kopileza razliku od većine žena koje bi prije crkle nego priznale da im je jedan od najbitnijih kriterija pri izboru muškarca novac.Kada to kažem ne mislim da će većina djevojki biti snekim samo zato što on ima novaca, nego da s nekim neće biti ako on ne zadovoljava ekonomske kriterije.To je u praksi vrlo lako dokaziva teza.
Meni je zapravo strašno glupavo ovo prepucavanje koje se svodi na to tko posjeduje koji spolni organ - da ne psujem sad tu
Jedno je zajebancija, a drugo je tvrditi kako je nekakva glupost poput "Sve su žene sponzoruše" dokaziva teza
Znam to jednostavno po sebi - jedan moj glupi "kriterij" je taj da se ne mogu zamisliti u vezi s nekim tko sluša cajke i izlazi na mjesta gdje se one puštaju. Zvuči glupo i znam da je to zanosvano na predrasudama ili stereotipu - kako tko hoće. Ali, ta me činjenica potpuno odbija od nekog frajera.
Nasuprot tome, činjenica da netko je ili nije lovarni tatin sinčić me neće ni privući ni odbiti. Odbilo bi me jedino u slučaju da onaj lovarni tu činjenicu daje na sva zvona i razmeće se novcem koji čak nije ni sam zaradio.
To mi je potpuno svejedno jer sve ovisi o osobi o kojoj je riječ. Ja ionako od njegovih para ne bih imala nikakve koristi - nikad si ne bih dopustila da je on taj koji uvijek plaća cugu ili da mi kupuje skupe poklone. I to nije prazna priča.
Moj dečko i ja smo, otkad se poznajemo i još otkad smo bili samo prijatelji, "dijelili snove i ono malo što smo imali u džepu". I nikada mi ne bi palo na pamet pomisliti da mi s njim bilo što nedostaje u materijalnom smislu. Pa nije on taj koji je zaslužan za moju financijsku situaciju. Smatram da mi moj mozak ipak nečemu koristi i da sve što želim mogu postići SAMA ili zajedno s nekim.
I ne smatram da sam u ovakvom razmišljanju usamljena. U biti, znam tek nekoliko cura koje se lože na lovu. A sve one ostale dokazuju svoje stavove time što nisu s lovarnim frajerima, iako bi bez problema mogle biti. Zapravo se ovdje raspravlja o glupostima.
I potpuno se slažem s CatCloe - i u prvom i u drugom slučaju trebao bi razmisliti u kakvom se društvu krećeš.