| Autor |
Poruka |
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kao da su ovi na vlasti svi kompetentni, svi su ko rođeni za to što rade. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Je li istina da je Escape uprihodio lijepu sumicu u poslovima sa OBŽ i to za vrijeme ove vlasti? Čisto ako netko zna |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol:  Žensko
|
Čovjek je ostavio mail adresu pa ga pitaj, nije valjda da ga se bojiš?
Slobodno nam javi što je odgovorio.
[email protected] |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen?  |
|
|
|
 |
|
audiworld

|
Ja sam ovdje postavio pitanje! Ako nije tajna, jel...
P.s. @Korina taj kerber stav ti nije dobar... Ložiš se na vrlo jednostavna pitanja... Ja sam samo pitao zna li netko je li to istina ili nije, nikakve zaključke nisam izvodio..
I dalje stoji pitanje! |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
Miroslav Varga
Ukupno postova: 79 Lokacija: Tvrđavica Spol:  Muško
|
Escape je tvrtka u kojoj radim. Nisam uključen vlasnički, niti upravljački.
Naźalost, najveći uteg tvrtki da dobije bilo kakav posao od Županije bio sam upravo ja.
Srećom je moje poslovodstvo imalo više vjere u mene, nego u ovu vlast. Na kraju se to pokazalo višestruko isplativijim.
Ukratko, prema mojim saznanjima, Escape je prestao raditi sa Županijom, kada su mene zaposlili.
Isprika što nisam odgovorio ranije, ali Google me angažirao na nekoliko predavanja pa nisam imao puno vremena pratiti sve.
Ali molim vas da za svako pitanje slobodno koristite bilo koji kanal komunikacije. Ako se ne javim za dan ili dva, slobodno pošaljite mail. |
|
_________________ Kandidat Hrvatskih laburista za župana Osječko-baranjske županije |
|
|
|
 |
|
audiworld

|
Hvala na odgovoru! |
|
|
|
|
 |
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol:  Žensko
|
Ti se ovdje samo Qrčiš.
Mene ako nešto zanima, ja pitanje postavim samom izvoru, pogotovo kada se ta osoba ovdje javno stavila na raspolaganje.
Čovjek i na FB iskreno odgovara na pitanja i provokacije, ne služi se demagogijom kao većina stranaka.
Druga stvar je što tebe samo zanima tračeraj jer ti sad nama tu moraš nešto dokazati.
 |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen?  |
|
|
|
 |
|
Miroslav Varga
|
U Osijeku, 30.03.2013. godine od 12:00 - 14:00 na trgu Ante Starčevića ću biti s kolegicom Silvijom Dološić.
Imat ćemo predstavljanje EU liste Laburista.
Ako nekoga zanima bilo što o meni ili mom programu, odgovarati ću na sva pitanja.
Tko želi, može moje odgovore snimiti pa ih kasnije usporediti s onim što radim.
Bit ću isti dan i u Belom Manastiru, na Korzu, od 09:00 - 11:00. |
|
_________________ Kandidat Hrvatskih laburista za župana Osječko-baranjske županije |
|
|
|
 |
|
aston martin
Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
Ti se ovdje samo Qrčiš.
Mene ako nešto zanima, ja pitanje postavim samom izvoru, pogotovo kada se ta osoba ovdje javno stavila na raspolaganje.
Čovjek i na FB iskreno odgovara na pitanja i provokacije, ne služi se demagogijom kao većina stranaka.
Druga stvar je što tebe samo zanima tračeraj jer ti sad nama tu moraš nešto dokazati.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
aston martin
|
Escape je tvrtka u kojoj radim. Nisam uključen vlasnički, niti upravljački.
Naźalost, najveći uteg tvrtki da dobije bilo kakav posao od Županije bio sam upravo ja.
Srećom je moje poslovodstvo imalo više vjere u mene, nego u ovu vlast. Na kraju se to pokazalo višestruko isplativijim.
Ukratko, prema mojim saznanjima, Escape je prestao raditi sa Županijom, kada su mene zaposlili.
Isprika što nisam odgovorio ranije, ali Google me angažirao na nekoliko predavanja pa nisam imao puno vremena pratiti sve.
Ali molim vas da za svako pitanje slobodno koristite bilo koji kanal komunikacije. Ako se ne javim za dan ili dva, slobodno pošaljite mail.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
aston martin
|
Ono što se meni osobno sviđa kod gospodina Varge jest činjenica da je on poduzetnik, radi u firmi koja nije na državnoj sisi, nego čisto svojim znanjem i konstantnim ulaganjem u svoje obrazovanje (ne zaboravimo da čovjek ima 50 godina) radi na tome da si zaradi plaću (kao i njegove kolege naravno).
Ne treba zaboraviti da ima znanja i vještine koje su prepoznate u cijeloj Hrvatskoj i da je vrlo često rado viđen predavač u regiji, ne samo u HR.
Kad netko spomene Šišljagića, prva stvar na koju će SVI pomisliti je Branimir Glavaš/ratni zločinac/hdssb i ništa drugo.
Zaista bi i bilo vrijeme da napokon kročimo u to 21. stoljeće kako spada, a ne da se ova županija percipira kao županija puna seljaka i neradnika.
Da, druga smo županija po nezaposlenosti u Hrvatskoj (ako zanemarimo Zagreb zbog svoje veličine), odmah iza Splitsko-dalmatinske.
Osijek je najveći i jedini sveučilišni grad istočno od Zagreba sa preko 22.000 studenata svake godine, a nitko od njih ovdje nema budućnost jer nemaju člansku iskaznicu odgovarajuće stranke.
Ne znam jeste li svjesni da tajnice po ustanovama doslovno govore kandidatima da im džaba prijava na natječaj ako nisu u stranci? DOSLOVNO! Za svoje!
U Varginoj biografiji također piše da je otac 4 djece, djed i da udomljuje 1 dijete. To puno govori o njemu i njegovoj obitelji, pored svoje 4 djece, dati sebe i odgajati još 1 dijete koje nije imalo sreće biti sa svojim biološkim roditeljima.
Meni je to plus ko kuća!
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
mlpokn Ukupno postova: 98 Spol:  Nebitno
|
čekaj sad, jeste radili sa HDSSB ( i GRAD OSIJEK - ne samo Županija) ili niste? Kako ste dobili posao kad posao mogu dobiti samo hdssbovci? Znači niste! |
|
|
|
|
|
 |
|
Miroslav Varga
|
čekaj sad, jeste radili sa HDSSB ( i GRAD OSIJEK - ne samo Županija) ili niste? Kako ste dobili posao kad posao mogu dobiti samo hdssbovci? Znači niste!
|
Kako sam ranije već odgovorio da nisam u upravljačkoj ni vlasničkoj strukturi tvrtke, molim da se to pitanje postavi upravi na službeni mail.
Sa Županijom ili županijskim tvrtkama nismo radili koliko znam.
Jedina politička opcija s kojom smo surađivali, jer su jedini koji su nam uvijek platili naručeno, bio je HNS.
HDSSB je naručivao nešto od tvrtke prije nego sam ja došao raditi, ali koliko znam, to nije nikada platio. Taj dio posla nije bio u mom djelokrugu pa ne bih želio nešto reći o čemu nemam dovoljno podataka.
Stoga ponavljam - koga zanimaju detalji o povijesti poslovanja tvrtke, neka pita upravu. |
|
|
|
|
|
 |
|
mlpokn Ukupno postova: 98 Spol:  Nebitno
|
Ok ja Vam vjerujem iako vidim da će gospoda iz SDP-HNS kolacije koji se međusobno zapravo ne mogu vidjeti krenuti udarati po Vama. Sad su vidjeli da ste rekli da niste radili sa Županijom, a Grad Osijek niste spominjali. Valjda bi znali da ste nešto radili za njih? Ili HDSSB ne daje tvrtkama koje nisu hdssbove posao? |
|
|
|
|
|
 |
|
krvavi_perec
Ukupno postova: 84 Spol:  Nebitno
|
Alo momak, čitaš li ti što ti gospon Varga piše?
Zaš bi on morao znati s kim je sve tvrtka, u kojoj on samo radi (naglasio je to nekoliko puta), poslovala prije nego je on u nju došao?
A to kome hdšnjbž daje posao, pa to ćeš valjda pitati njih, zar ne?
Uostalom deder ti malo gutni šunke, jaja, hrena i luka i pusti ljude da uživaju u blagdanu.  |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
|
 |
 |
|
|