...svi smo imali priliku da upoznamo neku djevojku....za koju smo osjetili kako bi bilo lijepo kad bi nam ta djevojka postala nešto više od prijateljice.....
...e sad nakon onog famoznog prvog uleta u kojem moramo ostaviti superioran dojam da bi uopce i pocele pricati s nama.....slijedi dio u kojem se moramo potruditi oko djevojke u smislu da pokažemo kao nam je stalo do nje.....malo više....od samo nekog ludog provoda....i da nam je baš ona ta zbog kojeg nam srce ima malo drugaciji ritam...kad je vidimo......
....no naravno....s obzirom da se tu radi o spoju muško/žensko.....nastupaju prvi problemi.....a jedan od njih je....što neke djevojke jednostavno nikako da se izjasne oko toga što žele.....od trenutne situacije.....odnosno.....iako je super ocito da decko nju želi za djevojku.....ona nikako da kaže.....ajd mogli bi probati ostvariti neku malo dublju vezu.....ili želim da mi budeš decko....
....jednostavno neke djevojke ostavljaju vjeciti dojam neodlucnosti......i onda onaj koji se trudi oko nje.....dolazi do pitanja.....koliko dugo se uopce treba truditi oko takve djevojke....
...normalno je da ipak za neke djevojke smo se spremni malo više žrtvovati.....al i to ima opet svoje neke granice.....
...ili je jednostavno problem u djevojkama....jer njima odgovara kad im netko pruža/poklanja pažnju....a nemaju hrabrosti reći.....cuj.....ne želim ništa s tobom.....nisi moj tip......
eto s obzirom da u ovom postu nema politike....mogu svi sudjelovati u komentiranju.....bez obzira na politicke stavove.....rasnu i vjersku pripadnost....
) sam pitala "šta sad s nama?" ili ako je bio samo flert sam zvala na kavu..(naravno,usrala sam se,al sam svejedno pitala
ne ne ,,ne tako razmišljati,,,
nisi valjda?!

ajmo "mužjaci", navalite po "žene - ljudoždere."