TIME -- prvi GAY bar u OSIJEKU!! -Fashion incubator

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Loona
Možda ćeš na ulazu morati dokazati da si gay.. he he..![]()
roca
neće to biti dobro, preveliki smo seljaci za "takav jedan" klub u osijeku. mislim da će klub samo biti meta za iskaljivanje raznih seljačkih frustracija. Bit će tamo tuče...
Loona
A zato im je I. PP u blizini..
DanicaV
nekako se mora početi....
nisu svi zatucani. gay populacija ima jednaka prava kao i svi drugi ljudi.
ako nekoliko zatucanih siledžija može raditi što hoće (što je najbolje, dosta "siledžija" koji imaju pik na gay ili uopće ljude različite od sebe, zapravo agresivnošću iskazuju neke svoje frustracije i neriješene probleme u glavi), to dođe kao prešutno odobravanje pa će biti još gori.
rocaIma "seljaka" i na jednoj i na drugoj strani. Zasto gay osobe smatraju nas ostale koji ne podrzavamo taj nacin zivota homophobima? Ili je to jos jedno pravo glasne manjine...
neće to biti dobro, preveliki smo seljaci za "takav jedan" klub u osijeku. mislim da će klub samo biti meta za iskaljivanje raznih seljačkih frustracija. Bit će tamo tuče...
LoonaIskreno, baš me briga tko što radi u svojoj spavaćoj sobi (kuhinji, kupatilu, špajzi..) al ne moram ja to gledati na javnim mjestima...
LoonaMožda ćeš na ulazu morati dokazati da si gay.. he he..
rocaneće to biti dobro, preveliki smo seljaci za "takav jedan" klub u osijeku. mislim da će klub samo biti meta za iskaljivanje raznih seljačkih frustracija. Bit će tamo tuče...
tonya
Pa ne želi nitko gledati ni ono što ti inače radiš u špajzu, sobi i kupatilu. Zašto misliš da bi i gay osoba to radila pred svima?
Ne znam zašto se gay uvijek izjednačava s promiskuitetom.
mali_ivica
SELJAČKI JE PORED TAKO DOBRIH RIBA U GRADU JEBAT JEDNO DRUGO U GUZICU!
mali_ivica
Leteci mungos
Ovo mi je uvjerljivo najlicemjerniji moguci izgovor za homofobiju.

Loona
Zato što sam jedino takvih vidjela i doživjela.. eto zato...
paperjemali_ivica
hmmm... mišljenja istraživača su podijeljena; genetski uvjetovano, naučeno.... nekako se ne sjećam da je itko od njih definirao homoseksulanost kao "seljački fenomen"
DonQuijote
Loona
Zato što sam jedino takvih vidjela i doživjela.. eto zato...
a ja ih znam i koji ne vrište okolo da su homoseksualne orijentacije, kao što ni ja ne vrištim da sam heteroseksualne. kao što sam već rekao negdje u nekom postu, bez obzira na to jeste li homo, hetero, bi ili štogod drugo postoji, ne smeta mi što radite na javnom mjestu dok ne prelazi granice dobrog ponašanja. Držanje za ruke i ljubljenje koje ne graniči sa seksom su unutar tih granica.
a što se tiče gay barova, vegetarijanskih restorana, katoličkih crkava... nitko ne mora ići gdje mu ne odgovara!

mali_ivica
paperjemali_ivica
hmmm... mišljenja istraživača su podijeljena; genetski uvjetovano, naučeno.... nekako se ne sjećam da je itko od njih definirao homoseksulanost kao "seljački fenomen"
OD JEDNOSTAVNOG ZAKLJUČKA PRAVIŠ NAUKU!
sheila
e kad smo već kod toga jel mislite da bi gay par trebao imati pravo na posvojenje djeteta??![]()
sheilajooj ma ne znam samo želim reći mislim da oni traže pozornost i tako sami sebi stvaraju probleme...

42
sheilajooj ma ne znam samo želim reći mislim da oni traže pozornost i tako sami sebi stvaraju probleme...
Ima jedan stari vic na ovu temu...
Došao Srbin u Zagreb, šeta Trgom bana Jelačića i i viče "Ja sam Srbin! Ja sam Srbin!".... prolazi jedna starica pored njega i kaže: "A tko ti je kriv?"
Na koji je način traženje pozornosti izgovor (ili povod) za agresiju?
Boli me briga hoće li skakati na nekom organiziranom skupu polugoli, goli, obučeni u maćuhice ili krizanteme (prigodno, za Sve svete) ako ne ugrožavaju ničiju sigurnost...
Ako budu urlali u tri ujutro pod mojim prozorom zovem policiju da ih rastjera zbog remećenja javnog reda i mira... kao i bilo koga drugog.
Ako dijete urla i traži pozornost treba ga što - prisloniti uza zid laganim volejem?!?!
Nema izgovora za nasilje i problem je UVIJEK u nasilnicima!!!![]()
42Slazem se, ali ako se vratimo na temu diskriminacije (reverse discrimination) zasto onda to nije omoguceno i heteroseksualcima? Prije nego dodje koment "ja to ne radim", poanta je u ravnporavnosti. Ravnopravnosti koju ta ista manjina zahtjeva.
Boli me briga hoće li skakati na nekom organiziranom skupu polugoli, goli, obučeni u maćuhice ili krizanteme (prigodno, za Sve svete) ako ne ugrožavaju ničiju sigurnost...
sheilaYes and no... Sa moralne perspektive NO, sa pravne YES.
e kad smo već kod toga jel mislite da bi gay par trebao imati pravo na posvojenje djeteta??![]()
sheila
[a u većini slučajeva njihov cilj je privući pozornost i napravit prirodno od nečega što nije (a činjenica je da nije prirodno)...
[/quote:699d30e647]
to nije čnjenica. činjenica je da to nije normalno (ako pod normalno uzmeno prosječno, odnosno najčešće ponašanje), ali je prirodno jer se primjeri seksualnog ponašanja usmjerenog prema jedninkama istog spola mogu naći i među životinjama, dakle u prirodi. također nije često i uobičajeno, ali postoji.
fatcatSlazem se, ali ako se vratimo na temu diskriminacije (reverse discrimination) zasto onda to nije omoguceno i heteroseksualcima?
DonQuijote
sheila
[a u većini slučajeva njihov cilj je privući pozornost i napravit prirodno od nečega što nije (a činjenica je da nije prirodno)...
[/quote:535a7846f6]
to nije čnjenica. činjenica je da to nije normalno (ako pod normalno uzmeno prosječno, odnosno najčešće ponašanje), ali je prirodno jer se primjeri seksualnog ponašanja usmjerenog prema jedninkama istog spola mogu naći i među životinjama, dakle u prirodi. također nije često i uobičajeno, ali postoji.
LoonaGay is okay! Reče netko jednom negdje..
joj kako glupo
danijel20
ajd još mogu zhvatiti da muškarci mogu biti zatucani i homofobni, ali mi nema ničeg smiješnijeg kada je neka ženska zadrta i homofobna.
42Na nasem godisnjem Mardi Gras vecina homoseksualaca sudjeluju goli, neki cak i izvode simulirani seks.
Oprosti, što nije omogućeno heteroseksualcima?
fatcat
42Na nasem godisnjem Mardi Gras vecina homoseksualaca sudjeluju goli, neki cak i izvode simulirani seks.
Dva mjeseca kasnije medicinske sestre su se skinule upola gole namjerom povecavanja svijesnosti o raku dojke. Nosile su plakate i namjera tog akta je bila jasna.
I jedan i drugi akt su protiv naseg zakona (public nudity and public exposure laws) ali u navedenim slucajevima prvi nije bio kaznjen, cak je bio podrzan. Drugi je bio kaznjen individualno novcanom kaznom.
Oprosti, mozda sam malo zaostao ali ja to ne razumijem.
Anita_ossheila
Ne, ne...... neeee![]()
Ok je sto su ljudi s vremenom smanjili malo predrasude i nekako su slobodnijeg viđenja oko svega, pa tako i gay parova, ali eto to je jedino sto ja nikako ne bih dozvolila.
Ipak su to djeca koja bi se trebala razvijati u nekoj zdravoj, prirodnoj sredini..a situacije s dvije, tri mame iliti tate bas i nije to.
danijel20fatcat
Dva mjeseca kasnije medicinske sestre su se skinule upola gole namjerom povecavanja svijesnosti o raku dojke. Nosile su plakate i namjera tog akta je bila jasna.
I jedan i drugi akt su protiv naseg zakona (public nudity and public exposure laws) ali u navedenim slucajevima prvi nije bio kaznjen, cak je bio podrzan. Drugi je bio kaznjen individualno novcanom kaznom.
Oprosti, mozda sam malo zaostao ali ja to ne razumijem.
ztato što je ljepše vidjeti lijepe, zgodne i uredne muškarce koji drže do sebe, nego neke medicinske sestre koje su vjerojatno bile stare i debele![]()
ok, po meni je uvijek bolje vidjeti gole muškarce nego žene, isto kao što je tebi obrnuto
danijel20Stare i debele (po tvojoj procjeni) medicinske sestre su kaznjene a homoseksualci nisu i to si prihvatio kao salu. Predpostavimo da je u ovom slucaju bila suprotna strana kaznjena, tvoj odgovor bi bio sasvim drugaciji i naravno bez smajlica.
ztato što je ljepše vidjeti lijepe, zgodne i uredne muškarce koji drže do sebe, nego neke medicinske sestre koje su vjerojatno bile stare i debele![]()
ok, po meni je uvijek bolje vidjeti gole muškarce nego žene, isto kao što je tebi obrnuto![]()
fatcat
danijel20Stare i debele (po tvojoj procjeni) medicinske sestre su kaznjene a homoseksualci nisu i to si prihvatio kao salu. Predpostavimo da je u ovom slucaju bila suprotna strana kaznjena, tvoj odgovor bi bio sasvim drugaciji i naravno bez smajlica.
ok, po meni je uvijek bolje vidjeti gole muškarce nego žene, isto kao što je tebi obrnuto![]()
Zakljucio sam na temelju tvog odgovora dvije stvari. Pogrdni nazivi na bazi doba i tezine su prihvaceni medutim oni usmjereni seksualnoj orijentaciji nisu. Diskriminacija protiv sutljive vecine je prihvacena sve dok nije usmjerena tvojoj spolnoj manjini.
sheilae kad smo već kod toga jel mislite da bi gay par trebao imati pravo na posvojenje djeteta??
danijel20a što se tiče parada, ako ćemo iskreno - ja sam PROTIV njih i to čak više nego vi svi zajedno. a protiv sam zato što te parade stvaraju sasvim suprotan učinak i organizira ih skupina frustriranih pederčića i debelih muškobanjastih lezbača.
42Pa i pod cijenu mogućnosti da dijete u budućnosti "postane" homoseksualac (opet, takva mogućnost postoji i za djecu koja žive u heteroseksualnoj obitelji...)
steamPolazis od pretpostavke da se homo postaje. Ja ipak mislim da se rađa.
42
steamPolazis od pretpostavke da se homo postaje. Ja ipak mislim da se rađa.
U tom slučaju nema argumenata protiv homoseksualnih parova koji žele usvojiti dijete... tj. nema opasnosti po društvo da će oni "postati" homo zbog života u homo obitelji...
A ovu sam pretpostavku upotrijebio upravo jer je to jedan od najjačih argumenata koje koriste zagovornici zabrane usvajanja...
sheilaipak mislim da dijete koje odraste u okruženju dva muškaraca neće nikad moći dobiti ono što dobije od majke...
sheilapođimo svi prvo od sebe...i postavimo se u tu situaciju...sigurna sam da nijedan roditelj nije presretan ako sazna da mu je dijete homoseksualac...ne bi ni ja bila...ali bi ga voljela i poštovala njegovu odluku ako je takva...

danijel20i naravno da je michelangelo bio hetero, sikstinska kapela bi bila obložena tapetama.

42
danijel20i naravno da je michelangelo bio hetero, sikstinska kapela bi bila obložena tapetama.
E, stvarno ga pretjeruješ...
Kakve sad veze ima homoseksualizam s umjetnošću? Svi su homoseksualci po defaultu i umjetnici? Kakve su to gluposti? Michelangelu je vjerojatno dok je bio mali homo zubić vila ubacila po noći kist pod jastuk...
![]()
danijel20
a što se tiče parada, ako ćemo iskreno - ja sam PROTIV njih i to čak više nego vi svi zajedno. a protiv sam zato što te parade stvaraju sasvim suprotan učinak i organizira ih skupina frustriranih pederčića i debelih muškobanjastih lezbača.
wendy
Osim toga, znanstvena istraživanja pokazala su da veeeeliku većinu žena više privlači slika dviju golih žena u vrućem zagrljaju nego slika golog muškarca.
Loona
Možda ćeš na ulazu morati dokazati da si gay.. he he..
danijel20
prije par dana otvorio se prvi gay bar u osijeku! bilo je oko 50tak ljudi na otvorenju, i bilo je savršeno! ove subote ce biti party, pa svi ljudi dobre volje dođite! doći se organizatori i ekipa sa fashion incubatora...
sheila
CatCloe
nitko vam ništa ne natura na nos, ljudi se vole kao i svi drugi! pa šta onda što se vole trpat u guzu, to je njihov izbor i odakle nam uopće pravo da razglabamo o tome?!
CatCloe
nitko vam ništa ne natura na nos, ljudi se vole kao i svi drugi! pa šta onda što se vole trpat u guzu, to je njihov izbor i odakle nam uopće pravo da razglabamo o tome?!
.... a mungos je bog!!!![]()
![]()
sheila
42
U tom slučaju nema argumenata protiv homoseksualnih parova koji žele usvojiti dijete... tj. nema opasnosti po društvo da će oni "postati" homo zbog života u homo obitelji...
Rajnus
Kako bi vi cure reagirale da vam frajer kaze da im promasirate prostatu...? Za one koji ne znaju to je muska G tocka. :Đ
Loona
Jel onda svaki frajer koji je stavio curi k.... u dupe prikriveni gay?
Loona
Čini mi se da smo svi psihički bolesni ovdje.. .roll:
_Jimmy_
pa svako je "bolestan" na svoj način ali ono što nije prirodno je kranje bolesno ....
danijel20homosexualnost je naravno urođena i takav se rodiš.
DonQuijote
sheila
[/quote:7fa3c066dc]
ajd navedi jedan primjer ....
_Jimmy_
pa svako je "bolestan" na svoj način ali ono što nije prirodno je kranje bolesno ....
mali_ivica
danijel20homosexualnost je naravno urođena i takav se rodiš.
Notorna glupost!
Veći postotak određivanja spolnosti određuje okolina!
Provedena su i znanstvena istraživanja!
Samim time i ne želimo da nam djecu posvajaju pederi kako
nebi djeci indirektno određivali seksualnu orijentaciju!
_Jimmy_
DonQuijote
sheila
[/quote:e49ff6e5cc]
ajd navedi jedan primjer ....
ne znam kakav točno primjer očekuješ, da ti kažem mjesto i vrijeme kad sam vidio dva muška kera da se navlače?
ili upiši u google neke ključne riječi poput "gay behaviour among animals" ili tako nešto, pa će ti izbaciti cijeli niz rezultata istraživanja o tome. s primjerima.
a bilo je i nekidan na teletekstu ne-znam-koje-tv o rezultatima najnovijih istraživanja na tu temu, gdje kažu da je to čak i uobičajenije nego što se prije pretpostavljalo, čini mi se da se radilo o čak nekih 60-ak % životinjskih vrsta uopće.
Loona
_Jimmy_
ja sam mislila da smo bolesni samo iz razloga što se i dalje navlačimo na ovu temu bez veze.. pusti gaya neka priča.. jedino to i može u masi nas kojima to i nije neka furka...
Marigold
a kako onda hetero ljudi mogu imati gay dijete...mislim nisu ga tako sigurno odgajali...
A da je biti gay stvar izbora..ko bi to biro..sve te probleme i ostalo ..
danijel20
homosexualnost je naravno urođena i takav se rodiš.
zluschOvo naravno može biti tvoja pretpostavka, kao i notorna dogma kojom se hrane ljudi identične spolne orijentacije kao i ti. Opet, neki tvrde da je to stvar odgoja i okoline, a oni najradikalniji (poput ovih prodavača magle) tvrde da se radi o bolesti.
Vjerojatno si BI ako mozes prihvatiti takva stajalista (da je spolna orijentacija stvar izbora ili naučenog).
Kad pogledam sebe, od najranijeg djetinjstva privlacio me je suprotni spol. Nitko mi nikad u vrticu nije rekao "hej, ta curica ti se treba svidjati radi toga, toga i toga.". Ta privlacnost suprotnog spola jednostavno je bila "beyond" svjesnog i odgovorno tvrdim da nema te okoline, opredjeljenja ili demona (da, na hr.soc.religija lik je tvrdio da je homoseksualnost djelo demona koji udje u vas) koji bi me ikako mogli preusmjeriti u bilo kojem stadiju razvoja nakon rodjenja.
Cak postoji doza odbojnosti prema istom spolu glede spolnosti.
Kako iz toga proizlazi da homoseksualnost nije umjetna, reci cu da je prirodna. Ipak, gledano s aspekta svrhe spolne privlacnosti kao mehanizma kljucnog za razmnozavanje i odrzanje vrste, homoseksualnost ne uspijeva ispuniti tu svrhu, pa je stoga mozemo smatrati poremecajem.
steamIz cega proizlazi da nije umjetna?! *Tvog* iskustva?Kako iz toga proizlazi da homoseksualnost nije umjetna,
reci cu da je prirodna. Ipak, gledano s aspekta svrhe spolne privlacnosti kao mehanizma kljucnog za razmnozavanje i odrzanje vrste, homoseksualnost ne uspijeva ispuniti tu svrhu, pa je stoga mozemo smatrati poremecajem.
CatCloenije vam nimalo znakovito to što mnogi gay muškarci i izgledaju i kreću se feminizirano... jesu li i to odabrali svojevoljno?
steam
Rajnus, zelis nam nesto priznati ovim postom?![]()
steam
Ovako sam razmisljao prije 2 godine (na hr.sci.psihologija) i jos me nitko nije razuvjerio:
zlusch
Da, da.. ima nešto... ja bih to nekako sebi protumačio kao da ti se nešto još u fazi prije rođenja pomaknulo. Ono, kao što David Bowie ima jedno oko zeleno, a drugo plavo ili što se netko rodi kao albino.... sve je moguće, ali definitivno nije bolest kako to najzatucaniji balabani tvrde.
Loona
Ne bih ni ja rekla da je bolest, no neki od vrlo malih nogu kuže da nešto s njima nije u redu i da se po pitanju svoje seksualnosti razlikuju od vršnjaka i to bih ja nazvala: rođen kao gay, al ima i onih koji tek s 20-30-40 godina postaju gay iako su do tada bili hetero.. i onda se odjednom okrenu za 180 stupnjeva.. kako to objasniti? Gledali previše filmova pa im se svidjelo ili im se desio klik u glavi izazvan čime..? Eh, to ja ne kužim..

cerruti
Pozdrav svima, jedan peder iz susjedstva...
cerruti
kako ovdje čitam ja ispadam bolestan jer sam gay, ako sam bolestan dajte mi onda bolovanje u firmi, pa možda čak i mirovinu....
toni
nemam nista protiv pedera, ali ni za njih.
Loona
No, i jel bio netko u tom famoznom gay baru?
Loona
Ništa efikasno?
No, i jel bio netko u tom famoznom gay baru?
toni
bio ja pre jedno 15ak godina.. kad sam se vracao s pecanja, stali ja i prijatelj trazit casu vode.. odgovor je bio... nemamo vode. dok je u isto vrijeme prao case !
pederčina !
![]()
">zlusch
cerruti
kako ovdje čitam ja ispadam bolestan jer sam gay, ako sam bolestan dajte mi onda bolovanje u firmi, pa možda čak i mirovinu....
Ajd pokaži samo jedan post u kojem je homoseksualnost ovdje netko usporedio s bolešću. Samo jedan.
cerrutikako ovdje čitam ja ispadam bolestan jer sam gay, ako sam bolestan dajte mi onda bolovanje u firmi, pa možda čak i mirovinu.... ja se osobno ne slažem s onima koji nas prozivaju bolesnicima, homoseksualnost nije bolest nego sklonost i kao takova ne može se liječiti, gay sam od svog ranog djetinjsva to sam znao i osjećao od prvih dana svoje spolnosti samo sam se bojao svega toga u sebi zbog okoline koja onda nimalo nije bila tolerantna po tom pitanju, danas je situacija možda nešto i bolja... ali dragi moji sugrađani ovo je nažalost zapadni balkan a i velika većina u ovom gradu ih se tako ponaša... ostat će primitivni i zatucani do kraja života svoga je u ovom gradu je najbitnije voditi tuđu brigu te znati tko koga jebe i pod kojim kutom... bilo bi bolje da svatko živi svoj život i ne zabada nos u tuđi.
Pozdrav svima, jedan peder iz susjedstva...
little_bee
totalno sam protiv te homofobije, zato sto kad njih dvije gledam sve mi se to cini prirodno i normalno i bilo bi mi cudno da su s muskarcima
CatCloe
zlusch
Ajd pokaži samo jedan post u kojem je homoseksualnost ovdje netko usporedio s bolešću. Samo jedan.
bilo ih je nekoliko, samo ne znam više točno gdje. možda u drugom topicu (jer gdje se god pojavio danijel, rasprava je krenula u tom smjeru), ali bilo ih je sigurno.
gazda777
nabijate vašu opredjeljenost svima na nos i onda se čudite što ljudi okreću glavu i psuju vam sve po spisku. i, umjesto da u miru i tišini radite to što već radite...vaše lajanje je sve glasnije.
zluschgazda777
nabijate vašu opredjeljenost svima na nos i onda se čudite što ljudi okreću glavu i psuju vam sve po spisku. i, umjesto da u miru i tišini radite to što već radite...vaše lajanje je sve glasnije.
Gazda, pa nije li to tako uvijek kada neka manjina želi sebe promovirati u mainstream? Primjera koliko ti srce želi.... dakle, ne nužno u peder-kontekstu.
BoZnanstveno je dokazano da je homoseksualnost psihički poremećaj ustvari i ne znam baš dali normalnom djetetu treba dat takve roditelje. Al inače kao što ne bih tukao mentalno retardiranu osobu ne bih ni homoseksualca.
daniel-202
PEDERI SU ISTO LJUDI
CatCloe
daniel-202
PEDERI SU ISTO LJUDI
ajde reci: 'majke mi, ja nisam danijel20 koji je promijenio nick do neprepoznatljivosti'![]()

daniel-202
A jebote ja nisam taj danijel na kojeg mislite (pedera), več sam objasnio. Slučajno sam izabro nick koji je jako sličan od tog "pedera"
daniel-202
A jebote ja nisam taj danijel na kojeg mislite (pedera), več sam objasnio. Slučajno sam izabro nick koji je jako sličan od tog "pedera"

daniel-202
daniel-202
DonQuijote
daniel-202
ajd napiši 100 puta "ja nisam peder"!
daniel-202
Pa da sam promijenio nick, ne bi sigurno uzeo skoro isti koji sam navodno i prije imao. Sve što trebate je malo razmislit, ali vi niste stvoreni da razmišljate.
CatCloe
ne moraš se uopće toliko pjeniti. spomenuh to samo zato jer mi se učinilo malo preočito.. na kraju kajeva, ja sam jedna od rijetkih ovdje koja je bila na danijelovoj strani...
danijel20
aj danijel ne seri. i prestani me pratiti po forumima i otvarati iste nickove ko ja! REKAO SAM TI DA MI SE NE SVIĐAŠ i da ne želim se sexati s tobom! pusti me na miru!!![]()
Bilke
Joj, pa kud si oživio ovaj post? Sad će Danijel ponovo objašnjavati da on nije Danijel!![]()