Ima li u tome istine i ako ima, gdje se vi svrstavate?!
guzice il sise?!
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
PoppyPriča se da se muškarci dijele u dvije grupe; na one koji vole bujne grudi i one koji preferiraju dobro dupe!
PoppyEvil Poodingh
Faca i osmijeh prije svega...
![]()
a vid avatar!

aggy
ma osjecke straznjice su nadasve nenadmasive ...![]()

Jeff MurdockOči. pa usne.

fairy
hhhmmm...da sam jaaaaa muško,,,meni bi bilo bitno sve,,,i guza i sike i lice i oke i sve...ne mora biti ono ajme,,,ali to sve skupa mora na nešto ličiti
RajnusA sto zene misle o muskim guzicama i sisama?
[/qute]
mislim,kad bi mi jedan vaterpolista umjesto poštara pozvonio,ne bih se bunila...i ne bih puno razmišljala,deset prstiju bi mislilo umjesto mene
kent_slip
dobra guzica izvlaci lose sise,ali dobre sise ne izvlace losu guzicu
definitivno preferiram dobru guzicu....
Poppyma ja sam skromna, meni dovoljan jedan koji ima sve željene karakteristike
ok, onda tebi forumaši s dlakam, meni bez dlaka?!
...i onda kažu da se mi žene ne slažemo!![]()
Poppy
Priča se da se muškarci dijele u dvije grupe; na one koji vole bujne grudi i one koji preferiraju dobro dupe!
Ima li u tome istine i ako ima, gdje se vi svrstavate?!![]()
betty
ma guzice i sise sluze zato da frajer pridje ali ako ispod toga nema nista sumnjam da ce se dugo zadrzati ako je pametan...bitan je znaci cijeli paket....ali mislim da se frajeri ne mogu podijeliti na 2 skupine, to je previse za njih jer ce se oni za oboje okrenit ako je dobro.
Black AdderMa bitno je da je dobra u dusi, a ostalo ce masta odraditi...
![]()
Noge se uglavnom gledaju prvi put, guza dok je ne vidis (preferiram u tangama)od pogleda na one savrsene mi samo udari krv u glavu
, a sise, a zar je bitno kolike se, ko da cu ih rukama dirat
![]()
...elem, bitno je da je dobra u dusi....
![]()
Poppy
Priča se da se muškarci dijele u dvije grupe; na one koji vole bujne grudi i one koji preferiraju dobro dupe!
gospodar majmuna
ovisi...al u biti ne igraju mi neku ulogu, najvaćnije mi je lice
RajnusSise i guzica su uvijek plus, no od toga je ipak bitniji seksipil zene...

adebisi-jug2negledala bi se svačega
kad bi guzica imala oči...

PoppyPriča se da se muškarci dijele u dvije grupe; na one koji vole bujne grudi i one koji preferiraju dobro dupe!
Poppy
Blofeld
betty
ma guzice i sise sluze zato da frajer pridje ali ako ispod toga nema nista sumnjam da ce se dugo zadrzati ako je pametan...bitan je znaci cijeli paket....ali mislim da se frajeri ne mogu podijeliti na 2 skupine, to je previse za njih jer ce se oni za oboje okrenit ako je dobro.
Kakav pokušaj utjehe onima bez guzice i sisa. Nismo mi toliko zahtjevni, ne treba nam cijeli paket, dovoljne su guzice i sise.
">
">
">
">
">
">
">
">
">
lufus
Žena je ''navodno tijekom jednog prekršaja svojim grudima zgnječila limenku piva'', što nije u skladu s propisima određenima hotelskom licencom.
Net.hr
">

1step2far
Ja sam cura ali volim strasno zenske sise, jednostavno zato jer su te dvije loptice tako sexy na nama. I znate sto, gola sisa je dobra sisa.![]()
![]()
k:"> vučica
ti bi sve na jednom*?

Circa
Kad cura seta gradom lako je zakljuciti kako bi joj dupe izgledalo bez iceg
lufushttp://dnevnik.hr/naslovnica/scena/zanimljivosti/20071101_29463.php
Izabrane najbolje guze svijeta!
dadicster
Ne zaboravimo čudesno djelovanje lijepo oblikovanih nogu,uh...
tamna stranadadicster
Ne zaboravimo čudesno djelovanje lijepo oblikovanih nogu,uh...
...jebeš noge....one su ionako na ramenima....

1step2far
Neću se hvaliti (jok), ali što ja imam guzu... Volim vidjeti lijepu ženu svakako, a nekad i ne mora biti toliko lijepa jer jednostavno ima nešto posebno u njoj. Sise su precijenjene, ali ipak dobar dio tijela koji može i muški i ženski rod baciti u trans.

dadicster
Ljepša mi guzica Suzukija nego ova na njemu...