ukusi su različiti pa očekujem šarolike odgovore!!!
Cameron Diaz ili Drew Barrymore
Kate Moss ili J. Lo/ Selma Hyek
Navalite
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Curica
Navalite![]()
![]()
![]()
Curicada li vise škicate mršavice, "zdrave", debeljuce? ukusi su različiti pa očekujem šarolike odgovore!!!
Kate Moss ili J. Lo/ Selma Hyek Navalite
Leteci mungos
Curicada li vise škicate mršavice, "zdrave", debeljuce? ukusi su različiti pa očekujem šarolike odgovore!!!
Kate Moss ili J. Lo/ Selma Hyek Navalite
Hm, svaka ima svojih prednosti... s tim da ih mrsavice imaju vise ;-)
Ne znam konkretno za ove gorenavedene ribe (neke od njih si ni ne mogu predociti bez google images-a ;-)), ali s mrsavicama se lakse manevrira, okretnije su, i definitivno je ljepsi prizor kad se zgibnu u struku i isprce donji postroj... Mana im je sto prepone poslije njih znaju briditi, zuljiti, a ponekad i sama akcija zna biti bolna pri zescim nasrtajima... Doduse, to dosta ovisi i o tome kako su gradjene, kako su kosti i mesno/masno tkivo rasporedjeni. Manje masne ribe imaju i bolje oblikovanu guzu.
Prednost potkozenih je sto imaju rucke i bolje odzvanjaju kad ih pljeskas po guzi. ;-)
Curica
da li vise škicate mršavice, "zdrave", debeljuce?
ukusi su različiti pa očekujem šarolike odgovore!!!![]()
Navalite![]()
![]()
![]()
NekvindaU jednoj rupi je med a drugoj... pomirisi Srecka kad ga izvuces pa ako ne vidis razliku, ti navali opet...
Rupa je rupa.
Leteci mungos
Doduse, to dosta ovisi i o tome kako su gradjene, kako su kosti i mesno/masno tkivo rasporedjeni. Manje masne ribe imaju i bolje oblikovanu guzu.
ShortyVolim niže cure,a i volim da imaju mesa... Ne previše ali...
I ne slažem se da je bolje oblikovana guza kod mršavica. Druga stvar je kad kipi na sve strane, ali najbolje je kad ima malo mesa na guzi. Kad mi sjedne u krilo da me ne nažulja
wendyNaime, znam jednu curu koja je recimo normalne težine, ali je jako neproporcionalna, sa škembom, skroz ravnom guzom i stupastim nogama. Dosta frajera reklo mi je da je zgodna. Jel onda stvar u tome što smo mi cure kritičnije prema izgledu ženskog tijela? Mislim, ja nikad neću prešutjeti ako mi je neka cura zgodna. Ali ponekad mi stvarno nije jasno što drugi podrazumijevaju pod tim "zgodan". Meni to nije samo "normalna" težina.
tomoShortyVolim niže cure,a i volim da imaju mesa... Ne previše ali...
I ne slažem se da je bolje oblikovana guza kod mršavica. Druga stvar je kad kipi na sve strane, ali najbolje je kad ima malo mesa na guzi. Kad mi sjedne u krilo da me ne nažulja
s obzirom na tvoju konstituciju bojim se da bi prije ti nju nažuljao nego ona tebe
Sale car
Ja volim sve sto vole mladi![]()
wendy
ipak, mislim da sve najviše ovisi o građi tijela. E sad, vezano uz to, jedno pitanje (i za mužjake i za ženke). Što za vas znači "zgodna" žena?
Naime, znam jednu curu koja je recimo normalne težine, ali je jako neproporcionalna, sa škembom, skroz ravnom guzom i stupastim nogama. Dosta frajera reklo mi je da je zgodna. Jel onda stvar u tome što smo mi cure kritičnije prema izgledu ženskog tijela? Mislim, ja nikad neću prešutjeti ako mi je neka cura zgodna. Ali ponekad mi stvarno nije jasno što drugi podrazumijevaju pod tim "zgodan". Meni to nije samo "normalna" težina.
legica_os...imam i ja takvu legicu,po opisu kontam si da je to ista osoba...(inicijali m.š.)...cura normalno izgleda i nema ružnu facu,ali ima poveću škembu i jako je uočljiva...ne smije obući usku majicu jer sve kipi...
, to znači da je super zgodna. U suprotnom teško primjećujem izgled nepoznatih cura. No, kad su u pitanju neke koje poznajem nikad mi nije bilo jasno što frajeri na njima smatraju "zgodnim". Jedno je lijepa ili simpatična ili zanimljiva, a drugo zgodna... A, ne znam, vjerojatno negdje nastaje kratki spoj u muškoj percepciji nasuprot ženske. Curica
Navalite![]()
![]()
![]()
Rajnus
Utegnute. Al bolje da imaju nego da nemaju![]()
wendy
Dosta frajera reklo mi je da je zgodna. Jel onda stvar u tome što smo mi cure kritičnije prema izgledu ženskog tijela? Mislim, ja nikad neću prešutjeti ako mi je neka cura zgodna. Ali ponekad mi stvarno nije jasno što drugi podrazumijevaju pod tim "zgodan". Meni to nije samo "normalna" težina.
Poppyda, i ne zaboravimo, samo ružne su pametne i imaju dušu... :/
fatcat
U jednoj rupi je med a drugoj... pomirisi Srecka kad ga izvuces pa ako ne vidis razliku, ti navali opet...![]()
CatCloetu i tamo mi se svidi poneka cura (rijetko, ali dogodi se) i osim fizičkih karakteristika i oblika, rekla bih da je najvažnije da ima sexualnu energiju! ..a ona zrači oko vrlo malo cura.
CatCloe
tu i tamo mi se svidi poneka cura (rijetko, ali dogodi se) i osim fizičkih karakteristika i oblika, rekla bih da je najvažnije da ima sexualnu energiju! ..a ona zrači oko vrlo malo cura.
CatCloe
rekla bih da je najvažnije da ima sexualnu energiju! ..a ona zrači oko vrlo malo cura.
AllendeDa joj se oci smiju! Sve ostalo je nadgradnja
8
E i mene su stariji tako učili, ali jebeš ga, ja uvijek nađem neku kojoj je predivni maksiofacijalni sklad samo krinka za onu antimateriju u glavi.
8
Čast izuzetkama, koje jednako revno skrbe o vanjštini svoje prilike, kao i ukupnoj osebujnosti svoje ličnosti!
miašto bi se reklo - ima sliku, nema ton
8
E i mene su stariji tako učili, ali jebeš ga, ja uvijek nađem neku kojoj je predivni maksiofacijalni sklad samo krinka za onu antimateriju u glavi.
isto je i sa muškarcima

CatCloe
miašto bi se reklo - ima sliku, nema ton
8
isto je i sa muškarcima
![]()
mrnjaauuu 

legenda
ja volim cure
Poppy
legenda
ja volim cure
hmmm... da li da mu vjerujemo?![]()
CatCloe
Poppy
legenda
ja volim cure
hmmm... da li da mu vjerujemo?![]()
ne znam baš... znaš već danijel-sindrom... oni što najglasnije viču protiv gay-populacije![]()
ne postoji valjda takva osoba.... barem se nadam
Claudiada, toliko preslatke da ih poželiš nahraniti čim ih vidiš
Ako već pitate - ja sam osobno za mršavice. Iako volim muškarce, nekako mi je slatko vidjeti onak njeznu, mrsaviju curu. anoreksija tipa nicole richie naravno ne dolazi u obzir, al mrsavice tipa kylie minogue i kate moss su mi preslatke.
tamna stranašto je opet zajeb u trenucima kad ti vučeš kući nju mrtvu pijanu
....s obzirom da je vec sve u slavoniji ravno.....ne volim gledati i ravne cure.....ipak cura mora imati guzicu i sise.....a i mora imati kila da te vuce kuci kad si mrtav pijan....![]()

CatCloe
....s obzirom da je vec sve u slavoniji ravno.....ne volim gledati i ravne cure.....ipak cura mora imati guzicu i sise.....a i mora imati kila da te vuce kuci kad si mrtav pijan....![]()
![]()
tamna strana
mia
ljepota doista dolazi iznutra!
tamna strana
CatCloe
![]()
...nije moguce da i takve cure postoje....![]()
tamna strana
CatCloe
![]()
...nije moguce da i takve cure postoje....![]()

mialjepota doista dolazi iznutra!

mladen.jr
... najgore mi je kad nose visoke pete a imaju 150 cm
a opet kad malo bolje razmislim više bi htjela da sam niža cura,nekih 165cm.....Rajnus
Ma noooooooooo 1,75 je just fine![]()

Rajnus
Pelene i riba od 1.75 u stiklicama![]()
New fetish is born![]()

Rajnus
Sami ti fali adekvatna dudica varalica![]()
zluschCurica
Navalite![]()
![]()
![]()
Vitke, iznad 170 cm, s prćastom guzom i da ima bar nešto od sisaPrvo mi na pamet pada Jessica Alba od belosveckih riba i Radulovićka od domaćica....
kadbasmoram
premda iz osobnog iskustva nize cure su puno bolje u krevetu. visoke su malo.. hmm... pasivne?
kadbasmoram
dobro.. kad bas moram, onda jos volimo i savreno dupe u tangicama.![]()
marraieh da nam nisi rekao živjele bi u neznanju
(šala mala). ma nema tog muškarca koji ne voli zgodnu guzu...
kadbasmoram
marraieh da nam nisi rekao živjele bi u neznanju
(šala mala). ma nema tog muškarca koji ne voli zgodnu guzu...
ma znam ja da vi to znate. nego legica_os navodno ima zgodnu guzu, pa sam joj dao koju lijepu rijec.![]()
davorccc
Šta navodno, znam da ima!

kadbasmorampremda iz osobnog iskustva nize cure su puno bolje u krevetu. visoke su malo.. hmm... pasivne?
Rajnus
kadbasmorampremda iz osobnog iskustva nize cure su puno bolje u krevetu. visoke su malo.. hmm... pasivne?
A jebiga brate, trebas znati sa njima![]()
Rajnus
Istina, no nisam mislio na to...
Necem ulaziti u daljnje razglabanje....
Boze, sto se to dogadja samnom?![]()
...sad možeš početi nositi bež štramplice 
flatlinete male su otrovi, taman kad pomislim "isuse, pa ubit ću je kad krenem!" dogodi se obratno

bettydefinirajte male do koje bi to visine otprilike moglo biti?
">
">ajwarbettydefinirajte male do koje bi to visine otprilike moglo biti?
122cm
98/42/66">
">
">flatlinete male su otrovi, taman kad pomislim "isuse, pa ubit ću je kad krenem!" dogodi se obratno

davorcccIma tu i istine... Imam jednog legu, koji je jako dugoooooo u nazad imao jednu takvu samo zbog rupe... I kad se je htio otarasiti kaže joj: "Kada dođeš na spoj, donesi dvije kile jabuka." A njoj nije jasno zašto da ponese jabuka. Pa joj on kaže: "Da imam kesu da ti je stavim preko glave." I ona se uvrijedi i nema više spojeva. Amen.
Kako se kaže: "Rupa je rupa pa makar ona bila u zidu."
Je..bga ako ti je baš ženska toliko ružna stavi papirnatu vrećicu na glavu ( to vam je ona što dobijete u pekari kada vam daju kruh) i češi.

jocika
davorcccIma tu i istine... Imam jednog legu, koji je jako dugoooooo u nazad imao jednu takvu samo zbog rupe... I kad se je htio otarasiti kaže joj: "Kada dođeš na spoj, donesi dvije kile jabuka." A njoj nije jasno zašto da ponese jabuka. Pa joj on kaže: "Da imam kesu da ti je stavim preko glave." I ona se uvrijedi i nema više spojeva. Amen.
Kako se kaže: "Rupa je rupa pa makar ona bila u zidu."
Je..bga ako ti je baš ženska toliko ružna stavi papirnatu vrećicu na glavu ( to vam je ona što dobijete u pekari kada vam daju kruh) i češi.
![]()

Kostur
Uvijek sam bio dosta klasican po tom pitanju: dok sam bio mladi bitno je bilo da je sto mrsavija, visoka i plava. S vremenom je postalo vaznije da je dobra, pametna i lijepa ali tesko se odvici nekih navika iz mladosti![]()
trabantja sam bio sa curom koja je bila visoka 1,62 i imala 60kg!!!!!!!!! i jako sam se napatio s njom !!!! nikad više takvu !!!!
Skinny rules !!!
MacaPapucharicatrabantja sam bio sa curom koja je bila visoka 1,62 i imala 60kg!!!!!!!!! i jako sam se napatio s njom !!!! nikad više takvu !!!!
Skinny rules !!!
uuuuuuuuuuuuu, majke ti! al je debela!!!![]()
ja sam 1,56 i imam 61kg, mislim da se nakon ovoga što sam pročitala nikad više u životu neću seksat![]()
šalu na stranu, svatko voli što voli...al, ja sam shvatila da se i to mijenja s vremenom![]()
i to mi se sviđa
adebisi-jug2
pa niste vi debele...već niske
exHOP3on
ak voli crno i rakiju onda izgled nije bitan...

Curica
Navalite![]()
![]()
![]()