj 100-godišnjoj krizi.
kopile
ali OVO
kopile
![]()
![]()
e, ma znaš šta - apsolutno mi NE PADA NA PAMET komentirati niti tebe, niti išta vezano uz tvoj topic!
kopile
koja statistika? jebote koji si ti primitivac
031OS
kopile
on ti hoće time reći....cura...završila primjerice geodetski fakultet,radi u nekoj geod.firmi,cca 25 godina,ima plaću preko 10 000kn,odlično izgleda, digla kredit za auto koji si može priuštiti i koji će si sama odplatiti svojim zarađenim novcem i koja si može priuštiti skupe krpice...zašto bi se ona dovodila u takvu situaciju da izađe van u novom bmwu i pijucka skupa pića i da bude prozvana sponzorušom?svi će prvo pomisliti gdje joj je stari matori jebač koji je sve to kupio...e pa nisu sve cure takve....a to muškarci ne mogu shvatiti...
uglavnom..mogu prepoznati sponzorušu ,nanjušim je odmah
i stvarno..jebale vas više sponzoruše..uvijekih je bilo i uvijek će ih biti
laku noć
MacaPapucharica
Uostalom, ja sam svom decku jednom platila ljetovanje.
jel ti mogu ja bit decko ?
Jel' zbog toga on "muska sponzorusa"?
ne. on je covjek koji je bio u pravo vrijeme na pravom mjestu
Ne kazem da mi nikada nitko nije nista platio, ali najcesce svoje troskove placam sama.A ostalo ide po nacelu reciprociteta: ja tebi - ti meni.
Slazem se.. ali isto tako ako si ti vece platezne moci, ne bi trebala pravit problem oko placanja kave/piva/ljetovanja.. samo treba paziti da to ne pređe u klasicno grebanje.. ja sam vishe puta imao prilike cuti; "ti si moj decko i ti meni moras placati" .. wtf? mora se samo umrijet.. a i to ce uskoro rijesiti

sva sreca pa sam to brzo rijesio...
mozda bi to i proslo da radim i da imam para ali student sam pa to neide bas lako....
kent_slipja sam imao curu koja je zahtjevala da ja sve placam,nije to rekla tako ali nije se nijednom ponudila da plati svoje a ne da mene pocasti. i onda kad sam ja to njoj reko,jer uvijek kazem ono sto me smeta ona je rekla kao da sam ja musko i da pravo musko sve placa...
![]()
mozda bi to i proslo da radim i da imam para ali student sam pa to neide bas lako....
Pa nemogu vjerovati da kod ljudi uopće dolazi do takvih rasprava,,,ali, moram priznati da sam na tvojoj strani,,,upravto to što si napisao,,,studenti se moraju pomagati....a poslije bi ju još više zbog toga poštivao....
jos je bilo zahtjevano da ja dolazim svaki glupi dan na drugi kraj grada i vozim nju(curu) gdje se njoj prohtije....
mislim,zamracio sam....
kent_slippa dodje do rasprave jer jedna strana zamraci i naravno prisere drugoj.... da,i onda je ona mene tako poklopila.... pa sam onda pricao sa njenom starijom sestrom koja mi je sve to isto potvrdila... nisam mogao vjerovati kad mi je to pricala.
jos je bilo zahtjevano da ja dolazim svaki glupi dan na drugi kraj grada i vozim nju(curu) gdje se njoj prohtije....
mislim,zamracio sam....
jeli???? neka fina guza ta tvoja mala????
kent_slip
ja sam imao curu koja je zahtjevala da ja sve placam,nije to rekla tako ali nije se nijednom ponudila da plati svoje a ne da mene pocasti. i onda kad sam ja to njoj reko,jer uvijek kazem ono sto me smeta ona je rekla kao da sam ja musko i da pravo musko sve placa...![]()
Gurnut ju iz jurećeg auta van...
kent_slipDaleko od toga da ja zastupam takav stav kod žena i kod muškaraca,ali me ne iznenađuje jer sve kreće od kućnog odgoja,a kod nas uglavnom prevladava tvrdi patrijahalni odgoj,gdje je muškarac glava obitelji i raspolaže svim financijama!
pa dodje do rasprave jer jedna strana zamraci i naravno prisere drugoj.... da,i onda je ona mene tako poklopila.... pa sam onda pricao sa njenom starijom sestrom koja mi je sve to isto potvrdila... nisam mogao vjerovati kad mi je to pricala.
mislim,zamracio sam....
kopile
Ha haaaaa....
kent_slip
ja sam imao curu koja je zahtjevala da ja sve placam,nije to rekla tako ali nije se nijednom ponudila da plati svoje a ne da mene pocasti. i onda kad sam ja to njoj reko,jer uvijek kazem ono sto me smeta ona je rekla kao da sam ja musko i da pravo musko sve placa...![]()
I ja sam bio u slicnoj fazi. Jos sam s tom djevojkom i stvari su se popravile.
Ja radim, ok. Imam redovnu placu i tako i ona. Ali su nam izlasci u principu pomaknuti prema mome novcaniku sto je i mene nakon nekog vremena natjeralo da nesto kazem jer i ona zaradjuje a ja ne uzivam u plodovima njenog truda. Uvijek bude nesto tipa... moram tenkirati, imam registraciju, pravim zub, izlazim iz minusa....
A sta je s mojim minusom, mojim zubom i mojom registracijom?
Sto se promijenilo na bolje da smo i danas ostali zajedno?
To da sam uspio preusmjeriti njezin red cascenja u izlasku na nekakvo materijalno cascenje pa samim time je obecala da ce kupiti posteljinu, zavjese, uzela mi je ortopedske papuce 2 komada za kucu i posao. Tako da je to win-win situacija... jer glupo mi je da mi cura placa cugu kad smo vani ako vec imam love.
Evo jos jedan pozitivan primjer.... neki dan sam ju vodio na veceru a danas ona mene vodi u kino....
kent_slip
kent_slipja sam imao curu koja je zahtjevala da ja sve placam,nije to rekla tako ali nije se nijednom ponudila da plati svoje a ne da mene pocasti. i onda kad sam ja to njoj reko,jer uvijek kazem ono sto me smeta ona je rekla kao da sam ja musko i da pravo musko sve placa...
![]()
Sva sreća, ta aždaja bi te oterala na rub ponora i gurnula te još u njega, nek si ti to riješio
legica_os
031OS
kopile
on ti hoće time reći....cura...završila primjerice geodetski fakultet,radi u nekoj geod.firmi,cca 25 godina,ima plaću preko 10 000kn,odlično izgleda, digla kredit za auto koji si može priuštiti i koji će si sama odplatiti svojim zarađenim novcem i koja si može priuštiti skupe krpice...zašto bi se ona dovodila u takvu situaciju da izađe van u novom bmwu i pijucka skupa pića i da bude prozvana sponzorušom?svi će prvo pomisliti gdje joj je stari matori jebač koji je sve to kupio...e pa nisu sve cure takve....a to muškarci ne mogu shvatiti...
uglavnom..mogu prepoznati sponzorušu ,nanjušim je odmah![]()
i stvarno..jebale vas više sponzoruše..uvijekih je bilo i uvijek će ih biti
laku noć
ma smjesno mi to. istina, ima sponzorusa i uvijek ce ih biti, ali da je svaka cura koja drzi do sebe, spremi se malo bolje, sponzorusa??? ma smijesno... i sta je cudno u tome da ce lijepa mlada cura prije pogledati lika koji se isto dotjerao, dosao u novom auto itd... nego nekog koji je izasao van u prljavoj majici ili tako nesto. i ja cu isto prije pogledati vani dotjeranu curu nego neku koja izgleda kao da je ispala iz cirkusa. znaci i ja sam "sponzorusa", ustvari, muska sponzorusa? ne kazem da je onaj lik koji je dosao sav ulickan i sa autom ili neka dotjerana cura bolja osoba od ono drugo dvoje, samo kazem kako stoje stvari na prvi pogled. ...darwinova teorija u praksi...
toniMacaPapucharica
Uostalom, ja sam svom decku jednom platila ljetovanje.
jel ti mogu ja bit decko ?![]()
hm...mozemo se dogovoriti![]()
Jel' zbog toga on "muska sponzorusa"?
ne. on je covjek koji je bio u pravo vrijeme na pravom mjestu![]()
apsolutno!na koji god nacin gledaoops:">
Slazem se.. ali isto tako ako si ti vece platezne moci, ne bi trebala pravit problem oko placanja kave/piva/ljetovanja.. samo treba paziti da to ne pređe u klasicno grebanje.. ja sam vishe puta imao prilike cuti; "ti si moj decko i ti meni moras placati" .. wtf? mora se samo umrijet.. a i to ce uskoro rijesiti
da bih rijec rekla...
Ako sam ja vece platezne moci, sigurno necu brojiti koliko je puta netko nesto platio.
Dok, imam - imam, kad nemam - nemam.
Samo, nazalost, u zadnje vrijeme nemam
Jel' bi me jos uvijek za curu? Iako vise nemam love?
kopilea i mnogi drugi veliki umovi,nisam ja izmislio tu tezu
aha, znači i ti si neki veliki um
Moje je mišljenje da kopile treba nekoga tko će mu objasniti da mora biti fin, iskren, gentleman.Bori se s tremom prići djevojci koja mu se sviđa i to naravno napravi tek nakon dosta alkohola, a onda se mora preseravati, eventualno potući s nekime i sl. Eto, kopile je u mojim godinama, "kad je vrag odnio šalu", nije imao sreće da se neka djevojka potrudi oko njega, a on sam nije bio u stanju otvoriti se nekome tko mu se sviđa(bez uvrijede).
Kopile, neki stavovi koje si napisao(puno njih) - stvarno ne mogu vjerovati da su plod 25-ogodišnjaka, potraži pomoć prijatelja i prjateljica, preispitaj svoje želje i stavove i potrudi se biti dobar nekoj djevojci kojoj se svidiš.
E sad onaj dio za žene, koji bi istrijebio mišljenja kao što ima Kopile:
- POTPUNO JE NEOPRAVDANO da uvijek dečko mora prići djevojci, barem u društvu gdje očekujem da su žene i muškarci jednaki. Ne trebate uopće priznavati da ste jako nesigurne kao i muškarci. Ako se slijepo držite toga da vam netko mora prići i zadovoljiti vaše kriterije da mu se ne bi samo nasmijale nije uopće čudno da dosta djevojka u početnim vezama, dok to ne skuže, završe s nekim primitivčinom "koji ima inicijativu", pa joj poslije 5 godina braka kada se malo naborate pijan dolazi kući i nezadovoljan je brakom, koji na kraju završi razvodom i nažalost ponekad polomljenim kostima ženke koja je htjela biti s dominantnim mužjakom iz čopora(ovo nikako ne opravdavam, samo pokušavam dati jedan drukčiji pogled u m-ž odnosima).
Mislim da dosta gubite s tim što se bojite preuzeti inicijativu. Da li ste ikada pomislile da neki dečki padaju na djevojke koje će im bar migom dati znak da im se sviđa? Ako toliko hoćete inteligenciju, to bi mogao biti jedan način, da nađete nekoga s modernim svjetonazorima i tko vas poštuje jednako kao i svakog muškarca.
I molim bez komentara tipa "ja sam prišla svom dečku", jer se to ne događa kod nas( nadam se da će se početi događati zbog vas, pokažite malo samopouzdanja, sposobnosti procjene nečijeg karaktera, to bi svakog pametnog i modernog muškarca trebalo privući, ne želi takav ženu koja će se vući za njim i za sitnice ga pitati što da radi)
Što se tiče plaćanja, tu je teško napraviti balans bez obzira na spol stranki, ali je svakako neprihvatljivo mišljenje da je to tako "da muškarac plaća", bar ako ste modernih svjetonazora. Žene zarađuju jednako dobro (ako ne i bolje) od muškaraca i najprirodnije bi bilo da se troškovi dijele, a svakome ostaje dio za osobne gušte. Pri tome osobni automobil nije gušt, osim ako će žena ići tramvajem na posao i u shopping - što ne dolazi u obzir. Također dvadeset pari i više cipela ne spada u potrebu. Jasno da žene žele imati svakakvu obuću za sve kombinacije odjeće i to uopće ne smeta dečkima osim ako to guraju pod potrebu...Onda bi i mi mogli početi kupovati "fine talijanske cipele", po jedan par za svake hlače...mislim da bi se onda malo pobunile. E sad, ne kažem da si ne trebate kupiti što hoćete od novaca koje zaradite niti kažem da bi sve potrošile te novce na takve stvari, ali zaprepastio me je jedan stav kolegice:"Nemam novaca za more, rađe si kupim dva para cipela"...
Ruku na srce danas podjednako i muški i ženski troše na stvari koje ne trebaju "al' ima susjed", ili nema susjed pa da bude bolji od susjeda. Svi uzimaju aute na kredit, čak i polovne, i misle to je sad to, imam auto i ne treba mi ništa osim otplate kredita...onda krene tankanje, registracija, popravci,...i u dvije godine plate još jednu cijenu auta...ili još bolja fora konobar koji je radio u firmi kupi za 7000 eura polovni auto(7 godina kredit), jedva ga registrira, razbije se pijan(auto totalka) prvi vikend, registraciju platio, auto može bacit ili platit 4000 eura za sređivanje, kredit otplaćuje, a kad bude prodavao auto za 7 godina (ako ga popravi), dobit će možda 2000 eura.
Ovu pojavu nazivamo kretenizam.
Npr. kladionica je čisti shit, svi koji se klade kažu "ma ima jedan, dobio love, sve riješeno u životu... ". Prvo neka mi pokažu toga, a drugo ako i ima takvih, njih je toliko malo da stvarno ne treba govoriti o zarađivanju para umjesto o ovisnosti o klađenju i tom uzbuđenju. Još razne automate tipa "voće" i sl. razumijem, ali sve je dopušteno ako se to radi npr. dva puta godišnje po 50 kn. Ali ne, face idu sjedit za pokerom i lupat po tipki što jače jer onda "daje" aparat, pa potroše tri puta više nego što su si rekli jer će možda dobiti...to se zove ovisnost i nesigurnost u svoju zaradu radom (osim onih koji su stvarno bogati i imaju para za taj hobi, za ubit vrijeme).
Joj, nadrobio sam svega, idem sad, ali molim i dame i gospodu da razmisle o navedenim situacijama kako bi možda jednoga dana povukli bolji potez, da bi mogli u novim cipelama ići na more...lol
P.S."Ja sjednem u svog žuto-apšisalog Yuga, odvrnem Gibonija, Ray Charlesa, klasiku ili nešto što se gotovo iz nijednoga auta ne može čuti onako da je preglasno, otvorim prozor da svi čuju i pravim se da sam faca...neki misle da sam lud a drugi ne misle (nisu u stanju) pa se podsmjehuju...a i njihovo me mišljenje zanima, kao i lanjski snijeg(kojega nije bilo). Ono što volim je smiješak na licima onih koji imaju nekog pojma o glazbi i drago im je da iz auta pokraj kojega prolaze ne trešte narodnjaci, Thompson, Let3, Hladno pivo i slična divljanja koja se prodaju pod glazbu...Protiv zadnja dva nemam ništa protiv, ali bih molio da se fanovi navedenih ne hvataju za ovu temu ako nemaju završenu bar osnovnu glazbenu školu - ZAVRŠENU"
Sviše ni ne znam šta sam sve napisao, nadam se da ima smisla...
P.S. Vidi se utjecaj Bagarićke kroz 4 god.gime
Elena_OsJao Mladene..pa kud' toliko napisa
![]()
P.S. Vidi se utjecaj Bagarićke kroz 4 god.gime![]()
Ali dobro mi došlo uz prvu jutarnju kavicu,,,,,dobro jutro malena,,,, što žena može pšoželjeti u rano jutro osiiiim piiiinki slambošaaa

fairy
Elena_OsJao Mladene..pa kud' toliko napisa
![]()
P.S. Vidi se utjecaj Bagarićke kroz 4 god.gime![]()
Ali dobro mi došlo uz prvu jutarnju kavicu,,,,,dobro jutro malena,,,, što žena može pšoželjeti u rano jutro osiiiim piiiinki slambošaaa![]()
Jutro jutro @fairy
i da ja pridjem decku kad mi se svidja i isto kao sto oni nas pitaju sto cemo popit pitam ja njega pa ovo je 21.st sta bi mi bilo neugodno prva prici decku, jedino da @kopiletu prva pridjem kontam si da ne bi dobro prosla.
betty
jedino da @kopiletu prva pridjem kontam si da ne bi dobro prosla.![]()
">
">
">bettymladene ti si si stvarno dao truda.
i da ja pridjem decku kad mi se svidja i isto kao sto oni nas pitaju sto cemo popit pitam ja njega pa ovo je 21.st sta bi mi bilo neugodno prva prici decku, jedino da @kopiletu prva pridjem kontam si da ne bi dobro prosla.
Vjerovatno bi te rekao: Šta? Šta, ti bi meni platila cugu? Šta ti msiliš? da sam ja nekakva sponzoruša muška??? Ma slušaj ti kravo jedna umišljena
evo ti na sada,,,prepotentna kujo
evo ti jpš
.....mladen.jrkoji na kraju završi razvodom i nažalost ponekad polomljenim kostima ženke koja je htjela biti s dominantnim mužjakom iz čopora...
Nemoj tako, ja sam čuo da je ona pjevačica Lisa Minelli ili kako se več zove TUKLA MUŽA!
mali_ivicamladen.jrkoji na kraju završi razvodom i nažalost ponekad polomljenim kostima ženke koja je htjela biti s dominantnim mužjakom iz čopora...
Nemoj tako, ja sam čuo da je ona pjevačica Lisa Minelli ili kako se več zove TUKLA MUŽA!
Ak je to onaj na kojeg mislim i ja bi ga mlatinila koji put....jel to onaj izoperirani do besvjesti...
Puno je gore dečkima kad prilaze pa ih ljepotica odbije, iako to ne žele priznati.