Da su danas lokalni izbori...
i naravno... bilo bi lijepo kad bi u anketi odgovarali samo oni koji imaju pravo glasovati...
Osijek031.com rubrike

CatCloenajveći bed su oni koji ne izlaze na izbore... to je otprilike kako da su dali glas onima koji imaju i onako najviše, tako da imaju apsolutnu većinu.. loše.
pernabukano
HDSSB. Čist iz razloga što su riskirali još 2godine mirnog sjedenja u foteljama zbog razotkrivanja istine oko dvorane. Iako su neki analitičari upozoravali da to ne bi bilo pametno tj. da bi im rejting mogao pasti svejedno su bili odlučni.
Circa
Ja mislim da bi prije dobivanja prava glasa trebalo uvesti polaganje testa iz opce obavjestenosti koji se polaze na 18. rodjendan...
Tko ne zadovolji, neka se pocne informirati i pratiti drustveno-politicka dogadjanja...
Nije fer da glasaju i oni koji nemaju pojma, i ne zanima ih, sto tko i kako radi...
legica_os
HSPops:">
njihov sam član tako da.....
Circa
legica_os
Ajde nam napisi nesto o njihovom programu.
Mene zanima, mozda se i ja uclanim...
legica_os
Circa
legica_os
http://www.hsp.hr/content/view/17/17/lang,hr/
legica_os
http://www.hsp.hr/content/view/17/17/lang,hr/
Circa
legica_os
Kyoto
Circa
legica_os
Što te konkretno zanima?
Circa
Kyoto
Circa
legica_os
Što te konkretno zanima?
Sto ta djevojka dosita zna o HSP-u. Bez guglanja, wikipedija i postavljanje tog pitanja nekom od ukucana...
super_leptir
ja bi polaganje uveo svaki put prije odlaska na izbore... pa da odma provjerimo i koliko ljudi pamte sto se dogadjalo u proslom mandatu!
super_leptir
cisto iz znatizelje da vidim kako dise nas internetski obrazovan puk...
bazooka_joe
super_leptir
cisto iz znatizelje da vidim kako dise nas internetski obrazovan puk...
Pitanjce... Što to čini internetsku populaciju današnjice 'obrazovanom'?
DonQuijote
a to znači "puk koji je obrazovan koristiti se internetom". ne govori ništa o općem obrazovanju tog istog puka.
super_leptir
a covjece sto ima ljudi osornih... samo traze priliku za svadju!
. Ostali imaju šansu, ako se dobro predstave i izaberu "uvjerljive" kandidate.
DanicaV
da, slažem se.
zato cijenim što se SDP odrekao liste za dijasporu.
DanicaV
zato cijenim što se SDP odrekao liste za dijasporu.
Loonai mi ćemo i glasati ali će nam dijaspora određivati politku u zemlji..
![]()
njima bih ja zabranila glasanje.. šta imaš glasati ako tu ne živiš nego dođeš kod rodbine za Uskrs, Božić i na more a već si 25 godina u Njemačkoj..

fairy
Loonai mi ćemo i glasati ali će nam dijaspora određivati politku u zemlji..
![]()
njima bih ja zabranila glasanje.. šta imaš glasati ako tu ne živiš nego dođeš kod rodbine za Uskrs, Božić i na more a već si 25 godina u Njemačkoj..
Bravo.,,apsoštrumpfno se slažem s tobom,,,zapravo to mi je totalno apsurdno,,,ne znam da li to igdje ima nego kod nas...
Blofeld
O neregularnostima u Bih neću ovom prilikom, no svi znaju da tamo i mrtvi glasaju.
tonyaBlofeld
O neregularnostima u Bih neću ovom prilikom, no svi znaju da tamo i mrtvi glasaju.
I to po više puta!
Deez
Mogli bi mi neku našu stranku napravit. Demokratski Forum Osijek031... hehe
DanicaV
tonyaBlofeld
I to po više puta!
da, jednom će objaviti da je stopa izlaznosti preko 100%
Loona
ma gledam cijeli ovaj cirkus s prodajom dionica HT-a.. totalno politički obojana prodaja.. a nekako mi se čini da će narod opet popušiti..
super_leptirHNS... pa sjetio sam se njih... ali oni imaju biraca isto koliko i HSU otprilike... ili manje... jer kontam da su se na drzavnoj razini isto jako iskompromitirali... posebno sa "gospodinom" cacicem.
Bilke
super_leptirHNS... pa sjetio sam se njih... ali oni imaju biraca isto koliko i HSU otprilike... ili manje... jer kontam da su se na drzavnoj razini isto jako iskompromitirali... posebno sa "gospodinom" cacicem.
Gospodin ili ne, čovjek razumije gospodarstvo. Pogledaj kako se Varaždinska županija razvija. Ne priča o tome tko je gdje bio '91, ne maže oči da je brodogradnja "delikatno" pitanje, već odmah kaže da će ukinuti 2 brodogradilišta čim dođe na vlast. Rijetko kad sam imao dojam da mulja. Nedostatak mu je manjak prefriganosti koja je potrebna za dobitak glasa glupog naroda koji ništa ne razumije...
BilkeAli bio je dovoljno prefrigan za namještanje poslova svojim firmama dok je bio ministar. Možda je sposoban, ali je pošten koliko je i Đapić magistar.super_leptirHNS... pa sjetio sam se njih... ali oni imaju biraca isto koliko i HSU otprilike... ili manje... jer kontam da su se na drzavnoj razini isto jako iskompromitirali... posebno sa "gospodinom" cacicem.
Gospodin ili ne, čovjek razumije gospodarstvo. Pogledaj kako se Varaždinska županija razvija. Ne priča o tome tko je gdje bio '91, ne maže oči da je brodogradnja "delikatno" pitanje, već odmah kaže da će ukinuti 2 brodogradilišta čim dođe na vlast. Rijetko kad sam imao dojam da mulja. Nedostatak mu je manjak prefriganosti koja je potrebna za dobitak glasa glupog naroda koji ništa ne razumije...
DeezU gradu HSLS, u županiji HNS.Bilke
Pa jel nije HSLS u Varaždinu na vlasti?
)...aethurIronično da u Glavaševom gradu, njegova stranka tek na trećem mjestu... općenito, ako bih komentirao dosadašnje glasovanje ( a eto hoću), ne čudi me što je HSP na prvom mjestu... građani su vidjeli da se radi u gradu otkada su na vlasti (hm, barem dok su bili) i time su zaslužili povjerenje... SDP pak, ima novog lidera, čovjeka u kojeg mnogi vjeruju, pa je razumljivo da mnogi njegovu stranku žele vidjeti na čelu grada... no...smatram kako gradski SDP ipak nema dovoljno kavalitetnih ljudi... osim one njihove predsjednice i predjednika mladih, sumnjam da je itko dovoljno kompetentan za upravljanje gradom... jedino je razočaravajuće što mnogi ne žele još uvijek na izbore... bez obzira na manjak kavalitetnih ljudi općenito u strankama, treba izići i dati svoj glas nekome... pa makar i samome sebi (
)...
lufus
aethurIronično da u Glavaševom gradu, njegova stranka tek na trećem mjestu... općenito, ako bih komentirao dosadašnje glasovanje ( a eto hoću), ne čudi me što je HSP na prvom mjestu... građani su vidjeli da se radi u gradu otkada su na vlasti (hm, barem dok su bili) i time su zaslužili povjerenje... SDP pak, ima novog lidera, čovjeka u kojeg mnogi vjeruju, pa je razumljivo da mnogi njegovu stranku žele vidjeti na čelu grada... no...smatram kako gradski SDP ipak nema dovoljno kavalitetnih ljudi... osim one njihove predsjednice i predjednika mladih, sumnjam da je itko dovoljno kompetentan za upravljanje gradom... jedino je razočaravajuće što mnogi ne žele još uvijek na izbore... bez obzira na manjak kavalitetnih ljudi općenito u strankama, treba izići i dati svoj glas nekome... pa makar i samome sebi (
)...
mislim da ova anketa i nije baš mjerodavna, a bojim se da bi odaziv na izbore mogao biti još i manji.
BlofeldDa, ovo je točno. Neće im biti lako na izborima...Nitko nema dovoljno kompetentnih ljudi, a ponajmanje Hsp. Pogotovo kad su ga napustili dva od tri kompetentna.
pernabukanoU potpunosti se slažem.Za razlilu od bivšeg gradonačelnika( čitaj pobjegulje)kojemu je draža fotelja i novci od potreba grada kojem je bio na ćelu.Čovjek koji javno izjavljuje da navija za Dinamo ne zaslužuje biti prvi čovjek u gradu.HSP će biti prava stranka kad se riješi to nemoralnog lika.
HDSSB. Čist iz razloga što su riskirali još 2godine mirnog sjedenja u foteljama zbog razotkrivanja istine oko dvorane. Iako su neki analitičari upozoravali da to ne bi bilo pametno tj. da bi im rejting mogao pasti svejedno su bili odlučni.

lufus
To bi značilo da si glasala ili su ti ukrali glas![]()
) ali šta je onda s tim kad se odlogiraš? gosti ne mogu glasovati??CatCloe
lufus
To bi značilo da si glasala ili su ti ukrali glas![]()
možda jesam, pa sam zaboravila (to će biti najvjerojatnije objašnjenje) ali šta je onda s tim kad se odlogiraš? gosti ne mogu glasovati??

tonya
Mene rezultati pomalo zabrinjavaju...
">
BlofeldNitko nema dovoljno kompetentnih ljudi, a ponajmanje Hsp. Pogotovo kad su ga napustili dva od tri kompetentna.
anatemaRužaBlofeldNitko nema dovoljno kompetentnih ljudi, a ponajmanje Hsp. Pogotovo kad su ga napustili dva od tri kompetentna.
a tko je treći, majketi?
anatemaRuža kao osoba je meni ok, ali nije me se politički dojmila, neprimjetna je. reci mi neku njenu poruku biračima, odnosno misao vodilju, kako bi neki to nazvali... ništa. nula.
lufus
anatemaRuža kao osoba je meni ok, ali nije me se politički dojmila, neprimjetna je. reci mi neku njenu poruku biračima, odnosno misao vodilju, kako bi neki to nazvali... ništa. nula.
Ruža je pokrenula frku oko onog dilera s Korčule.
maryann
inače se bavim politikom..u HNS-u sam..tako da sam upoznana sa svime..i mogu vam reći da sam se ovoj stranci pridružila jer oni jako puno rade za mlade..a mladi su ti koji moraju nastaviti vođenje države..sve ostaje u našim rukama..samo pametan i obrazovan čovjek koji je materijalno čvrst i koji ne treba još više novca može nešto napraviti u korist mladih, a tako i u korist naroda..
adutant
HSP-potpuni nesposobnjakovići. Onaj Đapićev film se može zvati "Prodavac magle". Ništa ne znaju.
">TataMataHSP nikad nije bio jači niti popularniji nego danas. Članstvo nam pristupa u zadnje vrijeme više nego ikad, ljudi su prepoznali pošten i kvalitetan rad te podređenost općem dobru za boljitak nas svih. Zbog Tadića mi je žao ali umjesto njega šansu će dobiti drugi i mlađi kao što je Danijel Srb koji će nesumnjivo znati braniti interese Slavonaca i Osijeka u Saboru dok je Tadić ipak malo više vukao za Dalmaciju, pa na kraju to i ne ispada loše.
TataMata
U svakom slučaju nakon stoljeća sedmog napokon je netko iz Osijeka i radio nešto za dobrobit Osijeka
machorA šta si ti neki maneken, lijep al glup.
TataMata
U svakom slučaju nakon stoljeća sedmog napokon je netko iz Osijeka i radio nešto za dobrobit Osijeka
topio mast na srednjoškolskom?
TataMata
machorA šta si ti neki maneken, lijep al glup.
TataMata
machor
anatema
eh, da je samo izgled problem kod magistra...
anatema
mijenja mišljenja i stavove češće nego gaće. ne dozvoljava nikome drugačije misliti, a nekmoli raditi. koristi se primitivnim načinima dokazivanja 'pravde'. ima brdo plaćenika i profesionalnih zastrašivača oko sebe, a da bi uvjerio nevjernike u ono što ni sam ne vjeruje.
TataMata
Pa, tko nije nikad ništa prepisao, ili koristio šverc tijekom školovanja nek prvi baci kamen...
DonQuijote
TataMata
Pa, tko nije nikad ništa prepisao, ili koristio šverc tijekom školovanja nek prvi baci kamen...
ili prepisao magisterij...
TataMata
DonQuijote
TataMata
ili prepisao magisterij...
što je to u odnosu na:
Ili kupio satove, ili opljačkao Osijek, ili dobio krajzlera na korištenje, ili sredio posao svojoj kompaniji ili bio sretan što ide u Beograd itd.
Laku noć i tebi...